Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris urcite moze, mne prebehla 🙂
@zuzik5891 ďakujem. Veď aj ja mám už "len" 4, potom spravím tie tri tyčinkové plastové, nech máme pamiatku a do oznamovacích balíčkov a končím aj ja. Ale je to krásne obdobie, aj keď by niekto povedal, že na čo. Pre mňa je to raz za život, tak si to plánujem užiť.
@ersp faakt ? Tak snáď aj mne prebehne ☺️
@bambulka711 ahojky, krasne tmavnu testy. Drzim palce zajtra u doktora. Myslim ze umiestnenie uz bude urcite vidiet. 😉
@kristinkaris ja si tiez myslim ze aj napriek cysty ti ovu moze prebehnut. Tak sup na to.
@kristinkaris ak prebehne budeme cakat na vysledok spolu, ja som mala pozit test v nedelu, ratam ze vcera ovu prebehla 🙂
@ersp a snažili ste sa nakoniec ? ☺️
@kristinkaris jop poistili sme to v sobotu a pondelok 🙂 a uvidime, len mam tak nervy v prdely so synatora ze to by bol asi zazrak ak by som ostala tehotna
@ersp tak super ☺️ a možno práve teraz to vyjde 🤞🏻 haha nenechaj sa malým rozhodiť 😁
@ersp presne, možno práve teraz to klapne. Ja som tento mesiac pila bylinkové čaje, skákala cez švihadlo, 2 dni pred pozitívnym testom som vláčila ťažké bedničky naraz, lebo som bola lenivá ísť 5x, nebrala som medrol ani aspirín... 🙈
@kristinkaris vies co ma take obdobie ze ja uz nemam nervy 😀😀 ako ale hadam sa casom skludni 😀
@bambulka711 uvidime, je to "vo hviezdach" 🙂 ale celkom by so s a potesila 🙂
@ersp to ti verím 😊
Žienky, tak potvrdená fazuľka v maternici. Ďalšie sono 4.2. o 11tej 🥰
@bambulka711 supeer 😍 aký si mala pocit z lekára?
@bambulka711 no prosiiim! A co este nove?
@katariiinkaa
@zuza265 lekár perfektný, úplne pokojný, nikam sa neponáhľal, nemal problém vyšetriť - citlivo! Pekne vysvetľoval, čo vidíme, kde je bábätko. Zatiaľ teda iba vačok cca 5 mm videl. A veľký fešák, mi sánka padla a to ja nezvyknem byť paf z chlapov. Radosť tam chodiť... Už som aj odniesla žiadosť o vyradenie k starému lekárovi...
@bambulka711 perfektne ❤️ ja mam az 29.1 a presne zatial nikomu nehovoríme az viem ci je v poriadku vsetko
No zle a slabo mi je neskutocne
@mony970 ja sa zatiaľ cítim výborne, až mi je to čudné. Keby kríže neboleli, tak neviem, že som tehotná.
@bambulka711 ja som tak cakala cakala na tie nevolnosti. 7-8 tyzden totalne nic, nic mi nebolo, nic som necitila, ziadna unava. A potom to prislo. Boze nech ta to obide, lebo pred vianocami a vianoce atd boli hroza. 😂😂😂
@bambulka711 A rodine chces kedy oznamit? Az po tej dalsej kontrole ked uz bude aj srdiecko, alebo az po prvom trimestri?
Ahojte žienky, chodila som vás potišku sledovať ako sa vám darí. Ale toho času popri práci a domácnosti bolo fakt malo. Non- stop unavená, nejaké zdravotné problémy, ale ..... Už je dobré a už máme doma 10 dňovú dcérku 💗. Je úžasná spinká, papa a kaká.
Čo to vidiiiiiim😍😍😍, potisku ti gratulujem @bambulka711 a prajem ti a samozrejme aj ostatným nech to dotiahnete úspešne až do konca a uvidíte svoj malý uzlíček 🥰❤️ a tie ktoré sú stále snazilky nech si nájdete čo najskôr svoje vytúžené //🙏😘
@dracik07 ďakujem a taktiež gratulujem a prajem hlavne veľa zdravíčka. Ešte si pamätám, keď si tu bola s nami snažilka ❤️ veľmi ten čas beží...
@bambulka711 to je skvelé že už máš aj potvrdené že je mimo na správnom mieste🙏🏻...ja si spomínam že mne videli veľmi dlho iba gestačný vak...dokonca aj pri hcg 26000...drobec je srandiata od počatia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@zuzik5891 bože, ani nehovor. Mne krv ani nebral. Len podľa MS povedľa, že 5+1tt, podľa ovu 4+6tt a vačok má 5 mm. Ale sa mi zdalo, že má slabšie sono, ako ten starý lekár, tak to bol len taký neostrý fľak 😊
@bambulka711 super, že čítam samé dobré správy 🙂 ja som tak bola tiež v 5+2 len gestačný a potom o týždeň 6+2 a už bol aj plodík so srdiečkom 😊 ty máš prísť znova kedy?
@lenka1801 ja "až" 4.2. do konca mesiaca patrím k starému lekárovi ešte, tak sme to dali hneď prvý voľný termín vo februári. Budú to dlhé tri týždne pre mňa, ale fazuľka je tam, kde má byť, tak sa zatiaľ len rozprávame spolu ráno aj pred spaním 🥰
@bambulka711 skvele, tak teda takto oficialne gratulujem 😍😍 aj ti dal nejake lieky aspon progesteron?
@dracik07 Gratulujem k dievcatku 😍 tak si uzivas ten uzlicek stastia 🥰 my si este par mesiacov pockame, zrejme to bude dalsi vajčak 😂

@bambulka711 keď pozerám na tvoj test tak mi je aj ľúto že ja už takto testovať nebudem...je krásny 😘