icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majulka098
28. mar 2025

@bambulka711 otočil sa na druhý bok 😅🩵

bambulka711
28. mar 2025

@majulka098 áno, pravidelne sa okolo obeda otočí s tlačí mi na sedací nerv 😅😅😅

michicka
28. mar 2025

@ersp a po tých 20 dňoch ste mali tiež kontrolný ster alebo prečo až po 2 mesiacoch kontrolný ster?

lilianasamuel
28. mar 2025

Prosím poraďte mi prečo teplota tak náhle klesla ? Ďakujem

ersp
29. mar 2025

@michicka standardne sa robia opakovane stery po 3 mesiacoch....kedze sme cakali na vyaetrenia aby sme sa pohli dalej, po dohode s dr sme mali 20 dni atb, potom 3 tyzdne pauza a ster...ale boli sme upozorneny ze ak to bude opatovne pozit, nemozu nam dat liecbu skor ako 3 mesiace od druhej a cakali by sme

marinecka95
29. mar 2025

@bambulka711 ❤️ krásne rastiete
@klarabohun77 snažíme sa roky, neviem presne ale v 2020 som potratila prvýkrát
@majulka098
@michicka oooou to je nepríjemné … treba to poriadne preliečiť. Aj ureaplazma mohla byť príčina neúspechov 🙂 hlavu hore
@zuzik5891
@ersp
Baby prepáčte, včera sme oslavovali deň učiteľov tak som mala perný deň 🙂
Teplomer som odložila, rozhodla som sa aj netestovať - po tých všetkých predošlých skusennostiach viem, že bude tak ako má byť.
Včera som si však neodpustila digi 😁 výsledok 1-2
Tentokrát som veľmi pozitívne nastavená a rozhodnutá, že to dopadne najlepšie zo všetkých tehotenstiev 🙏

majulka098
29. mar 2025

@marinecka95 tak, pozitívny prístup treba mať, v tvojom prípade určite 🤞ja stále som s nohami na zemi a uvažujem reálne a nahovárať si nechcem nikdy 😅 teda čo sa týka, či nájdem pozitívny test, keď už by som ho našla, tak vtedy je to iné už 🙂 ... Ale mňa dnes bolí brucho jak na ms, divné 🫣

@bambulka711 ja mala tiez na začiatku dieťa spáča v bruchu ... Ale po cca 5tom mesiaci tehu sa to zmenilo a aj po pôrode to ostalo, k spáčom sa fakt radiť nemôže 🤣🤣🤣

majulka098
29. mar 2025

Dnes teda takto, som zvedavá ako to urobím s meraním, keďže sa mení čas 😅 zajtra asi namiesto 6tej o pol 7mej a potom už opäť o 6tej, nemôžem o 7mej, lebo malá proste je z 50% už pred 7mou hore 🤣

bambulka711
29. mar 2025

@majulka098 no práve minule na sone tancoval, aj u Grochala robiť cirkus. Ale o siedmej ráno sa mu nechcelo ešte 😊

majulka098
29. mar 2025

@bambulka711 a komu by sa chcelo 😅 iba ten mojej už o pol 7mej behajú nohy 😅

kristinkaris
29. mar 2025

@bambulka711 ahoj aký je prosim ta ten grochal ? Som k nemu objednaná na 30.4

kristinkaris
29. mar 2025

@bambulka711 a dáva aj nejaké výsledky toho vyšetrenia pre môjho Dr?

bambulka711
29. mar 2025

@kristinkaris úplne super je, všetko vysvetlil, keď sme sa pýtali, pekne odpovedal. A áno, dostaneš 3 stranovú správu. Môj lekár si ju nechal, ale spravil mi kópiu... Ak máš telefón, nainštaluj si aplikáciu tricefy a za 10e ti nahrá pár fotiek aj videá.

kaja034
29. mar 2025

Ahojte baby, čo myslíte? Meriam prvý cyklus, podľa appky som 11dpo ale podľa pocitu by som povedala že ovu mohla byť o deň neskôr. Testy negatívne... Je ešte šanca? Mala ste to tak niektorá?

