Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 tie fotky strašne skresľujú - zdá sa ti, že reálne netmavnú tak ako by mali?
Nebola si už na hcg opakovane ?
Dievčatá som späť. Sem tam som vás jedným očkom sledovala, ako sa vám darí a všetkým gratulujem ❤️🥰 ja som v utorok dostala prvú MS od pôrodu (8mes.) tak si idem pomaly zas nabehnúť na sledovanie. Uvidíme ako bude prebiehať prvý cyklus a na ten ďalší už nasadím aj inofolic, alchemilku a malinik 😂 osvedčené trio. S meraním to bude sranda, stále kojím, čiže dakedy sa mala zobudi aj v noci. Ako no ktovie, ako dlho bude trvať dokym sa nám zadarí súrodenec . Malá sa nám zadarila po vyše roku a jednom MA. ❤️ teším sa že som späť.
@marinecka95 až v pondelok, keďže som bola včera, tak dnes by to nemalo význam a zajtra nerobia ... A málinko tmavší sluníčko, dr.max pre zmenu o málinko svetlejší, tak nejak fotky odpovedajú realu
@majulka098 podla mna robis zbytocne dva druhy testov a potom sa aj stresujes. Teploty sa drzia hore a slunicko vyzera super. Treba mysliet pozitivne. Hlava robi ozaj vela. Ver tomu babetku 😉🥰
@veronikadubiel ja sa nestresujem, len ma nebaví, keď neviem na čom som ... Ku gyn idem až 29.4., tak ma dnes objednala s tým, že ak sa spustí ms, mám zavolať ... a som skôr realista, takže vidím, že toto nenasvedčuje veľmi prosperujúcemu tehotenstvu, už aj to, že netmavne a aj keby hcg stúpalo, ale pomaly, tak to tiež naznačuje nejaký problém ... A v takých prípadoch, keď aj je v maternici, tak sa nedovyvíja embryo, alebo srdiečko nebije... alebo proste nie je ani v maternici ... Nemám zase tendenciu bezhlavo veriť všetkému, ale sa k tomu postavím ako realite (radšej takto ako si niečo nahovárať a byť potom úplne zdeptaná a prípadne sa aj pripraviť na nejaké problémy, ktoré môžu nastať, keby stačilo veriť stále iba, tak neexistujú MA, MMT a podobne, a v opačnom prípade, ak to vyjde, tak byť milo prekvapená, nič v zlom, tak to mám ja 🙂) ... A čo sa týka testov, keby chlap nekúpil slniečko (i tak mám už iba jeden), tak testujem už iba dr.maxom a tam by to bolo jasné ... A hlavu mám v pohode, zamestnáva mi ju malá dcérka 🙂
@majulka098 ja som to tiez nemyslela zle... prepac
@veronikadubiel v poriadku, veď každý máme k tomu svojský prístup 🙂 niekto to berie ako to je, niekto stále verí 🙂 ani jeden nie je zlý ... Niekto musí v tomto veriť aj za mňa 😅
@majulka098 mohla si mať menej koncentrovaný moč ✌️
A ďalšia vec - tie testy sú v dnešnej dobe takmer všetky na figu … marketingový ťah - len aby sme kúpili ďalší 😩
Myslím na teba a úpenlivo čakám na zajtrajší testík - bazálna teplota je top 🙏
@marinecka95 myslím, že v moči to nebude, ja nepijem veľa celkovo, žiaľ 🫣😅 ... A testy, neviem, to by každému takto ukazovalo blbo 🫣 a ja mám dobrú skúsenosť s nimi pred 2 rokmi, ako som tu už nahrala foto 🙂 nechávam to otvorené a sa uvidí .. len ako tie teploty sú zaujímavé, ja som takéto nemala predtým nikdy, a to ani v tehu, sa mi to držalo stále okolo rovných 37, max 37,1 🤔
@majulka098 teplota super ☺️
Test si nerobila?
@marinecka95 nepríde ti vysoká? Na takéto fakt ne som zvyknutá 🫣 ... Robila až teraz pred pol h
@majulka098 veď aj testy máš fajn 🙂
Hlavu do kľudu ☺️
@marinecka95 testy fakt ukážkové nie sú, ale nezmením nič 🫣
@majulka098 za mna su tie testy super no ale ak mas pocit, ze nie, nebudem ta presviedcat. Ja sama to nemam rada a niekedy to ta zena vycíti, ze nie je vsetko v poriadku.. Vzdy obden vidiet, ze ten slunicko silnie a teplota je super..treba to porovnavat obden a nie kazdy den ale to uz asi vies.
@marinecka95 ty sa ako mas? Aky mate teda dalsi postup?si spominala, ze CÁR, uz ste aj nejake vybrali?
@bluka merias?
Ja inak meriam ale bola som u Hlavacika na konzultacii a na 12.DC tam nic nebolo a sliznica 4 Mm.asi divny cyklus po stimulke. Mam 24-26 vynimocne 28 dnove cykly a tu ovulaciu az cca na 17.den..povedal, ze mozem nasadit zatial prirodne gestageny no on tvrdi ze cely cyklus a castokrat tu vidim ze az po ovulacii…tak mam zmatok z toho. Pojdem si dat aj zmerať progesteron vzdy do labaku asi..
