Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 no, to hej, taký som asi nemala nikdy 😅
Graf vyzerá nádejne. Budeš až 12 dpo testovať?
@bambulka711 teraz tak pozerám na ten graf, či je ovu vyhodnotená dobre.
Tento cyklus mi aj moje múdre hodinky vyhodnotili ovuláciu na základe teploty na zápästí, ktorú mi merajú každý deň v rovnakom čase a to o deň skôr ako meraná teplota klasikou teplomerom.
Či má zmysel testovať skôr ako 12DPO neviem 🙂 ale možno aj budem 😂
@marinecka95 pozri, ako vyzeral môj skrátený... Tiež absolútne mimo zásad. A som si istá, že ju vyhodnotil správne 🤷
@bambulka711 uvidíme 🙂
Ty si testovala ktorý deň?
@marinecka95 ja som na 10dpo, ale iba kvôli tomu, že som 8dpo špinila ružovo a potom to prešlo. Inak by som tiež najskôr 12dpo, keďže vtedy mi menzes prichádza cca.
@bambulka711 no takže uvidím kedy to potiahne mňa, na ktorý deň 😇
Snáď sa pridám k tebe // 😎
@marinecka95 budem netrpezlivo čakať. Ja už začínam mať pocit, že žalúdok sa štartuje do nevoľností, akési divné pocity mám 🙈
@bambulka711 nie je to nič príjemné, ale tie nevoľnosti stoja zato pri tom našom boji snaženia ☺️užívaj
@marinecka95 akože, zatiaľ ok, ale niečo sa tam deje, už to cítim. Bolo by naivné myslieť si, že práve mne sa to vyhne. A užívam, každú chvíľku ❤
@marinecka95 ešte skúšam hydrofemin a snáď bude dobre, práveže viem, že toto všetko mi aj doktorka predtým dávala, tak skúšam, čo už mám vyskúšané ... Jedine v tehotenstve mi raz predpisovala na recept niečo na M, lebo tam som sa 2m s tým trápila a v tehu to je ešte bežnejšie ... Práve keď sa chceme začať snažiť, tak po dlhej dobe sa to objavilo znova 🤯
Dnes som ani nemerala, lebo ja sa zobudila o 5:10 a že zmeriam, lebo malá sa už mrvila, si hovorím, že vydržala dlho (lebo to má všelijaké medzi 3-6tou ráno na mlieko teraz sa budí, ak ju netrápia zuby) a išla som teplomer chytiť a ona sa už staviala v postieľke a nasleduje rev, kým nedostane mlieko 🫣😅
@bambulka711 tiež som to skúsila v tehu a vyzeralo to podobne 🤣
@bambulka711 neboj 🙂 všetko zvládneš
@majulka098 neboj, nasjkôr porieš seba aby ste si to potom z manželom navzájom neodovzdávali… a keď sa má podariť tak sa podarí aj bez merania 🙂
@michicka môžem sa opýtať na aplikáciu?
@michicka podľa grafu 11dc
@bambulka711 bodaj by si mala pravdu začínam mať dilemu či nie 12 lebo ta 11dc bola stále v línii a 12 dc nad líniou ak nepočítam 8den cyklu ktorý som v noci zle spala tak som to brala ako okolnosť, myslíš že existuje nejaká mala šanca keď sme sa naposledy milovali 9dc v noci ? :/
@marinecka95 aplikácia - read your body platená je ale nieje to drahé, a musíš ty sama vyznačiť vrchol hlinenu aj vzostup teplôt. Nerobí to za teba 🙂
@michicka určite áno, spermie vydržia 2-3 dni v pohode, ak majú dobré podmienky. A keby aj nie, bude ďalší pokus 😉 a ono tú teóriu neber úplne ako vytesanú do kameňa. Pozri sa na môj graf vyššie, teplota vyskočila až o tri dni 😎
@michicka aha, ďakujem
@bambulka711 ďakujem Ti za podporu mám skúsenosť že vždy tesne pred ovu alebo v čase ovulácie to nevyšlo tak tento mesiac som skúsila teóriu keď je super hlien 😇 keby je na mne milujem sa každý druhý deň ale mužovi sa uz nechcelo a to sme si povedali že pôjdeme ob deň :(
@michicka nemáš za čo. Sme tu super partia žien, vždy ťa tu niekto "vypočuje", poradí, pomôže. Niekedy je lepšie nehovoriť si, že ideme obdeň, lebo vtedy je to náročné si to naozaj aj užiť. Neboj sa, ak sa malo podariť, podarí sa. Ovulačné testy si nerobíš? Tie mne osobne dosť pomohli.
@bambulka711 robila som si pri prvom tehu, s nimi keď sa podarila mala tak 14dc styk 15dc silne pozitívny test 17dc dalsi styk a 31dc pozitívny tehotenský test, vždy keď som mala silne čiarky na ovu a milujeme sa nevychádza to myslím si osobne že skôr predbehnúť pozit test no neviem :D a stresovalo ma to omnoho viac ako tato bazálna teplota, to že dve hodiny nepijes potom aspoň dva krát do dňa spraviť ten ovulacny..no zväčša mám 25 dňové cykly
@michicka rozumiem ti, mňa viac stresuje to meranie zase. Zo skúseností viem, že ja nepiť dve hodiny nemusím, keďže ak test chcel byť pozitívny, bol aj napriek tomu 😊
@marinecka95 no v tvojom prípade niesom ani ja istá ale tak plus mínus jeden deň no, aj planujes robiť teda tehu testy alebo uvidíš podľa teplôt? 🙂
@bambulka711 tak ako vidím máš krásnu diaľnicu a zbláznený ovu testík😁...verím že najbližšie na ultrazviku bude všetko v absolútnom poriadku🙏🏻❤️🍀
@michicka uvidím 🙂

@bambulka711 tak tomu sa hovorí pozitívny ovulacny test 🤣