icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

klarabohun77
27. mar 2025

@michicka je to veru šampión 😆😍

klarabohun77
27. mar 2025

@majulka098 mne napriklad nikdy tak rychlo teplota nezareaguje preto si myslim, ze ten 13.ty den by bol fajn

majulka098
27. mar 2025

@klarabohun77 mne teplota stále po ovu stúpne, s tým problém nebol nikdy, preto som aj vždy vedela, že už je po, len ma to teraz zmiatlo, keďže mi apka dávala predpoklad b6a 1dpo až včera 😅 ale ako vravím, ovu bola asi tesne po polnoci ... Premom mi aj tak stanovil ovu na 14dc, tam mi snáď nikdy neukázalo ovu na deň pozitívneho testu, lebo tam je nastavené, že až 24h min po lh peaku je ovu, u mňa býva väčšinou okolo 12h max .... No a my sa teraz o druhé snažíme 3 cyklus, keďže predtým som bola na operácii a chvíľu som tomu chcela dať čas, tak som dala, 2 mesiace 🤣

marinecka95
27. mar 2025

@klarabohun77
@bambulka711
@majulka098
@michicka
Tak baby, hcg pekne stúplo 278 🙏

bambulka711
27. mar 2025

@marinecka95 paráda, nech len len stúpa a bude vianočný darček ❤️

marinecka95
27. mar 2025

@bambulka711 Bol by to ten najkrajší darček za tie roky a predošlé úspechy- neúspechy … ale po mojich skúsenostiach sa naozaj ešte neodvážim tešiť

ersp
27. mar 2025

@bluka2 dakujem 🙂

ersp
27. mar 2025

@klarabohun77 my 2 roky..

bambulka711
27. mar 2025

@marinecka95 ja ti verím, ja sa až teraz ako tak začínam tešiť, že čakám snáď zdravé bábo a všetko bude ok. Predsa len, po tom všetkom sme veľmi opatrní... Ale už vyberáme mená a začína to byť krásne ❤️

klarabohun77
27. mar 2025

@marinecka95 to je krasna hodnota
@ersp to je tiez doba Ach…
@majulka098 jasne Vsak ak ste sa trafili tak uz len verit
@bambulka711 ake sa Vam pacia mena?🫠

bambulka711
27. mar 2025

@klarabohun77 zatiaľ vedie Alexej, Marco, Matej, Šimon

klarabohun77
27. mar 2025

@bambulka711 krasne mena👦🏻

majulka098
27. mar 2025

@marinecka95 tak teraz bojovať obaja musíte, a ja vám budem držať prsty ako to len ide 😊🤞❤️

@klarabohun77 neriešim už, proste sa uvidí, ale veľmi tomu šancu nedávam 🫣

michicka
27. mar 2025

@majulka098 ale no hlavu hore 🤗🙏🏻, niekedy nieje na škodu aj pár dňová pauza…. Možno budeš aj ty prekvapená…. poznám xy párov ktorým postačilo 2-3x za týždeň, určite je 50% hlava. Aj keď nerada to od iných počujem je to aj o tej psychickej pohode.
Nám sa napr podarilo keď sme sa tešili na dovolenku a nepočítali uz s tým aa vtedy sne išli že 9dc14dc17dc …a vtedy som tomu vôbec neverila že by to vyšlo lebo to nebolo často a hop meškali týždeň tak som robila test.. prvé vám ako vyšlo ? 😄

michicka
27. mar 2025

@klarabohun77 dúfam aj ja😁 snad sú také fajn aj po 2-3 dňových pauzách lebo my sa zial nedokážeme milovať každý deň cez plodne dni… 😀🫣

majulka098
27. mar 2025

@michicka ja to beriem iba reálne, psychicky som úplne ok 😅 nehrútim sa z toho ani nič podobné 😅 ... Len ma chlap štve, že je o dosť mladší a ja by pokojne prijala toho sexu aj viac 🤣

