Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bluka2 ja som si vtedy robila asi 18 testov. Jeden z nich mam v skrini odlozeny na pamiatku a clear blue mam fotku.. postupne som videla ze stagnuju a slabnu. Naozaj rozne znacky som robila..Niektore zeny mali pozitivny test aj na 5 DPO. Pupalkovy olej no nad nim som rozmyslala. Aky si kupovala?
@klarabohun77 to si mi nemala hovorit, uz sa bojim, ako zacnem testovat este skor. Ok, tak teda nie falosny pozitivny. Skoda toho, ze sa to neujalo. https://www.solgar.fr/huile-d-onagre.html?optio...
Ja mam tento
@bluka2 a ešte nebol nikdy na spg? Moj má teratozoospermiu, tak u nás každý deň ani neodporúčajú, ale už sme skúšali aj každý druhý aj o dva dni aj neviem čo.. a nič 🥴 minuly rok som otehotnela z jediného styku asi dva dni pred ovu, ale skončilo to ako MA. Tento rok biochemické po plánovanom styku, a teraz nám teda v car naplánovali další, tak uvidíme 🙏🏻
@moolnarkaa nie, ale uz ma deti a mal ich rovno po sebe, takze necakam u neho velky problem.
Budem v diskusii sledovat, ako pokracujete, az kym to vyjde 🤞
@moolnarkaa nie, ale uz ma deti a mal ich rovno po sebe, takze necakam u neho velky problem.
Budem v diskusii sledovat, ako pokracujete, az kym to vyjde 🤞
@bluka2 Ďakujem, podobne 🙏🏻🍀❤️
@zuzik5891
@moolnarkaa 😂 baby, ste skvele, ale podla FF to vyzera na zmarenu sancu. Kokso, muz tomu neveri a snazil sa este aj vcera 🥲
@bluka2 ak by si otehotnela z toho 9.6. tak na betón by to bola baba😂...lebo len ženy vedia byť trpezlivé a čo to aj vydržia...ak otehotnieš z toho že vajíčko počkalo na plavca po pozitívnom ovu teste tak to bude chalan😂... tým sa čakať nechce...oni chcú všetko hneď 🤣🤣🤣🤣🤣...mne sa to potvrdilo...ja mám troch chalanov a vždy boli splodení buď v deň ovulácie alebo deň po pozit.teste🤣🤣🤣🤣🤣🤣...ale všetká česť pre tvojho snaživca doma...jemu sa o plodení bude aj snívať 😍🫶🍀🙏
tato diskusia ma 3 506 strán? nejaky novy rekord MK? wau 😨
@karolinakr Ked si pozries tato diskusia bola zalozena v roku 2014, takze za 11 rokov sa toho nazbieralo 😁😁
@bluka2 ak by si otehotnela z toho 9.6. tak na betón by to bola baba😂...lebo len ženy vedia byť trpezlivé a čo to aj vydržia...ak otehotnieš z toho že vajíčko počkalo na plavca po pozitívnom ovu teste tak to bude chalan😂... tým sa čakať nechce...oni chcú všetko hneď 🤣🤣🤣🤣🤣...mne sa to potvrdilo...ja mám troch chalanov a vždy boli splodení buď v deň ovulácie alebo deň po pozit.teste🤣🤣🤣🤣🤣🤣...ale všetká česť pre tvojho snaživca doma...jemu sa o plodení bude aj snívať 😍🫶🍀🙏
@zuzik5891 u nas to vobec neplati🤗 to by som mala naopak
Ahojte, tak ja dnes kontrola na 10dc po dobrati clostilom..folikul veľkosť 17mm ale videla som tam ešte jeden vedľa neho o trošku menší ..😁je to možné aj keď mam len 1tabletku za deň? 😃 Dr povedala že do štvrtku sa nemáme snažiť že mám prísť štvrtok ešte na jeden ultrazvuk aby sme to lepšie naplánovali …baby ktoré ste chodili na folikulometriu pri akej veľkosti cca vám zvykol prasknúť? Viem že každá sme iná ale pre zaujímavosť 🙂
Ahojte, tak ja dnes kontrola na 10dc po dobrati clostilom..folikul veľkosť 17mm ale videla som tam ešte jeden vedľa neho o trošku menší ..😁je to možné aj keď mam len 1tabletku za deň? 😃 Dr povedala že do štvrtku sa nemáme snažiť že mám prísť štvrtok ešte na jeden ultrazvuk aby sme to lepšie naplánovali …baby ktoré ste chodili na folikulometriu pri akej veľkosti cca vám zvykol prasknúť? Viem že každá sme iná ale pre zaujímavosť 🙂
