Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂

@simonuet tak to špinenie je ovulácia ako som predpokladala, takže zajtra alebo pozajtra asi porastie teplota vyššie 🙂
@majulka098 aj keď by som bola veľmi rada keby áno ovulacne testy paličkove nie sú pozitívne vôbec :/
@majulka098 aj mňa to celkom fascinuje - aj po tom dlhom čase ako sa snažíme ale niekedy mi je spánok víkendový prednejší 🤣 aj teraz som začala na 14DC 😆
@simonuet niekto nemá nikdy pozitívny ovu test a otehotnie ... Otázka je tá, ako dlho ho mávaš pozitívny, ak by bol .. ja len pár hodín ale za to som vystihla stále vrchol, aj keď som robila iba raz do dňa test, naposledy ale som robila až 3 testy za deň 🤣
@marinecka95 tak ja sa určite nemôžem porovnávať s tebou, ja som prakticky merala iba 2 cykly pred tehu a to ten druhý bol víťazný, pritom to bol ale 7my, kedy sme sa snažili... Dovtedy som načítala toho dosť a napozerala na nete o meraní a iných veciach, ktoré sa dejú v tele a neučia na škole, prípadne niečo človek aj zabudne (robím v zdravotníctve a aj preto ma to viac zaujíma asi 🤣 proste ľudské telo) ... Teraz ideme do druhého cyklu snaženia a uvidíme, ale sranda je tá, že ak by to vyšlo teraz tak by obe deti boli novembrové 🤣 aj keď tá prvá mala byť decembrová ... A meranie mi vôbec nevadí, keďže pri malej mám spánok taký nijaký 😅
@majulka098 úplne chápem ☺️ prajem Ti aby to tentokrát vyšlo 🥰
@liva92 ja si myslím že je ovulacny. Máš výrazne vyššie teploty, ktoré sa držia 🙂
Zato moje špinenie nebolo spinenie a rozvinula sa normálna MS takze anovulak opäť v dĺžke 19 dni 🤷🏻♀️ ale aspoň vidím že sa niečo deje po nasadení gynexu, lebo inak by som si ju musela navodiť progesteronom takze beriem to pozitívne 🙂
@marinecka95 ďakujem ☺️ každej jednej to prajem, ktorá po tom túži a tie, čo sa ešte tak snažia a ešte k tomu majú ďalšie iné problémy, kedy to ide ešte ťažšie, tým ešte o to viac prajem ☺️
@marinecka95 a tak skoro sa nevráti? 🫣
@simonuet tak pokiaľ berieš gynex, treba mu dať čas na to, aby začal pôsobiť ... Ale ja som ho brala inak, ako bolo písané, ja keďže ovu mám, tak do ovu som brala a zase až od 1dc do ovu ... Ale to bolo pred prvým tehu
@majulka098 užívam tiež gynex, podľa grafov vyzerá že mám ovuláciu aj keď neskorú okolo 27DC, takže je zlé? keď užívam ako je v návode 3 týždne a týždeň pauza bez ohľadu aký deň cyklu mi víde?
@liva92 neviem to posúdiť .. ale ja som brala takto ... Lebo sú tam bylinky, ktoré v tehu nie sú vhodné, no ak by som ostala tehu a brala naďalej, ktovie ... Ale ako ja som mala relatívne normálny cyklus po vysadení antiky, dĺžka 30-32 dní, ovu na 16-17ty deň... To pred antikou to bolo hrozné 🤣 halabala cyklus 33,35,43,68 dní 🤣 ... Po vysadení som postupne začala cítiť aj ovu, takže som si to kontrolovala ovu testami, potom som začala aj merať BT a to mi všetko len potvrdilo, kedy je ovu
@majulka098 neviem ani ja, všade na fórach som hľadala odpoveď a všade som dostala len že nemajú také zloženie aby mali vplyv na prípadný potrat nedajbože ak by sa podarilo
@majulka098 ešte týždeň bude mimo, takže myslím, že je to pasé
@liva92 brala som gynex presne ako píšeš ty a zadarilo sa hneď 2x 🙂 prvýkrát to síce nedopadlo dobre, ale momentálne som 2 týždne do termínu a všetko je v poriadku. Ono prvé týždne tehotenstva aj tak je bábo vyživované žltkovym vakom, takze si nemyslím že by to malo mat vplyv.
@katariiinkaa ďakujem, dúfajme že sa zadarí aj nám 😊 gratulujem a prajem pevné zdravie 💙
@kristinkaris vzhladom na ovu test si ja osobne myslím že áno 🙂
Drzim palce všetkým, nech je tu čo najviac II 🙂
@kristinkaris ja zas vhladom na pravida stm (neviem ale co z toho je hlien a kedy bol pozit test) si myslim, ze 1 dpo je 9.2.
@zuza265 hlien bol 10-11.2 a prvý pozitívny test vyšiel 11.2
@liva92 ako nemusí to mať taký vplyv, ale ja som to brala takto .. asi to môjmu telu vyhovovalo
@marinecka95 tak to by sa musela posunúť ovu o celkom dosť 🫣