icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bluka2
18. apr 2025

@klarabohun77 ako hyfosy a hycosy?

zanzilady
18. apr 2025

@katariiinkaa
@klarabohun77 ďakujem vám kraaaasne. Dúfam že to takto bude pokračovať. Zajtra mám ísť k Dr, síce ešte neuvidí asi ani bodku, ale ma tam super Sono, tak som rada že sa stará 🥹

klarabohun77
18. apr 2025

@bluka2 dakujem za opytanie, mno…pravy priechodný a ľavý vajcovod spriechodnil az na tretikrat pod tlakom nejakou špeciálnou tekutinou, ze bola špeciálna som pochopila az z jeho rozpravania. Ale ze najskor ani tuka, ze tekutina sa zastavila hned na zaciatku.. Na folikulometrii som bola dvakrat a vzdy bolo vajicko na lavom vajecniku cize dame tomu sancu asi prirodzene aspon dva mesiace..teraz ale musim byt aspon tri tyzdne bez pohlavného styku. Uvidim co mi povie este v CAR v utorok mame konzultaciu v novom centre. A vysledky z cytologie z maternice budu o dva tyzdne. Potvrdena bicornis ale, ze mozem vynosiť deti v pohode, jedine, ze by sa uhniezdilo hore v tom oblúku lebo ono to ma taky srdieckovy tvar ale chvalabohuu to septum tam nemam tak som kludnejsia.

zuzik5891
18. apr 2025

@majulka098 testíky sú krásne...verím že to bude v poriadku ❤️❤️

majulka098
19. apr 2025

@zanzilady krásne tmavne 🤞
@zuzik5891 ďakujem , ukážkový priebeh nemajú, no sa uvidí 🙂

zanzilady
19. apr 2025

Ahojte 🙂 dnes som bola u Dr, chcel ma takto hneď radšej vidieť. Som 15dpo. A už videl aj malilinku bodku. 1-2mm. Aj Hcg mi dal zobrať a výsledok je 247. čakala som že ani nič nebude vidno a že Hcg bude nižšie takze toto ma ozaj potesilo. Testy už robiť nejdem, lebo som potom veľmi v napätí. Už urobím asi len digitálny čo mám doma. @
@majulka098 a ty sa ako cítiš 🥹koľko tt si alebo koľko dpo ?

majulka098
19. apr 2025

@zanzilady krásne stmavol 🙂 🤞 vyzerá to super, ja pri prvej mala na 14dpo 178 hcg 🙂 takže to cca odpovedá tomu 🙂 ... Ja sa cítim dobre, až na to, že ma niekedy bolí brucho, dnes napr ani nie, ale včera celý deň takmer, a keď ležím na chrbte, tak brucho cítim, ako keby tlak a cítim pritom žalúdok 😅 zatiaľ mi ani zle nie je, pri prvej mi cca v tomto čase začalo byť zle, že som aj začala zvracať, takže pokiaľ by to vyšlo, tak dúfam, že toto ostane a fakt sa vyhnem tomu, aby som zvracala do takmer 6teho mesiaca 😅 vraví sa, že každé tehu je iné, tak teraz by to mohlo byť proste lepšie 😅 ... Som 5+3tt, takže 6ty týždeň 🙂

zanzilady
20. apr 2025

@majulka098 dúfam že to zvracanie ma tiež obíde, aj keď pretrpím všetko. Mna zatiaľ len prsia riadne bolia. Brucho občas a mám stále pocit hladu 😂tak sme cca týždeň od seba 🥹tebe to vychádza na termín asi tesne pred vianocami mne ku koncu decembra 🥹dávaj priebežne info ako rastiete. A kedy máš nejakú kontrolu ?

majulka098
20. apr 2025

@zanziladyja mám 29teho, ale to sa ešte uvidí, či vôbec čosi z toho bude, keďže teraz aj testy tehu netmavli ukážkovo a aj hcg nejak nerástlo slávne... Minimálne ale viem, že to nebude MMT a ani anembryola .. takže už iba MA alebo normálne tehu ... Tebe tmavli krásne testy, tak by to mohlo byť ok 😊

zanzilady
20. apr 2025

@majulka098 tak este pár dni a bude záhada vyriešená 🥹ešte bude dobre 🥹januz radšej ani netestujes 😂nech nemám stres

majulka098
21. apr 2025

@zanzilady určite ako komu vyhovuje 🙂 a kedy máš ďalší termín kontroly? 🙂

zdsa
22. apr 2025

Dievčatá čo poviete ?

