icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
22. feb 2025

@marinecka95 drží sa pekne 🙂

michicka
22. feb 2025

@kristinkaris 12dpo by nebol aspoň náznak ? 🙂

patulka2
22. feb 2025

@bambulka711 juuj krasna fotečka, držím palce 🤗 ja som bola na kontrole 20.2. A bola som 6+6 a malinka cucoriedka na sone. Dr povedal, ze vyzera to byt ok len je to malicke este. Tak sa tesim na dalsi pondelok aby to uz aj moj gynekolog potvrdil. Prvy bol z centra, kde sme zacali chodit, no nestihli, počali sme prirodzene 🤗 momentalne som 7+4 🤗

marinecka95
22. feb 2025

@majulka098 drží, drží - uvidíme dokedy 😄☺️

kristinkaris
22. feb 2025

@michicka tak môže stať ak ovu prebehla neskôr ;)

bambulka711
22. feb 2025

@patulka2 7+1 som už mala srdiečko ❤️

patulka2
22. feb 2025

Nečakala som, že ešte dnes budem mať takúto krásnu fotku, 7+4 a srdiečko krásne bije a bábo rastie.
Mamka sa musí vyrovnať s bolesťami žalúdka, prípadne žlčníka 😩 bola som na urgente, nič mi nedalo, samé to prešlo ale všetko skontrolovali.

majulka098
23. feb 2025

@marinecka95 uvidíme 🫣

@patulka2 blahoželám k fotke 😊 a ja musela v novembri, rok po pôrode pod nôž, kvôli tehotenstvu (vraj sa to deje bežne pre to) sa mi "pokazil" žlčník a musel von, našťastie problémy som nejak nemala, ale zápal, piesok, kamene a ešte k tomu tam aj nejaký nezhubný nádor bol, ten ani nevideli na sone, až na histológii

majulka098
23. feb 2025

Žienky poraďte, ja mám prekérku s meraním .. merala som o pol 6tej, lebo nás manželov brat zobudil všetkých telefonátom, nevstala som ale z postele nič ... Namerala som 36,29 a po pol h ležania som merala a 36,24 😅 ... Čo ako to mám zapísať? Meriam o 6tej stále 🫣

patulka2
23. feb 2025

@majulka098 ja som tak mala mesiac po porode, zachvaty a mal ist von, no nesiel, dalo sa to dokopy. Po malom som mala kolienkovito zahnuty zlcovod a dalo sa to späť. Ja som aj 21.1. mala mensi zachvat, tyzden po ovulacii, dala som si algifen a preslo to. Chvalabohu sa to babo ujalo aj tak. Tak si teraz musim davat pozor na to co zjem.

michicka
23. feb 2025

@majulka098 podľa mňa to nespraví žiadnu zmenu v grafe. Ja by som zapísala určite tu prvú hodnotu 36,25

majulka098
23. feb 2025

@michicka prvá bola práveže vyššia hodnota, 36,29 a druhá ešte nižšia 36,24 🫣

@patulka2 nič iné neostáva 🫣 mne ho radšej vybrali, aj práve kvôli druhému tehu a na histológii zistili aj tak ešte zaujímavejšie veci 😅 držím prsty 🤞

michicka
23. feb 2025

@majulka098 pardon zle som prečítala 36,3 myslela som že prvá bola nižšia 😆 ja uz druhý deň o hodinu skôr meriam lebo dcéra vylezie z postele a začne plakať pokým nejdem s nôu 😆 ale tak u mňa je to uz jedno

majulka098
23. feb 2025

@michicka práveže to tak býva, že teplota stúpa a mne klesla ešte 😅🫣

marinecka95
23. feb 2025

@majulka098 zapíš ktorúkoľvek - taký rozdiel medzi tými teplotami nie je …
Mne sa teplota drží hore - dnes 36,87 ale nabralo to akýsi spád klesania - FF úplne zblbla 😁, prehodila mi ovuláciu s čím absolútne nesúhlasím ☺️

@patulka2 fotečka nádherná ♥️ mrzia ma tie bolesti, už je lepšie?

