Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris krásna hodnota 😍
@katariiinkaa myslíš ? Ja sa v tom hcg vôbec nevyznám :D
@kristinkaris to je na tvoje dpo úplne v norme 😇🥰
@michicka 🥰tak potom už len veriť 🍀
@kristinkarisja na 14dpo mala 178 hcg ... ale ja mala uhniezdenie 8dpo, ty o 2 dni skôr, takže hcg sedí 🙂
@kristinkaris na sone je vidno cosi od cca 1000 hcg, cize je aj ok, ze nic nevideli🤗 super hcg
@majulka098
@zuza265 vďaka baby lebo ja už googlim všetko možné tie obavy tam sú neskutočne
@kristinkaris hlavne negoogliť a v kľude ... Čo má byť, bude ... Len človek musí myslieť pozitívne ☺️
@marinecka95 mne na 11dpo klesla teplota. Prislo mi to ako uhniezdenie. Od tej teploty uz isla hore a uz sa ligotala aj ciarka na teste ktora potom uz len tmavla 🙂
@majulka098 tento cyklus máme naozaj divný 😅
Mne MS stále nedorazila, uvidím ako teplota ráno 😅
Teba naťahuje ovulácia, mňa MS 😅
@veronikadubiel no MS mi ešte nedorazila, aj napriek tomu si nemyslím, že to bol úspešný cyklus 😅
@marinecka95 tak ale na ms máš ešte chvíľu čas 🙂 ja už pozitívny ovu test mala a teraz znova 🤣 a bolesti jak blázon 😅
@majulka098 tak treba ešte poistiť nech sa tešíme o dva týždne s tebou 😃🍀 aké používaš ovulacne testy zvažujem že objednam
@majulka098 to mám ale dnešná teplota vstúpila o kúsok 😅 komédia tento cyklus
@michicka tak poistili včerajšok ešte, ale dnešok už nedá 🤣
@marinecka95 úplná komédia, i u mňa 🤣
Ja už to tento cyklus vzdávam 🫣
@majulka098 to je niečo vo vzduchu 😅 nie je možné, že nám to takto skáče 😅
Ja som skúsila test - white, white, white 😝
@marinecka95 tento cyklus nám asi nie je súdený 🫣😅 ... Ja si myslím, že mi ani folikul nepraskne a bude cysta .. nikdy sa mi to nestalo ešte, ale môže
@michicka inak ovulačné testy mám dr. max 🙂
@majulka098 ak najdes, budem rada, ak nie, tak nevadi, musim si len davat pozor 🥺
@majulka098 uvidíš čo bude, meraj ďalej a uvidí sa 😌
@majulka098 mozno zajtra vybehne ja som to tak mala tiez asi dvakrat ze akokeby telo hned nezareagovalo po uvoľnení vajicka…v inej skupine som sa dozvedela, ze to, ze teplota stupne nepotvrdzuje vzdy ovulaciu. Ze na 100% to potvrdi len krv. Bola to IVF skupina a pani vyzerala ze sa celkom vyzna..
@kristinkaris hcg na 13 dpo máš nádherné 😍...cystu a voľnú tekutinu som ja osobne mala stále a tiež ich to miatlo keďže mne aj pri hodnote cez 26 000 videli len rastúcu dutinku...bola som z toho na nervy...a jediný problém bol ten že trebalo spraviť usg z iného uhla...čiže cez bruško...
Držím ti silno palce 🙏🍀❤️
@patulka2 asi som to vyhodila už, pred týždňom cca som vyhadzovala papiere, tak to šlo s tým .. ale základ je nič mastné, nie tučné (syry do 30%, plesnivé tuším vôbec), nič horúce, nič čerstvé (aspoň 1dňove pečivo) a nič s drobnými zrnkami (jahody, kiwi, ...) ... Myslím že aj na nete toho bude habadej, ja ale jedla pomaly všetko, to čo som nemala, tak v menšom množstve ... Držím prsty 🤞🙂
@marinecka95 budem no 🫣
@klarabohun77 uvidíme, ale teraz som po utretí mala 2 krvavé vlásočnice na toaleťáku, nikdy som počas ovu toto nemala, no ako je možné že to je ešte zo vcerajšej preventívky na gynde, čo som bola, aj keď málo pravdepodobné, keďže na wc chodím často 🫣 a to by už bolo aj predtým ... Ale nikdy som nemala ani 2 dni pozitívny test 😅🤣
@klarabohun77 plus po pozitívnom teste nastáva ovu do 12-24-48h (niekde udávajú aj 72h) ovulácia, len ja mala stále tak do 12h ovu po teste, ale to bolo pred tehu, možno sa to pomenilo a posunulo na 24h ... Myslím si, že teplota sa zvyšuje tým, že sa začína produkovať progesterón a to ma na svedomí žlté teliesko, ktoré vzniká z vajíčka .. takže preto je možné detekovať ovu tým, že sa zvýši teplota ... Samozrejme, ak tá teplota nie je zvýšená nejakou chorobou 😅
@zuzik5891 jeej tak to potom super ☺️ a gratulujem 🍀
@majulka098 syry moc nemozem ani v tehotenstve. Jahody si idem posledne dva dni na kilá a horuce, no snazim sa studensiu kavu no polievku dnes horucu… mastne mozno pomenej no myslim si ze taks horica pizza by ma zabila viac ako studena. No neplanujem. Ja som obmedzena aj kvoli tehotensku.

@katariiinkaa hcg vyšlo 354,03🙏🏻 ďalšia kontrola 6.3 teším sa aj sa bojím či to je dobre :D