icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bluka2
13. máj 2025

@klarabohun77 a vy ako pokračujete?

bluka2
13. máj 2025

Ja som cd 11, ale zatiaľ som ani teplotu nemerala, lebo som zas chorá. Tak očakávam, že sa cyklus trochu natiahne, kým príde ovulacia po chorobe niekedy

zdsa
14. máj 2025

Baby podľa teploty ešte asi ovu neprebehla či ? Ja sa v Tom ešte stále učím ... Výtok som už mala asi 5 dní dozadu ... Bolesti v boku boli tiež ale nie tak intenzívne ako bývajú inokedy ... Myslíte že ešte len môže prísť ? Včera som konečne už kúpila aj teplomer na dvedesatinne čísla 🫣

patkajj
14. máj 2025

Zas raz sa mi potvrdilo - Pekný graf neznamená úspech. 😂 ako MS ešte nedorazila, podľa mňa dorazí ukážkovo zajtra na 14dpo ale tak beriem to … aspoň viem že po pôrode všetko funguje ako má 😂 a proste zas budeme úspešný s letným babom ❤️😍😘🥰

michicka
14. máj 2025

Ja sa hlásim s výsledkami - kontrolný ster na pozitívnu ureaplazmu po 15 dňových atb, 15 dnovom čakaní na ster a po týždni výsledok - negatívny ✌🏻🍾 veľmi sa teším. Tak dlho sme sa uz nemilovali kvôli tomu 🥹Dnes 3dc od piatku začínam s clostilbegyt tabletkami. A môžeme pokračovať v snazeni po 2 mesačnej pauze

klarabohun77
14. máj 2025
@zdsa

Baby podľa teploty ešte asi ovu neprebehla či ? Ja sa v Tom ešte stále učím ... Výtok som už mala asi 5 dní dozadu ... Bolesti v boku boli tiež ale nie tak intenzívne ako bývajú inokedy ... Myslíte že ešte len môže prísť ? Včera som konečne už kúpila aj teplomer na dvedesatinne čísla 🫣

Ahojte..bluka dakujem za opytanie..no ja Vas tu citam kazdy den len nestiham nic momentalne.. tento mesiac sa snazime, dnes som si robila ovulacny a vyzera dobre ale graf je hrozny..myslela som ze bude anovulacny, vyzera, ze nie ale stale mam ten isty problem a neviem ako postupovat. Dnes je 16dc a este len bude ovulacia asi zajtra..teda podla testu..
Tym padom budem mat zase kratku tu LF..neviem co mam robim ani dr mi nejako extra s tm nepomohla.
A takto je to v podstate kazdy mesiac.
Na moju ziadost mam duphaston a mam si j davat od 15 dc no ale kedze je dnes 16ty den a ovu este len bude, dam si ho az po potvrdeni ovulácie…
@michicka super spravy
my sme sa tiez teraz dva mesiace nesnažili..priala by som si ak by sa pošťastilo prirodzene ked mi aj spriechodnili vajcovod🍀🙏🏼
Ak to nevyjde tak jun/jul zase stimulácia Ach..ako velmi sa mi nechce do toho..uvidim ci prirodzene nepotiahneme este ten dalsi cyklus no ale neviem ci mam cakat na zazraky

@zdsa Nie neprebehla

klarabohun77
14. máj 2025
@patkajj

@veronikadubiel stale som 🍀 😍🥰

@patkajj tvojmu grafu som velmi verila🍀

klarabohun77
14. máj 2025
@slnieckope

Ahojte po dlhsiej dobe sa hlásim. 🙂 v apríli moje meranie bolo skôr nemeranie. Prepadla ma frustrácia a lekár uznal že od ďalšieho cyklu ideme na clostilbegyt. Tak že som na koniec vypla hlavu bez sledovania ovulácie na 16dc nasadila progesteron nech mám tento cyklus za sebou. A pravdepodobne to bude víťazný mesiac 🙈testy pozitívne po vysadení progesteronu ms neprišla a teplota ostala hore už som merala len pre zaujímavosť 🙂 15.5 idem k dr. Kázal nasadiť opäť progesteron na späť.

