Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patkajj
@zanzilady
@bluka2
@michicka
@klarabohun77
@veronikadubiel
@zuzik5891
Žienky, snáď som označila všetky 🙂... Už po kontrole a je tam embryjko s akciou srdiečka, podľa ms som 6+6tt a o týždeň mám kontrolu, či rastie ako má 🙂
@majulka098 yes yes yes ❤️❤️❤️❤️ tak a mozes sa uvolnit a uz pomaly verit ze je vsetko ok 😊😉 strasne sa s tebou tesim a gratulujeeeeem 😚
@bluka2 veru no cudny ten graf ..a ja teraz neviem ty asi nemas deti alebo mas? Ja ked som otehotnela tak som mala ovulaciu na 9 DPO a to som uz potom nikdy nemala..uz len tak okolo 16DC mavam:/
@klarabohun77 ja mam dve deti: 2014 a 2019 🙂 to bol graf, kedy som ostala tehotna s druhym dietatom
@patkajj
@zanzilady
@bluka2
@michicka
@klarabohun77
@veronikadubiel
@zuzik5891
Žienky, snáď som označila všetky 🙂... Už po kontrole a je tam embryjko s akciou srdiečka, podľa ms som 6+6tt a o týždeň mám kontrolu, či rastie ako má 🙂
@majulka098 aj ja sa tesim!!
@majulka098 aj ja sa tesim!!
@veronikadubiel
@bluka2
Ďakujem žienky, ja to fakt ešte nemala čas prebrať poriadne, že to vážne vyšlo ... Nepredpokladala som, že tak rýchlo to pôjde 🫣😅 snáď to bude všetko ok aj naďalej .. snáď ma ďalšie budú nasledovať 🤞😊
Dámy, aj my sa hlásime, aj keď sem už málo chodím. Včera sme spolu s mojou láskou prekročili polovicu cesty... Držíme všetky palce a posielame babätkovské bacily.
@bambulka711 bozeeee aký krásny 😍
@bambulka711 bozeeee aký krásny 😍
@zanzilady veru, dokonalý je. Škoda, že video sa nedá nahrať, aj by zakýval skupinke 🥰
@zanzilady veru, dokonalý je. Škoda, že video sa nedá nahrať, aj by zakýval skupinke 🥰
@bambulka711 to je už take naozajstne keď to vidíš že ma každú časť tela 🥹a ty sa ako cítiš ?
@bambulka711 to je už take naozajstne keď to vidíš že ma každú časť tela 🥹a ty sa ako cítiš ?
@zanzilady ja super, okrem funenia, keď idem do schodov, ani neviem. Ale už krásne cítim pohyby a kopkanie. Užívam si to veľmi. A veru skutočné, včera sa mi podarilo kúpiť vajíčko aj so základňou za super cenu, tak už prvú vec pre neho mám aj doma. Chodím pozerať kočíky, riešim výbavičku, naši sa neskutočne tešia. Zvládneme aj bez ocka. A hlavne mi v pondelok doktor Grochal povedal, že ma nemá ani čím postrašiť, že je dokonalý 🥰
@zanzilady ja super, okrem funenia, keď idem do schodov, ani neviem. Ale už krásne cítim pohyby a kopkanie. Užívam si to veľmi. A veru skutočné, včera sa mi podarilo kúpiť vajíčko aj so základňou za super cenu, tak už prvú vec pre neho mám aj doma. Chodím pozerať kočíky, riešim výbavičku, naši sa neskutočne tešia. Zvládneme aj bez ocka. A hlavne mi v pondelok doktor Grochal povedal, že ma nemá ani čím postrašiť, že je dokonalý 🥰
@bambulka711 jeeeej aký je krásny 🥹🥰🥰 v ktorom si tt my sme už pomaličky na konci 36tt 🩷🌸
@bambulka711 jeeeej bože to sa dobre číta 🥹aaa ozaj ako muž teda ? Rozhodol sa nestarať ? Lebo viem že keď si mu povedala že si tehu tak že bol šťastný a celkom sa k tomu mal. A jasne že zvládnete! Lásky preňho budete mat so starými rodicmi na rozdávanie 🥹
