Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 tak vzhľadom na to, že mňa to baví, tak som si to prešla 😅
@kristinkaris je to tam! 🥰🍀
@bambulka711 ďakujem veľmi sa bojím zdá sa mi stále taká slabá ale tak ukludnujem sa že som 9dpo 🍀
@marinecka95 zaujímavé 😅
Ja dnes takto, ale hoďku pred meraním som vstala k malej podať cumeľ 🫣 a celkovo spánok slabý
@kristinkaris tmavnutie vidno fakt viac obdeň, ale trochu áno 🤞
@kristinkaris paráda ♥️ nech len pekne tmavne 🙂
@majulka098 ja som celkom zaujímavý tvor čo sa týka týchto vecí 😅 uvidíme čo prinesú ďalšie dni :D
Ty sa už blížiš do ovulačných teplôt - to vstávanie pár minútové nemá asi nejaký zásadný vplyv na to meranie …
@marinecka95 ešte by z toho tehu bolo 😅 ... Bola to minúta možno max, ale hoďku pred meraním práve, keď je to 2h, tak viem, že ok ... Ale i spánok celkovo bol taký horší by som povedala a krátky, možno by bola nižšia teplota aj... No ale blížim sa určite k ovu teplote 😅
@kristinkaris pozri, ako som mala ja. Prvý test 10dpo. Máš čiarku luxusnú!
@rybkaa ahojte podla vas kedy prebehla ovu ˇˇˇ stale mam vlhky hlien a citim vajecniky co sa mi nestava
@marinecka95 ja tiež dnes 37.00 😆
@hsjdudhdbd fu, no dosť ti to lieta. Veru neviem ja povedať. Testy nerobíš?
@hsjdudhdbd tu je to dosť ťažké identifikovať, aké dlhé zvyknes mávať cykly? Mas aj predošlé cykly grafy?
@kristinkaris držím silno palce nech stále silnie čiarka 😇 aj cítiš uz nejaké príznaky či ?
@majulka098 to je jedno 🙂 veď ovu bude aj bez teplomera 😅
@michicka stúpame do výšin 😅
Koľko DPO si?
@marinecka95 11dpo 😆 ale pri prvom tehu ma uz o takomto čase boleli prsia tak každý mesiac si podľa toho myslím že nevyšlo lebo nebolia 😆
@bambulka711 krásne testy ☺️ no musím veriť že bude tmavnut
@michicka ďakujem ☺️ viešco brucho ma sem tam zabolí
@michicka to vôbec nemusí byť vždy rovnaké 🙂
Testovať sa nechystáš?
@klarabohun77 10 dni je malo, v tvojom prípade by pomohlo buď zmena životosprávy s kombináciou rôznych doplnkov alebo predpísať progesteron.. môj názor niesom Dr ale 10 dni je malo.
@marinecka95 vieš čo ja tomu neverím fakt 2dni pred ovu a deň po myslím že mizerná šanca 😆 takže nebudem testovať
@michicka Dakujem za odpoved, ten posledny obrazok je moj posledny cyklus pred kolotočom IVF..ja sa zdravo stravujem velmi ale je to moja prirodzena životospráva nie zmena kvoli tehotenstvu. cvicim pravidelne, uzivam zakladne vitaminy pravidelne plus teda kyselinu a myo-inositol. Ten som ale teraz uz prestala brat..veru ale ten progesteron mi nebol odporuceny. Spytam sa nan doktorky
@bambulka711 jejdooo no ako to pekne ide❤️ co mas nove?
@bambulka711 kraaasne ❤️
@zuza265 ahoj, všetko fajn zatiaľ, keby mi brucho a prsia nerástli, ani neviem, že som tehotná. Vyzerám jak v piatom mesiaci 😂 ale inak si to užívam, odpočívam, do práce chodím len 2x týždenne na pár hodín vyriešiť mladších kolegov, zodpoviem im otázky a idem naspäť odpočívať a HO.

@majulka098 aha, nikdy som sa v tých aplikáciách nevŕtala ☺️
V tomto som lajdák 😜 zapísať BT a END 😅