Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris ale ked ti napr robili sono pred ovulaciou, mavala si aj vavsie folikul bezne?
@zuza265 16mm aj 24mm som mala je to individuálne
@marinecka95 je to tam, ja to vidím a presne s takým som na 10 dpo začínala!!!! Pozri, ani som ten tvoj test nemusela dlho upravovať
Podľa FF som dnes 14DPO, v inej apke 13DPO.
Snáď bude silnieť 🤓 neskutočné prekvapenie
@marinecka95 uecite je to tam! 😍😍
@bambulka711
@katariiinkaa
Neskutočný rešpekt baby - už len skrz toho, že otehotnieť som už otehotnela 7x - po IVF ale aj prirodzene …
U mňa je problém udržať. Ak čiarky budú silnieť tak pondelok konám a volám smer hemato a reproimuno.
@marinecka95 rozumiem ti, ja som úplne "nešťastná", že nemám nevoľnosti. Bola by som tiež spokojnejšia. Inak, ak máš problém, kľudne si nasaď aspirin už teraz, mne tak hematologička kázala preventívne. A teda, ja beriem aj ten hnusný medrol, ale pre bábo čokoľvek. Ja sa tak teším s tebou 😍
@bambulka711 beriem anopyrin, ja mám takú kombináciu hemato porúch, že koniec 🙈
Na reproimuno mi v NR dala vždy Dr. infúznu liečbu - najskôr intralipidy, potom imunoglobulíny - vždy to skôr či neskôr skončilo 🫥
@marinecka95 držím palce, aby to tentokrát dobre dopadlo. Hlavne, že máš nasadenú liečbu 🙂
@bambulka711 ďakujem 🥰
@marinecka95 krásny testík 🤞 a držím prsty, aby to bolo teraz iné ako predchádzajúce pokusy 😊
Dievčatá, ja dnes cítim asi ovu bolesti už (od pondelka, čo som na pohotovosti bola s bolesťami, tak maternica je citlivá, ale nie tak ako predtým, tak sa mi to aj ťažko rozlišuje) ... Tak som si hovorila, že aj napriek teplotám, ktoré sú posledné 3-4 dni ovplyvnené vážne zlým spánkom a vstávaním k malej (zuby sa jej prerezávajú), skúsim ovu test a tak si hovorím, že možno ovu bude zajtra, pozajtra 🙂
@majulka098 ďakujem 🩷
Mala som doma posledný test - hovorím si, použijem ťa a už čakám na MS 😅
Vyzerá to tak, že testy musím ešte dokúpiť 🙂
@marinecka95 tak kvôli tomuto sa testy kupujú už o to ľahšie 😊
@majulka098 No budem musieť prebehnúť veru 🙂
@majulka098 tak šup, šup skočiť na manžela 😅
@marinecka95 jej no vidíš veď som stále pozerala na ten graf že ako sa drží hore ta teplota, veľmi ti prajem aby to tento krát vyšlo v najlepšom poriadku.🤍 aj mas nejaké príznaky či je na to priskoro?
@michicka ďakujem, nie, nie, nič nepociťujem 🙂
Dnes som cca 13-14DPO a na príznaky je ešte čas, hcg je ešte úplne malé … a či bude rásť? Uvidíme
@marinecka95 prv uspať dieťa 😅a slečna nie a nie zaspať 🫣
@majulka098 navariť medovky 🤪😅
@marinecka95 čo testík? 😊🫣
@marinecka95 akú dlhu mávaš lutealnu fázu? A čo to bolo za test?
@michicka cca 10 dní …
Test bol sluníčko, namočila som potom aj in:time a aj ten bol pozitívny.
Bojujeme ďalej
@marinecka95 a teda ešte ti neprišla ms?
@marinecka95 je mi to ľúto, asi biochemko 😢 neskúšali ti nasadiť medrol na reproimuno?

@zuza265 ja to mám zakaždým inak 😁 uvidím zajtra či sa bude držať hore