Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zdsa tak ja dakeho mini pidi ducha mám, ale to bude asi ešte gonasi. Ty ako? 🙏🏻
@moolnarkaa čiarka tam je // 🙂
Koľko dní si po injekcii?
@moolnarkaa čiarka tam je // 🙂
Koľko dní si po injekcii?
@marinecka95 12.6. ráno mi pichli, neviem ako sa to počíta, či som 10. či už 11. deň 😀
@marinecka95 12.6. ráno mi pichli, neviem ako sa to počíta, či som 10. či už 11. deň 😀
@moolnarkaa ja by som skôr ako 14 dpo netestovala aj Dr mi povedala že tých 10 dni určite trvá kým sa vyplaví injekcia a zas u každého individuálne niekomu sa môže aj dlhšie držať v tele, skús o 2 dni či bude silnejšia 🙂
@moolnarkaa ja by som skôr ako 14 dpo netestovala aj Dr mi povedala že tých 10 dni určite trvá kým sa vyplaví injekcia a zas u každého individuálne niekomu sa môže aj dlhšie držať v tele, skús o 2 dni či bude silnejšia 🙂
@michicka áno viem, veď presne kvôli tomu som začala testovať, aby som videla či je to gonasi či reálne HCG, aby som vedela vysadiť lieky 🙂
@michicka áno viem, veď presne kvôli tomu som začala testovať, aby som videla či je to gonasi či reálne HCG, aby som vedela vysadiť lieky 🙂
@moolnarkaa jaj ty mas aj progesteron?
@moolnarkaa jaj ty mas aj progesteron?
@michicka áno áno, ja som sledovaná tento cyklus, a nadopovaná utrogestanom kvôli predchádzajúcim potratom. Tak preto musím aj skôr testovať, aby som neblokovala dlho MS.
@zdsa tak ja dakeho mini pidi ducha mám, ale to bude asi ešte gonasi. Ty ako? 🙏🏻
@moolnarkaa je tam čiarka dúfam že už ti bude silnieť ... 🙂 ja test negatívny ms má prísť dnes zatiaľ nieje ...
Ahojte dnes veľké Sono. Podľa ms 13+2podla dnešného merania 13+6 takze oficiálne koniec 1. Trimestra. Ešte som pohlavie vedieť nechcela, ale bolo to na tom sone tak jasne že sa nedalo prehliadnuť a Dr len potvrdil moje tušenie - chlapec 🩵
@zanzilady Zimomriavkujem, gratulujem 🥹🩵🩵🩵
@moolnarkaa je tam čiarka dúfam že už ti bude silnieť ... 🙂 ja test negatívny ms má prísť dnes zatiaľ nieje ...
@zdsa no uvidíme, nechcem si radšej robiť veľmi nádeje. A koľko si DPO?
@zdsa no uvidíme, nechcem si radšej robiť veľmi nádeje. A koľko si DPO?
@moolnarkaa ja už sama neviem podľa jednej apky 14 dpo podľa druhej 11 DPO teploty mi skákali ako som teraz nastúpila do práce späť a zas mám ten rýchli kolobeh zas skáču hore dole ako sa im chce a to mi vždy robí keď som v práci asi aj fyzické zaťaženie všetko dokopy ja neviem ... Ja som si bola istá že 14 dpo ale teraz keď mám testy negatívne snažím sa presvedčiť že 11 DPO asi až nestratim nádej
Ahojte dnes veľké Sono. Podľa ms 13+2podla dnešného merania 13+6 takze oficiálne koniec 1. Trimestra. Ešte som pohlavie vedieť nechcela, ale bolo to na tom sone tak jasne že sa nedalo prehliadnuť a Dr len potvrdil moje tušenie - chlapec 🩵
@zanzilady blahoželám ku chlapčekovi 😊❤️...aj moji otŕčali svoje poklady...ale žeby tváričku ukázali tak to nie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@moolnarkaa ja som injekciu nemala už po nejakých 4-5 dňoch...testovala som kôli tomu od druhého dňa po pichnutí pregnylu,aby som vedela ako vyprchá...
@moolnarkaa Noo tak to by už nemusela byť injekcia 🙂 kedy plánuješ testovať opäť?
@moolnarkaa Noo tak to by už nemusela byť injekcia 🙂 kedy plánuješ testovať opäť?
@zdsa no u teba sa veľmi ťažko asi riadi teplotami pri tom režime. 😏 Ešte pockaj, nič nemusí byt stratené ak si si neni istá kedy ovu bola.