michicka
27. mar 2025

@majulka098 😂😂 tak za jedno ta chápem a na druhej strane musíš mu dať aj trochu vydýchnuť no 😅 vieš chudáci chodia do roboty sú vyčerpaní my sme len na dovolenke doma 😁

zuzik5891
27. mar 2025

@marinecka95 nestíhala som posledné 3 dni tu nakuknúť a teraz sa veľmi teším keď vidím tvoje testíky...i keď podľa grafu som vedela že to bude super...ten si mala ako ja tie moje😁😘...hcg ti stúpa luxusne...len tak ďalej 🍀🙏❤️

majulka098
28. mar 2025

@michicka tú dovolenku si chlap vyskúšal, keď som bola po operácii a povedal, že by to nezvládol a radšej bude chodiť do práce 🤣 tak nech sa nesťažuje 🤣 a to podotýkam, som aj tak asi polovicu vecí robila ja, ktoré som zvládala v tom stave 😅

marinecka95
28. mar 2025

Ďakujem dievčatá za podporu, už nezostáva nič iné len čakať a veriť, že tentokrát to bude dobré 🙏
V pondelok idem opäť na krv, snáď mi ten víkend rýchlo uplynie 😁

majulka098
28. mar 2025

@marinecka95 a už máš nasadenú liečbu?

michicka
28. mar 2025

@majulka098 @marinecka95 dievčatá my máme po snazeni tento mesiac 😭 prišli mi výsledky z kultivacie vraj mám ureaplazmu tak sa nemáme ani pokúšať

mimuska328
28. mar 2025

@michicka nie v zlom ale buď rada ze ti na to prišli. Preliecite sa obaja a uvidíš ze to vyjde. My sme prišli na ureaplazmu september 2023 preliecili sme sa, po negatívnom stere sme sa začali snažiť a na 4 cyklus som otehotnela.. predtým som mala 2 potraty

michicka
28. mar 2025

@mimuska328 áno jasne ja som rada z tejto strany, určite to je veľmi nebezpečne s tym otehotnieť, len ma zamrzelo že stále sa niečo nájde 🫣 a predlžuje no čo už hlava hore možno vďaka tomu sa zadarí rýchlejšie 🙏🏻

mimuska328
28. mar 2025

@michicka ja ťa úplne chápem bola som na tom rovnako. Ja som otehotnela apríl 2023 a v júni mi potvrdil MA potom sme mali samé vyšetrenia, operáciu atď stále zle spravy a začali sa snažiť znova až v novembri ale z vlastnej iniciatívy mne zakázali sa prirodzene snažiť a vidíš už máme 3 mesačnú slečnu.. proste keď to má prísť to príde len treba veriť ❤️🙏

michicka
28. mar 2025

@mimuska328 to čo sa ti stalo ma veľmi mrzí ☹
Inak tento mesiac som mala veľmi silnú ms inokedy taká nebývala môže to byt aj tou infekciou?
ja verím 🫶🏻 reťazovy pôrod uz teda nestihneme ale vykašľať sa na peniaze… hlavne že budeme zdravi keď to babo príde ❤️

majulka098
28. mar 2025

@michicka sa preliečite a budete pokračovať 🙂

mimuska328
28. mar 2025

@michicka fúú toto neviem lebo ja som vždy mala slabšiu ms a od kyretu ešte oveľa slabšiu aj kratšiu takže toto neviem potvrdiť. Peniaze sú není vsetko dôležité je presne zdravie 🍀

ersp
28. mar 2025

@michicka my sme si tym presli pred rokom, namotivovany na vysetrenie priechodnosti a iui a zrazu ureaplazma...obaja 20 dni atb, po cca dvoch mesiacoch opakovane stery chvalabohu negativne 🙂 preliecite sa s partnerkm a bude dobre

bambulka711
28. mar 2025

Drobec pozdravuje všetky snažilky a posiela babätkovské/tehotenské bacily. Dnes nemal náladu tak skoro ráno vstávať a fotiť sa, tak mu vraj môžete pobozkať... chrbát a hlavičku. Nie, naozaj to nie je zadok 😅