icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

michicka
3. jún 2025
@veronikadubiel

@michicka teplota ?nemerias ?

@veronikadubiel vykašľala som sa na všetko ale že úplne … iba folikulometria od gyn. A moja 2,4 ročná dcéra sa rozhodla že sa zase začne budiť vo veľkom tak ani si to neviem predstaviť 😀

veronikadubiel
4. jún 2025
@michicka

@veronikadubiel vykašľala som sa na všetko ale že úplne … iba folikulometria od gyn. A moja 2,4 ročná dcéra sa rozhodla že sa zase začne budiť vo veľkom tak ani si to neviem predstaviť 😀

@michicka jasne rozumiem

michicka
4. jún 2025
@veronikadubiel

@michicka jasne rozumiem

@veronikadubiel ty si tehotná ak si dobre spomínam vsak?

veronikadubiel
4. jún 2025
@michicka

@michicka anoo ja uz som v 22tt 😊😊😊

zuzik5891
4. jún 2025
@bambulka711

@zuzik5891 haha, to sa smejem aj ja vždy u lekára, že prečo zas ma posiela na ten diabolský stroj. Ja sama netuším, koľko som presne pribrala, keďže úplne presne neviem počiatočnú váhu. Ale zatiaľ tak 8-10 kíl. takže nejaký ten tuk naskákal, asi to nezvalím všetko na vodu a drobca a tieto záležitosti. No akože, ja sa dosť bojím leta, už včera som išla umrieť 😎

@bambulka711 malý sa mi narodil začiatkom novembra takže leto som si už užila v plnom funení...a tým že som bola riziková tak som fakt len kvasila v tom teple...malamsom chuť vyzliecť aj svoju kožu keby to šlo...úplne si ten pocit viem spätne vybaviť...

bambulka711
5. jún 2025
@zuzik5891

@bambulka711 malý sa mi narodil začiatkom novembra takže leto som si už užila v plnom funení...a tým že som bola riziková tak som fakt len kvasila v tom teple...malamsom chuť vyzliecť aj svoju kožu keby to šlo...úplne si ten pocit viem spätne vybaviť...

@zuzik5891 ja mám termín 15.9., takže mi hovor o tom teple niečo. Ani kúpať, ani na slnko, ani sedieť, ani ležať 😂

veronikadubiel
6. jún 2025
@michicka

@michicka no ako pokracujes ? MS prisla ?

michicka
7. jún 2025
@veronikadubiel

@michicka no ako pokracujes ? MS prisla ?

@veronikadubiel zatiaľ nie, možno tabletky posunuli ms

klarabohun77
7. jún 2025

Ako sa mate zeny💪🏽
Ja divno zase to skace, dufam, ze ovulacia nebola lebo sex sme nemali, muz v teplotách..Lh testy negativne. Vy ste ako na tom?🙂
🍀

patkajj
7. jún 2025
@klarabohun77

Ako sa mate zeny💪🏽
Ja divno zase to skace, dufam, ze ovulacia nebola lebo sex sme nemali, muz v teplotách..Lh testy negativne. Vy ste ako na tom?🙂
🍀

@klarabohun77 ja tento mesiac nemeriam 🫣 volako som po minulom mesiaci rezignovala a nechávam to len tak byt 🤣 aj mám teplomer pod vankúšom ale merala som raz 🤣🤣🤣🤣 uvidíme možno motyka vystrelí

veronikadubiel
7. jún 2025
@michicka

@veronikadubiel zatiaľ nie, možno tabletky posunuli ms

@michicka a test si skusala ci ?

bluka2
7. jún 2025
@patkajj

@klarabohun77 ja tento mesiac nemeriam 🫣 volako som po minulom mesiaci rezignovala a nechávam to len tak byt 🤣 aj mám teplomer pod vankúšom ale merala som raz 🤣🤣🤣🤣 uvidíme možno motyka vystrelí

@patkajj ja podobne tento mesiac

michicka
8. jún 2025
@veronikadubiel

@michicka a test si skusala ci ?