moolnarkaa
22. apr 2025

Ahojte baby, dovolím si pridať sa k vám ❤️ Tento cyklus som skúsila prvý krát merať BT. Ovulacia ukážkovo zachytená, len nechápem tým skokom hore dole potom 🙈 Mám nasadený progestenalle, 4DPO som zaznemenala jednorazové ruzovkaste spinenie, ale na uhniezdovanie je to ešte skoro myslím. 5-6dpo sme boli odcestovaní, BT som merala myslím nie v rovnakom čase ako iné dni, plus tam bolo trochu vínka, tak asi aj to ovplyvnilo tie skoky 😁 Teraz sa teplota zas pekne drží, dúfam, že už neklesne. Vedeli by ste mi to niekto prosím zhodnotiť, či tomu dobre chápem, alebo čím môžu byt spôsobené tie rozdiely teplôt prvé dni po ovu.. ďakujem krásne, držím nám všetkým palce 🥹🥰

zuza265
22. apr 2025

@moolnarkaa tie skoky od linie vyssie su uplne normalne a su okej🤗 nic neznacia. Tato aplikacia robi liniu sama a niekedy ju da inak nez by mala byt. Ty by si ju mala mat na urovni z 10.4. na 18 dc. Cca 36,66 ci kolko to je? Cize vetky teploty mas nad liniou a to je spravne. Skakat tam mozu ako chcu

moolnarkaa
22. apr 2025

@zuza265 Ďakujem krásne za vysvetlenie, áno 10.4. bola teplota 36,67. Čiže pokiaľ neklesnem pod túto teplotu je to nádejné? 😀

zanzilady
22. apr 2025

@majulka098 termín nemám povedal Dr že sa mám objednať za 2-3-4 týždne takze uvidím podľa pocitu. Dnes som ešte urobila test, pre kontrolu, lebo ma nejak menej bolia prsia. Čo poviete na čiarku ? Dostatočne stmavla ?

zanzilady
22. apr 2025

Tu je to asi p dosť lepšie vidno 🥹ale zas ma nebolia prsia 🤔

klarabohun77
22. apr 2025

@zdsa Ahooj, ja tejto apke nerozumiem vobec takze neporadim

@zanzilady vyzera to super.. tie prsia by som neriesila, mna toez raz z hormonov bolia, potom zas nebolia..

majulka098
22. apr 2025

@zdsa treba teplomer s 2 desatinnými miestami, potom je vidno aj rozdiely teplôt lepšie.. tá oranžová čiara znamená čo? Tú som tam nikdy nemala ... Ale ovu asi 17dc, ťažko ale povedať, keď je to obyčajným teplomerom merané

majulka098
22. apr 2025

@moolnarkaa úplne so @zuza265 súhlasiť nemôžem, že to neznamená nič a môžu si skákať ako chcú, aj keď samozrejme ovplyvniť to môže aj to víno a horší spánok a tak, ale taktiež aj nerovnováha progesterónu a estrogénu .... Plus tiež 4dpo môže byť implantácia 🙂 ... Progesterón máš nasadený kvôli čomu?

majulka098
22. apr 2025

@zanzilady krásne stmavli a bolesť by som neriešila, ja prakticky to, že ma pobolieva brucho cca každý druhý deň a niekedy celý deň nič, tak mi nič nie je ... Možno únava väčšia... Prsia ma nebolia nikdy, a ani pri prvom tehu, vtedy iba bradavky som cítila a od 5+3tt som zvracala 🙂

moolnarkaa
22. apr 2025

@majulka098 fakt už na 4dpo môže byť implantácia? Akože ružové špinenie som nemala fakt v živote nikdy, a toto bolo také jednorazové že nebyť intimky tak ani neviem 😀 Progesterón mi preventívne predpisuje kvôli predchádzajúcim potratom, 2x biochemko, 1xMA

zdsa
22. apr 2025

@majulka098 ovulku mám asi potvrdenú aj testami 16 DC najsilnejší večer a potom už začala stúpať teplota s 36.3 šla na 36.5 ... Tak sa držala 3 dní a už ide zatiaľ vyššie takže dnes by som mala byť asi cca 5dpo ... 7 dní do ms ... Ak dobre rátam .. merala som prvý mesiac aj testovala uvidíme čo s toho bude tento mesiac ....
Hlavne som si potrebovala po pôrode potvrdiť že ovulácia znova prebieha že sa nejak vraciam späť ... Lebo prvé dva mesiace po pôrode som ms poriadne ani nemala a bola vyvolávana

