Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
baby, ak to bude pokračovať silnejúcimi testami, tak mi neostane nič iné, len veriť, že sa to neprestane v 7tt vyvíjať ako to bývalo. Inak by som sa do toho ani nepúšťala.
@rybkaa @butterfly333 ahojte, boli sme týždeň u svokrovcov a práve sme sa vrátili tak vám rýchlo píšem a posielam nový graf, aspoň teplotu som si merala každý deň. čo naň hovoríte?? inofolic som brala ako vidíte na obrázku, dva dni som brala po dva sáčiky. o tri dni by mala doraziť mrška tak uvidím. a prajem vám všetko dobré v novom roku 🙂
@sissi5 to si ho brala 18dni a potom už nie?
@butterfly333 áno kúpila som si jedno balenie a vypočítala som si to približne tak aby som ho doužívala keď mala byť ovu, teda +/- a čo hovoríš na tie teploty??
@sissi5 no teploty su super len nech sa aj tak pekne držia
@sissi5 ja som ho tiez začala brat no ked mi na 15DC neprišla ovu tak som ho prestala brat. Bala som sa že mi nepride ovu vôbec. A tak som ho v stredu vysadila a tri dni na to prišla ovu na 18DC. Beriem len gynex a kys listovu. No a ovu som mala prvy krát v živote taku bolestnu že som ju prvy krát aj citila a dokonca aj trolinka krvi bola. No asi mi lepšie z gynexu dozreli vajička. Tak verim že sa zadrí.
@lenka0714 ahoj, inofolic som brala len tých 18 dní, vybrala som jedno balenie. mala som to vypočítané tak, že ho budem brať len do ovu. ale podľa grafu neviem či to tak bolo, či sa mi náhodou ovu neoddialila. nerobila som si ovulačné testy tak neviem presne kedy bola. graf si robím na stránke https://www.womenzone.cz, len musíš sa tam zaregistrovať a pod ikonkou kalendář nájdeš - menštruačný kalendár aj graf bazálnej teploty. ak budeš potrebovať potom radu, kľudne sa ozvi. 🙂 krásny deň
@rybkaa už ho asi brať nebudem, no ten pokles priznám sa je trošku skreslený lebo to som vstávala o 3 hodiny skôr ako zvyčajne a v noci som sa dosť budila, tak to pripisujem tomu... ale veľmi pekne ďakujem za rady 🙂 jediné čo teraz pociťujem je bolesť pŕs ale tie ma niekedy bolia aj pred mrškou a posledné 2 dni ma tak popicháva ako keby vo vajčníkoch aj v podbušku (aj v ľavo aj v pravo), keď mám dostať tak má pobolieva a dosť podbruško ako keď sa pripravuje na mršku, no teraz bolí trošku inak... no veď uvidíme, čo bude 🙂 som netrpezlivá a toto čakanie ma deprimuje...
@rybkaa no priznám sa dáko som to nesledovala, až tieto dva mesiace sa tomu viac venujem nakoľko sa nám nedarí, minulý mesiac keď som robila aj ovu testy a merala aj teplotu, tak som pekne videla ako to u mňa je a vtedy som mala LF 12 dní, takže ak je tomu aj tento mesiac tak, tak to vchádza, že mrška by mala prísť za 3 dni??
Dievcata, co si myslite o tomto grafe? To skakanie teploty na konci sa mi nezda...doteraz sa mi nic take nestalo a meriam stale rovnako...

@janaochi ano na tom spodnom dačo sa tam rysuje. Ja som tiež dnes 18DC no len dnes som mala ovu 😊