icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
7. mar 2025

@majulka098 veľa ľudí v mojom okolí je chorých, no ja bývam chorá minimálne … ale teraz sa na mňa nalepilo všetko čo sa dalo 😅

majulka098
8. mar 2025

@marinecka95 to tak občas býva 🫣 dúfam, že mne sa bude všetko vyhýbať ako doteraz 😅

@michicka, ako teda? Už po ovu? 🙂

Ja uvidím asi zajtra, čo a ako 🫣

marinecka95
8. mar 2025

@majulka098
Kedy testujeme?😜

michicka
8. mar 2025

@majulka098 držím silno palce skúsila by som 12dpo na tvojom mieste ❤️ tak odporúčajú aj lektorky STM 😆
No ja ako som predpokladala, uz poznám svoje telo celkom dobre aj ten hlien čiže niekde medzi 12dc ovu a deň pred styk v deň D uz manzel nemal kapacitu… kiežby to stačí… ale aj prvá sa podarila s 2-3 dňovým odstupom… uvidíme aký mu vyjde spermiogram 😆 dnes som bola v práci do noci zato taká teplota sialena aj ten čas merania neskoro

majulka098
8. mar 2025

@marinecka95
@michicka
Zajtra skúsim test a uvidím, aj pri prvej mi ukázal na 11dpo slabú, ale normálne viditeľnú čiarku voľným okom na dr.max a poobede na sluníčku ešte tmavšiu 😅 ako potešila by som sa a bola by som extra prekvapená, keby ju už tam vidím, ale neverím tomu veľmi 😅

@michicka ja mám manžela o 11 rokov mladšieho a ani on nemá kapacitu stále, ja mám viac chuti ako on väčšinou 🤣

michicka
8. mar 2025

@majulka098 hej u nás je to tak že on starší o 9 rokov, a prvé roky bolo všetko perfektne, no po 11rokoch to uz nieje rovnaké a hlavne keď máme malú a ešte nieje vo svojej izbe a spí medzi nami 😆 ako ja vravím že všetko sa dá ale no zas po večeroch je v práci ma takú robotu že ho mám viac v robote ako doma

majulka098
8. mar 2025

@michicka my sme spolu 7 rokov, ale necelé 3 roky manželia
... môj má teraz viac fyzickú prácu, predtým jazdil, ale on i tak neobsedí a musí čosi robiť, hlavne von 😅 a z toho je potom ešte k tomu KO 🤣 a ja som KO z malej tiež, ale chuť by bola takmer stále 🤣 našťastie malú sme presťahovali do jej izby pred vyše mesiacom, 3 týždne sme spali s ňou tam a my čakali na novú posteľ 🤣 teraz 2 týždne spí u seba a mám ju na kamere, len ona nevstane a nejde za nami, ona spustí rev 🤣 takže ja musím za ňou, ráno ju prenesie chlap k nám, keďže ako naschvál, sa rozplače o pol 6tej a ja o 6tej meriam, takže musí už on 😅

mjkaa88
9. mar 2025

Dobre ráno žienky. Potrebujem pomoc. Myslite, že sa v tomto cykle dá potvrdiť ovulacia ?

majulka098
9. mar 2025

Takže dnes takto, včera večer som nakoniec robila test sluníčko (sluníčko som robila aj pri prvom tehu večer/poobede a na 11dpo tam bola krásna slabá ružová čiarka), lebo sa chlap na to pýtal a nebol tam ani ťuk 🫣🙂 takže ako pochybujem, že niečo z toho bude, moč mám zo 4tej rána odložený, ale uvidím, či budem vôbec testovať dnes 🤔 alebo to nechám na zajtra alebo vôbec 😅

majulka098
9. mar 2025

@mjkaa88 myslím, že skôr nie 🙂‍↔️

majulka098
9. mar 2025

Edit: test biely, v piatok čakám ms 🙂

marinecka95
9. mar 2025

@majulka098 do piatku je ešte ďaleko 🙂
Ešte všetko môže skončiť // ✌🏻😘

majulka098
9. mar 2025

@marinecka95 to už nie, keby čosi bolo, tak by sa tam niečo črtalo 🙂 ale test biely jak ľalia 😅 v piatok preto, lebo čakám, že bude opäť 15 dní trvať lf ...