@michicka ja som to mala takto presne pred týždňom 😁 11dc 18mm, 13DC 21mm pichli mi gonasi, podľa bolesti sa vajíčko uvoľnilo na druhý deň. Držím palce 🍀🍀
@michicka ja som to mala takto presne pred týždňom 😁 11dc 18mm, 13DC 21mm pichli mi gonasi, podľa bolesti sa vajíčko uvoľnilo na druhý deň. Držím palce 🍀🍀
@moolnarkaa super držím vám palce 🫶🏻 no mne Dr povedala že ona tieto injekcie nezvykne pichat neviem teda či je to dôležité 🙄
@moolnarkaa super držím vám palce 🫶🏻 no mne Dr povedala že ona tieto injekcie nezvykne pichat neviem teda či je to dôležité 🙄
@michicka mne to pichli prvý krát v živote a to som bola už tri krát na folikulometrii, ale tento krát v CAR, tak tam majú možno iný postup neviem 😁 tam sa to asi lepšie plánuje keďže k ovulácii dojde najneskor o 36hodin po pichnutí
@michicka mne to pichli prvý krát v živote a to som bola už tri krát na folikulometrii, ale tento krát v CAR, tak tam majú možno iný postup neviem 😁 tam sa to asi lepšie plánuje keďže k ovulácii dojde najneskor o 36hodin po pichnutí
@moolnarkaa no napríklad kamoske to automaticky pichal ambulantný lekár tak asi závisí od lekára 😄 len bola úplne akože prekvapená že čo sa jej pýtam no 😊 ale zas ona ma uz v marci chcela poslať do car ale ja som ju presvedčila nech mi skúsi ešte ona pomôcť 🙃
@moolnarkaa no napríklad kamoske to automaticky pichal ambulantný lekár tak asi závisí od lekára 😄 len bola úplne akože prekvapená že čo sa jej pýtam no 😊 ale zas ona ma uz v marci chcela poslať do car ale ja som ju presvedčila nech mi skúsi ešte ona pomôcť 🙃
@michicka Ja som ani nerátala s tým, že by mi niečo pichali, myslela som si, že sa to dáva len pri problémoch s ovuláciou alebo čo, a doktorka teraz hneď že ideme pichnúť gonasi 😀 Koľko sa snažíte? 🍀
Baby a este aky ukazkovy graf z toho tento mesiac bude 🥹 pekny den vsetkym
@bluka2 Juuuuj žeby IP dnes? 🥹
@michicka Ja som ani nerátala s tým, že by mi niečo pichali, myslela som si, že sa to dáva len pri problémoch s ovuláciou alebo čo, a doktorka teraz hneď že ideme pichnúť gonasi 😀 Koľko sa snažíte? 🍀
@moolnarkaa uz vyše roka, vy uz máte detičky? My jednu dcérku 🙃 tak zajtra idem opäť na ultrazvuk tak uvidíme ako to bude vyzerať
@moolnarkaa uz vyše roka, vy uz máte detičky? My jednu dcérku 🙃 tak zajtra idem opäť na ultrazvuk tak uvidíme ako to bude vyzerať
@michicka My žiaľ ešte nie, bojujeme o to prvé 🙏 2x biochemické, 1x MA, ale chlap má problém s morfológiou. Daj vedieť zajtra ako narástol folikul, ale podľa mňa by vám teoreticky na zajtra mohla naplánovať styk. 🙂 Aj testuješ?
@michicka My žiaľ ešte nie, bojujeme o to prvé 🙏 2x biochemické, 1x MA, ale chlap má problém s morfológiou. Daj vedieť zajtra ako narástol folikul, ale podľa mňa by vám teoreticky na zajtra mohla naplánovať styk. 🙂 Aj testuješ?
@moolnarkaa to som postrehla veľmi ma to mrzí muselo to byt ťažké :/ aj hľadali príčinu prečo sa to deje? Zistilo sa niečo?
Hej no myslím si aj ja že od zajtra no uvidíme dám vedieť 😆
@moolnarkaa to som postrehla veľmi ma to mrzí muselo to byt ťažké :/ aj hľadali príčinu prečo sa to deje? Zistilo sa niečo?
