Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 mne príde podobný s tým z januára ale tiež ešte môže byt že to bude impl.pokles🙏🏻😊
@marinecka95
@michicka
Ja si práve myslím, že tomám stále ešte zblbnuté, na implantačný pokles sa nespolieham, aj keď včera som si myslela, že by niečo z toho aj mohlo byť, jak ma pichalo/bolelo/bodalo v podbrušku , že dnes by teplota šla hore, ale ona šla opačným smerom 🤣
@majulka098 9 DPO a stale nad čiarou, ja by som ešte nehadzala flintu do žita.
Zato ja 12 dpo, teplota pekne hore, ale test úplne biely dnes ráno 🥲
@bluka2 ja som na teba myslela, že ako test ďalší ... A tak ja mám stále pod čiarou, až niekedy počas ms mi klesá pod ňu , prípadne až po ms 🫣
@majulka098 to je zaujímavé, u mňa klesá pred MS. Niekedy už aj tento 12.dc. Preto som s veľkou nádejou isla testovať, ale bohužiaľ. Cele cudne pre mňa, mám aj nejaké bolesti ako pred menštruáciou, ibaže tie som mávala ako teenagerka a nie ako dospela žena. No čo už, asi môže byt každý mesiac iný.
PS: ešte som sa zaoberala aj myšlienkou, že testy sú zle, lebo je na nich napísané skladovať do 30 stupňov. Tu je 40. Za nejaké 2 dni nova šanca
@bluka2 tiez som na teba myslela
@majulka098 u mna tiez castokrat klesá az cez MS..
@patulka2 ja som sa objednala dnes na Hyfosy a hycosy v celkovej ale mam tam opatrenie ze 3-4 tyzdne nesexovat. vy ste normalne počali v tom cykle? Dr dovolil styk?
@bluka2 ako aj mne klesá, ale nie pod čiaru, až posledný cyklus bol skok dole tesne pod čiaru ale to som aj ten deň dostala ... Jasné, pokiaľ je iné skladovanie, ako je doporučované, tak môže ukazovať chybné výsledky, je otázka, či ten pozitívny alebo negatívny test je chybný 🫣
@majulka098 ale zas tak ovulacné testy boli skladované rovnako a fungovali. Bohužiaľ, nevadí, vyjde inokedy!
@majulka098 to sú skoky, snáď som včera s tým IP mala pravdu ☺️
Kedy testuješ?
@marinecka95 ako občas si poviem, na základe bolestí, že asi čosi z toho bude, ale potom si poviem, že blbosť 😅 ... Ako mala som v pláne zajtra, ale neviem, či by tam čosi bolo vidno, ak by fakt bolo uhniezdenie včera, celkovo asi podľa teploty uvidím .. pri malej som testovala na tretí deň od uhniezdenia, teda na 11dpo a čiarku som nemusela hľadať
A ty ako? Zatiaľ všetko v poriadku? ☺️
@bambulka711 Ahoj, toho Progrstenalle ti prosím ťa koľko ostalo? Ja by som si ho od teba zobrala ak ho ešte máš…🙂
@klarabohun77 mne po zakroku povedali 1 tyzden bez sexu. Vysetrenie bolo vo stvrtok rano, tak az o tyzden stvrtok vecer sme prvykrat. A vlastne tam niekde asi v sobotu som mala ovulaciu. Najskor som tiez panikarila ale lekar ma ubezpecil ze tyzden je dostatocna doba a malo by byt vsetko v poriadku.
@evelyn1986 ahoj, ten mam aj ja a zostalo mi 38ks
@evelyn1986 ahoj, už je preč. Už zostali len vitamíny a medrol 16.
@patulka2 ahaaa tak tu v mojom cár maju asi iny postup lebo ze Hyfosy a hycosy mi spravia medzi 18-23. dnom cyklu..ze vtedy sa to robi
@klarabohun77 ja som mala hycosy a hysteroskopiu a na 9 dc
@bambulka711 ahoj pomohol ti ten inositol?
@eliska1986 netuším. Otehotnela som mesiac po tom, ako som začala brať vitamíny vlasimo, keďže po kortikoidoch mi vypadala polka vlasov 🙈 ale je pravda, že ja som nikdy s ovuláciou problémy nemala.
@majulka098
Ja zatiaľ v poriadku, snáď aj kontrola v pondelok dopadne tak ✌🏻
Ty ako dnes graf? Prípadne testík? 🥰😛
@marinecka95 super, že zatiaľ bez problémov 🤞❤️ snáď to bude takto pokračovať a v pondelok dobré správy len 🙂
Ja graf takto a test som teda skúsila, ale je biely, takže pondelok až stredu čakám ms 🫣
A budúci cyklus to nevidím sľubne, buď pôjdeme na chalupu, alebo pôjde iba chlap .. ale keď pôjdeme spolu, tak aj tak sa snažiť nebudeme môcť, lebo nebudeme mať kde vôbec, keďže tam bude x ľudí na malom mieste spať 🫣
@majulka098 môj graf vyzerá takto…,dlho som nemala tak neskoro ovulaciu ak môžem rátať s tým že by bola niekde medzi 15dnom … určite stres z toho všetkého 😃 čo myslíš? Keby podľa teba mohla prebehnúť?
Samozrejme že pokiaľ sme nenasadili atb sme si chceli ešte užiť tak s ochranou. Ale premýšľam že od toho nechráneného styku podľa mňa prešiel dostatočný čas… tak asi by som zajtra začala s atb vyzerá to na dlhy cyklus
@michicka ja by povedala, že 14-15dc mohla byť 🙂 a ako 2-3dni neskôr pvu, to zase nie je až taká zmena ... Ja medzi 13-17 mávam ovu 😅
@majulka098 tak 7 dni pred nechránený styk to podľa mňa nieje šanca na obavy 😃 ty čo myslíš
@michicka prosim to je appka read your body? Je lepsia nez fertility?

@majulka098 ale čoby ;) to kľudne môže byť implantačný pokles ☺️
Tfuj tfuj