@klarabohun77 viem že obdeň porovnávať 🙂 ako predchádzajúce tehu bolo tak nejak bez väčších pochybností (až na počiatočné špinenie), teraz je to iné, presvedčí ma až uzv, na ktorý idem 29.4., dúfam, že to bude ok, ale teraz to nechávam otvorené stále 🙂
Ja mám taký dojem, že niekedy sa práve pri tých divných cykloch zadarí 😅
@majulka098 ja nemeriam, keďže až o 4 týždne idem na kontrolný ster, najbližšie dni verím že príde ms dnes 25 dc ale ovulka bola asi zo stresu posunutá o 2-3 dni ako obvykle tak asi príde až o 2-3 dni 🙂 ale držím ti palce aby sa všetko dobre vyvíjalo.
Občas prídem kuk čo je tu nové 🙃 a myslím na každú z vás
@michicka tak dúfam, že kontrolné stery budú ok 🤞 ešte beriete atb? Ja mám v tom chaos, kedy si začala brať 😅 ... Ja mám ale srandu z malej, ešte tomu určite nerozumie, ale keď jej poviem, že tu je mimi a ukážem na svoje brucho, tak sa začne smiať a príde ku mne a ľahne si/ oprie si hlavu o brucho a také hmmkanie vydáva 😅 jak keby sa tešila a je jej dobre 😅
@klarabohun77 ahoj, ja meriam už tretí den 🙂 ovulacia ma byt ca. o týždeň, rovnako ako dovolenka potom na 2 týždne.
Co sa týka progesteronu som mala takú zvláštnu skúsenosť, keď mi ho raz merali na 21. dc. Vraj bol príliš nízky, a prirodzene to vraj nepôjde, a presne v ten cyklus som ostala tehotná, takže o tých meraniach nemám až takú vysokú mienku. Ale mozno to bola len nejaká divná náhoda…
@michicka drzim ti palce nech je ster v poriadku🍀✊🏼
@majulka098 myslím na teba, držím palce 💋
@klarabohun77 my už do CAR chodíme niekoľko rokov, nemusím hľadať ☺️
@majulka098 za mna su aj testy aj teplota ok
. Drzim palce
@marinecka95 ďakujem 😊 uvidí sa čo v pondelok hcg ešte a potom dlhé čakanie na uzv 🫣
@veronikadubiel vidíš, a ja som po prvej skúsenosti, kedy to vyzeralo inak všetko, aj graf aj testy, trochu skeptická 🤔 ale proste sa uvidí, zatiaľ ale ani špinenie, iba bolesti podbruška a pod ľavým rebrom, tieto jedine 2 veci nasvedčujú tehotenstvo, teda ak nepočítam ešte to, že nemám ms 😅 predchádzajúce tehotenstvo ma aj bradavky boleli od 10dpo, od 6tt (čo ešte pravda, nie som) som už zvracala, tentokrát proste nič... Ako zvracanie by mi ani nechýbalo 😅 ale ďakujem 😊 ja som teraz trochu mimo, ale si tiež teraz tehu že?
@majulka098 budem čakať na tvoje správy 🙏
Dnešný test a grafík? Nenapínaj nás ☺️
@marinecka95 nie je veľmi o čom, meriam o 6tej, a o 5tej som vstávala k malej, robila mlieko, prebalila , o 5:10 som si ľahla a nemohla zaspať, nejak som zadriemala a teplota takáto a testy takéto
@majulka098 drzim zajtra palce nech je to hcg vyssie.
@marinecka95 Ano Ano len ci nemeníte centrum..a kde vlastne ste?
@bluka2 ja som dnes 13DC a nevyzera ze ovulacia bude takze mozem ist s kludnym svedomím na ten maly zakrok..
Baby boli ste niekto aj na hycosy?som prekvapena, ze je tam napisane, ze rekonvalescencia cca 3-5 dni..ja som aj po OPU isla hned do prace na druhy den a mne sa nechce byt doma lebo potom oen googlim…
@klarabohun77 ďakujem 🙂, uvidíme, som pripravená na obe alternatívy... ale aj tak nič neporiešim, aj keď hcg nestúpne dostatočne alebo aj keď stúpne, proste musím počkať do 29.4. a potom sa bude čosi diať (hrozne dlhá doba mi to príde teraz 😳)... Pokiaľ teda nedostanem ms skôr ešte, zatiaľ to tak nevyzerá ale 🤔 alebo ak by som mala bolesti 🫣
@majulka098 držim pršteky, budem čakať na správu id teba 💋
@klarabohun77 neviem, aj som o zmene uvažovala ale ja som v CAR nadmieru spokojná - oni nemôžu za moje straty … a chodíme do Helios MT, BB
@majulka098 ano ano aj ja som tehu 🙂 ja som v 15tt
@marinecka95 jasne ze nemozu ale castokrat pomoze iny pohlad na vec a same CÁR to niekedy odporucaju pri neúspešných pokusoch zmenit centrum..aspon tak som citala tu na MK ze im kazali normalne vymenit kliniku. Napr v skupine tu na Mk ta katka co mala 31 embryí tak jej v RF MT prisli na alergiu alebo intoleranciu na lepok a vtedy sa dostali aspon po akciu srdiecka..dovtedy ani to nie. Ale mozno o tom jej pribehu vies…Cize aj nejake potravinové alergie a intolerancie ma zmysel vysetrit. Ja som tiez v Heliose v MT ale ideme teraz do RF…

Dnes takto a nebaví ma to čakanie, že čo bude ďalej 🫣