@zuzik5891 Fakt? To mi dodáva nádej 😁 Trosku teraz ľutujem, že som si neodsledovala aj ja testami hneď po pichnutí, ale chcela som mat kľud a nestresovať sa.
@marinecka95 Dnes som skúsila, čiarka stále tam, nezdá sa mi, že by slabla 🙈 Volala som do CAR, lebo dnes by som mala aj utrogestan vysadiť, tak mám prísť na krv, že to odsledujeme tým nech sa netrapim testami, tak uvidíme no. A tvoj graf vyzerá lepšie a lepšie 🍀
Tak baby, ja mám krv pozitívnu, akurát som sa zo stresu nespýtala na hodnotu 😅 ale som v nejakej "šedej zone" či čo, že mám testovať ráno, ak bude čiarka zas rovnaká, prípadne silnejšia, tak štvrtok na krv, ale stále je možnosť, že to je zostatok injekcie, takže múdrejšia nie som 😒
Tak baby, ja mám krv pozitívnu, akurát som sa zo stresu nespýtala na hodnotu 😅 ale som v nejakej "šedej zone" či čo, že mám testovať ráno, ak bude čiarka zas rovnaká, prípadne silnejšia, tak štvrtok na krv, ale stále je možnosť, že to je zostatok injekcie, takže múdrejšia nie som 😒
@moolnarkaa jeeej tak to som rada aj za teba ❤️ ja takto ms zatiaľ nemám
@moolnarkaa jeeej tak to som rada aj za teba ❤️ ja takto ms zatiaľ nemám
@zdsa nooo zatiaľ to nič neznamená, skôr sa prikláňam k tomu, že to nie je z tehotenstva ale gonasi. A ty tam nemáš nejakého ducha? Či mi šibe už načisto z tých testov 😂
@zdsa nooo zatiaľ to nič neznamená, skôr sa prikláňam k tomu, že to nie je z tehotenstva ale gonasi. A ty tam nemáš nejakého ducha? Či mi šibe už načisto z tých testov 😂
@moolnarkaa neboj bude to dobre ... Mne sa tam tiež zdá aj teplota sa drží aj krcok je vysoko ... A dnes mi je extrémne zle ja už neviem čo si o Tom myslieť
@moolnarkaa neboj bude to dobre ... Mne sa tam tiež zdá aj teplota sa drží aj krcok je vysoko ... A dnes mi je extrémne zle ja už neviem čo si o Tom myslieť
@zdsa a kedy si to testovala?
Toto je moj test teraz poobede, z totalne zriedeného moču, dokonca sa mi zdá, že naživo je čiarka viditeľnejšia ako ráno. Mali by predávať tie testy na lekársky predpis fakt 😂😂😂😂
@zdsa
@moolnarkaa
Baby, vidím na oboch testoch 🙂
Tfuj, tfuj 🙂
Ja som dnes tiež zakúpila zásoby testov 😁
Toto je moj test teraz poobede, z totalne zriedeného moču, dokonca sa mi zdá, že naživo je čiarka viditeľnejšia ako ráno. Mali by predávať tie testy na lekársky predpis fakt 😂😂😂😂
@moolnarkaa však by moja doktorka poznala moje rodné číslo aj zozadu keby boli na lekársky predpis 😂😂😂 ale neboj aj ja zvrtnem ešte keď prídem domov s práce
@moolnarkaa však by moja doktorka poznala moje rodné číslo aj zozadu keby boli na lekársky predpis 😂😂😂 ale neboj aj ja zvrtnem ešte keď prídem domov s práce
@zdsa 😂 sme celkom psycho haha.. ja mám už asi hodinu take mierne krce ako pred MS 🙄
Dobré ránko 🙂
Tak môj graf sa vyvíja celkom s pozitívnou prognózou 😁
Uvidíme 😁 …
@moolnarkaa
@zdsa Baby, testovali ste?
Dobré ránko 🙂
Tak môj graf sa vyvíja celkom s pozitívnou prognózou 😁
Uvidíme 😁 …
@moolnarkaa
@zdsa Baby, testovali ste?
@marinecka95 @zdsa dievčatá, mne to silnie 🥹🥹 už to nie je duch ale čiarka, síce slabučká ale jednoznačne nič nemizne 🥹🥹
@zdsa myslíme na teba držím palce 🙏🏻🙏🏻🍀
@marinecka95 juuuuj toto je každým dnom lepšie 🥹🥹

@zdsa no ja sa tiež popravde bojím 🙄 aj máš pocit, že by mala prísť MS?