@zanzilady
@slnieckope
baby vsetkym moc Vam gratulujem potichucky🤍

michicka
14. máj 2025
@klarabohun77

Ahojte..bluka dakujem za opytanie..no ja Vas tu citam kazdy den len nestiham nic momentalne.. tento mesiac sa snazime, dnes som si robila ovulacny a vyzera dobre ale graf je hrozny..myslela som ze bude anovulacny, vyzera, ze nie ale stale mam ten isty problem a neviem ako postupovat. Dnes je 16dc a este len bude ovulacia asi zajtra..teda podla testu..
Tym padom budem mat zase kratku tu LF..neviem co mam robim ani dr mi nejako extra s tm nepomohla.
Na moju ziadost mam duphaston a mam si j davat od 15 dc no ale kedze je dnes 16ty den a ovu este len bude, dam si ho az po potvrdeni ovulácie…
@michicka super spravy
my sme sa tiez teraz dva mesiace nesnažili..priala by som si ak by sa pošťastilo prirodzene ked mi aj spriechodnili vajcovod🍀🙏🏼
Ak to nevyjde tak jun/jul zase stimulácia Ach..ako velmi sa mi nechce do toho..uvidim ci prirodzene nepotiahneme este ten dalsi cyklus no ale neviem ci mam cakat na zazraky

@zdsa Nie neprebehla

@klarabohun77 test vyzerá super taký pozitívny som dávno nemala 😀 držíme si palce 😇🫶🏻

klarabohun77
14. máj 2025
@michicka

@klarabohun77 test vyzerá super taký pozitívny som dávno nemala 😀 držíme si palce 😇🫶🏻

@michicka ani ja ale objednala som tieto easy home oni maju strasne vela farbiva no a davam si to do tej apky..Ano drzime moc🙏🏼

veronikadubiel
15. máj 2025
@patkajj

Zas raz sa mi potvrdilo - Pekný graf neznamená úspech. 😂 ako MS ešte nedorazila, podľa mňa dorazí ukážkovo zajtra na 14dpo ale tak beriem to … aspoň viem že po pôrode všetko funguje ako má 😂 a proste zas budeme úspešný s letným babom ❤️😍😘🥰

@patkajj no ako ?

patkajj
15. máj 2025
@veronikadubiel

@patkajj no ako ?

@veronikadubiel 😂 zázrak sa nekoná, ráno teplota klesla a už svieti červená 😌😂

zuzik5891
15. máj 2025
@patkajj

@veronikadubiel 😂 zázrak sa nekoná, ráno teplota klesla a už svieti červená 😌😂

@patkajj ach jaaaaaj...tomu grafu som fakt verila🙈...to ťa vždy drží bazalka v takom napätí?...inak ja mám všetkých chlapcov koncom roka...už som sa smiala že som bola plodná len od marca do apríla 😁

patkajj
15. máj 2025
@zuzik5891

@patkajj ach jaaaaaj...tomu grafu som fakt verila🙈...to ťa vždy drží bazalka v takom napätí?...inak ja mám všetkých chlapcov koncom roka...už som sa smiala že som bola plodná len od marca do apríla 😁

@zuzik5891 no stále 😂 preto som nikdy nechcela testovať skôr ako 13 dpo 😂😂😂 tento mesiac sa mi to zas potvrdilo že mám počkať a nemíňať testy 😂😂😂😂

bluka2
15. máj 2025
@patkajj

@zuzik5891 no stále 😂 preto som nikdy nechcela testovať skôr ako 13 dpo 😂😂😂 tento mesiac sa mi to zas potvrdilo že mám počkať a nemíňať testy 😂😂😂😂

@patkajj mne sa to tiež už potvrdilo a nie raz, ale asi som nepoučiteľna 😀 budem musieť zaviesť systém doma ako so sladkosťami - nekupovať ich proste. Nový cyklus, nova nádej 🤞

bluka2
15. máj 2025
@klarabohun77

@michicka super spravy

@zdsa Nie neprebehla

@klarabohun77 neviem poradiť, ale zaujal ma tvoj RHR. Stále rovnaký. Ja som mala posledný mesiac od 47-75. Nízky cez víkend a potom stúpa od pondelka do štvrtka (max) a piatok sa začína ukludnovat (vízia víkendu) 😬 takže mne také skákave grafy všeobecne nevadia

