Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@michicka tiež by som povedala 11dc ... Takto podobne som to mala v poslednom grafe
@majulka098 paráda 🙂 snáď výsledky budú stáť zato 🥰
@marinecka95 ak sa smiem spýtať a nieje ti to nepríjemne milovali ste sa ako si vyznačila na prvom grafe? Alebo ešte aj tesne pred ovu? 😆
@majulka098 a si aj teda tehu že? 🙂 no mne to skáče ale zle spím :( dnes 36,65 teplota
@michicka jooooj v tomto zapisovaní som ja strašný lajdák 😜 nemám tam zapísané všetky akty 🤪
môžem sa prosím spýtať čo všetko je potrebné zapisovať do grafu? zapisujem si styk, ak sa mi podarí aj hlien, je potrebné ešte niečo? ďakujem
@liva92 v zásade stačí teplotu. U mňa hlien vedel dosť zmiasť graf 😊 a styk pre tvoje info iba je potrebný.
@michicka no tehu už dávno nie som, už mám takmer 14m slečnu z toho grafu 🤣 teraz snáď začneme pracovať na druhom (a v mojom prípade aj poslednom 😅)
@majulka098 nevšimla som si dátum 🤣 a teraz skúšate ďalšie? Moja ma 23 mesiacov a skúšame s mužom uz polroka ale začína lajdacit uz sa mu nejak nechcelo tento mesiac 🫣
@bambulka711 ja som sama zmätená z toho hlienu niekedy 😆
@michicka áno, tento cyklus už neberiem antiku, takže dúfam, že začneme, len ešte premýšľam, či som preliečila spodok dostatočne, lebo jak na truc sa mi práve teraz podarilo asi kvasinky chytiť po dlhej dobe (chlap sa tiež pre istotu preliečil) ... A keď to náhodou tento cyklus nevyjde, tak aj ďalšie šance budú 😅 ... Nám sa prvá podarila na 7my cyklus, tak možno aj vám to tak vyjde 🤞
@michicka haha, ja sa na tom inak smejem. Každý vtip je o tom, ako bolí hlava ženu a chudák chlap... Mám pocit, že v tejto skupine je to akési obrátené 🫣🤣
@liva92 ja si tiež vôbec neznačím hlien. Nikdy to nepoznám, keďže ho mám málo.
@bambulka711 celkovo si myslím že keď chce žena babo spraví aj nemožné cez dno svojich síl a muži boli vždy z cukru 🤣 oni nepoznajú tie pocity keď čakáš mesiace na to, nepoznajú menštruáciu a bolesti zmeny nálad naše cyklické zmeny, pre nich je každý deň rovnaký a či babo príde o mesiac o dva je im to jedno
Baby, ja začínam mať pocit, že na mňa niečo lezie 😕
Nevidím to ružovo 🙂↕️
@marinecka95 mne veľmi pomáha majorankovy čaj. Naposledy ma vytiahol z chrípky s angínou, čo som mala... A o 3 týždne boli čiarky 🥰
@bambulka711 nič ma nebolí, nádchu nemám ale cítim že čosi nie je okey 🙂
A navyše pri toľkých chorých žiakoch by bolo nemožné udržať sa fit 😝
@marinecka95 skús ten čaj, bez srandy, mňa to postavilo na nohy. Ja denne cestujem vlak + MHD, takže úplne ti rozumiem.
@bambulka711 uvarím, momentálne chlípem silný šípkový - doma sušené plody, tam je tiež vitamínov 🙂
@marinecka95 tým určite nič nepokazíš 🥰
@bambulka711 snáď si to chorôbka rozmyslí 😜
@marinecka95 inak, ja tej mojej chorôbke pripisujem, že sa podarilo, lebo telo bolo tak vyčerpané, že dlabalo na nejaké spermie a embryo 😂😂😂
@bambulka711 snáď to bude aj môj prípad ☺️
Že telo bude bojovať a likvidovať vírusy a nie to čo nemá 😅
@bambulka711 toto bol aj moj pripad. Telo nezabojovalo proti embryu ale riesilo chorobu
@zuza265 akože, ja som ochorela na začiatku menzesu a trvalo to nejakých 10 dní. Na ovulku už som síce bola zdravá, ale taká vyflusnutá, že som bola rada, že idú sviatky. Ale počula som už viac takých situácií, že práve počas choroby alebo tesne po nej otehotneli ženy.
@bambulka711 ja som ochorela v noci pred vkladom. Sla som tam totalne chora, lebo embryo uz rozmrazene a co uz vies? Riskla som to a ocakavala neuspech a nechala to v rukach bozich.
@zuza265 veď to je tak, keď sa má podariť, tak sa podarí... Ja som akurát popri práci zobrala ešte jednu súkromnú zákazku a si trieskam hlavu o stenu, že či mi to bolo treba. A potom si poviem, že bolo, aspoň nemám čas na blbosti 😂
Dobré ráno, tak graf pokračuje v dobrom trende 🤓
Skúsila som aj test - ten je však viac ako snehobiely 🤪
Viem, že je pomerne skoro na testovanie, no nevidím to ružovo …
Dobré ránko, takže vážne mi to príde podľa teplôt, že tú ovuláciu by som mala mať v najbližších dňoch (podľa predchádzajúcich cyklov najskôr v piatok, možno cez víkend) ... Zaujímavé, že aj keď vstávam v noci k malej, že krásne teplota klesá, takže mi to asi neovplyvňuje meranie ... Ale včera večer som skončila na pohotovosti kvôli bolestiam podbruška, som sa zľakla, že nejaký zápal. Výsledok, že mám citlivú maternicu (na pohmat úplne hrozne, ale na sono v poriadku, že na zápal to zatiaľ nevyzerá), inak všetko ostatné ok a že sliznica v pošve je začervenaná, že niečo tam asi bolo, ale už nie je, tak ešte pre istotu nasadené Borové globule, injekcia na bolesť, ale vraj žiaden dominantný folikul nevidela 🫣 aj keď celkovo ľavý vaječník dlhšie hľadala... Takže ktovie, či to tento mesiac vôbec skúsime 🫣

@marinecka95 krásny graf 🤞
Ja idem presne opačne 🤣 asi klesám k ovu teplote (aj keď dnešná noc stála za to s malou opäť 🫣