@bambulka711 jeeeej aký je krásny 🥹🥰🥰 v ktorom si tt my sme už pomaličky na konci 36tt 🩷🌸
@bambulka711 no tak už len čas ukáže ako to bude 🥹
Inak ja som dnes bola na kontrole som 5+4 - 5+5 a že by tam už zltkovy vak malo byt vidno. Ale zatiaľ nestresoval a objednal ma o týždeň. Že tam vidi tu embryonálnu štruktúru. Bože držte palce. 🥹
Inak ja som dnes bola na kontrole som 5+4 - 5+5 a že by tam už zltkovy vak malo byt vidno. Ale zatiaľ nestresoval a objednal ma o týždeň. Že tam vidi tu embryonálnu štruktúru. Bože držte palce. 🥹
@zanzilady držím prsty 🤞 ja ako som bola toho 14.4. na pohotovosti, tak tam videla doktorka amnialnu dutinu a žltkový vak, ako mi to ukazovala, tak to bolo krásne vidno, až som sa divila, bola som vtedy 4+5tt
@zanzilady držím prsty 🤞 ja ako som bola toho 14.4. na pohotovosti, tak tam videla doktorka amnialnu dutinu a žltkový vak, ako mi to ukazovala, tak to bolo krásne vidno, až som sa divila, bola som vtedy 4+5tt
@majulka098 no mna práve znepokojilo že tam ten zltkovy nevidel. No už len počkať a o týždeň budem múdrejšia
@majulka098 no mna práve znepokojilo že tam ten zltkovy nevidel. No už len počkať a o týždeň budem múdrejšia
@zanzilady pokiaľ nebol doktor znepokojený, tak to má ešte čas 🙂 o týždeň bude embryjko so srdiečkom 🤞😊
@zanzilady neboj vsetko bude ok.... je to stale nizky tyzden kde sa vsetko len zacina. Kazde baby je ine kazde telo kazde tehotenstvo. Ja stale vravim ze treba byt pozitivne nastavena. Aj ked chapem ze nie vzdy to je mozne.... uvidis o tyzden bude vsetko ok 😉😊
@zanzilady neboj vsetko bude ok.... je to stale nizky tyzden kde sa vsetko len zacina. Kazde baby je ine kazde telo kazde tehotenstvo. Ja stale vravim ze treba byt pozitivne nastavena. Aj ked chapem ze nie vzdy to je mozne.... uvidis o tyzden bude vsetko ok 😉😊
@veronikadubiel dakujeeeem áno áno veď stále tomu malému dohováram nech pekne rastie. A dnes mi asi oficiálne začali ranné nevoľnosti 🫣
@veronikadubiel dakujeeeem áno áno veď stále tomu malému dohováram nech pekne rastie. A dnes mi asi oficiálne začali ranné nevoľnosti 🫣
@zanzilady to je skvele znamenie 😉😊
@zanzilady ja ani neviem presne, ale tiež som bola na prvej kontrole tuším takto nejako, lebo som menila lekára a tiež to bola len takáto bodka. Potom som bola až v nejakom 10 týždni a to už sme mali srdiečko. Nevoľnosti som ja nemala vôbec. A vidíš, už je kúpený kocík a vajíčko a sme za polovicou. Určite to bude v poriadku všetko 🙂
@bluka2 no ktovie ako si poradí s tými dvoma vynechanými meraniami. 🤣🤣 zostava mi už len čakať 🙃 či sme trafili 🥹
@patkajj ja som zistila taky trik na FF, ked zabudnem meranie. Vyskusam tam dat extremne teploty ako napr 36.0 a 37.5 a ked mi to v oboch pripadoch vyznaci ovulaciu rovnako, tak tam necham hocico, napriklad meranie z predchadzajuceho dna
