Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@klarabohun77 tazko povedat kde je problem, pri ahm predpokladam ze viac folikulov nedorastie, ale netreba to vzdavat 🙂
@marinecka95 tak to som zvedavá ako bude zajtra vidno 🤞☺️
@majulka098 neviem sama čo si myslieť … veľa diskusii je tu, že pepino robia kadejaké čiarky … mala som toto balenie už dlhšie doma z čias keď bola núdza o testy a nemala som vtedy kde kúpiť v nedeľu večer - len v tescu 😁 tak som ho použila. Je pravda, že nikdy mi žiadny test neurobil žiadnu falošnú čiarku … no nezostáva nič len počkať 😁
Doma mám aj tak len Dr max a In:time 1ks
Neviem či to má zmysel- testovať zajtra 🤷♀️ s takými testami
@marinecka95 tak mne 3 dni po uhniezdení dr.max ukázal čiarku 😅 8dpo uhniezdenie a 11dpo som testovala 🫣
@majulka098 no tak skúsim aj ten no 😁
@weronikusa ja si myslim, ze ukazalo pekne. Aka je to appka?
@ersp Dakujem ti krasne za povzbudenie. To je to, co momentalne potrebujem..
@weronikusa povedala by som, že 14dc .. teda 12.3 .. to 17dc skôr už nie 🙂
@marinecka95 čakám na výsledok 😅
@klarabohun77 Period tracker period calendar 🙂
@majulka098 sama som zvedavá … rozmýšľala som nasadiť progesterón ale nechcem si zbytočne predlžovať cyklus … uvidím ako test zajtra
@majulka098 ďakujem, tiež som to tak vyhodnotila len to zníženie zvláštne ma zmiatlo 🙂
@klarabohun77 zamalo, dajte si cas na spracovanie a uvidite co prinesie buducnost 🙂 my po prvom ket sme si dali na 3 mesiace volno a mozno motyka vystreli a o tyzden najdem pozitivny test, ale volno od vsetkeho nam velmi pomohlo na spracovanie
@marinecka95 o pár hodín to bude jasnejšie, alebo tmavšie 😅
@weronikusa ono sa to niekedy stane, že je tam nejaký hormonálny výkyv 🙂
@majulka098 no neviem či jasnejšie ale dnes takto 🙂 neviem čo si mám myslieť. Nemôžem nájsť vhodné svetlo, lietam tu s testom 😁
@marinecka95 určite tam aj ja vidím niečo, držím palce 🙏🏻😇
@klarabohun77 smiem sa spýtať akú hodnotu amh si mala? Neviem či som sa ta to tu pýtala alebo to bol niekto iný uz som sa v tom stratila 😁
@michicka behala som tu s tým testom ako besná pod každé svetlo aby sa to dalo lepšie odfotiť 😂 zatiaľ sú to také čiarky - nečiarky 🙈😁
@marinecka95 nooooo, toto už chce mamatest alebo iný.... 🥰
@marinecka95 skúsila by som inú značku🙈v decembri mi vyšli 3 takto v limite a v realite ružové čiarky. Ja už reálne žiadnemu testu asi neverím. A však nemusí to byť tvoj prípad
Ahoj, občas vás tu sledujem a teraz mi nedalo nenapísať. Veľmi držím palce
@marinecka95 ab nebol falošný ale mne toto bohužiaľ urobil tiež a ostatne testy boli negatívne a ms prišla na čas.
@marinecka95 ja som mala presne taký pokles BT pred pozitívnym testom pri dvoch mojich tehotenstvách pri ktorých som merala🙏...len grafy s týmto poklesom boli víťazné❤️
@marinecka95 vidno, len sú to pepino že? 🤞 Držím prsty a graf vyzerá ako? ...
Ja mala ráno trochu problém s meraním 😅 ale teplota sa drží dole podľa všetkého 🙂 uvidím kedy bude ovu, zatiaľ tomu dávam čas ešte

@ersp isli sme kvoli mojmu nízkemu AMH, vek mame tesne po 30, muz Dobry spermiogram aj fragmentácia DŇA no a proste zo 6 nic uplna tma.
Robili nam aj imunologiu,repro-imuno,endokrynologiu..