@michicka netestovala si? 😌

patulka2
23. feb 2025

@marinecka95 aj ja sa z nej tesim, najma ako som videla srdiecko a ako sa tam hemžilo 🥹 už v nemocke bolo všetko ok a po ceste domov vravim muzovi zo srandy, nejdeme mekáč? 😂 on že mna z teba raz je*ne 😂😂 už je fajn, len keby je aspon nieco do buducnosti, aby som si vedela dat na bolest… keby nie som tehotna, hned viem, ach jaj

marinecka95
23. feb 2025

@patulka2 tak to ti verím - najkrajší pocit 🙂
Segra užívala NO-SPA ale či sa môže v tehotenstve - netuším.

mimuska328
23. feb 2025

@patulka2 ja som pri zlcniku mala buscopan lebo nospa nepomohla a ten dávajú aj pri pôrode na tlmenie a samozrejme klasika dieta

hsjdudhdbd
23. feb 2025

@bambulka711 nie testy nerobim podla mna skoda penazi rano vecer a ajtak si clovek nieje isty viem to podla hlienu s teploty lenze tento mesiac som bola darovat krv a jedna ovulacia mi neprebehla takze mi prisli po60dnoch ˇˇˇ prisli mi tak uz viem ci to bola ovulacia a kedy 🙂

majulka098
23. feb 2025

@marinecka95 tak apka je len apka, ale stačí tam pridať hlien napr a hodí to asi späť, kde to má byť 😅 takto sa riadi podľa teplôt iba

marinecka95
23. feb 2025

@majulka098 a vieš čo, je mi to fuk čo si apka myslí 😅
Viem, že ovu bola a už len MS čakať 😃

michicka
23. feb 2025

@marinecka95 @majulka098 ako som predpokladala…ja dnes poobede som začala slabo krvácať, a mám ísť 3dc k Dr na krv takže môžem dnešok rátať ako 1dc alebo až zajtra? Ak dnešok tak stačí 12dni lutealna fáza? Minuly a predminulý mesiac 13dnova ale len spinenie na ten 13dc….

adka3321
23. feb 2025

@bambulka711 ty si ako dopadla u vasich? Ako zobrali, ze budu mat vnucatko?

bambulka711
23. feb 2025

@adka3321 ďakujem za opýtanie. Boli prekvapení, keďže vôbec netušili, že sa snažíme, ale tešili sa 🥰 fotky majú už na chladničke. Najlepší bol brácho, lebo ten prišiel až dnes a rovno do chladničky a iba zostal čumieť na tú fotku, aj na jedlo zabudol 😂😂😂

bambulka711
23. feb 2025

@michicka za 1dc sa považuje prvý deň silného krvácania. Ak silné začne po 16:00, tak sa za 1dc považuje až ten nasledujúci deň.

adka3321
23. feb 2025

@bambulka711 zostal prekvapkany, aj hlad ho presiel 😀😀😀 Super, som rada, ze to dobre dopadlo 🙂

marinecka95
23. feb 2025

@michicka 1DC by som počítala až zajtra keď sa MS rozbehne poriadne …
A či LF je dostačujúca? 12 dňová nie je až taký problém si myslím …

michicka
23. feb 2025

@bambulka711 ďakujem za info okolo 13 to uz bola krv aj som si musela dať tabletku od bolesti… tak neviem teda ako či mám ísť k doktorke stredu alebo utorok 😳 večná dilema 😏 čo by si robila na mojom mieste

bambulka711
23. feb 2025

@michicka ak bola krv poriadne, tak rataj dnešok, ak slabšie, tak až zajtra. Na tie testy sa má chodiť 3-5dc, takže streda nič nepokazí ☺️
A kg 12 dní je dostatočná. Ja som mávala 10-11.

michicka
23. feb 2025

@bambulka711 a Dr vie presne čo všetko treba z krvi vyšetriť? Lebo čo počúvam tak niektoré ženy boli aj niekoľko krát v 1 cykle na odber aj kvôli progesteronu…. A ja som napr pred pár rokmi keď sme sa snažili bola len raz v cykle ten 3dc