zanzilady
15. máj 2025
@patkajj

Ahojte 🙂 ja som dnes bola na pohotovosti lebo som mala spinenie, tak som sa zľakla. Pre môj pokoj som teda išla a vyzerá to dobre. 7+6 🙂
@patkajj a ten graf tak dobre vyzeral. Ale u mna sa osvedčilo že čím krajší tým menej šťastia 😅

katariiinkaa
15. máj 2025
@zanzilady

Ahojte 🙂 ja som dnes bola na pohotovosti lebo som mala spinenie, tak som sa zľakla. Pre môj pokoj som teda išla a vyzerá to dobre. 7+6 🙂
@patkajj a ten graf tak dobre vyzeral. Ale u mna sa osvedčilo že čím krajší tým menej šťastia 😅

@zanzilady jooj žubrienka malinká 👶❤️ úplne mi to pripomenulo prvé ultrazvuky s našou malou, ako som stále trpla.. občas stále nechápem že je už proste tu 😀 a to bude mať v nedeľu 10 týždňov.

zanzilady
15. máj 2025
@katariiinkaa

@zanzilady jooj žubrienka malinká 👶❤️ úplne mi to pripomenulo prvé ultrazvuky s našou malou, ako som stále trpla.. občas stále nechápem že je už proste tu 😀 a to bude mať v nedeľu 10 týždňov.

@katariiinkaa presne mám take napätie či je to ok. Hlavne po tom prvom neúspešnom. Ale každým UTZ sa ubezpečujem že tentokrát to bude šťastný koniec 🥹 bozeeeee to už 10 týždňov fakt ten čas letí 😍

katariiinkaa
15. máj 2025
@zanzilady

@katariiinkaa presne mám take napätie či je to ok. Hlavne po tom prvom neúspešnom. Ale každým UTZ sa ubezpečujem že tentokrát to bude šťastný koniec 🥹 bozeeeee to už 10 týždňov fakt ten čas letí 😍

@zanzilady Úplne chápem.. my sme takto pred rokom mali tesne po prekonanom mmt. Tuším že u mna ten prvotný stres potom prešiel po prvotrimestralnom screeningu, potom to už bolo oveľa lepšie. Ale to som zas mala angelsound, tak aj to mi pomáhalo. A najväčší klud som mala ked už bolo malú konečne cítiť, vtedy som proste vedela že je ok 💛 Keby mi niekto takto pred rokom po mmt povedal že takto o rok už budeme mat drobca doma, neverila by som… a ono aha ju, laskonka naša malá prišla v ten najlepsi možný čas, kedy sme to najviac potrebovali 🥹 držím veľmi palce nech všetko tentokrát dobre dopadne, ale odzaciatku ti drobec ukazuje že je proste bojovník! 😍 takze verim že to krásne dotiahnete do úspešného konca.

zanzilady
15. máj 2025
@katariiinkaa

@zanzilady Úplne chápem.. my sme takto pred rokom mali tesne po prekonanom mmt. Tuším že u mna ten prvotný stres potom prešiel po prvotrimestralnom screeningu, potom to už bolo oveľa lepšie. Ale to som zas mala angelsound, tak aj to mi pomáhalo. A najväčší klud som mala ked už bolo malú konečne cítiť, vtedy som proste vedela že je ok 💛 Keby mi niekto takto pred rokom po mmt povedal že takto o rok už budeme mat drobca doma, neverila by som… a ono aha ju, laskonka naša malá prišla v ten najlepsi možný čas, kedy sme to najviac potrebovali 🥹 držím veľmi palce nech všetko tentokrát dobre dopadne, ale odzaciatku ti drobec ukazuje že je proste bojovník! 😍 takze verim že to krásne dotiahnete do úspešného konca.

