icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

moolnarkaa
27. jún 2025
@marinecka95

No takže ja pokračujem takto a so stále negatívnym testom 😁

@marinecka95 tfuj tfuj 🍀🍀

U mna to je tak, ako som cítila dievčatá. Čiarka stagnuje, slabne, neviem ani či tam niečo uvidíte na fotke.. takze vysadzam utrogestan, nech môžem začať nový cyklus. Teraz sa modlim hlavne, aby bol spermiogram aspoň ako tak v poriadku, nech má význam ist do IUI. Ďakujem Vám za podporu, sme tu super silná komunita 🙏🏻🤍

zuzik5891
27. jún 2025
@moolnarkaa

U mna to je tak, ako som cítila dievčatá. Čiarka stagnuje, slabne, neviem ani či tam niečo uvidíte na fotke.. takze vysadzam utrogestan, nech môžem začať nový cyklus. Teraz sa modlim hlavne, aby bol spermiogram aspoň ako tak v poriadku, nech má význam ist do IUI. Ďakujem Vám za podporu, sme tu super silná komunita 🙏🏻🤍

@moolnarkaa koľko dpo si cca dnes?...

moolnarkaa
27. jún 2025
@zuzik5891

@moolnarkaa koľko dpo si cca dnes?...

@zuzik5891 no už 13-14

zuza265
27. jún 2025
@zanzilady

@zuza265 áno áno, aj v mojom okoli skoro každá kamarátka ma chlapcov 🥹ale sa smejem aspoň budem menej veci kupovať, budeme dediť 😅

@bambulka711 ach ani nehovor😂 o tyzden mam termin. Tieto horucavy a do toho som slusne ochorela😂 ale to uz dam
@zanzilady aj ja som mala ten pocit a realne v skupine mame viac dievcatiek. Ale moje okolie su uplne sami chalani🙏🏼 asi nam pan bozko dopraje trosku viac testosteronu no😂

bluka2
27. jún 2025

Baby, ja dnes 15 dpo a treti negativny test. OK, kiez by aspon novy cyklus dnes zacal, ale urcite vecer... Teplota sa zatial drzi, ale to mi moc nepomoze 😀

marinecka95
27. jún 2025
@moolnarkaa

@moolnarkaa och, to ma mrzí … aké vysoké si mala hcg?
Testy robíš každý deň či s odstupom?

marinecka95
27. jún 2025
@moolnarkaa

@moolnarkaa ja mám dnes také nejaké “bolesti”, napätie v bruchu či čo … mám už aj okolo termínu MS tak uvidíme 🙂

marinecka95
28. jún 2025

Tak spolubojovníčky moje 🙂
BT vo výšinách, na teste sa dnes 11DPO niečo objavilo - no ťažko povedať čo - ťažko sa to fotilo 👻

zdsa
28. jún 2025
@moolnarkaa

@moolnarkaa ešte to nevzdávaj ja tie čiarky vidím .... Možno len treba ešte čas... Ja som tu zo dva dni nebola potrebovala som vypnúť ... Určite sa za chvíľku všetky dočkáme ja tomu verím ... Teda minimálne v to dúfam

zdsa
28. jún 2025
@marinecka95

BT vo výšinách, na teste sa dnes 11DPO niečo objavilo - no ťažko povedať čo - ťažko sa to fotilo 👻

@marinecka95 áno vidím tam aj ja niečo a na 11 DPO by to aj zodpovedalo verím že bude silnieť 🙂

moolnarkaa
28. jún 2025
@zdsa

@marinecka95 áno vidím tam aj ja niečo a na 11 DPO by to aj zodpovedalo verím že bude silnieť 🙂

@marinecka95 aj ja tam niečo vidím 🍀
@zdsa
Ďakujem za podporu dievčatá, ale nemyslím, že to bude úspešne tento krát. Horný test bol robený v stredu a spodný v piatok. Tá čiarka tam je ale slabučká, nesilnela, práveže sa zdalo, že je slabšia. Dnes som netestovala, možno skúsim podvecer, keď prídeme domov, ale to už bude len take posledné potvrdenie.

marinecka95
28. jún 2025
@moolnarkaa

@marinecka95 aj ja tam niečo vidím 🍀
@zdsa
Ďakujem za podporu dievčatá, ale nemyslím, že to bude úspešne tento krát. Horný test bol robený v stredu a spodný v piatok. Tá čiarka tam je ale slabučká, nesilnela, práveže sa zdalo, že je slabšia. Dnes som netestovala, možno skúsim podvecer, keď prídeme domov, ale to už bude len take posledné potvrdenie.

