icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

liva92
25. mar 2025

@majulka098 ďakujem za povzbudenie 😊 asi najlepšie pristupovať k tomu že keď sa podarí tak sa podarí 😌 aj si brala nejaké vitamíny? beriem inofolic a gynex

bluka2
25. mar 2025

@klarabohun77 😅 ano, ja som mala deti v 28. a 32. rokoch. ALE potom v 36. mi zacali nejake gynekologicke problemy, mala som raz taku nekontrolovatelnu silnu menstruaciu, ze ma hospitalizovali a mala som ablaciu endometria. diganoza hyperplazia bez atypii. Potom sa to nejako stabilizovalo a minuly rok som zas zacala mat 1 den pocas menstruacie take krvacanie, ze som iba lezat mohla. Tak som mala znovu tu ablaciu endometria. Po nej zeny vlastne uz casto ani menstruaciu nemavaju a moznost otehotnenia je velmi nizka. Avsak ja napriek 2 zakrokom ju stale mam a aj endometrium dostatocne. Vsetci doktori sa cuduju. Teraz ked su deti velke, rada by som si to zopakovala, ale tak som vdacna uz za tie, co mam ❤

majulka098
26. mar 2025

@marinecka95 ako? Testovala si?🙂

@michicka n9e každý rozpráva o tom, že sa snažia o dieťa, takže možno nie si posledná 🫣

Ja takto, divné, že až na včerajšok chce vyznačiť ovu 🫣

slnieckope
26. mar 2025

😀už ma to celkom unavuje. Klobuk dole pred ženami čo sa roky snažia. Dnes 4.30 chcel maly vodu tak som išla pred tým zmerala 36.35…. Potom som hneď zaspala ale nemerala o 5 ale 5:15 a teplota 36.69. Zapísala som tu prvú. U mňa už určite anovulačny graf. Aj keď som verila že ovu bude od cca 18dc max do 21dc veľa hlienu aj bolesti a pozitívny test 17dc….. Keď som skúsila len zo zaujímavosti zapísať tu vyššiu teplotu tak ovu vyznačilo na 21dc🙈

michicka
26. mar 2025

@majulka098 nie to mas pravdu, ja som o tom nehovorila nikomu ani kamoškam ani rodine …až teraz keď to uz bude rok snaženia som sa otvorila niektorým ľudom keď sa ma pýtajú…. Dovtedy sme tomu nechávali voľný priebeh. Neriešili sme. 🙂 vedeli sme že to nemusí prísť hneď prvé mesiace. To iste aj pri prvej 🙂
Však bola ta ovulacia niekde medzi pozit testom ja by som tiež povedala že bola včera podľa grafu.

majulka098
26. mar 2025

@michicka tiez tomu nechávam voľný priebeh ... Ale povedala som, že sa budeme snažiť max do konca roka a potom už riešiť nebudem ďalšie dieťa 🙂 ... tak nie stále sú ideálne podmienky .. tak ako u nás, včera mi aj chlap ráno povedal, že večer ešte sa posnažíme, že veď sa snažíme o niečo ... A proste i tak nebolo a štve ma to
Ja by som práve povedala, že 13 dc bola, aj podľa bolestí, max 14dc nadránom, ale to apka asi ťažko vyhodnotí, či prebehne ovu pred alebo po polnoci

michicka
26. mar 2025

@majulka098 ono aj lektor stm povie že bola medzi vzostupom a vrcholom hlienu čiže medzi 13-14 na minúty hodiny to nevieme nikto iba doktori s ultrazvukom… každopádne ste sa snažili dostatočne veď sa odporúča každé 2-3 dni… a 2-4x do týždňa… nikto nieje stroj, to postačí 😇

marinecka95
26. mar 2025

@majulka098 testovala 😁 ráno trošku zhon tak som nestíhala pridať foto. Tak s oneskorením 🙂 Dr max
Uvidíš ako ju vyznačí, môže to ešte prehodnotiť po ďalších teplotách …

marinecka95
26. mar 2025

@marinecka95 ale táram 😁 test bol poľskej značky 😁

klarabohun77
26. mar 2025

@majulka098 ja si myslim ze bola 13

bambulka711
26. mar 2025

Žienky, my sme dnes obdržali tú najkrajšiu správu z genetiky. Ja som ani neverila, že niekedy od nich dostaneme aj dobrú správu 🩵🩵🩵

klarabohun77
26. mar 2025

@bambulka711 neskutocne stastie🍀

bambulka711
26. mar 2025

@klarabohun77 ani nehovor, ja som sa v práci rozplakala a kolegovia hneď prípitok 😍

majulka098
26. mar 2025

@michicka tak prakticky je tam iba 1 sex relevantný, takže nič moc 🤣 ale chlap ma naštval, lebo celý deň, že áno, večer sa posnažíme .. a prd

@marinecka95 tak asi ju fakt vyznačí na včerajšok ... A krásny testík, nech sa drží, bojovníček 🤞❤️

@klarabohun77 ako ja si myslím, že niekedy 14dc nadránom, lebo 13dc mi o 8mej ešte len test ovu silnel alebo nebol ešte úplne pozitívny, to mohol byť tak pred polnocou a potom do pár hodín ovu asi prebehla ... Teraz mám fakt každý cyklus inak ovu testy a ovu .. ale čo by som chcela 16m po pôrode a 3m bez antiky 😅

majulka098
26. mar 2025

@bambulka711 blahoželám k zdravému chlapčekovi 🩵 je to bojovník 😊 u teba sa potvrdilo, že v deň ovu je chlapec 😅

marinecka95
26. mar 2025

@majulka098 ďakujem, zajtra idem na hcg opäť 🙏

marinecka95
26. mar 2025

@bambulka711 a už si 🤰len užívaj ☺️

michicka
26. mar 2025

baby môžem sa tešiť že muž je v poriadku ??? To fakt po 12 hodinách abstinencie ma také super výsledky, ? 🤣

michicka
26. mar 2025

@marinecka95 myslím stále na teba držím palce ❤️

majulka098
26. mar 2025

@michicka tak to blahoželám, máš doma chlapa s dobrými nábojmi 😅

majulka098
26. mar 2025

@marinecka95 hádam bude krásne rásť čísielko 🤞😊

marinecka95
27. mar 2025

Dobré ránko ✌🏻j
Test stmavol poriadne, som zvedavá na výšku HCG - dnes 12DPO

michicka
27. mar 2025

@marinecka95 jej tak to uz je pekná čiarka, nech len tmavne 🫶🏻

majulka098
27. mar 2025

@marinecka95 krásne ❤️😊

Ja takto, nakoniec 13dpo vyznačilo, ale skoky riadne 🤔😅

ersp
27. mar 2025

@bambulka711 super spravy, mozes si tehotenstvo uzivat naplno 🙂

ersp
27. mar 2025

10 dpo, uvidim kedy sa odhodlam k testovaniu 🙂

bambulka711
27. mar 2025

@majulka098 veru, potvrdilo. Hlavne, že je zdravý 🩵
@marinecka95 už netrpezlivo čakám 😊

bluka2
27. mar 2025

@ersp aky pekny graf!

klarabohun77
27. mar 2025

@marinecka95 moc drzim palce, vcera som natrafila na starsie diskusie a citala som jednu od teba ze si mala uz tolko neúspešných pokusov. O to viac ti to z úprimného srdca zelam..

klarabohun77
27. mar 2025

Kolko sa snažíte baby co ste tu?