Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@moolnarkaa fiiiha, no dnes je naozaj viditeľnejšia 🙂 držím palce
Mne umelá inteligencia odporúča skúsiť test zajtra 😁 skúsim no 😁
Ráno po prvom wc som mala slaboružové špinenie, uvidíme ako sa to vyvinie 🙂
@marinecka95 čiže zajtra si 10dpo? Ja akurát pozerám že ja som dnes vlastne asi len 11dpo 🤷🏼♀️ No nič uvidíme čo povie dr keď budem dnes volať
@marinecka95 čiže zajtra si 10dpo? Ja akurát pozerám že ja som dnes vlastne asi len 11dpo 🤷🏼♀️ No nič uvidíme čo povie dr keď budem dnes volať
@moolnarkaa cca áno, jedna apka mi vyznačila ovu o deň neskôr k čomu sa prikláňam aj ja … dnes 8/9dpo
@moolnarkaa cca áno, jedna apka mi vyznačila ovu o deň neskôr k čomu sa prikláňam aj ja … dnes 8/9dpo
@marinecka95 Ja som práve dovolala s dr, výsledky z HP mám v poriadku.. no a povedala som jej o tomto, tak tá bola viac natešená ako ja 😀 Povedala, že to už nemôže byť gonasi, tak snáď sa nemýli. V pondelok sono krv, lieky nevysádzať.. Bože baby, prosím nech to len silnie a nech je konečne všetko v poriadku 🙏
@marinecka95 Ja som práve dovolala s dr, výsledky z HP mám v poriadku.. no a povedala som jej o tomto, tak tá bola viac natešená ako ja 😀 Povedala, že to už nemôže byť gonasi, tak snáď sa nemýli. V pondelok sono krv, lieky nevysádzať.. Bože baby, prosím nech to len silnie a nech je konečne všetko v poriadku 🙏
@moolnarkaa som rada aj za teba viem koľko si bojovala 🙂 mne sa asi spúšťa ms .... Tak od dnes nanovo ...
@moolnarkaa som rada aj za teba viem koľko si bojovala 🙂 mne sa asi spúšťa ms .... Tak od dnes nanovo ...
@zdsa ešte to beriem s veľkou rezervou, stále sa to môže zvrtnúť 😕
Och to ma mrzí ☹
@zdsa ešte to beriem s veľkou rezervou, stále sa to môže zvrtnúť 😕
Och to ma mrzí ☹
@moolnarkaa ja už asi fakt nevládzem ... Okrem toho všetkého čo sa stalo tento rok ... Tak ešte aj toto čo mesiac to mesiac stále nič ... Fakt som už s to na prášky
@moolnarkaa ja už asi fakt nevládzem ... Okrem toho všetkého čo sa stalo tento rok ... Tak ešte aj toto čo mesiac to mesiac stále nič ... Fakt som už s to na prášky
@zdsa máte hrozný rok zatiaľ, to je naozaj bohužiaľ pravda. ☹ Neboj, možno sa telo ešte úplne nezotavilo a neustálili sa hormóny, verím, že to čoskoro príde opäť 🙏
@moolnarkaa držím palce 💋
Ahojte dnes veľké Sono. Podľa ms 13+2podla dnešného merania 13+6 takze oficiálne koniec 1. Trimestra. Ešte som pohlavie vedieť nechcela, ale bolo to na tom sone tak jasne že sa nedalo prehliadnuť a Dr len potvrdil moje tušenie - chlapec 🩵
@zanzilady v tomto týždni je to len pohlavný výbežok, ešte nie pindík 🙂 závisí od uhla, podľa toho skúsený lekár vie odhadnúť. Najlepšia je fotka z profilu, kde vidno aj výbežok.
Baby, trochu dobre spravy. Nas spermiogram je v norme. Ako som sa dozvedela, morfologicky normalnych 5% spermii je este v norme 😀
@zdsa posielam silu!!
