icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

michicka
19. mar 2025

@majulka098 a o koľkej mám teda skúsiť merať teplotu dokelu ? 🤣
@marinecka95 ja dnes hlásim 1dc dievčatá tak som veľmi zvedavá na mužov spermiogram utorok ho čaká

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
19. mar 2025

@bluka2 ani u nas nebolo nejake mega snazenie..az 1x v nedelu, potom som ochorela a ani na snazenie nebola sila, takze uvidime...podla bolesti pravy vajecnik ovuloval a tam mam priechodnost pod velkym tlakom, takze nejak tomu neverim ze motyka vystreli 😀

bluka2
19. mar 2025

@ersp Kiez by aspoň jedna z nás tento mesiac a budúci druha 🤞🤞 uvidime za 2 týždne

majulka098
19. mar 2025

@marinecka95 tak bez dieťaťa je to o to ľahšie si na to nájsť čas a energiu 🤣

@michicka ja meriam o 6tej 😅 slečna väčšinou medzi pol 2 a 4tou chce mlieko a potom väčšinou spí do 7mej, takže u mňa 6ta je jedine možná 🤣 .. občas sa zobudí medzi 5-6tou a to posielam chlapa po malú a prinesie ju do postele k nám 😅 občas po mlieku ju beriem rovno k nám, lebo nechce zaspať 🫣 a jak ju položím na našu posteľ, to ju takmer hneď vypne 🤣

ersp
19. mar 2025

@bluka2 u nas dalsi cyklus bude predpokladam Ket uz moc nedavame nadej prirodzenemu 🙂

klarabohun77
19. mar 2025

@ersp myslis? Mne sa podla toho grafu nezda alebo?

@bluka2 ja si myslim, ze to moze byt urcite tym, ze zijes v takomto teplejšom pásme…ono staci ked stupne vraj o 0,3 desatiny, niekde uvádzajú aj 0,2…
@slnieckope ja som mala uz tiez par takychto cyklov, neriad v rovnaku hodinu?

Ja uz som baby po odbere vajicok, mala som 6 vajicok a 6 sa ich oplodnilo krasne, dnes je vlastne 1.den kultivacie. Strasne sa bojim a verim, ze bojovníci vydrzia do 5-6.dna..
Uz cakam na menštruáciu a budem s vami merat dokedy nepride genetika ak ovsem bude nejake vhodne a vydrzi🤍

klarabohun77
19. mar 2025

Btw..statisticky, to musi nejakej z nas uz vyjst😆drzim vsetkym palce

ersp
19. mar 2025

@klarabohun77 po odbere boli tazje dni cakania hlavne ten 3ti/4ti den, ale drzim urcite palce 🙂 my mame 5 mraziacikov 🙂

michicka
19. mar 2025

@klarabohun77 veru nech nám uz všetkým chodia len takéto upozornenia na koniku 🫶🏻🍀😇

marinecka95
20. mar 2025

@michicka
@majulka098
Dievčatá verím, že každá sa toho dočkáme.
Vy už svoje pokladíky máte, ja stále bojujem o prvý 🙋‍♀️
Dnes takto:

slnieckope
20. mar 2025

@klarabohun77 áno meriam každé ráno o 5h🙈včera som skúsila ovulacny test čo som mala posledný a bum pozitívny tak som zvedavá ako ďalej behnem ešte dnes kúpiť ďalšie

bluka2
20. mar 2025

Baby, co je toto? Druhý jasne pozitívny ovulacny test po 2 dňoch, to sa dá? testovala som len lebo som čakala vyššiu teplotu. Takto vznikajú dvojičky alebo čo? 😀

majulka098
20. mar 2025

@marinecka95 nemala som čas dnes ani 🫣 ... Vyzerá to dobre, držím prsty 🤞

marinecka95
21. mar 2025

@majulka098
@michicka
No ženy 😁 ja dnes nejaké záhadné klesnutie v grafe …

slnieckope
21. mar 2025

@bluka2 🙈🤣náhoda 17dc pozitívny test 18dc pekne slabol aj doobeda aj večer. Teraz som urobila a je opäť takmer pozit. Ratam že večer asi aj bude pozit🙈