@zdsa uvidíme čo test zajtra, dnes to naozaj bolo také 👻
@moolnarkaa dve čiarky na teste (ak to čiarka ovšem je) nie je pre mňa žiadne prekvapenie. Otehotnieť nie je problém, len udržať … uvidíme …

bluka2
28. jún 2025

16 dpo a stale nic… takuto dlhu lutealnu fazu som nikdy nemala. Pekny vikend baby, sledujem vas a drzim palce

marinecka95
29. jún 2025

Ahojte, dnes som merala o niečo skôr ale to mi starosti nerobí …
Ráno po WC špinenie červené a na teste toto čudo 👻

zanzilady
29. jún 2025
@marinecka95

Ahojte, dnes som merala o niečo skôr ale to mi starosti nerobí …
Ráno po WC špinenie červené a na teste toto čudo 👻

@marinecka95 vyzerá to nádejne 🥹ktovie čo to spinenie.

marinecka95
29. jún 2025
@zanzilady

@marinecka95 vyzerá to nádejne 🥹ktovie čo to spinenie.

@zanzilady neodvážim sa robiť nejaké závery, reálne na tom teste je čiarka, ktorú netreba hľadať ale to špinenie u mňa nie je nikdy dobrým znakom a vždy to skončí rovnako …
Uvidíme, čo zajtra 🫥

moolnarkaa
29. jún 2025

My sme sa len teraz vrátili domov, MS stále nič, a test teraz takýto.. ja nechápem naozaj 🙄

marinecka95
29. jún 2025
@moolnarkaa

My sme sa len teraz vrátili domov, MS stále nič, a test teraz takýto.. ja nechápem naozaj 🙄

@moolnarkaa no čiarku máš podobnú ako ja … nemyslíš, že sú tie testy vadné ? 🫣

moolnarkaa
29. jún 2025
@marinecka95

@moolnarkaa no čiarku máš podobnú ako ja … nemyslíš, že sú tie testy vadné ? 🫣

@marinecka95 ja neviem už fakt, to by som mala chybne minimálne dve balenia celé a to sa mi nechce verit. Pôjdem zajtta aj tak asi k tej dr a poviem jej to, nech ma teda pozrie a vezme krv, možno sa zajtta spustí aj MS.

marinecka95
29. jún 2025
@moolnarkaa

@marinecka95 ja neviem už fakt, to by som mala chybne minimálne dve balenia celé a to sa mi nechce verit. Pôjdem zajtta aj tak asi k tej dr a poviem jej to, nech ma teda pozrie a vezme krv, možno sa zajtta spustí aj MS.

@moolnarkaa ja som tiež robila viac testov - predvčerom negatívny, včera už čosi bolo vidieť, dnes opäť 👻, no uvidíme ako sa nám to vyvinie … koľko DPO si?

bambulka711
29. jún 2025
@marinecka95

@marinecka95 aj ja som takto začínala v januári, 8dpo ružová nitka a 10dpo môj prvý duch v živote. Teraz ma ten duch kope do rebier. Držím palce 🍀

marinecka95
29. jún 2025
@bambulka711

@marinecka95 aj ja som takto začínala v januári, 8dpo ružová nitka a 10dpo môj prvý duch v živote. Teraz ma ten duch kope do rebier. Držím palce 🍀

