icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rita121314
26. máj 2025
@zuzik5891

@rita121314 testy sú veľmi pekné...napadlo ma...nemeriaš si bazalku v ústach?...tam bývajú takéto teploty...

@zuzik5891 áno v ustach

moolnarkaa
26. máj 2025

Nič baby, u mna sa zázraky nekonajú.. teploty pekné, ale test biely 😌

majulka098
26. máj 2025
@nikol114

@majulka098 ďalšie som neskúšala chystám sa možno zajtra na digi test dúfam že nezabudnem veď práve preto mám iba tie večerné testy 😀😀 ale vidieť niečo alebo nie lebo ja som už slepá 😀

@nikol114 čosi tam bolo práveže, ale ťažko povedať, či kanálik alebo nie 🫣 držím prsty

nikol114
26. máj 2025
@majulka098

@nikol114 čosi tam bolo práveže, ale ťažko povedať, či kanálik alebo nie 🫣 držím prsty

@majulka098 tak dnes som si ráno robila digitálny a bolo minusko , tak snáď další cyklus 🙏

zuzik5891
26. máj 2025
@rita121314

@zuzik5891 áno v ustach

@rita121314 tak to je potom ok...aj tým že môžeš mať v noci ústa pootvorené,môže byť BT ovplyvnená... držím prsty❤️

majulka098
26. máj 2025
@nikol114

@majulka098 tak dnes som si ráno robila digitálny a bolo minusko , tak snáď další cyklus 🙏

@nikol114 škoda, tak ďalší cyklus 🤞

bluka2
27. máj 2025

Baby, ja myslím, že tento mesiac to je pozitív! 10 dpo, takže necakam nič viac než toto, ale toto sa objavilo rýchlo a na živo vidno aj trochu ružový odtieň

kristinkaris
27. máj 2025
@bluka2

Baby, ja myslím, že tento mesiac to je pozitív! 10 dpo, takže necakam nič viac než toto, ale toto sa objavilo rýchlo a na živo vidno aj trochu ružový odtieň

@bluka2 nooo podľa mňa to vyzerá nádejne skus ešte inú značku toto bol môj duch na 8dpo 😊🤞🏻

bluka2
27. máj 2025
@kristinkaris

@bluka2 nooo podľa mňa to vyzerá nádejne skus ešte inú značku toto bol môj duch na 8dpo 😊🤞🏻

@kristinkaris tvoj ešte lepší 🤩
No tu v Mali je iba jedna značka testov so sensitivitou 10miu/ml, takže mi ostava iba čakať 😅

kristinkaris
27. máj 2025
@bluka2

@kristinkaris tvoj ešte lepší 🤩
No tu v Mali je iba jedna značka testov so sensitivitou 10miu/ml, takže mi ostava iba čakať 😅

@bluka2 to čakanie býva najhoršie :D

bluka2
27. máj 2025
@kristinkaris

@bluka2 to čakanie býva najhoršie :D

@kristinkaris horšie je čakanie s úplne bielym testom 😂
Pekný den tebe aj všetkým tu!

michicka
27. máj 2025
@bluka2

@kristinkaris horšie je čakanie s úplne bielym testom 😂
Pekný den tebe aj všetkým tu!

@bluka2 držím palce nech palička silnie keby budeš znovu testovať? O 2 dni?

bluka2
27. máj 2025
@michicka

@bluka2 držím palce nech palička silnie keby budeš znovu testovať? O 2 dni?

@michicka to sa dá vydržať 2 dni? 😀 zajtra ráno som chcela testovať, ale je pravda, že mám posledný test a už sa hanbím v okolitých lekárňach 😂

bluka2
27. máj 2025
@klarabohun77

Ja takto 5 DPO

@klarabohun77 ahoj, ty si na Tom ako? 12 dpo, ak správne počítam

zuzik5891
28. máj 2025
@bluka2

@michicka to sa dá vydržať 2 dni? 😀 zajtra ráno som chcela testovať, ale je pravda, že mám posledný test a už sa hanbím v okolitých lekárňach 😂

@bluka2 ja som už objednávala cez internet...kuriér nevedel čo je v škatuli 😂😂😂😂😂😂...akurát že bol u nás tak často že sme ho už mohli volať na rodinné oslavy ako právoplatného člena 😂😂😂😂😂😂

klarabohun77
28. máj 2025
@bluka2

@bluka2 citala som Vas tu vcera a odpadla som, co tam ta ciarka druha??dnes si testovala?moc moc drzim palce aby ti silnela🍀🙏🏼🙏🏼graf vyzera dobre..nemohla si mat ovulaciu az na 19DC?ja som na 9.ty den robila test, vysadila duphaston a uz mam dnes 1.DC. Caka nas zase stimulácia takze sa na to psychicky pripravujem..tento mesiac sa este posnazime ale neviem no, nerozumiem tomu..

