icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
21. jan 2025

@marinecka95 ktorý dpo si vlastne? 🙂

marinecka95
21. jan 2025

@majulka098 10DPO podľa jednej aplikácie, podľa druhej 9DPO … ani neviem čo ma to napadlo testovať - asi tá pekná krivka v grafe 😁

majulka098
21. jan 2025

@marinecka95 tak ešte 2 dni vydržať 🙂 a už by to malo byť jasnejšie 😊 ale rozumiem tomu , že sú také pohnútky 😅 .. my to tento cyklus asi nakoniec vzdáme 🫣

zuza265
Autor odpoveď zmazal
marinecka95
21. jan 2025

@majulka098 Graf je krásny, no uvidíme o pár dní 🙂

bambulka711
21. jan 2025

Baby, pri upratovaní som našla ešte jeden test... Rozmýšľam, akú najtmavšiu čiarku vedia spraviť 😂

michicka
21. jan 2025

@marinecka95 držím palce 🍀☺️len mi napadlo keď si spomínala, že niečo na teba lezie či nemôže aj kvôli tomu ísť ta teplota hore?

kristinkaris
21. jan 2025

Ahojte myslite že keď sú tie teploty relatívne stále v jednej línii že môže ísť o anovulak ? Dnes som 21dc a 4 deň užívam ATB na močové cesty

michicka
21. jan 2025

@kristinkaris zaznačila si hlien kvality E čiže ako vaječny bielok dnes? Aké dlhé mávaš cykly?

kristinkaris
21. jan 2025

@michicka áno dnes som spozorovala taký hlien preto som zaznačila , ovu testy zatiaľ negat … cykly mávam od 30-70 čiže dlhé avšak momentálne mám aj cystu v ľavom vajecniku po clostilbegyte tak možno aj to ovplyvňuje ovulku vo štvrtok idem na kontrolu tej cysty

katariiinkaa
21. jan 2025

@kristinkaris nepripadá mi to ako anovulak, u mňa boli tie teploty pri anovulakoch mega rozhádzane. Dokonca som v oboch pripadoch otehotnela s ovulkou až medzi 25-35DC.

kristinkaris
21. jan 2025

@katariiinkaa tiež som zvyknutá na iné vyskoky keď som mala anovulak :D preto mi toto príde zvláštne

marinecka95
21. jan 2025

@michicka to si nemyslím, teplotu som si merala pre istotu a telesnú mám 36,1-36,3 ako obvykle 😅
Takúto teplotu po ovu mávam bežne 🙂

michicka
21. jan 2025

@marinecka95 ja meriam prvý cyklus včera 36,65 dnes 36,85 hlavne je že je dosť progesteronu, uvidíme či bude ďalej 😀 ako skončíme ale sme podobne ja som mala 14 alebo 15.1. ovulaciu nechcem si nic nahovárať veru ale na rodicaku je to ťažko nieže by ma mala nezamestnávala dostatočne ale stále premýšľam či to mohlo vyjsť aj dva dni pred ovulaciou ak to teda správne vyhodnotilo…

michicka
21. jan 2025

@kristinkaris ja si myslím že pri takých dlhších cykloch je ešte priskoro mysliet na anovulak a pár x sa mi stalo že hlien bol a pozitívny ovulacny až o pár dni 🙈

marinecka95
21. jan 2025

@michicka no osobne si myslím, že si ovuláciu mala skôr ako tvrdíš 🙂
Takúto čiarku by si určite nemala na 7DPO.

kristinkaris
21. jan 2025

@michicka no dúfam že ten štvrtok mi povie že už je po ovu alebo aspoň uvidí dominantný folikul 🫣

marinecka95
22. jan 2025

Dobré ránko, krivka v grafe pokračuje vo výšinách ale test aj dnes negatívny … ani neviem prečo som si išla namýšľať, že by to mohlo vyjsť 😅

michicka
22. jan 2025

@marinecka95 nerozumiem akú čiarku? Však keď myslíš že som ju mala skôr videla si môj graf? 🙂

marinecka95
22. jan 2025

@michicka myslela som takto silno pozitívny test na 7DPO - to muselo byť superrýchle uhniezdenie 🙂
Držím palce nech pekne silnie

bambulka711
22. jan 2025

@marinecka95 a nemýlíš si @michicka so mnou? Ja som dávala pozitívny test, ale na ňom je 27dpo 🙃

marinecka95
22. jan 2025

@bambulka711 nie 🙂 myslela som @michicka - vôbec som to nemyslela v zlom - na 7DPO mala krásny test, graf som prehliadla.
Taký pozitívny test na 7DPO je zázrak a veľmi nezvyčajný 🙂
Len preto som konštatovala, že ovu bola skôr - graf mi to samozrjeme vyvrátil 🙂

zuza265
22. jan 2025

@marinecka95 pridavala sem test?🤗

bambulka711
22. jan 2025

@zuza265 neviem ani ja, tiež ho hľadám, lebo si to nepamätám a mali sme príspevky pod sebou, kde ja som dávala pozitívny test z 27dpo 🙃
@marinecka95 veď nikto sa nehnevá, všetci hľadáme ten test zo 7dpo 😊

michicka
22. jan 2025

@marinecka95 ja som sa netestovala musela si vidieť test od @bambulka711 ja pokým nemešká menstruacia vôbec nikdy netestujem 🙂

marinecka95
22. jan 2025

Baby moje, pomoooc ja som už asi prepracovaná 🤣🤪
Prepáčte, test bol v inej diskusii a od baby s podobným menom 😄

marinecka95
22. jan 2025

@michicka prepáč, ja som si ťa pomýlila s babou úplne v inej diskusii

bambulka711
22. jan 2025

@marinecka95 haha, vidíš, ako si nás zamestnala. Ja som si myslela, že už šibe mne a prehliadka som pozitívny test 🤣

michicka
22. jan 2025

@marinecka95 pohodeeee ale prajem nám tie pozitívne testy 🥰🤣

zuza265
22. jan 2025

@bambulka711 no ved som aj pozerala, ci to nebolo zmazane alebo co. Lebo uz vcera, ked som hladala som nevidela😂