@veronikadubiel nie zaprisahala som sa sama sebe že nebudem testovať ak nebudú meškať, dnes po 27 dňoch dorazila ms :/ tak prvý cyklus s clostilbegytom neúspešný… a trafili sme sa určite

veronikadubiel
8. jún 2025
@michicka

@veronikadubiel nie zaprisahala som sa sama sebe že nebudem testovať ak nebudú meškať, dnes po 27 dňoch dorazila ms :/ tak prvý cyklus s clostilbegytom neúspešný… a trafili sme sa určite

@michicka ale do kelu to ma teda mrzi

michicka
8. jún 2025
@veronikadubiel

@michicka ale do kelu to ma teda mrzi

@veronikadubiel ďakujem za podporu, objednala som macu počula som veľa dobrých recenzií možno pomôže 🙂 ja skusim uz hocičo

veronikadubiel
8. jún 2025
@michicka

@veronikadubiel ďakujem za podporu, objednala som macu počula som veľa dobrých recenzií možno pomôže 🙂 ja skusim uz hocičo

@michicka ty neskusas pit grepovy a ananasovy dzus ? Mne sa 3krat podarilo otehotniet s tymi dzusmi 😀😀😀

michicka
8. jún 2025
@veronikadubiel

@michicka ty neskusas pit grepovy a ananasovy dzus ? Mne sa 3krat podarilo otehotniet s tymi dzusmi 😀😀😀

@veronikadubiel ale áno aj ananasovy po ovu aj grepovu stavu pred ovu 🤣

slnieckope
9. jún 2025
@michicka

@veronikadubiel ale áno aj ananasovy po ovu aj grepovu stavu pred ovu 🤣

@michicka ja si myslím že len vďaka fytosoji som ostala tehotná je na MK veľká téma o tom. Aj keď prví druhý cyklus s ňou 0bodov na 3 som nemerala a ani som u nečakala mala som ísť ďalší mesiac na clostilbegyt a bum ten nebol treba. Odpovedám len na margo toho že už skúsiš čokoľvek. Skús pozrieť

zdsa
9. jún 2025

Čo myslíte ? Tá včerajšia je zapísaná len tak ale na tú nespolieham keďže som zaspala do práce takže som merala v extrémnom strese a ani neviem či dobre podľa apky zajtra výtok mám ... Ja už som s toho všetkého unavená mám pocit že začínam rezignovať

michicka
9. jún 2025
@slnieckope

@michicka ja si myslím že len vďaka fytosoji som ostala tehotná je na MK veľká téma o tom. Aj keď prví druhý cyklus s ňou 0bodov na 3 som nemerala a ani som u nečakala mala som ísť ďalší mesiac na clostilbegyt a bum ten nebol treba. Odpovedám len na margo toho že už skúsiš čokoľvek. Skús pozrieť

@slnieckope a kedy si otehotnela teraz??? 🙃Lebo si pamätám ako si mi písala že bol falošne pozit test asi februári

zuzik5891
9. jún 2025
@bambulka711

@zuzik5891 ja mám termín 15.9., takže mi hovor o tom teple niečo. Ani kúpať, ani na slnko, ani sedieť, ani ležať 😂

@bambulka711 to máš už za pár...ja pevne verím že ti to ozaj rýchlo zletí lebo tie horúčavy v tehotenstve neprajem fakt nikomu...ja som ich zle znášala a to mám teplo rada...

slnieckope
10. jún 2025
@michicka

@slnieckope a kedy si otehotnela teraz??? 🙃Lebo si pamätám ako si mi písala že bol falošne pozit test asi februári

@michicka v apríli 🙂 teraz už 10tt

moolnarkaa
10. jún 2025
@slnieckope

@michicka v apríli 🙂 teraz už 10tt

@slnieckope ako si prosím užívala tu fytosoju? 😊

klarabohun77
10. jún 2025

No teploty bieda ale ovulacny dobre, clovek tomu hned viac Veri ked je ta ciarka taka silna😆🍀

klarabohun77
10. jún 2025
@zdsa

Čo myslíte ? Tá včerajšia je zapísaná len tak ale na tú nespolieham keďže som zaspala do práce takže som merala v extrémnom strese a ani neviem či dobre podľa apky zajtra výtok mám ... Ja už som s toho všetkého unavená mám pocit že začínam rezignovať

@zdsa ten teplotný pokles mne vzdy signalizuje blížiacu sa ovulaciu. Ono to tak aj vo vseobecnosti je, test si nerobila ovulacny?

zdsa
10. jún 2025
@klarabohun77

@zdsa ten teplotný pokles mne vzdy signalizuje blížiacu sa ovulaciu. Ono to tak aj vo vseobecnosti je, test si nerobila ovulacny?