@bambulka711 ahoj, áno, viem, pamätám si tvoj príbeh 🙂
Budem testovať zajtra, uvidíme … či čiarka silnie alebo …

zanzilady
29. jún 2025
@marinecka95

@bambulka711 ahoj, áno, viem, pamätám si tvoj príbeh 🙂
Budem testovať zajtra, uvidíme … či čiarka silnie alebo …

@marinecka95 inak wste taký tip mnou odskúšaný, keď som namocila mamatest alebo slunicko až po tu rysku max, vyšiel s druhou čiarkou. Ak oen napr do polovice tak vyšiel pekne negatívne 🙂

bambulka711
29. jún 2025
@zanzilady

@marinecka95 inak wste taký tip mnou odskúšaný, keď som namocila mamatest alebo slunicko až po tu rysku max, vyšiel s druhou čiarkou. Ak oen napr do polovice tak vyšiel pekne negatívne 🙂

@zanzilady presne, ja nikdy nenamáčam až po rysku. Možno preto som nikdy nemala druhu čiarku falošnú.

marinecka95
29. jún 2025
@zanzilady

@zanzilady áno, tiež mám takú skúsenosť 🙂 aj odskúšané … ak som ho ponorila viac k ryske max - urobil čiarku.
No ja ho však používam správne - namočím len trošičku 🙂
Uvidíme zajtra

liva92
29. jún 2025

dievčatá, prosím vás myslíte že mohla byť ovu skôr ako mi vyznačilo? tento mesiac som si neodsledovala hlien, ovu som mala vyznacenu skôr po dnesnej teplote sa mi posunula neskôr.

moolnarkaa
30. jún 2025

Tak ja som po sone.. Nebolo samozrejme vidieť nič :D Sliznica niečo nad 7mm, predpokladám, že sa znížila odkedy som vysadila utrogestan, zobrali krv poobede budú volať za výsledky, ale nemyslím, že tam ešte niečo bude.. takže sa naďalej modlím za dobrý spg, aby sme mohli skúsiť IUI 🙂

marinecka95
30. jún 2025
@moolnarkaa

Tak ja som po sone.. Nebolo samozrejme vidieť nič :D Sliznica niečo nad 7mm, predpokladám, že sa znížila odkedy som vysadila utrogestan, zobrali krv poobede budú volať za výsledky, ale nemyslím, že tam ešte niečo bude.. takže sa naďalej modlím za dobrý spg, aby sme mohli skúsiť IUI 🙂

@moolnarkaa ahoj … no sliznica 7mm je máličko na uhniezdenie embryjka - je to minimálna hodnota na vklad pri IVF … ale ja som už presvedčená, že nič nie je nemožné 🙂 kedy budeš mať výsledky krvi ??

Ja som testovala aj dnes - test tak ako včera, špinenie pokračuje (MS to ešte nie je) takže zajtra idem smer Dr a krv 🙂

moolnarkaa
30. jún 2025
@marinecka95

@moolnarkaa ahoj … no sliznica 7mm je máličko na uhniezdenie embryjka - je to minimálna hodnota na vklad pri IVF … ale ja som už presvedčená, že nič nie je nemožné 🙂 kedy budeš mať výsledky krvi ??

Ja som testovala aj dnes - test tak ako včera, špinenie pokračuje (MS to ešte nie je) takže zajtra idem smer Dr a krv 🙂

@marinecka95 Poobede budú volať, ale ja som si istá, že momentálne z toho nič nebude, takže skôr ma zaujíma ďalší postup čo nás čaká 🙂
Držím palce 🙏

marinecka95
30. jún 2025
@moolnarkaa

@marinecka95 Poobede budú volať, ale ja som si istá, že momentálne z toho nič nebude, takže skôr ma zaujíma ďalší postup čo nás čaká 🙂
Držím palce 🙏

@moolnarkaa verím, je to túžba so zvedavosťou čo ďalej 🙂. Prešli sme si tým … uvidíš čo navrhnú.
Ja som si istá, že ani z nášho tohtomesačného snaženia nič nebude nakoniec - na teste síce nejaká mátoha je ale čiarka nesilnie.