@katariiinkaa ďakujem ti krásne 😍 idem sa snažiť užívať si to a nemyslieť na zle 🥹 a bábika aká je rozkosnaaaaaa bože 🥹🥹🥹rozpucilaby som ju. Podarila sa 😅

zdsa
15. máj 2025

Ja Vás baby tak obdivujem akým kľudom to zvládate ... Ja asi po Tom všetkom čím som si prišla čakám zázraky na počkanie ... Dnes 18 DC a ovulácia ešte asi stále nikde minulý mesiac som ju mala tiež až okolo 20 DC ... Sa mi to akosi po Tom pôrode poposuvalo 🤦

klarabohun77
15. máj 2025

Baby mam taku otazku..ostavate po sexe lezat? Doteraz som nikdy neostávala lezat ale prave som sa dozvedela ze sa to odporuca..doteraz som bola v tom, ze potrebne mnozstvo spermií sa dostane cez krcok za par sekund v podstate hned..cize som zistila v 32 rokoch ze nerobim vsetko dostatocne pre otehotnenie resp ze to robime zle?…

bluka2
15. máj 2025
@klarabohun77

Baby mam taku otazku..ostavate po sexe lezat? Doteraz som nikdy neostávala lezat ale prave som sa dozvedela ze sa to odporuca..doteraz som bola v tom, ze potrebne mnozstvo spermií sa dostane cez krcok za par sekund v podstate hned..cize som zistila v 32 rokoch ze nerobim vsetko dostatocne pre otehotnenie resp ze to robime zle?…

@klarabohun77 hej, ja ostávam tak 5 - 10 (?) minut ležať. A ešte aj ženský orgazmus ich vraj môže pekne posunúť kam treba
Môj cd 14 zajtra, ovulacny test vyzerá byt dnes na správnej ceste k pozitivite 🤞

moolnarkaa
16. máj 2025

Ahojte baby, tak mne od dnes začínajú opäť nekonečné dni čakania a premáhania sa netestovať 😅 Snažíme sa 6 cyklus po MA.
Čo vám pomáha na odreagovanie sa, aby ste na to stále nemysleli? 🙄

veronikadubiel
16. máj 2025
@moolnarkaa

Ahojte baby, tak mne od dnes začínajú opäť nekonečné dni čakania a premáhania sa netestovať 😅 Snažíme sa 6 cyklus po MA.

@moolnarkaa nic 😀😀😀 nic mi nikdy nepomohlo. Stale som to mala v hlave. Akurat je pravda ze pri prvej sme isli do Rakuska na lyzovacku a to mi vtedy zamestnalo hlavu dost

zdsa
16. máj 2025
@moolnarkaa

@moolnarkaa absolútne nič 😂 jediné si nekúpit tehotenské testy lebo by som testovala asi už deň po styku 😂😂😂 stále rátam analyzujem či už či už nie ... Momentálne som vo fáze že ani neviem či už ovu bola alebo nie lebo tento mesiac sú tie teploty nejaké šialené a do ms cca 10 dní

moolnarkaa
16. máj 2025
@zdsa

@moolnarkaa absolútne nič 😂 jediné si nekúpit tehotenské testy lebo by som testovala asi už deň po styku 😂😂😂 stále rátam analyzujem či už či už nie ... Momentálne som vo fáze že ani neviem či už ovu bola alebo nie lebo tento mesiac sú tie teploty nejaké šialené a do ms cca 10 dní

@veronikadubiel @zdsa
No veď to, že nech robím čo robím, tak to nejde. Vždy si poviem, že nebudem testovať, a aj tak testujem 😂 Skúsim sa tento mesiac zaprieť a testovať najskôr 12-14DPO, teploty u mňa veľmi smerodajné nebudú, keďže mám nasadený progesterón.

zdsa
16. máj 2025
@moolnarkaa

@veronikadubiel @zdsa
No veď to, že nech robím čo robím, tak to nejde. Vždy si poviem, že nebudem testovať, a aj tak testujem 😂 Skúsim sa tento mesiac zaprieť a testovať najskôr 12-14DPO, teploty u mňa veľmi smerodajné nebudú, keďže mám nasadený progesterón.

@moolnarkaa viem o čom hovoríš ja sa lekárni a drogéri musím vyhýbať oblúkom ... Už sa tam hanbím aj chodiť 😂😂😂 lebo keď tam pôjdem pri jednej krabičke to neskončí 😂

moolnarkaa
16. máj 2025
@zdsa

@moolnarkaa viem o čom hovoríš ja sa lekárni a drogéri musím vyhýbať oblúkom ... Už sa tam hanbím aj chodiť 😂😂😂 lebo keď tam pôjdem pri jednej krabičke to neskončí 😂

@zdsa Ja už len objednávam 😂😂😂