Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patkajj to na nieco pomáha, ananásovy džús? Ja som včera pila, tak nech viem 😁
@bluka2 mne to odporučila gyn, že obsahuje bromelín, ktorý podporuje uhniezdenie 🤣 aj pri dcére sa mi to osvedčilo pred ovu grepovy a po ovu ananásovy (respektíve grep a ananas nakrájaný, nielen džús) 🙂 vtedy som skúšala fakt všetko a už keď som toho mala nakombinovaneho veľa od alchemilky, maliniku, džúsov , inofolicu tak to vyšlo 🤣🤣🤣
@majulka098 jeeeeej kraaaaasne rastie babatko 🩷nech to takto pokračuje. Ďakujem dám vedieť zajtra
@slnieckope to vyzerá krásne 🤞
@patkajj tiež mám osvedčený grep a ananás/ džúsy 100% 🤞
@zanzilady tiež čakám na správy od teba 🙂
@bluka2 mne to odporučila gyn, že obsahuje bromelín, ktorý podporuje uhniezdenie 🤣 aj pri dcére sa mi to osvedčilo pred ovu grepovy a po ovu ananásovy (respektíve grep a ananas nakrájaný, nielen džús) 🙂 vtedy som skúšala fakt všetko a už keď som toho mala nakombinovaneho veľa od alchemilky, maliniku, džúsov , inofolicu tak to vyšlo 🤣🤣🤣
@patkajj ja spm si tiež zo srandy kúpila ananásovy 100 percentný džús pri prvej dcérke asi raz v živote v cykle kedy to naozaj vyšlo 😆😆😆😆😆
@patkajj
@majulka098 ahojteeee teraz som sa zastavila. V pistok ideme na svadbu tak sme boli nakupovať. Babatko je tam 🥹živé zdrave so srdiečkom. Uľavilo sa mi. Tt vychádzajú presne podľa poslednej poslednej ms aj sona. A ďalšia kontrola 28.5. Dali nám už aj tehotenskú knižku dokonca. Ďakujem ze ste na mna mysleli dievčatá 🩷
@zanzilady Ahooj, no ako dnes? Od rana na vás myslim 🙏
@katariiinkaa ešte teba som zabudla označiť
@katariiinkaa ešte teba som zabudla označiť
@zanzilady aaaa blahoželaaaam potichučky 😍❤️
@patkajj
@majulka098 ahojteeee teraz som sa zastavila. V pistok ideme na svadbu tak sme boli nakupovať. Babatko je tam 🥹živé zdrave so srdiečkom. Uľavilo sa mi. Tt vychádzajú presne podľa poslednej poslednej ms aj sona. A ďalšia kontrola 28.5. Dali nám už aj tehotenskú knižku dokonca. Ďakujem ze ste na mna mysleli dievčatá 🩷
@zanzilady gratulujem z celého ♥️ veľa zdravia vám prajem obom….krásny aj termín pôrodu 😇 vianočný zázrak
@zanzilady gratulujem z celého ♥️ veľa zdravia vám prajem obom….krásny aj termín pôrodu 😇 vianočný zázrak
@katariiinkaa
@michicka dakujemeeee krásne 🥹🥹🥹anoooo vianočný alebo novoročný 😅od začiatku mi behá v hlave prvé babatko v roku 😂
@zanzilady juuuuuuj 🥹🥹🥹🥹 nech všetko dobre dopadne 🥹❤️
@michicka 😂 no tak to už náhoda nebude 😂 kiežby to pomohlo každému 😖🍍 ananás na liečbu neplodnosti farmaceutický priemysel by šiel tatá
@majulka098
No baby a ja som dnes kúpila pomarančový, ale zajtra to hneď napravím 😂
Inak to HSG mi tento krát iritovalo systém a mala som strasne silnú MS. Ešte teraz sa z toho trochu zotavujem. Asi si tento mesiac dávam pauzu, kým sa to vráti do normálu. Aj keď pri ovulácii možno zmením názor 🤣 no nič, uvidime
No baby a ja som dnes kúpila pomarančový, ale zajtra to hneď napravím 😂
Inak to HSG mi tento krát iritovalo systém a mala som strasne silnú MS. Ešte teraz sa z toho trochu zotavujem. Asi si tento mesiac dávam pauzu, kým sa to vráti do normálu. Aj keď pri ovulácii možno zmením názor 🤣 no nič, uvidime
@bluka2 ja ako sa 2 mes nesnažíme slabá a predtým vždy tiež silná zvláštne 🫣 uvidíš ale záleží na tom ako sa cítiš a ak Dr nezakázala tak prečo nie😁
@zanzilady juuuuuuj 🥹🥹🥹🥹 nech všetko dobre dopadne 🥹❤️
@michicka 😂 no tak to už náhoda nebude 😂 kiežby to pomohlo každému 😖🍍 ananás na liečbu neplodnosti farmaceutický priemysel by šiel tatá
@majulka098
@patkajj pripájam sa tiež do klubu 🍍😂 my sme čakali na rovnako január 2024 co si ťa pamätám ale aj u nás to skončilo MA, tam som mala len kúpenú stavu z ananásu v chladničke a vyšlo to 😂 a pri nasej vytúženej decembrovke som brala poctivo ja aj muž bromelain pred aj po ovulacii a podarilo sa ❤️
@patkajj
@zanzilady blahoželám a držím prsty, nech rastie 🤞😊
@patkajj
@zanzilady no vidíš...super dopadla kontrola...teším sa s tebou ❤️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀...