Hej no myslím si aj ja že od zajtra no uvidíme dám vedieť 😆
@michicka Vieš čo nejak to do hĺbky neskúmali, že to už má každý druhý muž dnes 🙄 Ale je fajčiar, zvykol aj vypit s partiou.. dosť to obmedzil, tvrdý alkohol dal do seba max 5x odkedy to zistili a to ako vravím bude už rok, takze som rada 🙏🏻 V piatok ide akurát opäť na spg tak som zvedavá ako mu vyjdú výsledky. Lebo dva mesiace po tej abstinencii a bránia vitamínov sa mu to polepšilo, tak dúfam, že budú aspoň tak dobre ako naposledy. A u mňa nezistili nikde nič, chyba mi ešte reproimunologia, tam som už objednaná, ale iné problémy čo by mohli z mojej strany brániť sa našťastie nenasli.
Držím palce dnes, daj vedieeet ✊🏻✊🏻🍀
Ja som natom dievčatá takto ... Troška som sa radila s umelou inteligenciou ťa určila ovu na 14DC ... Úprimne som asi v žiadnom cykle nemala teplotu nad 37 ... Tak čakám čo bude ešte 4 dní do ms ... A nervózna som ako blázon ...
@zdsa to vyzerá super ✊🏻 kedy ides testovať? 😁
@zdsa to vyzerá super ✊🏻 kedy ides testovať? 😁
@moolnarkaa som s štádiu že už by som aj ale ešte sú 3-4 dní do ms ... A asi mám strach ten test spraviť 😂 asi sa bojím sklamania že to zrazu klesne a príde mrcha ale s druhej strany takto vysoké teploty som ešte nemala
@moolnarkaa som s štádiu že už by som aj ale ešte sú 3-4 dní do ms ... A asi mám strach ten test spraviť 😂 asi sa bojím sklamania že to zrazu klesne a príde mrcha ale s druhej strany takto vysoké teploty som ešte nemala
@zdsa to ťa úplne chápem, ja sa tiež bojím tento mesiac už testovať 😕 Ale v pondelok skúsim, aby som videla či sa už gonasi vyplavilo, to budem tiež 10dpo. Držím palce, aby neklesala 🙏
@zdsa to ťa úplne chápem, ja sa tiež bojím tento mesiac už testovať 😕 Ale v pondelok skúsim, aby som videla či sa už gonasi vyplavilo, to budem tiež 10dpo. Držím palce, aby neklesala 🙏
@moolnarkaa ja ešte možno deň dva ... Ale pamätám si že pri malej mi vyšiel slabý duch až keď mi už deň ms meškala len som nesledovala BT takže som napresno nevedela koľko som DpO ale v deň MS som mala snehobiely test ... Takže tak ale úprimne chodím okolo šuflíka a stále naň kukám vytiahnem nevutiahnem možno má zlomí aj skôr 😂
@moolnarkaa ja ešte možno deň dva ... Ale pamätám si že pri malej mi vyšiel slabý duch až keď mi už deň ms meškala len som nesledovala BT takže som napresno nevedela koľko som DpO ale v deň MS som mala snehobiely test ... Takže tak ale úprimne chodím okolo šuflíka a stále naň kukám vytiahnem nevutiahnem možno má zlomí aj skôr 😂
@zdsa verím ti, ja by som asi nevydržala tiež 😅 Fakt ti až tak neskôr vyšiel pozitívny? Tak asi posunutá ovu alebo čo naozaj
Ja som natom dievčatá takto ... Troška som sa radila s umelou inteligenciou ťa určila ovu na 14DC ... Úprimne som asi v žiadnom cykle nemala teplotu nad 37 ... Tak čakám čo bude ešte 4 dní do ms ... A nervózna som ako blázon ...
@zdsa Ja pozeram tvoj graf a uvazujem, ci tvoja ovulacia nebola len pred 5timi dnami? Lebo tie teploty predtym vyzeraju tak podobne. To by aj vysvetlilo ten test az v den MS, mozno mavas ovulaciu neskor? Ber to samozrejme s rezervou - a velmi drzim palce, tiez som vo faze cakania
@zuzik5891 to ze by sa toho niekto nechytil😂 stale vieme, ze je to proste “nahoda” 🤗
@zuza265 veru...teraz do tretice som si aj hovorila či to nebude možno inak🤣...ale nie...na mňa to pasuje ako riť na šerbel🤣🤣🤣🤣🤣...a aj som rada lebo chlapcov mám zmáknutých a popravde neviem kam by sme dali bábiky a kočiariky k tým 500 autám čo máme doma🤣🤣🤣🤣🤣

tato diskusia ma 3 506 strán? nejaky novy rekord MK? wau 😨