@klarabohun77 nerobila som ... Snažila som sa aspoň niečo vyradiť s toho všetkého lebo už som mala pocit že mi s toho šibe tak už druhý mesiac nerobím testy dnes takto ide pomaličky ale že naozaj pomaličky hore výtok mám stále plodný tak neviem či ešte môže trvať aj po ovu alebo nie
Dva dni po sebe som mala aj jemné fakt jemnucke špinenie tam ako je to E s *

slnieckope
10. jún 2025
@moolnarkaa

@slnieckope ako si prosím užívala tu fytosoju? 😊

@moolnarkaa užívala som od 3dc 🙂 2tbl 2tbl 3tbl 3tbl 4tbl. Vždy ráno a užívala som od gymbeam a tam je v jednej 80mg izoflavónov 🙂 pomohlo na 3 cyklus aspoň ja to tomu prikladám inak som nebrala už žiadne vitamíny nič a mám PCOS. A teda užívala som progesteron. Čakala som cca do 25 dc či prebehne ovulacia ak nie išla som na progesteron 10 dni aby cyklus skončil. Posledný a víťazný cyklus som bola 10dc na utz žiadne folikul nič tak sme sa dohodli s lekárom že od 16dc progesteron čim skôr ukončiť cyklus a nasadíť sa clostilbegyt ale to už sme nestihli lebo som ostala tehotná( napriek tomu že žiadne dominantne vajíčko nevidel)😇ak by si mala nejaké otázky kľudne sa pýtaj

moolnarkaa
10. jún 2025
@slnieckope

@moolnarkaa užívala som od 3dc 🙂 2tbl 2tbl 3tbl 3tbl 4tbl. Vždy ráno a užívala som od gymbeam a tam je v jednej 80mg izoflavónov 🙂 pomohlo na 3 cyklus aspoň ja to tomu prikladám inak som nebrala už žiadne vitamíny nič a mám PCOS. A teda užívala som progesteron. Čakala som cca do 25 dc či prebehne ovulacia ak nie išla som na progesteron 10 dni aby cyklus skončil. Posledný a víťazný cyklus som bola 10dc na utz žiadne folikul nič tak sme sa dohodli s lekárom že od 16dc progesteron čim skôr ukončiť cyklus a nasadíť sa clostilbegyt ale to už sme nestihli lebo som ostala tehotná( napriek tomu že žiadne dominantne vajíčko nevidel)😇ak by si mala nejaké otázky kľudne sa pýtaj

@slnieckope waaaau super gratulujem ❤️ Takze ty si ovulaciu ale vobec nemavala, resp výnimočne alebo s pomocou liekov? Ja mám ovulaciu pravidelnú, mierne PCOS, ale skôr ma tam “zaradili” kvôli veľkému počtu folikulov na vaječníkoch, na jednom mám cca 20, na druhom 15. Ale iné ťažkosti kvôli tomu nemám. Fytosoju som skúsila lebo som mávala ovulaciu niekedy aj 20dc až, a tým pádom krátka LF. No a dnes som bola na sono, som 11dc a folikul už 16mm 🙏🏻😁 V soku sme zostali aj ja aj dr, tak uvidíme kedy praskne. 🤞🏻

slnieckope
10. jún 2025
@moolnarkaa

@slnieckope waaaau super gratulujem ❤️ Takze ty si ovulaciu ale vobec nemavala, resp výnimočne alebo s pomocou liekov? Ja mám ovulaciu pravidelnú, mierne PCOS, ale skôr ma tam “zaradili” kvôli veľkému počtu folikulov na vaječníkoch, na jednom mám cca 20, na druhom 15. Ale iné ťažkosti kvôli tomu nemám. Fytosoju som skúsila lebo som mávala ovulaciu niekedy aj 20dc až, a tým pádom krátka LF. No a dnes som bola na sono, som 11dc a folikul už 16mm 🙏🏻😁 V soku sme zostali aj ja aj dr, tak uvidíme kedy praskne. 🤞🏻

@moolnarkaa presne tak len výnimočne 1/2x do roka cca. Ja mám viacej veci grátis vramci PCOS ako napr inzulinovu rezistenciu 🙈wow 16mm je super 🩷držím palce

moolnarkaa
10. jún 2025
@slnieckope

@moolnarkaa presne tak len výnimočne 1/2x do roka cca. Ja mám viacej veci grátis vramci PCOS ako napr inzulinovu rezistenciu 🙈wow 16mm je super 🩷držím palce

@slnieckope Tak držím palce, nech to dotiahnete do úspešného konca ❤️ Ďakujem, vo štvrtok idem zas, tak uvidíme aká bude zmena 😊