icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

klarabohun77
27. apr 2025
@bluka2

@klarabohun77 a sedelo by ti to s dátumom ms? Ja si bohužiaľ už nepamätám

A baby, niekto ide testovať zajtra? 😁 u mňa 11 dpo

@bluka2 no ale obdivujem ta, ze si este netestovala ja by som nevydrzala lebo teploty su pekne. Dnes si mala aku? Nie s ms mi to moc nesedelo. Boloo by to o dost skor..

klarabohun77
27. apr 2025
@bluka2

Na počudovanie aj v takomto nepeknom grafe mi vyšiel dobrý výsledok progesteronu na 22. den cyklu: 17 ng/ml. Čo potvrdzuje ovuláciu a je to dosť na udržanie tehotentstva, ak by nejaké nastalo. No som zvedavá

@bluka2 a este som chcela, ze tento tvoj graf je uplne iny nez ake mavas, ty nemas taky pocit?mavas tie teploty take viac rozhadzane, no teraz su pekne konzistentne tak nerobim falosne nadeje ale velmi drzim palce🍀

bluka2
27. apr 2025
@klarabohun77

@bluka2 no ale obdivujem ta, ze si este netestovala ja by som nevydrzala lebo teploty su pekne. Dnes si mala aku? Nie s ms mi to moc nesedelo. Boloo by to o dost skor..

@klarabohun77 ja som na dovolenke, tak mi táto luealna fáza rýchlo ubehla. Škoda, že nemôžem každý mesiac takto týždeň alebo 2 mať voľno 😂
A fakt sa ti zdajú teploty pekne? Takto rovnaká teplota každé ráno? Asi to je kvôli tomu, že omnoho menej stresov

Tak sa domnievam, že ešte príde… Daj vediet.

bluka2
27. apr 2025

@klarabohun77 a dakujem. Teploty mám naďalej rovnaké

klarabohun77
28. apr 2025
@bluka2

@klarabohun77 a dakujem. Teploty mám naďalej rovnaké

@bluka2 jasne, vzdy treba ratat s tym ze ms moze prist, ak by teplota isla este hore, je to dobre znamenie..urcite za to moze ta dovolenka, ze ich mas take pekne

bluka2
28. apr 2025
@klarabohun77

@bluka2 jasne, vzdy treba ratat s tym ze ms moze prist, ak by teplota isla este hore, je to dobre znamenie..urcite za to moze ta dovolenka, ze ich mas take pekne

@klarabohun77 ale bohuzial test dnes úplne biely 🙁 napriek teplote 37.1 dnes ráno

veronikadubiel
28. apr 2025

@majulka098 dlho si sa neozvala nieco nove ? Zajtra mas to sono ze ?

majulka098
28. apr 2025
@veronikadubiel

@majulka098 dlho si sa neozvala nieco nove ? Zajtra mas to sono ze ?

@bluka2 tak ešte test nič nemusí ukázať, môže aj o deň, dva 🤞
@veronikadubiel tak zatiaľ nemám žiadne novinky, takže až zajtra budem mať nové info 🫣 ... Akurát, že od štvrtka ma 3 dni hrdlo bolelo a vykľula sa z toho nádcha jak blázon, takže zahlienená som, po strašne dlhom čase nejak "chorá" 🫣 no asi po roku

zuzik5891
28. apr 2025
@majulka098

@veronikadubiel tak zatiaľ nemám žiadne novinky, takže až zajtra budem mať nové info 🫣 ... Akurát, že od štvrtka ma 3 dni hrdlo bolelo a vykľula sa z toho nádcha jak blázon, takže zahlienená som, po strašne dlhom čase nejak "chorá" 🫣 no asi po roku

@majulka098 všetky moje tehotenstvá som bola takto na začiatku chorá jak blázon 😁...a moja dr.povedala že aspoň sa telo zaoberá mojou nádchou a nie drobcom...❤️

bluka2
28. apr 2025
@majulka098

@majulka098 ja som počula, že je to normálne. Vraj je imunita nižšia, keď telo ma prácu s tehotenstvom. Ja som to mala na začiatku oboch tehotenstiev

veronikadubiel
28. apr 2025
@majulka098

@majulka098 ano aj ja som bola na zaciatku chora 🙂 podla mna to je ok

patkajj
28. apr 2025

Dievčatá toto je riadna sranda merať teplotu pri 9 mesačnej slečne 😅 ktorá sa budí raz za noc 😅😅 predtým ako ku nej okolo 4 vstanem tak chytro meriam a modlim sa aby sa ona moc neprebrala za tie 2 minúty 😅😅 uvidíme či to bude mať daku výpovednú hodnotu a či príde OVU ako pred tehotenstvom okolo 23 dňa 🤣🤣🤣 každopádne zapocali sme snaženie už teraz , kto vie či a kedy sa podarí …

klarabohun77
28. apr 2025
@majulka098

@patkajj a ake mavas dlhe cykly ked az okolo 23.dna?
@bluka2 ciarka by tam uz mohla byt no, ale tak ak nebude na 14. DPO tak je to uz jasne
@majulka098 drzim palce zajtra, cakam krasne spravy a viem, ze budu🍀

patkajj
28. apr 2025
@klarabohun77

@bluka2 ciarka by tam uz mohla byt no, ale tak ak nebude na 14. DPO tak je to uz jasne