Testy nakúpené 🧐 už len vydržať do pondelka
@patkajj ty si dobrá keď máš testy už doma a vydržíš do pondelka😁...ja by som už testovala o dušu spasenú🤣...každý mesiac som mala minimálne 50 ks testov z aliku a keď sa tam niečo ukázalo tak som nakúpila aj také spoľahlivejšie 😁...graf je aTop🙏🍀❤️
@patkajj ty si dobrá keď máš testy už doma a vydržíš do pondelka😁...ja by som už testovala o dušu spasenú🤣...každý mesiac som mala minimálne 50 ks testov z aliku a keď sa tam niečo ukázalo tak som nakúpila aj také spoľahlivejšie 😁...graf je aTop🙏🍀❤️
@zuzik5891 vies čo , no viem že na 9 dpo by tam bolo nič 😂 pri malej ani nestíham nejak vnímať ako ten čas letí a ešte k tomu je víkend ten vždy preletí, že ani neviem 😂😅 takže toto už dam …
Dievčatá, ja som to nevydržala 😅😅🫣 10 dpo… áno nedočkavá som … a áno je to pepino, povedala som si, že to bude menej bolieť minút ho za takú cenu tak skoro … lovci duchov … dúfam, že to nie je kanalik …. Ja s týmito testami nemám skúsenosť, žeby mi predtým ukázali pozitívny výsledok falošne… 🫣
@patkajj nooo myslím si že mamatest by ti krajšie ukázal držím palce 🤞🏻
Dievčatá, ja som to nevydržala 😅😅🫣 10 dpo… áno nedočkavá som … a áno je to pepino, povedala som si, že to bude menej bolieť minút ho za takú cenu tak skoro … lovci duchov … dúfam, že to nie je kanalik …. Ja s týmito testami nemám skúsenosť, žeby mi predtým ukázali pozitívny výsledok falošne… 🫣
@patkajj ahoooj ja som robila pepino niekoľko krát a vždy vyšla taká čiarka a nič z toho nebolo. Napr takto. Ale možno som ozaj len nemala šťastie na do re testy 😅držím palce mech u teba to nieje falošne
@patkajj zajtra bude test pozitivny urcite 😊 je tam malicky duch ano 🙂 mne sa este nestalo aby pepino ukazali ducha a nebola som tehotna. To iste pisu o mamatestoch mne ani tie nikdu falosne neukazali... drzim palce 😊😉
@patkajj zajtra bude test pozitivny urcite 😊 je tam malicky duch ano 🙂 mne sa este nestalo aby pepino ukazali ducha a nebola som tehotna. To iste pisu o mamatestoch mne ani tie nikdu falosne neukazali... drzim palce 😊😉
@zanzilady
@veronikadubiel veď práve, že mne sa to nestalo ešte, žeby ukázal a nebola som … takýto som mala na 12 dpo naposledy…tak dúfam že to bude tak aj teraz 😌

@patkajj to bude implantacny pokles 🤞
@bluka2 po toľkých litroch ananásoveho džúsu, čo som vypila 😂😂😂 sa určite zavrtalo čo najhlbšie 😅🥹 uvidíme zajtra či to nebude daky náznak hormonálnej výkyvu…