Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 nebolo v iný čas meranie len som sa budila v noci dosť ale nevstala som z postele takže neviem no.. každopádne budem čakať ms..😌
@lila1912 uvidis este rano.
@majulka098 Ja sa priznám celkom uz mam paniku stres, poobede teraz skoro nic nevidno a to som mala stvrtok poobede celkom tmavý 🙈
@patulka2 je to ok, aj ja idem zajtra a už budem v 9tt. Už uvidíš všetko, čo treba a nebudeš mať nervy, že prečo nie je srdiečko a či je dosť veľké a pod.
@patulka2 super 😊 .. ja som bola v 8tt na začiatku, lebo som mala preventívku práve 😅 takže ok .. srdiečko už aj vtedy malej bilo 🙂
@bambulka711 ja som ta tu postrehla ale nepostrehla som, ze cakas babatko? Tak gratulujem, ze to vyslo 🙂
@majulka098 som pokojnejšia lebo o 2 týždne mam kontrolu este v GynCare v NR… nastúpili sme tam ale stihli len vyšetrenia 🙂 tak sa tam aspon rozlúčime a skontrolujeme
@patulka2 ďakujem, áno, náš vianočný zázrak. Zajtra prvá veľká kontrola a snáď bude všetko ok a srdiečko. 5tt+1 sme pozreli zo zvedavosti a bol ešte len vačok 5 mm
@bambulka711 držím palce zajtra 🙏😍 daj potom vedieť ako ste dopadli, verim že všetko bude v poriadku. Chystáš sa inak nastúpiť na PN alebo niečo?
@katariiinkaa na PN asi nie, nie je dôvod, ale budem si chcieť nejaký čiastočný homeoffice nastaviť, keďže som unavená dosť. Že budem chodiť iba 2-3 dni v týždni. Neviem, či sa dáva rizikové iba skrz to, že mám nad 35 rokov.
A dúfam aj ja, už mám nachystaný usb kľúč, ak by nemal tlačiareň 🥰
@patulka2 tak aspoň tam skontrolujú 🙂
@bambulka711 držím prsty zajtra 🤞 nech je všetko ok
@kristinkaris ako keby urobíš neskôr test ešte jeden, tak ten mohol byť už pozitívny, ale nemusel .. uvidíš podľa teplôt potom 🙂
@majulka098 tfuj tfuj 🥰🤩
@majulka098 veď stále dobre, či?
Baby, ja začínam mať akýsi stres z toho lekára. Ako som sa tešila, tak teraz si hovorím, že lepšie nevedieť 🫣
@marinecka95 ďakujem 😊, sama som zvedavá, ako to bude pokračovať 😅🫣
@bambulka711 2x taký pokles som zatiaľ nemala, takže netuším 🫣 ale viem, že prvýkrát bolo uhniezdenie 8dpo ... Rozmýšľania aj, či progesterón si nerobí, čo sa mu zachce 😅 keďže prvý cyklus po antike meriam
@majulka098 ja som mala tiež na 8dpo, ale teda, nedala som teplotu, iba podľa špinenia viem.
@bambulka711 pamätám, ako si to písala, ale ja z časti iba z teploty, skôr z hlienu (v ten deň bol iný) a bolestí ... Ale to som si až spätne spojila aj s teplotou 🫣 ...
Držím prsty dnes 🤞a čakáme na krásne foto a info 😊
@bambulka711 viem presne ako cítiš, ja som takto chodila na prvé kontroly tiež. Držím palce 😊🍀
@bambulka711 úplne ta chápem, to takto bude stále 🙏 najprv človek dufa v pozitívny test, potom v srdiečko, potom prvý screening a milión myšlienok či je všetko v poriadku.. to iste druhý a tretí. Stále na niečo človek mysli 🙏 oveľa lepšie to bolo už keď začali byt cítiť pohyby, vtedy som vedela že je malinká v poriadku ❤️ tie obavy sú úplne normálne, hlavne keď sa dlho nedarí a zrazu to akoby zázrakom vyjde.. bude to v poriadku uvidis! O koľkej tam ideš?
@katariiinkaa ďakujem za podporu dievčatá. O 11.10 mám termín. Nachystaný usb kľúč, keby nemal tlačiareň. Aj pozitívny test - ak bude všetko ok, chcem dnes babičke oznámiť.
@lenka1801
@majulka098
@bambulka711 drzim palce a daj nam potom vediet. Ako pise katarinka, ten strach tam uz bude stale 🙈 Ale zas ked na sone uvidis machulku so srdieckom, je to neopisatelny pocit. Ja som sa vzdy bala kontroly ale zaroven som sa tesila, ze uvidim malu ako rastie a kopka si, cmula palcek atd. A potom samozrejme obavy aky bude porod a ako to bude potom atd. Proste ten strach tam uz bude navzdy, vzdy iny, ale stale.
@adka3321 tak hlavne keď budú pohyby, človek aspoň ako tak tuší, aj keď stať sa môže čokoľvek aj vtedy. Ale teraz ani len netuším, ako na tom fazuľka je. Ale o hodinku už budem vedieť, či sme v tabuľkách alebo nie 🍀
@bambulka711 a inak nejaké teho.príznaky, nevoľnosti máš?
@lenka1801 nič extra, iba prsia citlivé, sem tam kríže, únava a akné vybehlo tento týždeň 🫣

@patulka2 ja preto i z dr.max používam testy .. tie mňa nesklamali a clearblue digi som po týždni robila, jeden mi ukázal 2-3 a potom 3+, to ma upokojilo a o 2 týždne na to srdiečko na sone bolo 🙂 ... Kým nekrvácaš, tak obavy netreba mať, ja som aj špinila v týždni, keď som mala mať ms, asi zavrtávanie bolo, ale iba v práci to bolo, cez víkend nič 😅
@lila1912 oj, pád riadny, ale asi aj v iný čas meranie bolo ...
Ja takto dnes 🫣