@klarabohun77 35-36 🙃🥲 čakanie pre mňa bolo vždy nekonečne… ako stále to nie je moc ale aj tak 🤣

majulka098
28. apr 2025
@patkajj

Dievčatá toto je riadna sranda merať teplotu pri 9 mesačnej slečne 😅 ktorá sa budí raz za noc 😅😅 predtým ako ku nej okolo 4 vstanem tak chytro meriam a modlim sa aby sa ona moc neprebrala za tie 2 minúty 😅😅 uvidíme či to bude mať daku výpovednú hodnotu a či príde OVU ako pred tehotenstvom okolo 23 dňa 🤣🤣🤣 každopádne zapocali sme snaženie už teraz , kto vie či a kedy sa podarí …

@zuzik5891
@bluka2
@veronikadubiel
@klarabohun77
Ďakujem žienky 😊 uvidíme zajtra, dám vedieť určite 🙂

@patkajj zlaté dieťa, keď iba raz v noci sa budí v 9m 😃 moja do roka ani neviem napočítať koľkokrát bola v noci hore, a to som od 4m nekojila 🤣 raz za noc je hore tak od 14m cca 🤣 teraz má 17m a to ani nie stále, keďže zuby 🫣 ja merala o 6tej ráno, budila sa a budí cca medzi pol 2 ráno a 4tou ráno 🤣

patkajj
28. apr 2025
@majulka098

@zuzik5891
@bluka2
@veronikadubiel
@klarabohun77

@patkajj zlaté dieťa, keď iba raz v noci sa budí v 9m 😃 moja do roka ani neviem napočítať koľkokrát bola v noci hore, a to som od 4m nekojila 🤣 raz za noc je hore tak od 14m cca 🤣 teraz má 17m a to ani nie stále, keďže zuby 🫣 ja merala o 6tej ráno, budila sa a budí cca medzi pol 2 ráno a 4tou ráno 🤣

@majulka098 máme ju naozaj za odmenu, vymodlenú… od 3 mesiacov takto spáva , mali sme možno 5 noci horších odkedy sa narodila … klobúk dole pred všetkými ženami, čo majú deti nonstop zavesené na sebe a budia sa viac než 3krat za noc, ja by som bola odpísaná … spí dobre, zje všetko čo nezje ju, na nočník sa naučila, … už len dúfať keď Pán Boh dá nech je aj druhé také 😆🥹😆🤣😆🤣🤣🤣🤣

patkajj
28. apr 2025
@majulka098

@zuzik5891
@bluka2
@veronikadubiel
@klarabohun77

@majulka098 ja ešte kojím pred spaním a v noci keď vstane, aspoň do narodenín by som chcela. Ak sa teda nepošťastí a neotehotniem..

majulka098
28. apr 2025
@patkajj

@majulka098 máme ju naozaj za odmenu, vymodlenú… od 3 mesiacov takto spáva , mali sme možno 5 noci horších odkedy sa narodila … klobúk dole pred všetkými ženami, čo majú deti nonstop zavesené na sebe a budia sa viac než 3krat za noc, ja by som bola odpísaná … spí dobre, zje všetko čo nezje ju, na nočník sa naučila, … už len dúfať keď Pán Boh dá nech je aj druhé také 😆🥹😆🤣😆🤣🤣🤣🤣

@patkajj tak to závidím a prajem 🙂 ja dúfam, že druhé by naše takéto mohlo byť 🤣🤣🤣 ja nekojila, lebo som nemala dostatok mlieka a pre mňa to teda bolo utrpenie, dokrmy a všetko okolo, ja sa nevyspala dlho, ale za to malá nemohla, že proste mama nemá mlieko a chudák, ona grckala do 6m ešte k tomu ... A dúfam, že my sme si vybrali pri prvej všetko, od kolík, dieťa nespača atď 🤣 ... Držím prsty 🤞

michicka
28. apr 2025
@majulka098

@patkajj tak to závidím a prajem 🙂 ja dúfam, že druhé by naše takéto mohlo byť 🤣🤣🤣 ja nekojila, lebo som nemala dostatok mlieka a pre mňa to teda bolo utrpenie, dokrmy a všetko okolo, ja sa nevyspala dlho, ale za to malá nemohla, že proste mama nemá mlieko a chudák, ona grckala do 6m ešte k tomu ... A dúfam, že my sme si vybrali pri prvej všetko, od kolík, dieťa nespača atď 🤣 ... Držím prsty 🤞

