icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
3. jan 2015

@janaochi ano na tom spodnom dačo sa tam rysuje. Ja som tiež dnes 18DC no len dnes som mala ovu 😊

leonetka
3. jan 2015

@janaochi na tom spodnom vidim ducha 🙂 velmi drzim palce aby to tentokrat vyslo.

kudusko
3. jan 2015

@janaochi drzim palceky aby to uz teraz vyslo po tych sklamaniach 😵 a krasny test na 18DC ozaj musela byt skoro ovu aspon na 9-10DC

janaochi
3. jan 2015

baby, ak to bude pokračovať silnejúcimi testami, tak mi neostane nič iné, len veriť, že sa to neprestane v 7tt vyvíjať ako to bývalo. Inak by som sa do toho ani nepúšťala.

nikola81
4. jan 2015

Baby viete mi vysvetlit alebo poradit co to mam za graf? Test je negativny. V zivote sa mi to nestalo a meriam uz dva roky. Taku dlhu LF som este nemala a pijem alchemilku. Dakujem za rady

zarzisia
4. jan 2015

@janaochi juuuuj krasa...tesim sa na dalsi testik 🙂 a drzim palceky 🙂

Baby ja nemeriam, az na dnesok a ja dnes 12DC a mam poovulacnu teplotu- no nechapacky. 😕

sissi5
4. jan 2015

@rybkaa @butterfly333 ahojte, boli sme týždeň u svokrovcov a práve sme sa vrátili tak vám rýchlo píšem a posielam nový graf, aspoň teplotu som si merala každý deň. čo naň hovoríte?? inofolic som brala ako vidíte na obrázku, dva dni som brala po dva sáčiky. o tri dni by mala doraziť mrška tak uvidím. a prajem vám všetko dobré v novom roku 🙂

butterfly333
4. jan 2015

@sissi5 to si ho brala 18dni a potom už nie?

sissi5
4. jan 2015

@butterfly333 áno kúpila som si jedno balenie a vypočítala som si to približne tak aby som ho doužívala keď mala byť ovu, teda +/- a čo hovoríš na tie teploty??

butterfly333
4. jan 2015

@sissi5 no teploty su super len nech sa aj tak pekne držia

butterfly333
4. jan 2015

@sissi5 ja som ho tiez začala brat no ked mi na 15DC neprišla ovu tak som ho prestala brat. Bala som sa že mi nepride ovu vôbec. A tak som ho v stredu vysadila a tri dni na to prišla ovu na 18DC. Beriem len gynex a kys listovu. No a ovu som mala prvy krát v živote taku bolestnu že som ju prvy krát aj citila a dokonca aj trolinka krvi bola. No asi mi lepšie z gynexu dozreli vajička. Tak verim že sa zadrí.

rybkaa
autor
4. jan 2015

@sissi5 veľmi zle sa dá z tvojho grafu vysomarit,vyzerá to,že ovu bola až 27 dc,čo myslíš? hlien si nesledovala?

rybkaa
autor
4. jan 2015

@nikola81 si si istá ovulkou ako si si ju označila? Teoreticky mohla byť až 22 dc,teda si 13 dpo a to je ešte v norme, ten pokles vyzerá na ms,no kým neprišla je nádej. Meraj ďalej a skús zajtra zas test

nikola81
4. jan 2015

@rybkaa Dakujem za odpoved, presne to iste mi povedala aj lauritka. MS zatial neprisla, tak uvidim. Mozno som si ju fakt zle vyznacila 😅

sissi5
4. jan 2015

@rybkaa hlien nesledujem v tom sa veľmi nevyznám. neviem no ak bola tak neskoro tak tam sme sa veľmi nesnažili ako vidno aj na grafe :( to sme cestovali... boli sme na návšteve, tak sa veľmi nedalo

rybkaa
autor
4. jan 2015

@sissi5 tak to už ostáva len čakať, čo z toho bude, no máš tam ten najvyšší výskok, preto si myslím, či nebola až tak neskoro, no môžem sa mýliť samozrejme 🙂

zarzisia
7. jan 2015

@rybkaa zlatino, BT nemeriam...... dnes som 15DC a rano som mala bolesti podbruska asi 3 hodiny. Potom som na draheho skocila, ale brusko uz neboli. Myslis, ze by bola nejaka sanca? ci uz bolo neskoro?