marinecka95
9. mar 2025

@majulka098 ale tak nikdy nevieš 🙂
Mne už hodinky ukazujú teplotu nižšiu ako bežne takže ja očakávam ovu ✌🏻🥰

majulka098
9. mar 2025

@marinecka95 ja si veľmi nenahováram a nefantazírujem, beriem to reálne 🙂 ... Ešte aby som potom bola nejak sklamaná, to nie 🙂 .. tak držím prsty 🙂 keď je nejaká akcia v pláne 😅

marinecka95
9. mar 2025

@majulka098 nehovorím o nahováraní 🙂
Človek nikdy nevie 😇 ja som si už prešla naozaj kadečím čo sa týka testovania po prirodzených počatiach, IUI, IVF a poviem Ti, že … že nie vždy to musí byť tak ako v predošlých skúsenostiach … celý proces ovplyvňuje nespočetné množstvo faktorov tak kým nie je MS - je šanca a nádej ✌🏻😁 a tá umiera posledná

majulka098
10. mar 2025

@marinecka95 tomu rozumiem, v tomto smere si si zažila viac ... Netvrdím, že to bude rovnaké, ak sa opäť poradí, ale určite čosi tam bude... Teraz som tak nejak presvedčená, že už nič a už vyhliadavam conceive gel, ktorý sme mali aj pred predchádzajúcom tehu 🙂 sby sme mali ba ďalšiu ovu 😅
Inak takto už dnes

marinecka95
10. mar 2025

@majulka098 ja viem, rozumiem aj tebe 🙂
Ja som dnes už odmerala aj keď mám ešte na zajtra antibiotiká ☺️✌🏻
Uvidíme 🙂

slnieckope
10. mar 2025

Tak po pár dňoch opäť tu. Ms prišla a však nejaká slabšia 😀🙈iba 4 dni žiadne pms nič či že fajn. Testom už neverím tak že už keď tak pôjdem si dať vziať krv a za hodinu budú výsledky. Pokračujem v meraní aj tento mesiac.🙈7dc zvláštny pokles BT uvidím čo ďalej prekvapivo som mala aj pichanie vaječníka ale pride mi to skoro aby to bola ovulacia.

klarabohun77
10. mar 2025

@slnieckope vyzeralo to nádejne vtedy🤨🥹nam ked sa podarilo tak na 9DC…odvtedy teda nic a uz som aj v stimulácii. Drzim palce

slnieckope
10. mar 2025

@klarabohun77 vyzerá nevadí ideme ďalej 😇 hlavne je že jedneho syna už máme

marinecka95
10. mar 2025

@majulka098 dnes si netestovala ? ☺️

bluka2
10. mar 2025

@slnieckope ty si o den predo mnou 🙂
Aj ja rovnako nejakú slabšiu MS som mala tentokrát, ale u mňa to bolo kvôli chorobe, lebo došla skôr ako mala, tak sa za ten čas nestihlo toľko toho tam vytvoriť.
Tak ti želám víťazný cyklus 😀

slnieckope
10. mar 2025

@bluka2 🙈ja netuším prečo taká krátka a aj v podstate slabá 🫣tiež máš pokles na 7dc len iné hodnoty 🙈😄sranda. Ďakujem 😇

bluka2
10. mar 2025

@slnieckope ja si myslím, že to kvôli chorobe boli moje prvé teploty také vyššie než bežne. Teraz ten pokles si myslím, že som na svojom normále. Napíšeme zas o pár dni ako sa to vyvíja

marinecka95
11. mar 2025

Dobré ránko, tak u mňa nejaká divočina 😂 snáď blížiaca sa ovulácia 🙂

klarabohun77
11. mar 2025

@marinecka95 chybaju mi tieto merania😃

majulka098
11. mar 2025

@marinecka95 už nie, netestovala som od 11dpo 🙂 .. ja čakám štvrtok/piatok ms ... Conceive gel už objednaný a aj tehu testy 3 krabičky k tomu 😅 ... Zaujímavé, že každý v mojom okolí a aj tu je tesne pred ovu alebo po .. iba ja tesne pred ms 🤣 držím prsty 🤞

michicka
11. mar 2025

@majulka098 tiež som nad tým gélom uvažovala ale najprv pôjdem za doktorkou kvôli tým výsledkom 😂
Ešte som sa neodhodlala tam ísť. A no ja som 5dpo takže tiež predpokladám o týždeň že príde ms 😄 nech niesom sklamaná testovať uz nebudem nikdy až keď bude raz meškať a hotovo 🥹

majulka098
11. mar 2025

@michicka ja s tým gélom mám skúsenosť 😅 a dcérka sa práve pri ňom podarila v tom cykle hneď 🤣 náhoda, ktovie, ale nám aj vyhovuje, keďže teraz po pôrode sa u mňa aj ten hlien minimalizoval 🙂