icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

klarabohun77
24. mar 2025

@slnieckope ten progesteron mas prosim ta od dr alebo to si tak ze sama davas ked uznas za vhodne?

klarabohun77
24. mar 2025

@michicka aj ja sa stracam🙂 ja som mala minuly rok 0,6 a teraz januar som mala 1,15 ale mam malo antralnych dolikulov cize ta hodnota neni normalna na moj vek (31)

slnieckope
24. mar 2025

@klarabohun77 od dr. 😀 3 dni po ovulácii nasadiť ale až nepríde najneskôr do 25dc tak či tak nasadiť. Chodievala som k nemu aj na usg meranie teraz 2 mesiac nechodím

klarabohun77
24. mar 2025

@slnieckope ahaaa ja neviem preco mne nedala ked mam taku kratku LF

liva92
24. mar 2025

@klarabohun77 akú krátku LF máš prosím ťa?

slnieckope
24. mar 2025

@klarabohun77 😀 tak mne kázal lekár že od 16dc potom som sa spýtala že prečo 16dc keď že ovu mávam málokedy a keď tak okolo 20dc. Hneď bola iná reč keď si všimol že to nechcem brať len tak. Ale každopádne moje telo produkuje minimum progesteronu aj keď ovulacia prebehne. Možno by som sa na to spýtala lekára . Ale mala som a taký cyklus že síce som užívala progesteron ale reálne ms prišla počas užívania normálne že mi to nepredĺžil

liva92
24. mar 2025

@slnieckope podľa čoho si prosím zistila, že ti telo produkuje minimum progesteronu? z odberu krvi?

klarabohun77
24. mar 2025

@liva92 ja mavam tak 9-10 dni:/

ersp
24. mar 2025

uzivanie progesteronu nie je na skodu aj v pripade ak ho zena produkuje dostatocne, neublizi, max pomoze 🙂 mne ho davali v car vzdy aj pri ket, aj pri clostyle 🙂 tam len treba mat potvrdenu ovu aby ju nebloklo, pripadne duphaston sa pouziva aj na upravu cyklu ak sa neriesi otehotnenie 🙂 ovulacia neprebehne, ale cyklus pride v normalnom case

liva92
24. mar 2025

@klarabohun77 ja si to ešte musím odsledovať, lebo tých 10 dní mám vždy, niekedy mi to vychádza na 12 dní, ale mne prišlo tých 10 dní málo

slnieckope
24. mar 2025

@liva92 áno chodila som viac krát aj skrz Dg.pcos. Aj počas ovulačnych cyklov aj počas anovulačnych

liva92
24. mar 2025

@slnieckope a pcos ti zistili na základe sona?

marinecka95
24. mar 2025

@majulka098
@zuzik5891
@zanzilady
@slnieckope
@michicka
Baby, odložila som ranný moč a namočila slniečko 😁

ersp
24. mar 2025

@marinecka95 toto vyzera nadejne 🙂

majulka098
24. mar 2025

@marinecka95 tak to už je istejšie ❤️ nech silnie 🤞 .. ja som skúsila ovu, a žeby prišla tento cyklus skôr? 🫣

marinecka95
24. mar 2025

@majulka098
@ersp ďakujem baby no naozaj je skoro na tešenie …
Uvidíme, ráno idem na krv aby to bolo isté a mohli mi nasadiť veškerú apatieku 😁

bambulka711
24. mar 2025

@marinecka95 ja som mala večer silnejšiu čiarku ako ráno... Skúsila by som kľudne večer...

marinecka95
24. mar 2025

@bambulka711 ja cez deň veľmi veľa pijem, počkám do rána 🙂 tak či tak nič nezmením 😃

marinecka95
24. mar 2025

@majulka098 ja som teraz mala tiež ovu skôr ako bežne mávam 🙂

slnieckope
24. mar 2025

@liva92 na základe nepravidelnéj ms som vyhľadala lekára. Anovulacia často. Na usg to bolo vidieť a potvrdila to aj krv a ďalšie symptómy.

ersp
24. mar 2025

@marinecka95 urcite najlepsie krv ak potrebujes nasadit liecbu 🙂 drzim palce

liva92
24. mar 2025

@slnieckope ďakujem, ja mávam dlhé cykly 35 dňové a meriam si teplotu tam výstup vidím tak dúfam že sa podarí, zatiaľ 4 mesiace nič 😔

marinecka95
24. mar 2025

@ersp áno, hneď zajtra idem a uvidíme 🙂

simonuet
24. mar 2025

Ahojte, aj keď nereagujem sledujem vás skoro každý deň 🙂 na tie pepino testy pozor. Mne tiež ukazovali kadečo a samozrejme že nič z toho nebolo. Mamatest mi nikdy takto neduchoval. Držím palce 🙂

simonuet
24. mar 2025
slnieckope
24. mar 2025

@liva92 tak 35 ešte nie je až tak dlhy cyklus 🙂u mňa to bývalo od 30dc niekedy aj 90 dc 🙂verím že sa zadarí držím palce 😇

liva92
25. mar 2025

@slnieckope aha tak to boli teda dlhšie u teba 😕 ďakujem

liva92
25. mar 2025

prosím vás mohla byť ovu medzi 23dc/24dc a preto sme ju netrafili? lebo podľa teplôt už určite dostanem MS.

majulka098
25. mar 2025

@liva92 teoreticky mohla, ale o to kratšia by bola LF ... No trafiť ste sa trafili určite, neznamená, že ak sex nie je v deň ovu, že ste sa netrafili a určite to neznamená, že práve kvôli tomu sa nepodarilo ... Podľa zápisov toho sexu bolo okolo ovu dosť na to, aby sa to zadarilo .. ale štatisticky je proste na každý cyklus 20% šanca na otehotnenie

majulka098
25. mar 2025

@marinecka95 možno sa mi už spamätáva telo po antike, lebo aj tie bolesti boli iné už, podobné viac tomu aké boli pred tehu tesne... A asi už je po, dnes by už sex asi nebol počítaný k snahe 🫣 alebo áno?