icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tisicka123
6. feb 2015

@kudusko na himalaje prečo??? 🙂

luminuska
6. feb 2015

@rybkaa merala, ale práveže neviem či to má vôbec význam.. graf je ako horská dráha a ja mám na ňu zrejme permanentku zadarmo..

tisicka123
6. feb 2015

@kudusko jajj teplotu asik myslia 🙂 no vyskocila trošku 🙂 uvidíme co bude zajtra 🙂

kudusko
6. feb 2015

@tisicka123 presne zlatko to som myslela🙂 to je pekná teplota🙂

sissi5
7. feb 2015

@rybkaa ahoj, môžem poprosiť o radu? som asi 7 DPO včera som mala BT 36,8 a dnes len 36,48. môže chrípka ovplyvniť BT? lebo zo včera na dnes som riadne ochorela, je to taká chrípka - nádcha, kýchanie, hrdlo... môže to ovplyvniť aj tehotenstvo?? Ďakujem veľmi pekne 🙂

sisaaaaa
7. feb 2015

Ahojte dievčence, mám takú možno blbú otázočku: tento cyklus som si začala merať bazálnu teplotu. Merala som pravidelne každé ráno o 6.27 ( budík do práce🙂 ...na predpokladané dni ovulácie mi vyskočila z 36,25 na 36,50, tam sa držala tak 3 dni cca a potom klesla zase na 36,37, 36,22 atď... Moja otázka znie: mohla to byť moja najvyššia teplota počas cyklu? Je to normálne? začínala som 1.DC. s teplotou 35,55...Ďakujem za rady🙂 Otázne je , či ovulka vôbec prebehla,aj keď hlien na to vyzeral, aj prsia trošku boleli, dokonca aj v podbrušku pichalo....zadariť sa zrejme nezadarilo,aj keď MS má prísť až 10.2, tak uvidíme, ale žiadne príznaky necítim... A inak v ovulačných testoch mi počas tých 3 dní vyšla rovnaká úplne slabulinká čiarka, vôbec sa nemenila intenzita sfarbenia...škoda, že som neodfotila.... 😖
Ďakujem krásne za každú odpoveď 🙂

rybkaa
autor
7. feb 2015

@luminuska napadlo ma či nemáš pco len na jednej strane....lebo minule si mala v pohode graf a teraz je to zase kadejako ako pri tom dlhom cykle. ASi to zase skončí vyvolávačkou ☹

rybkaa
autor
7. feb 2015

@sissi5 Áno teplota môže byť ovplyvnená chorobou. Na tehu by to vplyv mať nemalo, ak bude embryo slabé, príroda to vyrieši aj tak po svojom...

rybkaa
autor
7. feb 2015

@sisaaaaa zatiaľ to vyzerá že ovu nebola. Meraj ďalej. Môže byť že folik nepraskol preto teplota klesla. Skus si testovat ešte či nezosilnie. Aké dlhé máš cykly?

luminuska
7. feb 2015

@rybkaa no ale na sone videl neprasknute foliky na obidvoch vajecnikoch.. to by nebolo keby bolo pco iba na jednom,nie? no dufam, ze gynex a inofolic aspon zariadia aby dosla mrcha 🙂 inac dakujem za postrehy, si sikovnica sikovna, odbornica odborna 🙂

rybkaa
autor
7. feb 2015

@luminuska jaj tak no tak potom bude na oboch stranách. Len prečo raz praskne a raz nie? Čo na to dr? Počkať? A ďakujem 🙂

luminuska
7. feb 2015

@rybkaa no to neviem, uplne ma to zneistelo ci minule teda prebehla.. graf bol pekny, ale nemala som to potvrdene ovu testami. Bavili sme sa len o tom ze v novom cykle zacnem clostilom. Videla by som to este na nejaky tyzden-dva a okolo 50 DC by som tam zasla ze ci vyvolame.. Myslis ze to ma zmysel?

rybkaa
autor
7. feb 2015

@luminuska možno dojde neskôr ovu aj keď skôr nie, keďže folik tam boli ale nepraskli....oni sa potom zmenia na cystu a ovulka neni. Skus teda ešte počkaj a choď k dr.nech vyvolá a skúste clo síl že čo to spravi.