zdsa
22. apr 2025

@klarabohun77 dám to teda v tej rozumnejšej apke ale viem že by bol lepší test na dve desatinne ak to nevide tento mesiac určite si ho zaobstaram

zanzilady
22. apr 2025

@majulka098
@klarabohun77 dakujem vám 🙂 keby ma ani nezačali bolieť tak som v klude len mna fakt neznesiteľne boleli a teraz zas nič. Minule tehotenstvo keď prestali bolieť bolo zle. Preto sa bojím. Musím oen veriť že bude dobre 🙂

zuza265
22. apr 2025

@majulka098 bavime sa o teplote NAD LINIOU. A tam su pravidla jasne🙂

zuza265
22. apr 2025

@majulka098 a doplnim. O implantacii spojenej s teplotou som sa pred par rokmi docitala len tu. Nemala som na to televantny zdroj. Tak to nezatracujem, ale tuto info ani neposuvam dalej. Jednoducho to dokazane nie je. Aj ked 1000 zien ti povie 1000 nazorov

majulka098
23. apr 2025
@zanzilady

@majulka098
@klarabohun77 dakujem vám 🙂 keby ma ani nezačali bolieť tak som v klude len mna fakt neznesiteľne boleli a teraz zas nič. Minule tehotenstvo keď prestali bolieť bolo zle. Preto sa bojím. Musím oen veriť že bude dobre 🙂

@zdsa nerozumiem úplne prečo po pôrode vyvolávajú ms, keď sa telo ešte len dáva dokopy a ms naskočí po nejakom čase (netvrdím, že úplne stále, ale z veľkej časti áno, ale nie krátko po pôrode) ... Ale hej, ovu asi teda prebehla

@zanzilady Skúsiť sa objednať cca na čas , kde by už bolo srdiečko (7-8tt) ... Ja odpočítavam 6 dní ešte, buď bude enbryo so srdiečkom, alebo iba embryo a sa počká na srdiečko, ak teda nebude embryo príliš veľké už na čakanie, alebo to bude MA, tak nejak sa pripravujem na tieto varianty 🙂 dnes som našla posledné 2 testy 1 z nich otvorený dokonca, iba prelepený izolepou, lebo som naposledy otvorila 2 rovnaké 🤣 a skúsila, či neklesá hcg, ale očividne nie, tak aspoň niečo

majulka098
23. apr 2025
@zuza265

@majulka098 bavime sa o teplote NAD LINIOU. A tam su pravidla jasne🙂

@zuza265 ja viem, že nad líniou, ale skoky nad líniou si myslím, že by tiež nemali byť extrémne veľké dole-hore, lebo to by tiež mohli znamenať hormonálnu nerovnováhu, ale to je môj názor 🙂 a čo sa týka implantačného poklesu, ten beriem s rezervou a neupínam sa na to nijako, preto píšem, že by to mohlo znamenať, nie že znamená ...

zanzilady
23. apr 2025
@majulka098

@zdsa nerozumiem úplne prečo po pôrode vyvolávajú ms, keď sa telo ešte len dáva dokopy a ms naskočí po nejakom čase (netvrdím, že úplne stále, ale z veľkej časti áno, ale nie krátko po pôrode) ... Ale hej, ovu asi teda prebehla

@zanzilady Skúsiť sa objednať cca na čas , kde by už bolo srdiečko (7-8tt) ... Ja odpočítavam 6 dní ešte, buď bude enbryo so srdiečkom, alebo iba embryo a sa počká na srdiečko, ak teda nebude embryo príliš veľké už na čakanie, alebo to bude MA, tak nejak sa pripravujem na tieto varianty 🙂 dnes som našla posledné 2 testy 1 z nich otvorený dokonca, iba prelepený izolepou, lebo som naposledy otvorila 2 rovnaké 🤣 a skúsila, či neklesá hcg, ale očividne nie, tak aspoň niečo

@majulka098 tak toe testy máš nádherne naozaj 🥹ja som dnes išla na krv. Potrebujem sa nejak ukľudniť že je to v poriadku. Výsledky asi budu zajtra ráno.