Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady mne sa tiez zda silnejsia. Drzim palce aby silnela
@majulka098 no že mi tiež stúpalo takto pomaly...za dva týždne som sa dostala len niečo nad 1000...ale zasa mala som aj skúsenosť pri poslednom drobcovi že mi hcg stúpalo enormne rýchlo a ani pri hodnote nad 30 000 vo vaku dr.nič nevidel...malý má teraz 5 mesiacov...mala som aj tehotenstvo kde mi hcg stúpalo a klesalo a tak sa to pár krát zopakovalo a mmt to nebolo...a pred posledným tehotenstvom sa mi stalo že som mala silno pozitívne testy,šla som ku dr.zo špinenín a hcg už bolo menej ako 5...dostala som fakt silnú menštruáciu a keď mi neprechádzala ani po 2 týždňoch s prestávkami,spravila som si test a tam bola diaľnica...ani vtedy nikde nič nevedeli nájsť 🤷... prípady sú rôzne...a dr.mi vravel že aj pomaly rastúce hcg sa môže krásne rozbehnúť...silno držím palce aby bolo všetko v najlepšom poriadku 🙏❤️🍀
@bluka2 to poznám, tiež som sa pripravovala teraz naposledy, že ovu bude 15-16dc a ono 13dc bola už 🫣 .. ďakujem, nič iné neostáva, iba čakať 🙂 možno v piatok ráno skúsim test ešte
@zuzik5891 tak ja zatiaľ iba raz bola tehotná a tam bolo všetko ok, až na počiatočné špinenie... Na 14dc som mala 178 hcg ale na kontrolný odber som nebola .. uvidíme ako to dopadne, nezmením nič 🙂
@klarabohun77 ja som pred 3 cyklami mala ovu na 25 dc tiež som už ani nedufala. Ešte možno príde
@klarabohun77 Drzim palce na hycosy a hyfosy 🤞🤞
Kazdopadne FF mi nevyznacil ovulaciu, tak mozno bude ako bezne trochu neskor este
@zanzilady len ja mavam 24-26 dnove cykly🥲
@bluka2 dakujem🙂
@bluka2 možno ti ju vyznačí zajtra, na 11dc ... A asi ju aj mýli tá teplota z 9dc ... A keď aj nie, tak teda príprava bude stáť za to 😅
@majulka098 😂 ale dnes mam zas taky ovulacny test, ze asi ho beriem ako najsilnejsi. No zahada, ale poistili sme sa 😅
@bluka2 krásne pozitívny test 🤞
Žienky, kamoška ma nalákala, aby som už dnes urobila test, chcela som zajtra ráno, ak by som stihla pred cestou .. čakala som maximálne o čosi tmavší alebo stagnujúcu čiarku, toto ma celkom prekvapilo, uvidíme o 12 dní na sone, čo bude 🫣
@majulka098 a tento ani nehovorím 🥹krásne stmavol. Takto mám ja dnes. Asi stmavol trosku
@majulka098 toto vyzera veeelmi pekne ❤️
@majulka098 vovky😍
@zanzilady krásne tmavne, tfuj tfuj, len tak ďalej 🤞
@veronikadubiel
@klarabohun77
Ďakujem dievčence 😊, som zvedavá čo sa dozviem na uzv, či to bude pokračovať, alebo nie 🫣 malú nádej si dávam, ale som pripravená aj na tie horšie správy 🙂
Tu som si hodila všetky do jednej koláže 🙂 rozdiely vidno
@majulka098 dobre správy od teba!! Ja verim, že to bude proste normálne tehotenstvo
@majulka098 tfuj, tfuj, testíky vyzerajú super 🤩
Na 24DPO by si už mala mať hcg v tisíckach - nepremýšľala si nad priebežným odberom keďže ti v úvode nerástlo tabuľkovo?
@marinecka95 ďakujem 😊 a nie, už som si hovorila, že nejdem, vyhodené peniaze by to boli a určite to ja v tisíckach nemám 🤣 by to bol od pondelka (21dpo) príliš veľký skok, kedy bolo len 217 ...
@bluka2 ďakujem, uvidíme 🙂
@majulka098 v podstate máš pravdu 🙂
Budem čakať na každú tvoju správu 😉
Kedy máš to sono?
@marinecka95 k doktorke som objednaná na 29.4., takže som zvedavá, či niečo bude vidno 🫣 ako som aj rada, že tak skoro, ale pritom si hovorím, že je to skoro a nemusí byť všetko dobre vidieť 🫣 teda ak bude mať čo vidieť 😅 ale i tak odpočítavam každý deň 😅
A vy sa teraz nesnažte? Či čakáte na ivf?
@majulka098 tak 29.4 už musí byť vidiet všetko 🙂 to je dosť dlhá doba ešte 🙂
My práve váhame kedy sa do toho pustiť … či ešte v lete vyvetrať hlavy na dovolenkách, ja prázdninujem celé leto … a potom sa pustiť do IVF alebo .. neviem .. momentálne som “nahnevaná” a nepripravená na ďalšie sklamanie
@marinecka95 musí, no úplne nemusí, ale embryo by vidieť malo byť a potom záleží aké bude veľké, taktiež by mohla ale nemusela byť srdcová aktivite 🫣 ale to potom už závisí od veľkosti embrya, ak by nebolo veľké a SA by nebola, tak by sa malo čakať ešte pár dní a opačne, ak by embryo bolo nad určitú veľkosť a bez SA, tak je problém už 🙂 čosi už mám naštudované o tom 😅
A rozumiem ti, je to ťažké po tom všetkom, tiež som si hovorila, že uvidím, či by sme sa snažili hneď ako bude možnosť, ak to nevyšlo teraz, prv, že noe, ale potom som si hovorila, že možno by bolo "pohnojené" 🫣 ... Nech sa rozhodneš akokoľvek, držím prsty 🤞😊
Ja dnes posledné meranie žienky 🙂 a šup preč na chalupu a skrývať pred ostatnými (pred celou manželovu rodinou, plus x ďalších vzdialených rodinných príslušníkov 🤣), že som tehotná 🤣 snáď mi nezačne byť zle, lebo doteraz okrem bolestí brucha (a v ľahu na chrbte, že cítim žalúdok), tak žiadne iné znaky tehu nemám, no ešte vlastne nafúknuté brucho a trochu vystuplé, ale to po pôrode ešte predchádzajúcom a asi aj s tým nafúknutím to je spojené 😅
@zanzilady vyzerá to skvelo ❤️
@zanzilady super stmavol🍀

@bluka2 ja som mala takto skoro ovulaciu len raz a vtedy sa podarilo aspon oplodniť vajicko. Odvtedy mavam az neskor a tento mesiac vyzera ze vobec nebude..mozno po tom minulomesacnom IVF…
Zajtra drzte palce idem na to hyfosy a hycosy..