icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

klarabohun77
23. mar 2025

@ersp isli sme kvoli mojmu nízkemu AMH, vek mame tesne po 30, muz Dobry spermiogram aj fragmentácia DŇA no a proste zo 6 nic uplna tma.
Robili nam aj imunologiu,repro-imuno,endokrynologiu..

liva92
23. mar 2025

@bluka2 ďakujem za povzbudenie, zajtra skúsim ranný test, podľa toho ako budem mať teplotu

ersp
23. mar 2025

@klarabohun77 tazko povedat kde je problem, pri ahm predpokladam ze viac folikulov nedorastie, ale netreba to vzdavat 🙂

majulka098
23. mar 2025

@marinecka95 tak to som zvedavá ako bude zajtra vidno 🤞☺️

marinecka95
23. mar 2025

@majulka098 neviem sama čo si myslieť … veľa diskusii je tu, že pepino robia kadejaké čiarky … mala som toto balenie už dlhšie doma z čias keď bola núdza o testy a nemala som vtedy kde kúpiť v nedeľu večer - len v tescu 😁 tak som ho použila. Je pravda, že nikdy mi žiadny test neurobil žiadnu falošnú čiarku … no nezostáva nič len počkať 😁
Doma mám aj tak len Dr max a In:time 1ks
Neviem či to má zmysel- testovať zajtra 🤷‍♀️ s takými testami

weronikusa
23. mar 2025

Ahojte dievčatá, som nová v rámci STM. Vedeli by ste mi poradiť kedy asi prebehla ovu? To jedno zníženie BT ma pletie a teda neviem či je to normálne. Používam inú appku ako vy tak snáď to je pre vás prehľadne 🙏🏻ďakujem vám!

majulka098
23. mar 2025

@marinecka95 tak mne 3 dni po uhniezdení dr.max ukázal čiarku 😅 8dpo uhniezdenie a 11dpo som testovala 🫣

marinecka95
23. mar 2025

@majulka098 no tak skúsim aj ten no 😁

klarabohun77
23. mar 2025

@weronikusa ja si myslim, ze ukazalo pekne. Aka je to appka?

klarabohun77
23. mar 2025

@ersp Dakujem ti krasne za povzbudenie. To je to, co momentalne potrebujem..

majulka098
23. mar 2025

@weronikusa povedala by som, že 14dc .. teda 12.3 .. to 17dc skôr už nie 🙂

majulka098
23. mar 2025

@marinecka95 čakám na výsledok 😅

weronikusa
23. mar 2025

@klarabohun77 Period tracker period calendar 🙂

marinecka95
23. mar 2025

@majulka098 sama som zvedavá … rozmýšľala som nasadiť progesterón ale nechcem si zbytočne predlžovať cyklus … uvidím ako test zajtra

weronikusa
23. mar 2025

@majulka098 ďakujem, tiež som to tak vyhodnotila len to zníženie zvláštne ma zmiatlo 🙂

ersp
23. mar 2025

@klarabohun77 zamalo, dajte si cas na spracovanie a uvidite co prinesie buducnost 🙂 my po prvom ket sme si dali na 3 mesiace volno a mozno motyka vystreli a o tyzden najdem pozitivny test, ale volno od vsetkeho nam velmi pomohlo na spracovanie

majulka098
23. mar 2025

@marinecka95 o pár hodín to bude jasnejšie, alebo tmavšie 😅

@weronikusa ono sa to niekedy stane, že je tam nejaký hormonálny výkyv 🙂

marinecka95
24. mar 2025

@majulka098 no neviem či jasnejšie ale dnes takto 🙂 neviem čo si mám myslieť. Nemôžem nájsť vhodné svetlo, lietam tu s testom 😁

liva92
24. mar 2025

achh u mňa teplota klesá, tak asi nič z toho 😔 test som nemala odvahu spraviť

michicka
24. mar 2025

@marinecka95 určite tam aj ja vidím niečo, držím palce 🙏🏻😇

michicka
24. mar 2025

@klarabohun77 smiem sa spýtať akú hodnotu amh si mala? Neviem či som sa ta to tu pýtala alebo to bol niekto iný uz som sa v tom stratila 😁

marinecka95
24. mar 2025

@michicka behala som tu s tým testom ako besná pod každé svetlo aby sa to dalo lepšie odfotiť 😂 zatiaľ sú to také čiarky - nečiarky 🙈😁

slnieckope
24. mar 2025

Ja takto teoreticky by bolo možné že ovu prebehla včera nízka teplota dnes šla hore. Uvidím ako ďalej ak to bude skákať od 25dca dávam progesteron aby čím skôr cyklus skončil 🙈

bambulka711
24. mar 2025

@marinecka95 nooooo, toto už chce mamatest alebo iný.... 🥰

slnieckope
24. mar 2025

@marinecka95 skúsila by som inú značku🙈v decembri mi vyšli 3 takto v limite a v realite ružové čiarky. Ja už reálne žiadnemu testu asi neverím. A však nemusí to byť tvoj prípad

zanzilady
24. mar 2025

Ahoj, občas vás tu sledujem a teraz mi nedalo nenapísať. Veľmi držím palce
@marinecka95 ab nebol falošný ale mne toto bohužiaľ urobil tiež a ostatne testy boli negatívne a ms prišla na čas.

bluka2
24. mar 2025

Dobré ráno všetkým, mne teda dnes FF vyrátalo ovuláciu. Stále som však na pochybách, lebo hodinky nemerali doteraz iba nízku teplotu zápästia. Viem, že to nebýva presne, ale mne to zatiaľ vždy sedelo s bazalnou teplotou. Tak dufam, že ovulacia bola

zuzik5891
24. mar 2025

@marinecka95 ja som mala presne taký pokles BT pred pozitívnym testom pri dvoch mojich tehotenstvách pri ktorých som merala🙏...len grafy s týmto poklesom boli víťazné❤️

majulka098
24. mar 2025

@marinecka95 vidno, len sú to pepino že? 🤞 Držím prsty a graf vyzerá ako? ...
Ja mala ráno trochu problém s meraním 😅 ale teplota sa drží dole podľa všetkého 🙂 uvidím kedy bude ovu, zatiaľ tomu dávam čas ešte

ersp
24. mar 2025

Nekonecne cakanie, cez vikend snad u man bude testovanie 🙂