icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenka1801
17. jan 2025

@bambulka711 dobré ráno, test je perfektný a myslím si, že je ten správny čas prestať si robiť testy 🙂 práve kvôli takýmto myšlienkam 🙂

bambulka711
17. jan 2025

@lenka1801 jasné, našťastie žiadna panika sa nekonala 😊 veľmi by ma to mrzelo, ale fakt je, že mám 38 rokov a riziko je veľké, tak to beriem stále tak akosi, že nemôžem aj tak nič urobiť... Uvidíme o 3 týždne.

lenka1801
17. jan 2025

@bambulka711 rozumiem 🙂 ja onedlho oslávim 37 a toto je moje štvrté tehu ale posledné bolo MA (čiže mám dvoch chalanov) a stále mám takú neistotu a strach či je všetko ok. Nerobím si stres ale mám rešpekt pred celou situáciou, takže ťa chápem 🙂 ja som si posledný test urobila a neboli ešte kolajnice a potom som viac nerobila, práve preto, že som sa bála a povedala si čo má byť to bude 🙂

bambulka711
17. jan 2025

@lenka1801 presne tak. Podvedome tam tie obavy sú, rešpekt veľký, ale nemôžem to priamo ovplyvniť. A čo si povieme, pri našej anamnéze 🙈

lenka1801
17. jan 2025

@bambulka711 presne tak 😄

katariiinkaa
17. jan 2025

@dracik07 anoo, meno jej prischlo ešte skôr ako sme mali potvrdené že je to dievčatko haha 😂 nejako som to vnútorne vedela.. Elenka sa volá 🥰 tato ju síce volá stále Ela alebo Elka keď sa jej prihovára, ale nevadí 😃 už sa jej nevieme dočkať 🥹

@bambulka711 taký test že už nemá ani kde silnieť 🤩

bambulka711
17. jan 2025

@katariiinkaa jeeeeej, krásne meno 🥰
Mne sa tiež veľmi páčia mená na E. Ja mám stále v mysli kombinácie Ema Sára alebo Ema Erika. A pre chlapca Marko Alexej.
Tak, tmavnúť ešte má kde, ale áno, aj som veľa vody vypila pred spaním, aj som bola cikať v noci, aj možno mal menej farbiva. Je to tak, ako má byť.

andyka105
17. jan 2025

@dracik07 preco ze si pockame? No lebo sa nechce ukazat potvora mala 😂 raz doktor ze dievca a potom ze chlapec potom zas dievca a zas chlapec tak stale cakame. 🤷‍♀️

dracik07
17. jan 2025

@katariiinkaa krásne meno 😍. Mne sa veľmi páčili mena Laura, Lea no nakoniec v aute do nemocnice že Lenka 😁
@andyka105 vás naťahuje 😆
@bambulka711 Alexej sa aj mne veľmi pači, ale mužovi nie

bambulka711
17. jan 2025

@andyka105 veď čo ho máte čo občumovať 😂

andyka105
17. jan 2025

@bambulka711 @dracik07 no veru bude to srandista dieta😂

zuzik5891
17. jan 2025

@bambulka711 môžeš dať kľudne všetky testy zaradom k sebe a porovnať...ale mne sa nezdá svetlejšia...

bambulka711
17. jan 2025

@zuzik5891 trošku je, ale nijak zásadne. Neriešim úprimne... Pozrela som, že ani kontrolné čiarky nie sú rovnaké, tak to nič nevypovedá. Začínam mať diskusie so žalúdkom, že nech mi to nerobí, že dostal najesť, tak nemá nárok na nevoľnosti 😅🙈

majulka098
17. jan 2025

@marinecka95 ahoj, neviem, či mňa si pamätáš, ale ja teba áno, boli sme tu spolu a práve nedávnom som si hovorila, že ako sa máš a ako, či sa už zadarilo ... My práve máme takmer 14mesačnú slečnu a práve zajtra začínam s meraním (ak mi to slečna nepokazí nočným vstávaním k nej) ... Tak snáď už to vyjde a držím 🤞 lebo teraz je nejaké zázračné obdobie a v okolí mám ľudí, ktorým povedali, že mať nebudú nikdy deti, tak už porodili, alebo čakajú 😊

