Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 tam tu bol 1 ktorý sa môže počítať, ale spermiogram neviem aký má chlap, asi úplne slávny by nebol 🤣 ... takže skôr si myslím, že ďalší cyklus je reálnejší 😅 ... Tak som zvedavá na výsledky 🤞
@majulka098 ďakujem za vysvetlenie, najlepšie nesiliť a nechať tomu voľný priebeh, len je to náročné 😒
@majulka098 @marinecka95 baby my sme včera s mužom zistili že sme zle pochopili SMS z centra .. písali mu sobotu ze dbajte na to aby od posl ejakulácie neuplynulo VIAC ako 48-72h… lenže ja som mala kramy on to zle pochopil tu SMS tak sme zistili že aj dobrý týždeň odvtedyco mal poslednú, tak som ešte večer volala na linku kde dvíhajú nonstop a ta sestrička že tak si dnes večer ešte užite a zajtra nech príde kľudne na odber…. No však všade odporúčajú 2-3 dni abstinenciu no teraz neviem či sa môžem spoľahnúť na tu sestričku čo povedala ale tak snad hej no ako napíšem tam že posledná ejakulacia 1den pred či to budú vedieť nejako zohľadniť 🤣🙈🙈🙈 alebo skusim ešte raz dnes ráno zavolať ? Lebo akože reálne sme si užili až o polnoci a o 12 by mal mať odber 🤣 pomoc
@michicka ja len, že je lepšie, keď to nie je moc dlho. Ak je dlho, už sa zhoršuje DNA fragmentácia. Dlhá pauza sa odporúča pri nejakej poruche, že sa tvorí málo spermií alebo tak ... A v dotazníku vypisete, že 12 hodín.
@bambulka711 ďakujem za reakciu 🙂 neodbiju ho domov že načo prišiel? Môžem sa na tu sestru spoľahnúť? 🙈
@michicka nerieš, užite si 🙂 ak je spermiogram okey nič to neovplyvní - máme niekoľkonásobnú skúsenosť 😁 nikdy sme lehotu nedodržali 😀
@michicka neodbijú. Ak by aj neboli dobré výsledky, musí na kontrolu 😊
@marinecka95 ale je tmavšia podľa mňa ako vcera. Zo začiatku to aj mne tak pomaly tmavlo a potom už koľajnice. Od 10dpo, ty si 2 odpočítaj.
@klarabohun77 tie antrálne folikuly že ich je malo to ako zistili? 🙂 ja mám amh 1,43 a 28 rokov…3r dozadu 3,87 keď som otehotnela.
@michicka myslim ze to zohliadna vo vysledku, prinajhorsom ak nahodou nieco zle vyde tak sa spermiogram zopakuje 🙂 ako optimalne je 2-3denna "abstinencia", my sme zazili podobnu situacia pred rokom, na stvrtok objednany spermiogram, v stredu pozit test ovulacny 😀 rano sme dosli na centra, vysvetlili situaciu, manzela preobjednali a bolo vybavene 🙂
Tak výška hcg 89 … som ale pevne nohami na zemi, keďže tých skúseností s potratmi, biochemickými tehotenstvami mám bohaté.
@marinecka95 nasadiť aspirín 🥰
@marinecka95 gratulujem 😊🍀 koľko si dpo ?
@bambulka711 ten mám, aj clexane pre moje krvné poruchy divné 😁
Čakám na telefonát z reproimuno čo mi prihodia 😁
@kristinkaris ďakujem, no stále to beriem s triezvym rozumom 😁
10DPO som podľa grafu BT
@liva92 a snažíte sa ako dlho?
@michicka čo viem, tak 2-3 dni odporúčajú... Ale pokiaľ to vedia zohľadniť, tak to už si urobia podľa seba ... A prípadne dajú kontrolu 🙂
@marinecka95 tak hodnota by zodpovedala, nech sa krásne drží, ešte radšej neblahoželám, ale držím prsty 🤞❤️
@marinecka95 na zaciatok super cislo 🙂
@michicka to je zvlastne. Ved aj sex sa odporuca kazde dva dni kvoli tomu aby boli spermie lepsie. To podla mna velmi skresli vysledok, neviem co si o tom mysliet a kam chodite?
@michicka …a este k tym AF, tie ti zistia na UZV to je vlastne doplňujúce k AMH.
@klarabohun77 to som tiež počula, ale nám obidve deti podarili štýlom sex 2x/denne v obdobi ovulácie
@bluka2 moze byt btw dvakrat do dna sex to neviem ako by som muza presvedcila rste jeden den Ano ale cele plodne obdobie😆ono to nie je fáma, to je fakt pretoze aj oni odporucaju abstinenciu aspon tie dva dni. Ja som nevedela ze uz mate dve deticky🤍
@majulka098 4 mesiace čo je krátko, ale mám obavu ešte väčšiu lebo nie som najmladšia mám 33 rokov
@liva92 tak to je pohoda 🤣 ja som sa mesiac pred 33 narodkami vydávala .. v 33 som zároveň aj otehotnela, v 34 rodila, toho roku v septembri mám 36 🤣 a hlavu si nelámem s tým, prvá sa podarila na 7my cyklus, aj to som ostala prekvapená riadne, lebo som tomu nedávala šancu, ale ja to brala tak, že sa proste podarí, keď sa podarí, nijak som z toho nebola sklamaná ani raz, že to nevyšlo ... Práveže keď som zbadala druhú čiarku, moja prvá reakcia bola: oh shit 🤣🤣🤣 prebleslo mi hlavou, čo ma čaká všetko, veľké brucho, pôrod, ťažkopádnosť atď 🤣 potom som sa skľudnila a začala sa tešiť 🤣
@majulka098 ja som včera zistila že posledná kamoska
čo sa snažili je uz tehotná tak uz len ja som zostala 🙈
Tak snad sa niekam posunieme najbližšie mesiace

@majulka098 tfuj tfuj ☺️ každý sex sa počíta ✌🏻
Ja som už po odbere - za 1,5h mám volať o výsledky 🙈