bluka2
28. máj 2025
@klarabohun77

@bluka2 citala som Vas tu vcera a odpadla som, co tam ta ciarka druha??dnes si testovala?moc moc drzim palce aby ti silnela🍀🙏🏼🙏🏼graf vyzera dobre..nemohla si mat ovulaciu az na 19DC?ja som na 9.ty den robila test, vysadila duphaston a uz mam dnes 1.DC. Caka nas zase stimulácia takze sa na to psychicky pripravujem..tento mesiac sa este posnazime ale neviem no, nerozumiem tomu..

@klarabohun77 ano, ked dam prec ten OPK +, tak mi to hodi ovulaciu na ten den, co opisujes. Dnes rano som robila ten test, ale mala som nejaky vadny kus doma, ze ani tu kontrolnu ciarku nebolo vidno 😕
Posielam psychicku silu na dalsi cyklus a tu stimulaciu

bluka2
28. máj 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 este dodam, ze v obedovej pauze som samozrejme doplnila zasoby testov a mam dalsich 5 🤪 rovno som si jeden urobila, zda sa mi rovnaky ako vcera ak nie slabsi, ale teda snazim sa nestracat nadej, lebo to uz nie je ranny moč

zanzilady
28. máj 2025
@bluka2

@klarabohun77 este dodam, ze v obedovej pauze som samozrejme doplnila zasoby testov a mam dalsich 5 🤪 rovno som si jeden urobila, zda sa mi rovnaky ako vcera ak nie slabsi, ale teda snazim sa nestracat nadej, lebo to uz nie je ranny moč

@bluka2 bodaj by to silnelo 🥹hádam tam niesu tie testy takou kvalitou ako tu 😅

A dievčatá dnes sme mali kontrolu podľa ms 9+4 podľa utz 9+3 takze všetko super 🥹maly mimozemstan. Dr mi robil utz aj cez brucho aj zospodu 🥹

zuzik5891
29. máj 2025
@zanzilady

@bluka2 bodaj by to silnelo 🥹hádam tam niesu tie testy takou kvalitou ako tu 😅

A dievčatá dnes sme mali kontrolu podľa ms 9+4 podľa utz 9+3 takze všetko super 🥹maly mimozemstan. Dr mi robil utz aj cez brucho aj zospodu 🥹

@zanzilady to sú tak krásne kontroly toto...milovala som keď mi robili ultrazvuky 😊...keby som mohla tak by som si jeden zaobstarala aj domov😂...užívaj si tehotenstvo...zbehne veľmi rýchlo ❤️

michicka
29. máj 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 ideš opäť ivf? Ak sa smiem spýtať ako dlho sa vy snažíte? Kedy a kvôli čomu ste začali chodiť do centra? Mali ste aj zle výsledky alebo sa dlho nedarilo?

zanzilady
29. máj 2025
@zuzik5891

@zanzilady to sú tak krásne kontroly toto...milovala som keď mi robili ultrazvuky 😊...keby som mohla tak by som si jeden zaobstarala aj domov😂...užívaj si tehotenstvo...zbehne veľmi rýchlo ❤️

@zuzik5891 hahaha presne keby som to mohla mat doma 😅ďakujem krásne zatiaľ síce neužívam 🫣ale verím že čoskoro príde aj to.

klarabohun77
29. máj 2025
@michicka

@klarabohun77 ideš opäť ivf? Ak sa smiem spýtať ako dlho sa vy snažíte? Kedy a kvôli čomu ste začali chodiť do centra? Mali ste aj zle výsledky alebo sa dlho nedarilo?

@michicka Ano ideme druhe kolo.., uz mam doma aj lieky ale dnes sme boli v Nitre na reproimuno tak som nemohla zacat tento tyzden stimulovať. Koncom juna budem…
Mno…nam sa podarilo len biochemické a to na prvy krat v 09/2024. Lenze potom mi gynekologicka urobila hormonálny profil a amh 0,6…ja v soku extremne lebo dovolim si tvrdit ze stravu mam tak 8/10 a pohyb 9/10…mno ale to s tym nic nema…tak nas hned poslala do CAR cize prvu stimuláciu som mala 03/2025 6 krasne oplodnenych a po PK Ani jedno embryjko neprežilo. Teraz sme v Brne uz tak uvidime…a este som zabudla dodat.. amh som mala teraz na zaciatku roka 1,15 uz, cize vyssie..idem v pondelok zase do unilabs na krv amh, vit D a histamin tak som zvedava ci to amh kleslo po jednom ivf alebo nie. Uzivam hrozne vela D vitaminu..mohlo by aj stúpnuť este..resp ja viem, ze zasoba sa nemeni ale vysledky byvaju skreslene..na to ze mi namerali 1.x amh 0,6 som mala dost vajicok..
Muz ma dobru fragmentáciu aj spermiogram.
Mame nieco po tridsiatke, deti nemame
Nesnažíme sa extra dlho ale vidim, ze ani s ivf-kom to nie je ruzove…