majulka098
17. jan 2025

@bambulka711 stačí ak je iná šarža a hneď to môže byť viditeľné, že je trochu inú odtieň 🙂 ... Preto som testovala oba týždeň a potom už iba digi som urobila 2x po týždni, či sa tam ukázali iné týždne a to mi potvrdilo, že rastie hcg 🙂

bambulka711
18. jan 2025

Dobré ránko, tak dnes posledný testík. Viac už nemám, ďalšia fotka bude už dúfam bábätko so srdiečkom ako zvon, ak mi ku lekár bude vedieť vytlačiť 🥰

marinecka95
18. jan 2025

@majulka098 ahoj áno, pamätám, teším sa s tebou, že už dieťatko máš a verím, že sa zadarí opäť 🙂
Môj graf vyzerá zatiaľ fajn, uvažujem kedy budem testovať - po tej strašne dlhej prestávke ma to celkom aj láka 😛

marinecka95
18. jan 2025

Dobré ráno, graf vyzerá fajn a zdá sa, že ma po tom dlhom nečinnom,netestovacom období chytá testovacia mánia. Testy nakúpené, čakám už len na vhodný deň 😇

majulka098
18. jan 2025

@marinecka95 grafík súper 3-4 dni ešte vydržať 😊 a ďakujem 😊

Môj je ešte len na úplnom začiatku, skôr som nemerala, lebo som preliečovala čosi 🫣 ale uvidím ako s meraním pri malej, aj dnes som o 3tej bola hore

adka3321
18. jan 2025

@bambulka711 Ak nebude vediet vytlacit, odfot si to s mobilom z obrazovky 😁

lenka1801
18. jan 2025

@bambulka711 100% test 😄🧡 mne foto doktorka nevytláča ale ja si to fotím do mobilu aj videjká si nahrávam do mobilu.

bambulka711
18. jan 2025

@adka3321
@lenka1801 ďakujem za rady dievčatá, budem musieť, lebo vyzerá, že tento nový lekár má staršie sono. Ten pôvodný mal dva monitory, takže som priamo videla naraz s ním. Ale určite si odfotim, ak sa nebude dať tlačiť 🥰

adka3321
18. jan 2025

@bambulka711 Mne moj byvaly gyn. pri prvom tehotenstve nahraval na usb kluc fotky a videa, tento druhy mi uz tlacil fotky. Kazdy robi inac a potom sa z toho vysomar 😀

bambulka711
18. jan 2025

@adka3321 tak v princípe mi je jedno, opýtam sa nabudúce, že ako funguje tento nový 🙂

marinecka95
18. jan 2025

@majulka098 áno, jasné testovať budem najskôr 12DPO …merať som aj ja začala dosť neskoro, no uvidíme 🙂
Držím ti palce 🥰

majulka098
18. jan 2025

@marinecka95 ďakujem, taktiež držím prsty 😊 ... Ja neviem ako bude vyzerať cyklus po vysadení antiky teraz a celkovo po pôrode ... Prvýkrát po vysadení nabehol cyklus krásne, tak sama som zvedavá ako to bude teraz ... Len stále pociťujem nejaký dyskomfort dole, tak neviem 🤯

marinecka95
18. jan 2025

@majulka098 ďakujem 🙂
No tak rýchlo vyriešiť problém s dyskomfortom a šup sa snažiť ☺️

majulka098
18. jan 2025

@marinecka95 len už neviem čo, jenamazol som používala minulý týždeň, tento prevaryl a nič nejak extra nepomohlo 🫣

marinecka95
18. jan 2025

@majulka098 no s týmto žiaľ žiadne skúsenosti nemám, možno by bolo dobré vyhľadať lekára ak nič voľnopredajné nezaberá.

bambulka711
19. jan 2025

Žienky, tak tehotenský test dnes síce nemám, ale skúsila som si teóriu s ovulačným testom a myslím, že to, chudák, nechápe. Na kontrolnú čiarku mu nezostala farba 🤣