@majulka098 aj ja ma teba myslím a zajtra držím palce nech sú dobre správy z tvojej strany 😇 ja uz druhý cyklus co sa nemôžeme snažiť…8 deň po dobratí 15 dni doxyhexalu a aj napriek užívaniu probiotík prišiel nekomfort tak som kúpila lomexin 😏
Budúci pondelok mám kontrolný ster na ureaplazmu..

majulka098
28. apr 2025
@michicka

@majulka098 aj ja ma teba myslím a zajtra držím palce nech sú dobre správy z tvojej strany 😇 ja uz druhý cyklus co sa nemôžeme snažiť…8 deň po dobratí 15 dni doxyhexalu a aj napriek užívaniu probiotík prišiel nekomfort tak som kúpila lomexin 😏
Budúci pondelok mám kontrolný ster na ureaplazmu..

@michicka ďakujem, tiež si hovorím, ako si na tom, či už máte/nemáte kontrolu za sebou ... Inak, môžem poradiť boraxové globule, to jediné mi naposledy pomohlo 🙂

bluka2
29. apr 2025

V 1.tehotenstve som mala “ducha” už na 9 DPO. V druhom tehotenstve som mala negatívne testy na 9-11 DPO a potom mi začali klesať teploty, tak som už ani dalej netestovala a potom zasa stúpli a bum, zrazu pozitívne testy. Takže to úplne nevzdávam ešte, len tak na 80%… ten svoj cyklus ako som otehotnela naposledy stále úplne nechapem

zanzilady
29. apr 2025
@majulka098

@michicka ďakujem, tiež si hovorím, ako si na tom, či už máte/nemáte kontrolu za sebou ... Inak, môžem poradiť boraxové globule, to jediné mi naposledy pomohlo 🙂

@majulka098 držím palce na kontroleee 😍

patkajj
29. apr 2025
@majulka098

@majulka098 držím palce ✊🏼

majulka098
29. apr 2025
@klarabohun77

@patkajj
@zanzilady
@bluka2
@michicka
@klarabohun77
@veronikadubiel
@zuzik5891
Žienky, snáď som označila všetky 🙂... Už po kontrole a je tam embryjko s akciou srdiečka, podľa ms som 6+6tt a o týždeň mám kontrolu, či rastie ako má 🙂

klarabohun77
29. apr 2025
@majulka098

@patkajj
@zanzilady
@bluka2
@michicka
@klarabohun77
@veronikadubiel
@zuzik5891
Žienky, snáď som označila všetky 🙂... Už po kontrole a je tam embryjko s akciou srdiečka, podľa ms som 6+6tt a o týždeň mám kontrolu, či rastie ako má 🙂

@majulka098 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍krasne spravy, nech len prosperuje fazulka🍀

zanzilady
29. apr 2025
@majulka098

@patkajj
@zanzilady
@bluka2
@michicka
@klarabohun77
@veronikadubiel
@zuzik5891

@majulka098 kraaaaaaasne 🥹🥹🥹🥹🥹🥹len tak ďalej 😍😍😍

klarabohun77
29. apr 2025
@bluka2

V 1.tehotenstve som mala “ducha” už na 9 DPO. V druhom tehotenstve som mala negatívne testy na 9-11 DPO a potom mi začali klesať teploty, tak som už ani dalej netestovala a potom zasa stúpli a bum, zrazu pozitívne testy. Takže to úplne nevzdávam ešte, len tak na 80%… ten svoj cyklus ako som otehotnela naposledy stále úplne nechapem

@bluka2 veru no cudny ten graf ..a ja teraz neviem ty asi nemas deti alebo mas? Ja ked som otehotnela tak som mala ovulaciu na 9 DPO a to som uz potom nikdy nemala..uz len tak okolo 16DC mavam:/

katariiinkaa
29. apr 2025
@majulka098

@patkajj
@zanzilady
@bluka2
@michicka
@klarabohun77
@veronikadubiel
@zuzik5891

@majulka098 blahozelam ❤️❤️ hlavne veľa veľa zdravička obom a nech všetko dobre dopadne 🥰🙏

michicka
29. apr 2025
@majulka098

@patkajj
@zanzilady
@bluka2
@michicka
@klarabohun77
@veronikadubiel
@zuzik5891

@majulka098 gratulujem z celého srdca ♥️ vidíš to, v cykle kedy si myslela že nestačilo snaženia stačilo a testy s odstupom času krásne zosilneli ako som aj predpokladala, a srdiečko uz bije to je skvele ♥️ potichúčky závidím snad toto leto uz príde rada aj na nas… podľa grafu ti ako vychádzalo že si ktorý týždeň deň?

zuzik5891
29. apr 2025
@majulka098

@patkajj
@zanzilady
@bluka2
@michicka
@klarabohun77
@veronikadubiel
@zuzik5891

@majulka098 to je krásna fotka...husiu kožu mám na celom tele a slzy v očiach ❤️🙏....tak veľmi sa teším...krásna správa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️