luminuska
7. feb 2015

@rybkaa oki dohodnute 🙂 takze zasa len cakat... 😖

alisael
8. feb 2015

Baby, mam taku otazku na vas. Asi od piatku ma trosku pobolievaju krize, dnes sa uz pridalo aj podbrusko. Keby mi ale neklesala BT, mala by som pocit, ze mozno som tehotna. Lenze teraz co? Teplotu zvysenu nemam, inak sa zle necitim. Len tie krize.. Ani nejaku fyzicku namahu som nemala. Bojim sa, ci to nebude nejaky zapal obliciek. Ci by to mohlo byt tehotenstvo, aj napriek klesajucej BT? Asi tazko co?

zuzankaa0102
9. feb 2015

Ahojte prosim Vas dievcata, zacala som pouzivat fertilityfriend a mam v tom misung. Ked si kazdy den nahadzujem len BT tak ono to bez info o hliene a pozitivnom ovu teste neviem vyhodnotit kedy je ovulacia? Pretoze mi to nenahodilo tie dve cervene ciarky. Ja som si myslela ze sa da ovu zistit aj len z BT. Prosim poradte mi. Dakujeeem a prajem vam uspesny start do noveho tyzdna 🙂

petra212
9. feb 2015

@zuzankaa0102
ja som doteraz zapisovala len teplotu a robila ovu testy
a jeden cyklus som zapisovala iba teplotu a vyhodnotilo mi to kedy bola ovu

ale vyhodnotí to až po zapísanej tretej vyššej teplote
už máš zapísanú tretiu vyššiu teplotu?

zuzankaa0102
9. feb 2015

@petra212 ahoj, mam to takto http://www.fertilityfriend.com/home/57bfd3 takze kedy mohla byt ovu? dakujem ti velmi pekne 🙂

petra212
9. feb 2015

@zuzankaa0102

zrejme po zapísaní zajtrajšej teploty ti to označí ovu na 16 DC

vyzerá to, že ovu bola 15 alebo 16 DC

uvidíš aké budú ďalšie teploty

zuzankaa0102
9. feb 2015

@petra212 dakujem si super

kudusko
9. feb 2015

@zuzankaa0102 nezaznacilo ti to preto lebo si neudala hlien kedy si citila najviac pred ovu tak to pozac a ovu podla mna bola na 15DC a si 3DPO 🙂

zuzankaa0102
9. feb 2015

@kudusko no ja mam taky pocit ze som nic necitila, asi sa hlienu zacnem viac venovat

kudusko
9. feb 2015

@zuzankaa0102 ale daj si tam na 13 alebo aj 14Dc water vodovy aby ti to potvrdilo ovu 😉

zuzankaa0102
10. feb 2015

@kudusko dala sam water a nepomohlo, ale dnes ked som nahodila rano teplotu tak uz oznacilo ovu na 16DC takze az dnes som 3DPO 🙂

kudusko
10. feb 2015

@zuzankaa0102 ano lebo si mala rovnaku teplotku 😉

zuzankaa0102
10. feb 2015

@kudusko takze bola ovu isto 16DC a nie 15DC? Dnes mi dosiel bazalny teplomer tak uz budem mat presnejsie hodnoty, tesim sa :D

petra212
10. feb 2015

@zuzankaa0102
ono na isto to nezistíš, dá sa len z tých teplôt usudzovať,
ani nie je až tak dôležité kedy presne ovu bola, ale, že bola 🙂

ja osobne si myslím, že ovu bola 15 DC
FF si evidentne "myslí" niečo iné 🙂

petra212
10. feb 2015

@zuzankaa0102
a kde si kúpila ten teplomer a koľko ťa to vyšlo? teda ak to nie je tajné 🙂
na mňa v lekárňach pozerali jak na blázna keď som po nich chcela teplomer čo meria na dve destinné miesta

blienkal
10. feb 2015

ahoj, je tu aktualne nejaka žienka ktorá čaká či z toho niečo bude/nebude? 🙂 Som 12DPO, teploty sa drzia uz niekolko dni na 36,9. ( v prvej faze mavam 36,3-36,5). čakam či pôjde teplota hore alebo dole.

zuzankaa0102
10. feb 2015

@petra212 tak mne by sa tiez viac pacilo keby bola 15DC kedze by vacsia sanca na uspech ale tak to je jedno uvidime :D