Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris ja chvalabohu dobre. Uz presli aj nevolnosti takze lepsie... akurat ta unava je dost mocna ale zvladneme 😉😊
@majulka098 🙂 zmena času neurobí taký rozdiel strašný, si pekne nad čiarou - tfuj tfuj ☺️
Ja idem zajtra opäť na hcg 🙏
@marinecka95 uvidíme, ak to bude vyzerať nejak, tak piatok/sobota skúsim test ... Ale ako bola by som veľmi prekvapená, keby to vyšlo 😅 dnes sa malá po mne hádzala a prišla na to, ako si na mňa sadnúť a hopsať 🤣 ... Myslím na teba, a čakám výsledky 🤞
@majulka098 pekne sa držíš v grafíku, držím palce ☺️
Ja sedím už v čakárni 🙏
@marinecka95 ešte i tak skoro na nejaké hodnotenie 🫣 .. o 2h čakám krásne vysoké číslo 🤞☺️
@veronikadubiel no to sa už ja neviem dočkať kedy prejdú u mňa úradujú v plnej paráde 🫣
@kristinkaris ale to je len dobre znamenie ked su priznaky. No chapem lebo je to strasne neprijemne ble
@marinecka95 vsetky cakame na vysledky 🙏
Ahojte, @marinecka95 držim vam palce daj vedieť ako výsledok krvi verím že stúpa
Zvyšné baby mám na vás otázku… ako by ste sa zachovali voči tomuto prípadu. Dnes som bola u doktorky povedala že s nasadením atb mám začať až pri príchode MS keby sa náhodou tým jedným stykom zadarilo… lenže my sme ženy sčítané a keď viem že proste ovulacia ešte neprebehla a prešlo uz dosť dni styk bol v noci z pondelka na utorok…tak ja b som akože začala aj hneď silno pochybujem že sa zadarilo…dnes mi len začal taký bielkovy hlien,…vy si čo o tom myslite čo by ste robili na mojom mieste? Za mňa stratený čas 2tyzdne na čakanie ms, potom 20 dni doxyhexal potom ďalšie 2 týždne čakať potom kontrolný ster potom ďalšie 2 týždne čakať na výsledok z steru 🙄😭…. Viem vydržať bez sexu ale toľko času a preto lebo čo ak som aj mohla otehotnieť no ja pochybujem prikladám graf. Ďakujem za názory. Vopred…
@michicka určite počkať na menzes spermie vydržia aj 5 dni a ty nevies či za 5 dni ovulacia neprebehne., dokonca ani meranie Bt nieje 100% . ak by sa to ujalo musela by si ísť na interupciu … to niesu hoc jake atb
@kristinkaris ja som pochopila, že hovorí o 25.3.
@bluka2 ono môže byť že je po ovulácii aj napriek nízkym teplotám môže za to nedostatočná tvorba progesteronu … prečo jej teda dr nepichla vyvolávačku ? Možno videla dominantný folikul bohvie bud by som sla za dr a povedala že chce vyvolavacku alebo by som počkala na menzes
@kristinkaris @bluka2 baby Dr nam predpísala atb kvôli tej ureaplazme styk bol z 24-25 nadránom, s progesteronom problém nemám, myslím si že prebehne ovu niekde medzi dneškom a zajtrajškom max pozajtra fakt..
@kristinkaris tak ak by mala nízky progesteron, z tehotenstva aj tak nič nebude
@michicka ake mas atb?
@bluka2 ja tam tiez nieco vidim, to bol zaschnutý test alebo hned morky?
@klarabohun77 doxyhexal na 20 dni pre oboch
Ja dnes 2.DC, objednala som sa na Hyfosy aj Hycosy. Nasadila matchu a vitex a femibion zmenila na gettveru..topiaci sa slamky chyta…🙏🏼
@bluka2
@majulka098
no myslím si že zajtra pozajtra pôjde hore… ale počkáme na graf teda ďakujem za názor 🙂
@michicka kedze patria medzi tetracykl. Tam by som sa zaoberala asi az trosku neskorším štádiom tehotenstva.zárodočné bunky zubov sa tvoria od 6.tt intrauterin tak si pamatam zo skoly. Cize teoreticky ak by si ich nasadila myslim ze by sa nemalo nic stat v tak skorom stadiu. Ale verim, ze sa bojis a tiez, ze sa ti nechce cakat:/
@michicka a prečo neskúsite využiť ešte tento cyklus ? A atb od toho ďalšieho inak my sme doxyhexal užívali 10dni iba
@michicka teraz som este raz a pozornejšie precitala tu tvoju spravu. Gynekologicka tam odporucila az s nástupom MS no ja sa vzdy snazim riadit tym co povie lekar. Ale vidis, niektore baby ani netušia, ze su tehotne a co vsetko do seba davaju a deti su zdrave tak by som sa asi riadila pocitom svojim.
@klarabohun77 no ja by som toto určite neriskovala zdroj adc. ak ste tehotná, plánujete otehotnieť alebo dojčíte (z dôvodu ovplyvnenia vývoja zubov, kostí detí a poškodenia pečene).
Neužívajte Doxyhexal v období vývoja zubov (počas tehotenstva, pri dojčení), pretože užívanie v tomto období môže u dieťaťa spôsobiť trvalé zafarbenie zubov (žltošedohnedé) alebo ovplyvniť správny rast zubov.

@veronikadubiel viesco zatiaľ som aj v oktobrovkach aj novembrovkach nech si môžem porovnať príznaky s babami aj tam aj tam 😊 a ty ako?