@patkajj ja som zistila taky trik na FF, ked zabudnem meranie. Vyskusam tam dat extremne teploty ako napr 36.0 a 37.5 a ked mi to v oboch pripadoch vyznaci ovulaciu rovnako, tak tam necham hocico, napriklad meranie z predchadzajuceho dna
@bluka2 vyznačilo 🙂 teraz chvíľu čakať na výsledky 🥹 bolo by super keby sa podarí😅😂 idem byt pozitívne naladená a dúfať v lepšie zajtrajšky 😅😂 trafiť sme s snáď trafili …
@zanzilady teraz som si pozrela svoje poznámky zo začiatku tehotenstva...11.4.2024 som mala hcg 15320...o ďalších päť dní na to,16.4.2024 som bola na pohotovosti lebo som mala tlaky v podbrušku...hcg som musela mať už veľmi vysoké a môj ultrazvuk vyzeral veľmi podobne ako ten tvoj...bola som podľa apky 6+1tt. ...a v správe mi dr.písal že embryonálny základ toho času nevyzualizujem...vravel že budeme čakať...o ďalší týždeň na to som šla k mojej dr.na kontrolu...bola som 7+0tt. ...robila mi usg zo spodu a na obrazovke sme videli iba gestačný vak...krvy by sa mi nikto nedorezal...moja dr.napriek tomu že niesom z tých štíhlych báb vravela že ešte mi skúsi spraviť sono cez bruško a tam sa objavil prcek v celej svojej kráse aj z už bijúcim srdiečkom...dodnes nechápem ako mohol byť tak schovaný že to vaginálne sono ho vôbec neukázalo keď práve to sa na tak včasné určenie tehotenstva používa...
@zanzilady teraz som si pozrela svoje poznámky zo začiatku tehotenstva...11.4.2024 som mala hcg 15320...o ďalších päť dní na to,16.4.2024 som bola na pohotovosti lebo som mala tlaky v podbrušku...hcg som musela mať už veľmi vysoké a môj ultrazvuk vyzeral veľmi podobne ako ten tvoj...bola som podľa apky 6+1tt. ...a v správe mi dr.písal že embryonálny základ toho času nevyzualizujem...vravel že budeme čakať...o ďalší týždeň na to som šla k mojej dr.na kontrolu...bola som 7+0tt. ...robila mi usg zo spodu a na obrazovke sme videli iba gestačný vak...krvy by sa mi nikto nedorezal...moja dr.napriek tomu že niesom z tých štíhlych báb vravela že ešte mi skúsi spraviť sono cez bruško a tam sa objavil prcek v celej svojej kráse aj z už bijúcim srdiečkom...dodnes nechápem ako mohol byť tak schovaný že to vaginálne sono ho vôbec neukázalo keď práve to sa na tak včasné určenie tehotenstva používa...
@zuzik5891 ahoooj dakujeeem za povzbudenie. Ja verím že to bude v poriadku 🥹býva mi zle, prsia celkom bolia tak dúfam že to je len a len dibry znak 🥹
@zanzilady
@majulka098
Kedy máte kontrolu baby ? 🙂

@majulka098 to je krásna fotka...husiu kožu mám na celom tele a slzy v očiach ❤️🙏....tak veľmi sa teším...krásna správa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@klarabohun77
@zanzilady
@katariiinkaa
@michicka podľa akého grafu?
@zuzik5891
Ďakujem žienky ❤️, ja som to ešte nevstrebala (nemala som kedy pri malej) 🤣 takže to beriem stále s nadhľadom 😅 ale si tak nejak pripúšťam, že zvýšený apetít na jedlo je ďalší symptóm a tiež únava a zmeny nálad 😅 našťastie mi nie je nijak zle ako pri predchádzajúcom tehu 🤞 len aby to tak ostalo ... Držím palce každej jednej, ktorá sa snaží a už tehu žienkam ľahký priebeh tehu 🤞