Baby, trochu dobre spravy. Nas spermiogram je v norme. Ako som sa dozvedela, morfologicky normalnych 5% spermii je este v norme 😀
@bluka2 Tak toto je skvelá sprava! 🙏🏻❤️ my budeme mat výsledky tiež budúci týždeň tak som zvedavá čo mu tam zas vyšlo 🥴
@bluka2 no neviem teda na čom záleží ale môj mal ževraj perfektný spermiogram a morfologicky normálne 4%
@michicka mame to podobne. S takym “materialom” by to mali ist jedna radost, ale …. Ja tento mesiac som nechcela testovat, lebo sme to zle nacasovali, ale neodolala som. Povedal mi test, to co som si myslela. Ako zenu tuziacu po dietati opusta racionalita. No co uz, som zvedava, ci sa vam podari ☘️ u mna teraz ratam s augustom, to by mohol byt moj stastny mesiac, darcek na narodeniny
Tak, ženy … BT sa drží, test však dnes biely ale nájdej nestrácam 😁
@bluka2 Mrzí ma to, držím palce, aby to vyšlo minimálne vtedy kedy si praješ, ak nie aj skôr 🙏❤
@marinecka95 Na test je ešte skoro podľa mňa, graf vyzerá naozaj pekne 🙂
Ja si dnes dávam pauzu od testov, ale neviem.. niečo vo mne mi hovorí, že to ešte nebude ono.. Dosť som mala aj bolesti ako pred MS zas včera podvečer. Uvidíme čo povie zajtra test, ale skôr som nastavená na neúspech..
@zanzilady v tomto týždni je to len pohlavný výbežok, ešte nie pindík 🙂 závisí od uhla, podľa toho skúsený lekár vie odhadnúť. Najlepšia je fotka z profilu, kde vidno aj výbežok.
@bambulka711 ahoooj. Práveže ja som bola prekvapená ako to vidno a doktor si bol istý že je to chlapec. Že málokedy to tak jasne vidno ale teraz si bol istý 🥹
@bambulka711 ahoooj. Práveže ja som bola prekvapená ako to vidno a doktor si bol istý že je to chlapec. Že málokedy to tak jasne vidno ale teraz si bol istý 🥹
@zanzilady jasné, lekári vedia. Len lajk si niekedy myslí, že je to pipiš a on je to ešte len ten výbežok. Oni to v týchto skorých štádiách určujú podľa jeho sklonu. Mne aj doktor Grochal v 13tt s veľkou pokorou a opatrnosťou povedal, že chlapec, ale že ešte nemám modrú kupovať. A to je pán odborník 😊 ale nemýlil sa veru, teraz každý hovorí, že chlapček bez pochýb. Vždy má nohy roztiahnuté 😅
To tu postupne cakame kazda chlapceka🩵
To tu postupne cakame kazda chlapceka🩵
@zuza265 veď ty už to máš veru na spadnutie. Až ti závidím. Mne lekár neodporučil kúpanie a termín mám 16.9. 😅
@bluka2 Mrzí ma to, držím palce, aby to vyšlo minimálne vtedy kedy si praješ, ak nie aj skôr 🙏❤
@marinecka95 Na test je ešte skoro podľa mňa, graf vyzerá naozaj pekne 🙂
Ja si dnes dávam pauzu od testov, ale neviem.. niečo vo mne mi hovorí, že to ešte nebude ono.. Dosť som mala aj bolesti ako pred MS zas včera podvečer. Uvidíme čo povie zajtra test, ale skôr som nastavená na neúspech..
@moolnarkaa áno, môže byť ešte skoro … uvidíme.
A ty ako? Testovala si?
@moolnarkaa áno, môže byť ešte skoro … uvidíme.
A ty ako? Testovala si?
@marinecka95 nie, dnes som netestovala. Ale stupňujú sa mi čím ďalej tým viac bolesti, takze v dobry koniec už ani nedúfam. Ráno si to potvrdim testom a vysadím lieky.
@marinecka95 nie, dnes som netestovala. Ale stupňujú sa mi čím ďalej tým viac bolesti, takze v dobry koniec už ani nedúfam. Ráno si to potvrdim testom a vysadím lieky.
@moolnarkaa nechcem ti robiť falošne nádeje ale pri prvom tehu som mala v termíne ms asi 3 dni kŕče ako pred menštruáciou…čiže odvtedy viem že človek fakt do poslednej chvíle nevie na čom je nakoľko sú tie prvé príznaky veľmi totožné s pms
@moolnarkaa to ešte nemusí byť zlé … tieto “príznaky” sa často zamieňajú za PMS 🙂
Nezúfaj 🙂

@marinecka95 @zdsa dievčatá, mne to silnie 🥹🥹 už to nie je duch ale čiarka, síce slabučká ale jednoznačne nič nemizne 🥹🥹
@zdsa myslíme na teba držím palce 🙏🏻🙏🏻🍀
@marinecka95 juuuuj toto je každým dnom lepšie 🥹🥹
@moolnarkaa fiiiha, no dnes je naozaj viditeľnejšia 🙂 držím palce
Mne umelá inteligencia odporúča skúsiť test zajtra 😁 skúsim no 😁
Ráno po prvom wc som mala slaboružové špinenie, uvidíme ako sa to vyvinie 🙂