Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 áno, pravidelne sa okolo obeda otočí s tlačí mi na sedací nerv 😅😅😅
@michicka standardne sa robia opakovane stery po 3 mesiacoch....kedze sme cakali na vyaetrenia aby sme sa pohli dalej, po dohode s dr sme mali 20 dni atb, potom 3 tyzdne pauza a ster...ale boli sme upozorneny ze ak to bude opatovne pozit, nemozu nam dat liecbu skor ako 3 mesiace od druhej a cakali by sme
@bambulka711 ❤️ krásne rastiete
@klarabohun77 snažíme sa roky, neviem presne ale v 2020 som potratila prvýkrát
@majulka098
@michicka oooou to je nepríjemné … treba to poriadne preliečiť. Aj ureaplazma mohla byť príčina neúspechov 🙂 hlavu hore
@zuzik5891
@ersp
Baby prepáčte, včera sme oslavovali deň učiteľov tak som mala perný deň 🙂
Teplomer som odložila, rozhodla som sa aj netestovať - po tých všetkých predošlých skusennostiach viem, že bude tak ako má byť.
Včera som si však neodpustila digi 😁 výsledok 1-2
Tentokrát som veľmi pozitívne nastavená a rozhodnutá, že to dopadne najlepšie zo všetkých tehotenstiev 🙏
@marinecka95 tak, pozitívny prístup treba mať, v tvojom prípade určite 🤞ja stále som s nohami na zemi a uvažujem reálne a nahovárať si nechcem nikdy 😅 teda čo sa týka, či nájdem pozitívny test, keď už by som ho našla, tak vtedy je to iné už 🙂 ... Ale mňa dnes bolí brucho jak na ms, divné 🫣
@bambulka711 ja mala tiez na začiatku dieťa spáča v bruchu ... Ale po cca 5tom mesiaci tehu sa to zmenilo a aj po pôrode to ostalo, k spáčom sa fakt radiť nemôže 🤣🤣🤣
@majulka098 no práve minule na sone tancoval, aj u Grochala robiť cirkus. Ale o siedmej ráno sa mu nechcelo ešte 😊
@bambulka711 a komu by sa chcelo 😅 iba ten mojej už o pol 7mej behajú nohy 😅
@bambulka711 ahoj aký je prosim ta ten grochal ? Som k nemu objednaná na 30.4
@bambulka711 a dáva aj nejaké výsledky toho vyšetrenia pre môjho Dr?
@kristinkaris úplne super je, všetko vysvetlil, keď sme sa pýtali, pekne odpovedal. A áno, dostaneš 3 stranovú správu. Môj lekár si ju nechal, ale spravil mi kópiu... Ak máš telefón, nainštaluj si aplikáciu tricefy a za 10e ti nahrá pár fotiek aj videá.
@marinecka95 spravila si dobre že si odložila teplomer...spravila som to rovnako ale po pár dňoch som aj tak premerala😂😂😂😂😂...a testovala som ako blázon keďže testov som mala nakúpených ako keby som ich doma vyrábala😂...
Daj sa do pohody...ja verím že tentoraz to bude to vytúžené tehotenstvo s krásnym bábom na konci 😍🍀🙏❤️...kedy ti vlastne vychádza termín?...
@bambulka711 tak super ďakujem za info ❤️
Dobre rano🍀boli ste baby na hyfosy?boli to?ja som citlivka🥲
@klarabohun77 ahoj áno bola som 🙂 mňa to nebolelo skôr mi bola nepríjemná ta dezinfekcia
@klarabohun77 aj ja som bola, príjemné to nebolo, ale zase žiadna bolesť, že by som omdlievala...
@klarabohun77 ja som to nijako nevnímala bolestivo, dezinfekcia trošku nepríjemná ale nič čo by si nezvládla.
Bolesť vraj mávajú baby, ktoré majú niečo nepriechodné 🤷♀️
@zuzik5891 Ďakujem, ak všetko pôjde ako má - termín bude začiatkom decembra. To je však ale hudba budúcnosti 🙏 zatiaľ sa teším z toho, že HCG stúpa a ja nešpiním 🙏🙏
@majulka098 ako grafík? ☺️
@marinecka95 dobré správy, že nešpiníš 🤞☺️
Graf neviem no, s tou zmenou času, som o pol h teda skôr merala, o pol 7mej, podľa starého času o pol 6 ... A zajtra normálne o 6tej opäť .. takže teploty budú o málinko nižšie ako by bolo, keby sa nemenil čas 🫣
@klarabohun77 kedy ideš? Ja mám na to ist den po menštruácii, teda ak príde, čo tajne dufam, že sa nestane 😀
@bluka2 prave sa len odhodlavam ci vobec pojdem a nedam si to urobit naraz z hysteroskopiou…ja som posero ja sa seknem a do mna nedostanú nic..aj teraz ked mi brali vajicka nemohla vybrat taky tamponik lebo som sa zlakla a spazmus a nic…
@kristinkaris
@bambulka711
@marinecka95
Dakujem Vam🍀
@klarabohun77 nie je hyfosy nic prijemne, u mna to bolo boelstivejsie lebo jeden vajecnik sa spriechidnil az pod tlakom, ale bolo to chvilkove, potom den take bolesti ako pri ms a preslo to 🙂
Ja som na tom uz raz bola a bolo to celkom v pohode. Okrem toho, ze mi nikto nepovedal, ze si predtym mam dat nieco proti bolesti. Inak vtedy ten cyklus ked mi to robili bol uspesny. A vraj to aj tak byva, ze sa to pekne spriechodni a potom sa hned zadari 😀
@kristinkaris ty sa ako mas? Vsetko ok ?
@veronikadubiel zatiaľ našťastie všetko ok momentálne som v 9tt 😇☺️
@bluka2 inak aj nám sa zadarilo v tom cykle :D
@kristinkaris to sa tesim. Odisla si nakoniec z tych oktobroviek ci nie ?

@bambulka711 otočil sa na druhý bok 😅🩵