Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 tak je super. Drzim palce do dalsej kontroly 😉🤞
@bambulka711 no to ti verím, vždy sa zdá že je to dlhá doba ale nakoniec to ubehne ani neviem ako 😃 to už budeš v týždni, keď bude aj plodík krásne vidieť a zrejme sa už bude aj hmýriť 😊
@lenka1801 dúfajme, stále to beriem opatrne, aj keď si nič zlé nepripúšťam...
@bambulka711 a tak rýchlo to tehotenstvo ubehlo, aj keď nebolo to najľahšie. Od 36tt to už bol boj, ale pôrod rýchlovka. Aj keď až po pôrode sa zistili že placenta a prietoky nedostávali malej dostatok výživy a bola dosť maličká na 39tt, ale snáď to dobehne, hlavne že je donosena 🙏❤️
Ty si to užívaj, je to nádherný pocit a dávaj na seba hlavne pozor 😘
@andyka105 prečo?
@dracik07 jeeej ahoooj 😍 gratulujem k maličkej! nás to tiež čaká, verím že budúci mesiac.
@bambulka711 A ty mas kedy termin porodu v auguste ci az v septembri?
@adka3321 okolo 16.9. podľa MS.
@katariiinkaa ďakujem❤️. Jej tak februarovciatko. A viete čo čakáte či sa necháte prekvapiť?
@bambulka711 jaj ani nevieš ako sa teším 🥰
@dracik07 aj ja sa teším, ale sa aj bojím. Včera mi povedal iba, že 5 mm gestačný vak v maternici... Tak rozmýšľam, či je dosť veľký a pod.
@bambulka711 na tvoj den tehotenstva je taky aky ma byt❤️
@dracik07 chapem. A verim, ze to velmi rychlo dozenie❤️ u nas to slo pekne. Viem, ze aj odporucali pockat 3-4 tyzdne kym pojdeme von, lebo nemala fakt tuk a ta termoregulacia a udrzanie tepla bolo este horsie. Ale papala krasne a rastla priberala. Verim, ze to bude aj vas pripad a ze vam bude super☺️
@dracik07 tak termín vychádza 2.3., ale stále mám pocit že to bude február, tak uvidíme 😀 jasné že vieme, to by som neprežila takto dlho byť v napätí 😂 dievčatko čakáme, už len verím že budeme mať krásny pôrod a všetko dobre dopadne ❤️
@bambulka711 určite je to v poriadku, neboj 🙏 ale chápem že človek veľa premýšľa.. ja som sa ako tak ukľudnila až niekde po prvom screeningu a potom už relatívne úplne po 25tt, kedy má vraj dieťatko už šancu prežiť ak by sa čokoľvek stalo. Našťastie to pekne ťaháme ďalej, tak uvidíme kedy sa slečna vypýta.
@zuza265 áno, aj ja som sa tak dočítala, že je to ok a podľa ovulácie som menej o 2-3 dni, keďže prebehla niekedy medzi 16-17dc 😊
@katariiinkaa jasné, to stále je niečo, čoho sa obávame. Hlavne v mojom veku... Ale musím povedať, že sa cítim lepšie ako minulý týždeň. Dnes som už porobila tyčinkové testy, nech mám na oznamovanie pre rodinu 🥰
@bambulka711 a preco tu testy nemame?😍
@zuza265 tak, nechcela som spamovať zase, tak iba takýto rýchly cvak z rána... Spodný bol robený včera.
@bambulka711 ja som rano hned sla kuknut tvoje novinky😂😂😂😂 testy su paradne. No som zvedava na reakcie😍 a ako vlastne teba a buduceho otecka beru vasi? Ako vnimaju vas vztah? Mozno co vedia o vas
@zuza265 haha, ešte mám 2 mamatesty, tak pre radosť ich urobím, ale nové už kupovať nebudem...
No, tak berú to tak, že nie sme ani spolu, ani od seba. Toto nevedia, budem im to nejako citlivo potom musieť vysvetliť, aby to nebrali tak, že sa na mňa vykašľal.
@bambulka711 hlavne kľud, testy máš krásne, tehotenstvo potvrdené, tak si užívaj každú chvíľku 🥰 Maličké je bojovník a vybralo si správnu chvíľku🙏. Hlavne neporovnaj a nečítajú moc internet, lebo to je ešte horšie. Vidím to na sebe keď sa mala narodila ako hypotrofik (podvizivena) som začala citat a radšej som aj prestala. Lebo psychika išla do prdele ako môže byť postihnutá atď 😔
@katariiinkaa tak to za chvíľku a meno už máte vybrané?
@zuza265 ďakujeme 🤗😘
@dracik07 našťastie ma to nejako zatiaľ nestresuje. Teším sa na ďalší ultrazvuk 🥰 presne ako píšeš, prišlo v čase, keď boli obaja rodičia vyrovnaní so všetkým...
@dracik07 veru, aj mne už behajú v mysli mená... Som zvedavá, aké to bude nakoniec.
@bambulka711 Gratulujem k potvrdenému tehotenstvu u lekára❤️ Testíky pomíňaj a potom už si len užívaj to krásne obdobie🤰
@dracik07 a tebe gratulujem ku dievčatku. Celý tvoj príbeh som tu tiež sledovala😊
@bambulka711 možno je aj dobre že ti nebral krv...ja som si podľa hcg myslela že čakáme dvojičky 🤣🤣🤣🤣🤣...
@zuzik5891 haha, no asi by ma odviezli, keby boli dvojičky 😂
Tak baby ja sa po dlheeeeej prestávke čo sa týka intenzívneho snaženia vraciam späť do tejto skupinky.
Potrebovala som prestávku po 7 potratoch, niekoľkých biochemických tehotenstvách, úspešnom a neskôr neúspešnom IVF (5 vkladov) …
Máme za sebou už dosť, ale stále vytúžený uzlíček šťastia vedľa seba nemáme - sme odhodlaní opäť bojovať.
Aktuálny cyklus som si chcela odsledovať - pripájam graf.
Ak z neho nic nebude - objednávame sa na nový cyklus IVF 😙

@andyka105 nedal mi nič, progesterónu mám dosť, aj mi nejaký ostane, ak nebude treba zdvihnúť dávku 😊