Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte
@bambulka711 gratulujeeeem, myslela som na teba ako dopadnes. Silno drzim palce ️ ktory TT si ?
@patulka2 dnes 8+0 a bábo zodpovedá 8+0 🥰
@bambulka711 pecka 🤩
@majulka098 kedy testuješ?
@bambulka711 parada ️ verim že sa babička poteší
@katariiinkaa áno, poslala som jej túto fotku a hneď skákala od radosti. Aj zabudla, že ju kĺby bolia
@bambulka711 aaaach to je krasne, velmi ti blahozelam a drzim palce, nech fazulka pekne rastie ️
@marinecka95 až v piatok som sa rozhodla 🫣 snáď vydržím dovtedy .. a aj teplota
@bambulka711 páni...ja mám až slzy v očiach keď vidím tú krásnu fotku️
...nech len pekne rastie pokladík...nech ste obaja zdraví
️
@bambulka711 velmi gratulujem, je to naozaj zazrak a nech je cele tehotenstvo bezpeoblemove a uzijes si ho naplno
@katariiinkaa
@ersp
@zuzik5891
@majulka098 ďakujem baby, už je fotka v rámčeku... Ešte si idem spraviť kópiu 🥰
@zuzik5891 mi ani nehovor, celý deň mi slzí ľavé oko... Asi znamenie 🥰
@bambulka711 parada, fotka krasna a fazulka nech rastie. Vasim to kedy planujes oznamit? A partner co povedal, ked uz to mas "cierne na bielom"?
@adka3321 ešte mám 21.2. poradňu, to je piatok a asi ten víkend pôjdem aj domov, tak vtedy... s partnerom som osobne dnes nebola, ale teda, poslal srdiečko a opýtal sa, či sa mi uľavilo... zatiaľ si drží od bába odstup, tak uvidíme, čo bude ďalej postupom času, na ktorú stranu sa naklonia váhy.
@majulka098 budem čakať
Ja som mala dvojdňovú MS a to slabú, zjavne bola nízka sliznica na poriadne zavŕtanie.
Snažíme sa ďalej, som objednaná na kontrolu na reproimuno, uvidíme ako ďalej či ďalší cyklus ivf alebo ako …
@bambulka711 ako to, že dnes cely den slzi aj mne ľavé oko?
@patulka2 to bude osud a znamenie
@bambulka711 snad ano, ja som dnes zbuchla este hned poobede ale tmavol hned, uz celkom slusny
@patulka2 to áno, ja už netestujem, už to nemalo zmysel ale som sa práve postavila od stola a tak ma pichlo v podbrušku, až ma prehlo. Tak snáď bude všetko ok, som sa vyľakala.
@marinecka95 ja sa ťa chcela opýtať, ako to dopadlo, ale pri malej som nejak nestihla ... Držím prsty v ďalšom cykle ... Jasné, dám vedieť
@bambulka711 krasna fotka, teraz uz takto oficialne teda gratulujem. Som rada ze je vsetko v poriadku. ️
@andyka105 ďakujem 🥰
@majulka098 este to nemusi byt beznádejne.. mne cca na 10-11dc stúpla teplota.
@patulka2 ja práveže mávala trochu iné teploty ... Takže preto aj tak usudzujem
@majulka098 aj na dĺžku lf som zvedavá, pred tehu bola 14-15 dní .. tak snáď sa neskráti
@bambulka711 Gratulujem A to pichanie v podbrušku mám aj ja. Stáva sa mi to, keď sa pozabudnem a prudko sa postavím. A tiež ma až prehne koľko krát
Takže ja už mám ponaučenie, vstávam veeeeľmi pomaly
@majulka098 urcite to nič nemusí znamenať, presne ako baby píšu pozri toto bol môj graf a zajtra začíname 37tt.. podľa teplot by nikto nepovedal že to vyšlo, keďže teplota realne stúpla až v deň pozitívneho testu. Dovtedy absolútne nič.
@katariiinkaa to už 37tt? To uteká 🫣 .. ja pri malej ani čas neregistrujem ja sa z toho nehrútim, malú máme zo 7meho cyklu
chlapa som vysmiala, keď povedal, že to vyjde na 1.x teraz
aspoň sa bude viac snažiť ešte
@majulka098 ja som tak chlapa vysmiala keď ma na ten 8dpo okadil letiaci vták a muž na to len že znamenie že určite to vyšlo, nech si spravím test. Vtedy som ho vysmiala že hej 8dpo a ešte poobede budem mat určite niečo na teste.. ale samozrejme že mi to nedalo keď sme došli domov a fakt to tam bolo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bambulka711 blahoželám, nech to všetko pôjde takto ďalej