klarabohun77
29. máj 2025
@bluka2

@bluka2 no akoooooo

bluka2
29. máj 2025
@klarabohun77

@michicka Ano ideme druhe kolo.., uz mam doma aj lieky ale dnes sme boli v Nitre na reproimuno tak som nemohla zacat tento tyzden stimulovať. Koncom juna budem…
Mno…nam sa podarilo len biochemické a to na prvy krat v 09/2024. Lenze potom mi gynekologicka urobila hormonálny profil a amh 0,6…ja v soku extremne lebo dovolim si tvrdit ze stravu mam tak 8/10 a pohyb 9/10…mno ale to s tym nic nema…tak nas hned poslala do CAR cize prvu stimuláciu som mala 03/2025 6 krasne oplodnenych a po PK Ani jedno embryjko neprežilo. Teraz sme v Brne uz tak uvidime…a este som zabudla dodat.. amh som mala teraz na zaciatku roka 1,15 uz, cize vyssie..idem v pondelok zase do unilabs na krv amh, vit D a histamin tak som zvedava ci to amh kleslo po jednom ivf alebo nie. Uzivam hrozne vela D vitaminu..mohlo by aj stúpnuť este..resp ja viem, ze zasoba sa nemeni ale vysledky byvaju skreslene..na to ze mi namerali 1.x amh 0,6 som mala dost vajicok..

@klarabohun77 vdaka za zdielanie vasho pribehu, so zaujmom som citala.
Ja NEVIEM.
Vcera v noci som takmer nespala, syn je chory. Rano som si urobila test a tam velke nic. Moč bol tmavy, koncentrovany, tak som stratila nadej. Dnes vecer som si spravila dalsi test a tam zas druha ciarka, zhruba rovnaka, ako som dala poslednu foto. Mozno su tieto testy uplny odpad, inak neviem. Uz ani nechcem testovat a pockam ci pride alebo nie. Je 12 dpo vecer, do 3 dni viem aj bez testu uz. Ale 12 dpo by malo byt viac nez duchy, nie?

bluka2
29. máj 2025
@klarabohun77

@bluka2 no akoooooo

@klarabohun77 alebo to ani nie je duch a jasny negativ? V limite. No podla tej “intenzity” myslim, ze bohuzial

bluka2
29. máj 2025
michicka
29. máj 2025
@bluka2

@bluka2 ja keď pozerám na tvoj graf podľa mňa sú zvláštne tie teploty, a keď uz merias nebolo by lepšie merať uz od aspoň 6dc? Akože viem že ti apka vyznačila ale ja by som vôbec z tvojho grafu nevedela posúdiť deň ovu lebo od 13 do 21 dňa mi príde že len skákali hore dole… aký dlhy zvyknes mať cyklus?

klarabohun77
29. máj 2025

Ja tam nieco vidim ale je to veru zvlastne, ..kolkatky mas tie testy 10 ci 25 mIU??ono ak by ta ovulacia bola az na ten 19.den, tak by si bola len 8 DPO .. nechces si objednat tie easy home ovulacne a tehotenske testy?ja si to davam do tej Premom apky oni su kompatibilne a celu krabicu som kupovala za 35€ …

michicka
29. máj 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 tak nemusí to byt ružové s ivf a môže to prísť samé prirodzene keď to budete najmenej čakať, ale tak keď uz do toho dávate peniaze a veľa úsilia tak vám prajem nech to príde čo najskôr, aby ste sa mohli tešiť 😇 zaujímavé tie hodnoty, mňa ani nenapadlo spraviť si v inom laboratóriu test na amh mám 28 a moja hodnota bola 1,40 že uz to je na hrane v porovnaní s vekom, tiež ma chcela rovno do car na konzultáciu poslať ale ja som sa rozhodla čakať ešte aj keď my uz od minulého roka marca ideme na plno a hlavne v čase plodných dni často … a v 25 r som mala hodnotu amh 3,8 a teraz v 28 1.4 veľmi divne to skočilo