icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
20. feb 2025

@majulka098 aha, nikdy som sa v tých aplikáciách nevŕtala ☺️
V tomto som lajdák 😜 zapísať BT a END 😅

majulka098
20. feb 2025

@marinecka95 tak vzhľadom na to, že mňa to baví, tak som si to prešla 😅

marinecka95
21. feb 2025

Tak ja pokračujem zase s rekordnými výskokmi do výšin 😅

kristinkaris
21. feb 2025

Dobre ranko fotené za tmy a na rýchlo tak neviem či čo stmavla

bambulka711
21. feb 2025

@kristinkaris je to tam! 🥰🍀

kristinkaris
21. feb 2025

@bambulka711 ďakujem veľmi sa bojím zdá sa mi stále taká slabá ale tak ukludnujem sa že som 9dpo 🍀

majulka098
21. feb 2025

@marinecka95 zaujímavé 😅
Ja dnes takto, ale hoďku pred meraním som vstala k malej podať cumeľ 🫣 a celkovo spánok slabý
@kristinkaris tmavnutie vidno fakt viac obdeň, ale trochu áno 🤞

marinecka95
21. feb 2025

@kristinkaris paráda ♥️ nech len pekne tmavne 🙂

marinecka95
21. feb 2025

@majulka098 ja som celkom zaujímavý tvor čo sa týka týchto vecí 😅 uvidíme čo prinesú ďalšie dni :D
Ty sa už blížiš do ovulačných teplôt - to vstávanie pár minútové nemá asi nejaký zásadný vplyv na to meranie …

majulka098
21. feb 2025

@marinecka95 ešte by z toho tehu bolo 😅 ... Bola to minúta možno max, ale hoďku pred meraním práve, keď je to 2h, tak viem, že ok ... Ale i spánok celkovo bol taký horší by som povedala a krátky, možno by bola nižšia teplota aj... No ale blížim sa určite k ovu teplote 😅

bambulka711
21. feb 2025

@kristinkaris pozri, ako som mala ja. Prvý test 10dpo. Máš čiarku luxusnú!

hsjdudhdbd
21. feb 2025

@rybkaa ahojte podla vas kedy prebehla ovu ˇˇˇ stale mam vlhky hlien a citim vajecniky co sa mi nestava

michicka
21. feb 2025

@marinecka95 ja tiež dnes 37.00 😆

bambulka711
21. feb 2025

@hsjdudhdbd fu, no dosť ti to lieta. Veru neviem ja povedať. Testy nerobíš?

michicka
21. feb 2025

@hsjdudhdbd tu je to dosť ťažké identifikovať, aké dlhé zvyknes mávať cykly? Mas aj predošlé cykly grafy?

michicka
21. feb 2025

@kristinkaris držím silno palce nech stále silnie čiarka 😇 aj cítiš uz nejaké príznaky či ?

marinecka95
21. feb 2025

@majulka098 to je jedno 🙂 veď ovu bude aj bez teplomera 😅

marinecka95
21. feb 2025

@michicka stúpame do výšin 😅
Koľko DPO si?

michicka
21. feb 2025

@marinecka95 11dpo 😆 ale pri prvom tehu ma uz o takomto čase boleli prsia tak každý mesiac si podľa toho myslím že nevyšlo lebo nebolia 😆

kristinkaris
21. feb 2025

@bambulka711 krásne testy ☺️ no musím veriť že bude tmavnut

kristinkaris
21. feb 2025

@michicka ďakujem ☺️ viešco brucho ma sem tam zabolí

marinecka95
21. feb 2025

@michicka to vôbec nemusí byť vždy rovnaké 🙂
Testovať sa nechystáš?

klarabohun77
21. feb 2025

Ahojte, snazime sa o babatko 7 mesiacov. Bohuzial mi bolo zistené nizke AMH ale stale nejak verim ze sa to podari. Minuly rok som mala biochem tehotenstvo a odvtedy nic. Moje grafy mi vzdy potvrdia ovulaciu ale mam velmi kratku LF len nejakych 10 dni…

bambulka711
21. feb 2025

Dievčatá, ja sa idem trošku pochváliť a poslať tehotenské háčiky. Dnešná kontrola, aj sa nám drobec zadkom otočil 😂

michicka
21. feb 2025

@klarabohun77 10 dni je malo, v tvojom prípade by pomohlo buď zmena životosprávy s kombináciou rôznych doplnkov alebo predpísať progesteron.. môj názor niesom Dr ale 10 dni je malo.

michicka
21. feb 2025

@marinecka95 vieš čo ja tomu neverím fakt 2dni pred ovu a deň po myslím že mizerná šanca 😆 takže nebudem testovať

klarabohun77
21. feb 2025

@michicka Dakujem za odpoved, ten posledny obrazok je moj posledny cyklus pred kolotočom IVF..ja sa zdravo stravujem velmi ale je to moja prirodzena životospráva nie zmena kvoli tehotenstvu. cvicim pravidelne, uzivam zakladne vitaminy pravidelne plus teda kyselinu a myo-inositol. Ten som ale teraz uz prestala brat..veru ale ten progesteron mi nebol odporuceny. Spytam sa nan doktorky

zuza265
21. feb 2025

@bambulka711 jejdooo no ako to pekne ide❤️ co mas nove?

kristinkaris
21. feb 2025

@bambulka711 kraaasne ❤️

bambulka711
21. feb 2025

@zuza265 ahoj, všetko fajn zatiaľ, keby mi brucho a prsia nerástli, ani neviem, že som tehotná. Vyzerám jak v piatom mesiaci 😂 ale inak si to užívam, odpočívam, do práce chodím len 2x týždenne na pár hodín vyriešiť mladších kolegov, zodpoviem im otázky a idem naspäť odpočívať a HO.