Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 náhodou, mňa si pobavila. To nevymyslíš 😜
@marinecka95 😂😂😂 aj mna si pobavila❤️
@bambulka711
@zuza265
No vidíte ako som to tu rozprúdila 😂🥳
@marinecka95 ahoj 🙂 ja som si 13dpo robila test okolo 11 hodiny, tu už ti čiarku ukáže aj v priebehu dňa 🙂
@marinecka95 haha, presne preto som zo začiatku nechávala pohárik a test na zatvorenom wc 😂
@marinecka95 čím neskôr spravíš tým spoľahlivejší výsledok😇 chcem sa ta opýtať nestáva sa ti že sa v noci budis? Ale nevstanem z postele…Ovplyvní to potom teplotu?
@marinecka95 🤣 ... ja som robila ráno (dr.max) a aj neskôr poobede/večer (slniečko) od 11dpo a ukázalo pekne
@michicka ja som bežne vstala aj na wc a neovplyvnilo mi to, ale podľa mňa záleží koľko to je pred meraním... Momentálne vstávam k malej, ak je to 2h pred meraním, tak ok, včera to bolo ale 40 min pred a to už mi teplota vyskočila
Takže len zobudenie veľký vplyv mať nebude, ale ako píšem, záleží od času asi aj
Ahojte taaakze cysta pekne sama praskla 🥰 a dokonca mám 1 dominantný folikul v pondelok znovu sono a ideme dohodnúť iui ☺️
@kristinkaris tak to sú perfektne správy 🤩
@michicka
@majulka098
@bambulka711
@lenka1801
Nejdem to vôbec siliť baby, aj tak si myslím, že je to pasé …
Otestujem zajtra ráno a uvidím 🤓
@marinecka95 držím palce zajtra ráno čakáme čo napíšeš, dobruuuu noc 🙂
@michicka ja sa v noci nebudím 🙂 čiže neviem do akej miery to má vplyv na meranie.
Držím však palce 🙂
@marinecka95 a ty ako dnes
@marinecka95 a fotka pre odbornú porotu nebude? 🥲
@bambulka711
Robený o 6 ale naozaj nič ;)
@marinecka95 to ma mrzí ale verím že uz budúci mesiac to možno vyde nám všetkým ktoré čakáme, ja uz sa tiež cítim všelijako takže si vôbec nerobím žiadne nádeje budúci mesiac skúsim aj ovu testy skombinovať s BT nech som múdrejšia
@michicka Ja to už nechávam fakt na osud, ani neviem prečo ma to tento mesiac tak prepadlo 😅
Ale znova sa budeme musieť zjavne vrhnúť na nový cyklus IVF a mať všetko pod kontrolou - hemato aj imuno. Bez toho to nepôjde 🙂
Tebe držím palce - kedy máš v úmysle testovať?
@marinecka95 ach a taký krásny graf to je 🥲
@marinecka95 vieš čo najskôr pri meškaní čiže nie skôr ako 26-27dc… a myslím že dostanem po 25
@bambulka711 A neprichádza ani MS 🙈
A to ja mám kratšiu LF 🙈 celé nejaké divné
@michicka a možno budeš milo prekvapená ☺️
@marinecka95 mne prvé testy bolo viac vidno, keď som v tme zboku presvietila, tam boli pekné čiarky. Nás teda držíš v napätí, teraz budeme musieť čakať, či príde mrcha alebo čiarka 🙈
@bambulka711 krútila dom ho kadejako, a nič 🤣
@marinecka95 ach, tak nič. To zase až tak krútiť som nemusela 😔
@kristinkaris vyzera to tak, ze prehliadol alebo bol schovany. 12 mm folikul ti asi nepraskol. Ako to mavas?🤗

@bambulka711
@michicka
@zuza265
Komédia baby 😅 niečo už somnou nie je v poriadku 😅