icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
30. mar 2025

@veronikadubiel viesco zatiaľ som aj v oktobrovkach aj novembrovkach nech si môžem porovnať príznaky s babami aj tam aj tam 😊 a ty ako?

veronikadubiel
30. mar 2025

@kristinkaris ja chvalabohu dobre. Uz presli aj nevolnosti takze lepsie... akurat ta unava je dost mocna ale zvladneme 😉😊

marinecka95
30. mar 2025

@majulka098 🙂 zmena času neurobí taký rozdiel strašný, si pekne nad čiarou - tfuj tfuj ☺️
Ja idem zajtra opäť na hcg 🙏

majulka098
30. mar 2025

@marinecka95 uvidíme, ak to bude vyzerať nejak, tak piatok/sobota skúsim test ... Ale ako bola by som veľmi prekvapená, keby to vyšlo 😅 dnes sa malá po mne hádzala a prišla na to, ako si na mňa sadnúť a hopsať 🤣 ... Myslím na teba, a čakám výsledky 🤞

majulka098
31. mar 2025

A dnes takto, ako čakala som teda nižšiu 🤔

marinecka95
31. mar 2025

@majulka098 pekne sa držíš v grafíku, držím palce ☺️
Ja sedím už v čakárni 🙏

majulka098
31. mar 2025

@marinecka95 ešte i tak skoro na nejaké hodnotenie 🫣 .. o 2h čakám krásne vysoké číslo 🤞☺️

kristinkaris
31. mar 2025

@veronikadubiel no to sa už ja neviem dočkať kedy prejdú u mňa úradujú v plnej paráde 🫣

veronikadubiel
31. mar 2025

@kristinkaris ale to je len dobre znamenie ked su priznaky. No chapem lebo je to strasne neprijemne ble

veronikadubiel
31. mar 2025

@marinecka95 vsetky cakame na vysledky 🙏

michicka
31. mar 2025

Ahojte, @marinecka95 držim vam palce daj vedieť ako výsledok krvi verím že stúpa
Zvyšné baby mám na vás otázku… ako by ste sa zachovali voči tomuto prípadu. Dnes som bola u doktorky povedala že s nasadením atb mám začať až pri príchode MS keby sa náhodou tým jedným stykom zadarilo… lenže my sme ženy sčítané a keď viem že proste ovulacia ešte neprebehla a prešlo uz dosť dni styk bol v noci z pondelka na utorok…tak ja b som akože začala aj hneď silno pochybujem že sa zadarilo…dnes mi len začal taký bielkovy hlien,…vy si čo o tom myslite čo by ste robili na mojom mieste? Za mňa stratený čas 2tyzdne na čakanie ms, potom 20 dni doxyhexal potom ďalšie 2 týždne čakať potom kontrolný ster potom ďalšie 2 týždne čakať na výsledok z steru 🙄😭…. Viem vydržať bez sexu ale toľko času a preto lebo čo ak som aj mohla otehotnieť no ja pochybujem prikladám graf. Ďakujem za názory. Vopred…

bluka2
31. mar 2025

Baby, ja som nevydržala a testovala už na 10 dpo. Je to nejaký zahraničný test, takže nemám s nim ktovie aké skúsenosti, ale vidim ten kanalik a to som predtým nikdy nevidela, tak neviem, či si mám robiť nejakú nádej 😀 uvidime

michicka
31. mar 2025
kristinkaris
31. mar 2025

@michicka určite počkať na menzes spermie vydržia aj 5 dni a ty nevies či za 5 dni ovulacia neprebehne., dokonca ani meranie Bt nieje 100% . ak by sa to ujalo musela by si ísť na interupciu … to niesu hoc jake atb

bluka2
31. mar 2025

@michicka ja by som začala brat hneď teraz. V noci z pondelka na utorok prešlo už dosť času a ovulacia nebola, takže nevidím šancu na tehotenstvo z toho styku. Na čo potrebuješ tie ATB?

bluka2
31. mar 2025

@kristinkaris ja som pochopila, že hovorí o 25.3.

kristinkaris
31. mar 2025

@bluka2 ono môže byť že je po ovulácii aj napriek nízkym teplotám môže za to nedostatočná tvorba progesteronu … prečo jej teda dr nepichla vyvolávačku ? Možno videla dominantný folikul bohvie bud by som sla za dr a povedala že chce vyvolavacku alebo by som počkala na menzes

michicka
31. mar 2025

@kristinkaris @bluka2 baby Dr nam predpísala atb kvôli tej ureaplazme styk bol z 24-25 nadránom, s progesteronom problém nemám, myslím si že prebehne ovu niekde medzi dneškom a zajtrajškom max pozajtra fakt..

bluka2
31. mar 2025

@michicka tak ked chces ist na 101% istotu, tak počkaj kým ti teploty potvrdia teplotu

bluka2
31. mar 2025

@kristinkaris tak ak by mala nízky progesteron, z tehotenstva aj tak nič nebude

majulka098
31. mar 2025

@michicka fuu, neviem, ale aby vydržali spermie týždeň, je málo pravdepodobné, plus ureaplazma tomu prípadnému tehotenstvu asi nepomôže 🫣
Ale ako píše @bluka2 možno by som počkala po potvrdení ovu

@bluka2 tiež to tam vidím 🤞

klarabohun77
31. mar 2025

@michicka ake mas atb?

klarabohun77
31. mar 2025

@bluka2 ja tam tiez nieco vidim, to bol zaschnutý test alebo hned morky?

michicka
31. mar 2025

@klarabohun77 doxyhexal na 20 dni pre oboch

klarabohun77
31. mar 2025

Ja dnes 2.DC, objednala som sa na Hyfosy aj Hycosy. Nasadila matchu a vitex a femibion zmenila na gettveru..topiaci sa slamky chyta…🙏🏼

michicka
31. mar 2025

@bluka2
@majulka098
no myslím si že zajtra pozajtra pôjde hore… ale počkáme na graf teda ďakujem za názor 🙂

klarabohun77
31. mar 2025

@michicka kedze patria medzi tetracykl. Tam by som sa zaoberala asi az trosku neskorším štádiom tehotenstva.zárodočné bunky zubov sa tvoria od 6.tt intrauterin tak si pamatam zo skoly. Cize teoreticky ak by si ich nasadila myslim ze by sa nemalo nic stat v tak skorom stadiu. Ale verim, ze sa bojis a tiez, ze sa ti nechce cakat:/

kristinkaris
31. mar 2025

@michicka a prečo neskúsite využiť ešte tento cyklus ? A atb od toho ďalšieho inak my sme doxyhexal užívali 10dni iba

klarabohun77
31. mar 2025

@michicka teraz som este raz a pozornejšie precitala tu tvoju spravu. Gynekologicka tam odporucila az s nástupom MS no ja sa vzdy snazim riadit tym co povie lekar. Ale vidis, niektore baby ani netušia, ze su tehotne a co vsetko do seba davaju a deti su zdrave tak by som sa asi riadila pocitom svojim.

kristinkaris
31. mar 2025

@klarabohun77 no ja by som toto určite neriskovala zdroj adc. ak ste tehotná, plánujete otehotnieť alebo dojčíte (z dôvodu ovplyvnenia vývoja zubov, kostí detí a poškodenia pečene).
Neužívajte Doxyhexal v období vývoja zubov (počas tehotenstva, pri dojčení), pretože užívanie v tomto období môže u dieťaťa spôsobiť trvalé zafarbenie zubov (žltošedohnedé) alebo ovplyvniť správny rast zubov.