majulka098
21. mar 2025

@marinecka95 ejha, žeby to čosi malo znamenať? 🤞🫣

Ja zatiaľ takto, počítam s ovu medzi 13-16dc, skôr 14-16 ... No ktovie 🫣

bluka2
21. mar 2025

@slnieckope ja sa ale bojím anovulacneho cyklu, ktorý som síce ešte nikdy neregistrovala, ale že by prvý krát? Moje teploty nerastú ako som čakala a ako vždy stúpnu. Síce som posledné 2 dni musela merať o pol hodinku - hodinu skôr, ale to neurobí taký rozdiel.
Uvidím zajtra. Kokos toľko ovulacnych testov som minula…

bluka2
21. mar 2025

@ersp jaj tak vy ste pokrocili už k IVF. Tak to potom držím ešte viac palce

slnieckope
21. mar 2025

@bluka2 presne sa toho aj ja bojím. Plus do toho dnešný takmer pozit. Test no som zvedavá 🙈už by mohol byť nejaký jasný výsledok aj keď som si to myslela keď vyšiel 17dc pozit…..

bluka2
21. mar 2025

@slnieckope Ale mala si uz predtym nieco podobne? Ja som pozerala vsetky cykly a ovulacia v den 14-15, vynimocne v den 17 a dnes mame uz 18...mozno kvoli tej chorobe co som mala na zaciatku cyklu

marinecka95
21. mar 2025

@majulka098 ja neviem 🤷‍♀️ teraz poobede som po wc spozorovala aj ružovkastý výtok 🙈 uvidíme ďalší vývin 😄
Sranda ako sa ti tie grafy kopírujú 😃

ersp
21. mar 2025

@marinecka95 uhniezdenie? 🙂

slnieckope
21. mar 2025

@bluka2 nie nemala 🙈každý cyklus iný keď že PCOS

marinecka95
21. mar 2025

@ersp uvidíme, radšej si nejdem nič myslieť 😁🙋‍♀️

klarabohun77
21. mar 2025

@ersp Dakujem ti krasne, dnes je treti den kultivácie a hovorila mi embryologicka ze uz mame len 6 ks, 4 su len 4-bunkové :( a jedno je 6-bunkové..strasne som sklamana. Spolieham sa na to, ze do doženú a ak nie tak neviem co dalej Ach..

@michicka taketo upozornenia som raz mala zapnute a nemam na to dobre spomienky. Nemozem ja fungovat uz ani na Flo pretoze stale mi chodi po ovulacii v akom stadiu by mohlo byt moje embryo ak nejake je a to pre mna neni dobre..som sa tak sama rozhodla, ze az po 1.trimestri si budem nejake appky stahovat.

@bluka2 to je zvlastne, ze mas takto pozit ovulacne testy.. dnes si netestovala?inak ja mavam tak neskoro ovulaciu tiez a ty mavas aky dlhy cyklus?

@marinecka95 vyzera to nádejne, ten ruzovkasty vytok a este k tomu aj 6. Den je podozrivé

Baby a ake pouzivate ovulacne testy a ake tehotenske?

klarabohun77
21. mar 2025

@slnieckope ak mas PCOS ovulacne testy nie su vraj spolahlive. Ukazuju pozitivny vysledok viac nic nez realne ovulácie je

marinecka95
21. mar 2025

@klarabohun77 uvidíme 😁
A ovulačné testy nepoužívam … a keď som používala tak tej značky intime či ako 😀
Tehu používam Dr max a sluníčko 🙂

bluka2
21. mar 2025

@klarabohun77 Ano, tak som na tvoj podnet testovala a veru aj dnes jasne pozitívny 🙈

klarabohun77
21. mar 2025

@bluka2 nemas PCOS, cystu alebo neskusala si aj tehotenský test?