Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majulka098 a ta hodnota ma byt aka v tychto dnoch?ake rozmedzie???lebo teplota vyzera dobre, a to sa nemohla pozret teraz dr uzv??
@majulka098 fuha no držím palce aby to nebolo mmt
@klarabohun77 na uzv neuvidí nič ... Keďže hcg by sa malo zdvojnásobiť za 48h (max72h)... Mala by som ho mať 390 (min. 300), keďže 17dpo som mala iba 97,7 a som 21dpo .. a už tých 97 bolo na spodnej hranici v tom čase
@kristinkaris ďakujem, uvidím .. už len bude čo bude
@majulka098 takže teraz môžeš len čakať do termínu ultrazvuku? Či aký je postup? A nemôže byt že proste len pomalšie stúpa hodnota hcg a že sa to ešte zmení?
@michicka asi jedine čakať, o inom postupe neviem, aj na to hcg som šla ako samoplatca... A zmeniť, tam sa už asi nezmení nič, stúpa to pomaly a to už značí problém
@majulka098 ono by bolo fajn vylúčiť mmt ja by som na sono išla už by mohli niečo vidieť na vajecniku alebo tak
@majulka098
@kristinkaris
Mna tiez napadlo mmt preto by som asi ziadala to sono. Niekedy vidia aj skor…
@klarabohun77
@kristinkaris
Mne to mmt napadlo hneď keď nesilneli testy, a ako nemyslím si, že má moja doktorka až tak dobrý uzv, aby niečo videla 🫣 možno jedine ak by som šla do nemocnice na pohotovosť
@majulka098 akoze ked by aj teraz nevidela ona ale mohla by ta urcite poslat napriklad sama do nemocnice ked hcg nejde ako ma aby sa aspon vylucilo to mmt ved to je dost nebezpecne....
@majulka098 odsleduje ti hcg ak bude stagnovať pošle ta do nemocnice
@majulka098 mno tak verme, ze vsetko dobre dopadne a hcg ide len pomalšie hore✊🏼🍀
@majulka098 držím ti palce moc …
Nárast hcg ideálny nie je ale uvidíš ako sa to bude vyvíjať 😘💋
Myslím na teba moc.
Takže teraz čakáš do toho sona? Testovať budeš ?
@majulka098 drzim velmi velmi palce. Nakoniec to este dobre dopadne 🙂
@klarabohun77
@marinecka95
@veronikadubiel
@ktistinkaris
Ďakujem dievčence 🙂 som pokojnejšia, že to nie je MMT .. teraz už som pripravená na obe varianty, buď -alebo, aj keď s tým hcg to ružovo nevidím... Počkám na sono a uvidí sa 🙂 a testovať už nebudem, výpovednú hodnotu to už pre mňa mať teraz nebude a merať možno ešte teraz do štvrtka pomeriam, možno
@majulka098 ja by som na tvojom mieste spravila ešte námatkovo test keď aj s odstupom 5-6 dni. No uvidíš držím každopádne palce🫶🏻
@majulka098 no vidíš tak super 😊
@michicka aj keby zosilnel, tak význam to nejaký nemá už ... A môžem ho jedine urobiť štvrtok alebo potom až pondelok, utorok 🙂 keďže odchádzame preč na veľkú noc ...
Graf taký, ešte dnes som merala
@majulka098 ahoj...tiež som to v minulosti mala podobne...rovnako nízke hcg...testy raz silnejšie a raz slabšie...no mne vtedy dr.povedal že v maternici síce dutinka je,ale stále to môže byť pseudodutinka a pritom zárodok môže byť vo vajcovode...píšem ti to iba preto,aby si v prípade nejakých silných bolestí alebo zvláštneho krvácania nezanedbala príznaky...
Ja som vtedy MMT nemala potvrdené,ale dodnes nevedia kde ten zárodok bol...dokonca ani po laparke na to neprišli...
Verím že všetko bude v poriadku ❤️🙏🍀
@zuzik5891 pozerala všetko na pohotovosti, ale inde ako v maternici nič nevidela .. je ale otázka či by bola pseudodutinka so žltkovým vačkom, to si nemyslím, aj keď zatiaľ iba malým ... Ja nijak nekrvácam, ani náznak, iba mám občas bolesti vľavo, pod rebrom, ale to tak nejak som mala aj pri dcérke, keď si tak zaspomínam, nakoniec som aj placentu mala vľavo v tých miestach umiestnenú potom ... Ale hej, určite keby sa to zhoršilo, idem na pohotovosť znovu 🙂
A ako myslíš "rovnako silné hcg" ?
Ahojte dievčatá 🙂 sledujem vás tu. Niekedy som tu bola aktívne, ale potom som chcela oddych. Som po Ma v novembri 2023 a odvtedy to nejde. Teraz som bola na hyfosy a všetko je ok. Mala som pichnute ovitrelle 4.4. Tj dnes 11 deň. Takto mám teplotu. Skúšala som samozrejme testy. Uz asi pred 3 dňami som mala úplne slabulilinku čiarku na action teste (to bolo určite ovitrelle) oen viac testov action som už nemala. Včera som urobila slunicko asi okolo 11 ráno a bola čiarka. Dnes som urobila z prvého ranného mocu, a tiež čiarky aj na slunicko aj na mamatesty, ale viem že to zvyknú robiť aj bez Hcg 😅tak som vybehla kúpiť do lekárne a tam čiarka. Tak tajne dúfam že to ovitrelle už nieje ale čo myslite ? Ak ste boli po ovitrelle kedy vám zmizli ? Sám na foto je včera to slunicko. Aaaa
@majulka098 držím veľmi palce aby tam babatko bolo a všetko dobre dopadlo 🥹
@zanzilady ja si ťa pamätám 🙂 držím prsty nech je to tam a pekne tmavne 🤞 ... Ja tomu veľmi neverím, že by to dopadlo ešte dobre, vzhľadom na ten začiatok, by sa musel stať zázrak, ale som rada, že to aspoň nie je MMT
@bluka2 ja by som povedala, že bol pozitívny, čo nie je, môže byť 🤣 občas sa to proste stane a môže to súvisieť aj s tým zákrokom
@majulka098 jejda a ja sa psychicky pripravujem na velke snazenie sa v nasledujucich dnoch 🤣🤣 a mozno to teda takto rychlo ubehlo uz pocas doby, ked som tomu nevenovala velke myslienky. Bola by sranda, keby to akurat vyslo.
A ty sa drz, citam to tu a myslim na teba!
@majulka098 už je zo doba 😅
Čo poviete dnes ?? Zdá sa mi silnejšia ale neviem 🥹

Takže žienky, posledné testy zo 4 dní vyzerajú takto, graf, a hcg dnes 217,6 ... Takže niekde problém ako som predpokladala... Len čo ďalej