rybkaa
autor
7. jan 2015

@zarzisia určite je, mohla byť dnes ovu a vajko žije niekoľko hodín ešte, tak hádam stihne doplávať tá správna spermoša 🙂

lenka0714
7. jan 2015

@sissi5 ahoj 🙂 berieš este stále Inofolic? A ako čítam, tak ty si ho brala len do ovu? A možem sa este opýtať? Z akej stránky máš graf na baz. teplotu? Ď 😉

sissi5
8. jan 2015

@lenka0714 ahoj, inofolic som brala len tých 18 dní, vybrala som jedno balenie. mala som to vypočítané tak, že ho budem brať len do ovu. ale podľa grafu neviem či to tak bolo, či sa mi náhodou ovu neoddialila. nerobila som si ovulačné testy tak neviem presne kedy bola. graf si robím na stránke https://www.womenzone.cz, len musíš sa tam zaregistrovať a pod ikonkou kalendář nájdeš - menštruačný kalendár aj graf bazálnej teploty. ak budeš potrebovať potom radu, kľudne sa ozvi. 🙂 krásny deň

zarzisia
8. jan 2015

@rybkaa tak ovu to asi nebola, lebo dnes teplota 36,2 .... tak uvidim, co bude dalej 😉

rybkaa
autor
8. jan 2015

@sissi5 na to, aby inofolic riadne zabral, je potrebné ho brať aspoň 3 mesiace, takže to jedno balenie ti ani nepoškodilo, ale ani nepomohlo 🙂

sissi5
8. jan 2015

@rybkaa ahoj, Ďakujem za info 🙂 neviem či ho mám ešte brať ďalší cyklus nakoľko tú ovulku mi asi naozaj posunulo, lebo teraz mi už mešká 2 deň ale testíky sú negatívne... tajne dúfam ale skôr si myslím, že to tento mesiac zase nevyšlo. pripájam aj svoj aktuálny graf 🙂

sissi5
8. jan 2015

@rybkaa ešte graf

rybkaa
autor
8. jan 2015

@sissi5 stále trvám na tom, že ovu bola až 27 dc a teda si dnes len 9 dpo a teda ti ešte nemešká, ale si tak v norme 🙂 skús testík tak o 2 dni, ten pokles na 6 dpo je zaujímavý 🙂 a už ho neber, ak ovuluješ normálne každý mesiac, len ti to rozhádže cyklus

sissi5
8. jan 2015

@rybkaa už ho asi brať nebudem, no ten pokles priznám sa je trošku skreslený lebo to som vstávala o 3 hodiny skôr ako zvyčajne a v noci som sa dosť budila, tak to pripisujem tomu... ale veľmi pekne ďakujem za rady 🙂 jediné čo teraz pociťujem je bolesť pŕs ale tie ma niekedy bolia aj pred mrškou a posledné 2 dni ma tak popicháva ako keby vo vajčníkoch aj v podbušku (aj v ľavo aj v pravo), keď mám dostať tak má pobolieva a dosť podbruško ako keď sa pripravuje na mršku, no teraz bolí trošku inak... no veď uvidíme, čo bude 🙂 som netrpezlivá a toto čakanie ma deprimuje...

rybkaa
autor
8. jan 2015

@sissi5 akú dlhú mávaš LF? lebo na mrchu je ešte skoro, ešte sa môže všeličo pomeniť 🙂

sissi5
8. jan 2015

@rybkaa no priznám sa dáko som to nesledovala, až tieto dva mesiace sa tomu viac venujem nakoľko sa nám nedarí, minulý mesiac keď som robila aj ovu testy a merala aj teplotu, tak som pekne videla ako to u mňa je a vtedy som mala LF 12 dní, takže ak je tomu aj tento mesiac tak, tak to vchádza, že mrška by mala prísť za 3 dni??

rybkaa
autor
8. jan 2015

@sissi5 ak si dnes 9 dpo a máš 12 dní LF, mrcha príde v pondelok

leily221
12. jan 2015

Dievcata, co si myslite o tomto grafe? To skakanie teploty na konci sa mi nezda...doteraz sa mi nic take nestalo a meriam stale rovnako...