bluka2
29. mar 2025

@kaja034 Ano, ešte je šanca. Implantácia môže prebehnúť aj 12 dpo a potom ešte 2-3 dni kým sa zvýši hcg…

zuzik5891
29. mar 2025

@marinecka95 spravila si dobre že si odložila teplomer...spravila som to rovnako ale po pár dňoch som aj tak premerala😂😂😂😂😂...a testovala som ako blázon keďže testov som mala nakúpených ako keby som ich doma vyrábala😂...
Daj sa do pohody...ja verím že tentoraz to bude to vytúžené tehotenstvo s krásnym bábom na konci 😍🍀🙏❤️...kedy ti vlastne vychádza termín?...

kristinkaris
30. mar 2025

@bambulka711 tak super ďakujem za info ❤️

klarabohun77
30. mar 2025

Dobre rano🍀boli ste baby na hyfosy?boli to?ja som citlivka🥲

kristinkaris
30. mar 2025

@klarabohun77 ahoj áno bola som 🙂 mňa to nebolelo skôr mi bola nepríjemná ta dezinfekcia

bambulka711
30. mar 2025

@klarabohun77 aj ja som bola, príjemné to nebolo, ale zase žiadna bolesť, že by som omdlievala...

marinecka95
30. mar 2025

@klarabohun77 ja som to nijako nevnímala bolestivo, dezinfekcia trošku nepríjemná ale nič čo by si nezvládla.
Bolesť vraj mávajú baby, ktoré majú niečo nepriechodné 🤷‍♀️

@zuzik5891 Ďakujem, ak všetko pôjde ako má - termín bude začiatkom decembra. To je však ale hudba budúcnosti 🙏 zatiaľ sa teším z toho, že HCG stúpa a ja nešpiním 🙏🙏

@majulka098 ako grafík? ☺️

majulka098
30. mar 2025

@marinecka95 dobré správy, že nešpiníš 🤞☺️
Graf neviem no, s tou zmenou času, som o pol h teda skôr merala, o pol 7mej, podľa starého času o pol 6 ... A zajtra normálne o 6tej opäť .. takže teploty budú o málinko nižšie ako by bolo, keby sa nemenil čas 🫣

bluka2
30. mar 2025

@klarabohun77 kedy ideš? Ja mám na to ist den po menštruácii, teda ak príde, čo tajne dufam, že sa nestane 😀

klarabohun77
30. mar 2025

@bluka2 prave sa len odhodlavam ci vobec pojdem a nedam si to urobit naraz z hysteroskopiou…ja som posero ja sa seknem a do mna nedostanú nic..aj teraz ked mi brali vajicka nemohla vybrat taky tamponik lebo som sa zlakla a spazmus a nic…
@kristinkaris
@bambulka711
@marinecka95
Dakujem Vam🍀

ersp
30. mar 2025

@klarabohun77 nie je hyfosy nic prijemne, u mna to bolo boelstivejsie lebo jeden vajecnik sa spriechidnil az pod tlakom, ale bolo to chvilkove, potom den take bolesti ako pri ms a preslo to 🙂

bluka2
30. mar 2025

Ja som na tom uz raz bola a bolo to celkom v pohode. Okrem toho, ze mi nikto nepovedal, ze si predtym mam dat nieco proti bolesti. Inak vtedy ten cyklus ked mi to robili bol uspesny. A vraj to aj tak byva, ze sa to pekne spriechodni a potom sa hned zadari 😀

veronikadubiel
30. mar 2025

@kristinkaris ty sa ako mas? Vsetko ok ?

kristinkaris
30. mar 2025

@veronikadubiel zatiaľ našťastie všetko ok momentálne som v 9tt 😇☺️

kristinkaris
30. mar 2025

@bluka2 inak aj nám sa zadarilo v tom cykle :D

veronikadubiel
30. mar 2025

@kristinkaris to sa tesim. Odisla si nakoniec z tych oktobroviek ci nie ?