icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

klarabohun77
31. mar 2025

@kristinkaris jasne ale ona nie je tehotna, sex bol 24-25 ovulacia neprebehla este. Samozrejme ak by nasadila atb tak prestat skusat to je jasne..ak by prebiehala prave dnes, to by bol 6-7.den od sexu a tie spermie tam tolko neprežijú.

michicka
31. mar 2025

@klarabohun77 presne ako píšeš 1.tehotna niesom, 2.hned ako mi v piatok zavolali za výsledok sme nechali snaženie čiže zato posledný sex z 6-7dc v noci. Dnes je 13den cyklu a teplota dnes dole.

kristinkaris
31. mar 2025

@klarabohun77 len aby ale však ako uzná za vhodne avšak neviem si predstaviť čo potom povie dr keď príde skôr ako mala

bluka2
31. mar 2025

@klarabohun77 na foto uz zaschnutý, aj keď nie dlho, lebo mi to nenapadlo odfotiť hneď, ale bolo tam niečo také skoro nič a predsa viac než celý biely aj keď bol mokrý. Ale tak bojím sa, že sa zajtra sklamem.
Podľa grafu, myslím, že ak bolo uhniezdenie tak 8 dpo.

michicka
31. mar 2025

@bluka2 16dc ti prečo tak skočila hore teplota? Zlý spánok či? Zvláštne celkom tie tvoje teploty… no každopádne držím ti palce🙏🏻

bluka2
31. mar 2025

@michicka na den 15 som mala úplne pozitívny ovulacny test, takže predpokladám, že moje telo sa pokúsilo už vtedy o ovuláciu. V ten večer sme mali teda naplánovaný romanticky večer, iba môj chlap musel ist nečakane do práce, čo nám prekazilo plány a bola som dosť naštvaná. Normálne som mala nervy po tých x dňoch ovulácnych testov (čo tu inak nie sme v Európe a ťažko ich tu vobec dostat). Moja teória je, že ten stres potlačil ovuláciu. Na moje prekvapenie vtedy teplota nestúpla na tretí den. Potom som mala ďalší pozitívny ovulacny test. A potom už prebehla úspešne
Ďakujem 🙂

klarabohun77
31. mar 2025

@kristinkaris
@michicka
Ak by teplota dnes stupla, tak by som to riesila asi ale nestúpla. Pripadne si mohla poziadat dr o krv ci prebehla ovulacia aby si mala istotu. Kazdopadne vzdy je tam 1% sance ale tu je za mna naozaj len to percento..
Alebo by som este zajtra zavolala dr a povedala jej aka je situacia, ci naozaj vyslovene nesuhlasi v tomto cykle s liečbou. Neni som jednoznacne ani za moznost A ani za B sama neviem ako by som postupovala.

bambulka711
31. mar 2025

@michicka veľmi opatrne s tým stúpaním teploty, ak nepoužívaš inú metódu... Môj víťazný graf, vôbec nie ukážkový výskok.

patulka2
31. mar 2025

Ahojte žienky, tak my sa vám spoločne a zatiaľ úspešne hlásime. Dnes sme dostali tehotenskú knižku a zajtra sme 13+0 tt, tak sa tešíme, že nám to nakoniec po skoro 5 rokoch snaženia vyšlo prirodzene.
Chcem Vám však dať radu a keby o nej viem skôr, určite to podstúpim skôr. V mesiaci počatia som podstupila vyšetrenie priechodnosti vajcovodov a Hycosy, v plnej anestéze. Aj sám pán doktor z centra povedal, že to pomohlo ako “prečistiť, prepchať” a uz sa s tym parkrat stretol, že to takto vyšlo ešte skôr, než sa vôbec začalo nieco riesit. Verím, že nie som posledná a veľa z vás to skúsi podstúpiť a vyjde to 🤗
Inak, ak by mal niekto záujem, kto užíva progestanelle 200mg, zostalo mi cca 38 tabliet. Nie je to lacný liek, tak ak niektorá využijete, vieme sa dohodnúť 😊

klarabohun77
31. mar 2025

@patulka2 Jeej gratulujem😍🙏🏼 ja mam inak tiez menopur cely myslim okrem jednej davky a diphereline tiez…vobec neviem co s tym.

klarabohun77
31. mar 2025

@patulka2 este otázočka, kde to robili v celkovej?vsade pisu ze bez anestezy robia

bluka2
31. mar 2025

aj mne to napadlo, že prečo v anestézii?

klarabohun77
31. mar 2025

@bluka2 zajtra rano skus s inym testom🙏🏼

michicka
31. mar 2025

@patulka2 a prvé dieťatko sa podarilo rýchlejšie? 🙂 pozerám že mas takmer 6r syna 🙂 môžu sa tie vajcovody upchať hocikedy? :/ z čoho to môže byt?

patulka2
31. mar 2025

@klarabohun77
@bluka2 my sme už začali navštevovať Gyncare v Nitre, prva navsteva bola krv oboch, spermiogram a vyšetrenie zvnútra. Druhá bolo už dohodnuté uz spominane vysetrenie..
@michicka a áno, prvé dieťa, skoro 6 ročne, bolo počaté hned na 1x… a áno, môze byt, ze po porode sa nieco “upchalo” alebo nieco a preto nam to dlhe roky nešlo. Dr v centre sa hned pytá aky bol porod, ako to prebiehalo, ze moze byt ze to je tym… no a .. sam navrhol, ze je zvytocne pchat lieky a “experimentovat” ak nebudeme mat komplet vysetrenie, najma priechodnost vajcovodov. A da sa aj bez, no robili este nejake stery maternice alebo co to a to by bolelo tak odporucaju celkovu anestezu.. a bolo to super. 180€, rano prisla, na obed domov, poskytli vsetko. Preto hadzem rady, urcite ist. Keby viem, podstupim to skor 🤗

bambulka711
31. mar 2025

Dievčatá, triedila som lekárničku a toto už nebudem potrebovať. Ak by sa niekomu niečo hodilo, vieme sa dohodnúť. Počty kusov upresním v prípade záujmu.

marinecka95
31. mar 2025

Dievčatá, prepáčte, mala som dnes toho veľa.
Hcg 1212 ☺️

klarabohun77
31. mar 2025

@marinecka95 🙏🏼😍cakala som

klarabohun77
31. mar 2025

@bambulka711 joj skoda dnes som objednala cely vitex presne tento isty… ale mohla by si mi napisat ako si ho brala? Maju napisane, ze pocas celeho cyklu ale citala som, ze niektore zeny ho beru az po ovulacii..

bambulka711
31. mar 2025

@klarabohun77 nevadí, to aj tak nie je celé balenie, veď možno sa niekomu bude hodiť, kto býva bližšie. Ja som brala po ovulácii.

majulka098
31. mar 2025

@marinecka95 som bola nedočkavá, že ako si dopadla .. krásne to rastie 🤞☺️

michicka
31. mar 2025

@patulka2 takže v gyncare Nitra vám pomohli? Muž tam bol na spermiogram,a Dr mi odporúčala to centrum že odtial majú v poslednej dobe viac prirodzených otehotnení čo pozoruje u svojich pacientok… tak nad tým som aj premýšľala…až bude treba 🙂

No zienky ja počkám na 3.vzostup teploty a potom sa rozhodnem s tými atb že po koľkých dňoch.. stm vraví že medzi vzostupom teploty a vrcholom hlienu. Alebo 10dpo spraviť test ale že 7dni by vydržali 😀😆 no zas bojím sa že bude ku mne zlá moja doktorka ak zistí že som nasadila atb ale zároveň povedala že je to na mne no skôr ako príde ms by neriskovala. Lenže čo ona vie o STM.😳

zuzik5891
31. mar 2025

@marinecka95 hcg máš krásne...a si predstav že tie víťazné grafy čo som sem dala boli tiež s termínom pôrodu 6-7.12. 😁😁😁😁😁...hcg krásne stúplo...na usg pôjdeš kedy?...

majulka098
1. apr 2025

@zuzik5891 ja som mala tiež podobný termín, 5.12. ... No na svet sa už vypýtala 25.11. 🙂

marinecka95
1. apr 2025

@klarabohun77
@majulka098
@zuzik5891
Ďakujem dievčatá, vidíte, koľko máme toho spoločného 🙂
Na USG by som išla už aj včera ale primárka bola odvolaná na sálu takže nič z toho 🙂
Dohodli sme sa tak na budúci pondelok ☺️

slnieckope
1. apr 2025

Tak ja už čakám na ms za nejakých cca 5/6 dni. Už som zvedavá čo ďalší cyklus či bude ovulačný 🙈tu je vyznačená ale pochybujem že bola…

bluka2
1. apr 2025

@slnieckope mozno bola 🙂

pet888
1. apr 2025

@michicka Mne moj doktor odporucil zacat brat ATB so zaciatkom MS, ze vtedy sa najlepsie bojuje proti tomu. Takze je to urcite fajn mat na zaciatku liecby. Takze je podla mna urcite fajn vyckat a ist aj ako doktorka odporucala 🙂

michicka
1. apr 2025

@pet888 sú to antibiotiká nie hormonálna liečba, takže s ms to nemá nič spoločné dávajú to preventívne ženám od začiatku ms kvoli tomu aby si boli istý že začali s liečbou ked niesu tehotne....

Dnes mám pozitívny ovulačný test, teplota stále nie poovulačná.... počkám na 3.vzostup či príde a podla toho uvidím..

majulka098
2. apr 2025

Tak ja už najskôr môžem čakať ms o pár dní 🫣