icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

moolnarkaa
30. jún 2025
@marinecka95

@moolnarkaa verím, je to túžba so zvedavosťou čo ďalej 🙂. Prešli sme si tým … uvidíš čo navrhnú.
Ja som si istá, že ani z nášho tohtomesačného snaženia nič nebude nakoniec - na teste síce nejaká mátoha je ale čiarka nesilnie.

@marinecka95 No mňa čaká ešte vo štvrtok repro-imuno, tak dúfam, že nič nenájdu a všetko bude v poriadku.
Veru, obom nám to strašilo každý deň, ale nijak extra nesilnelo 😒

marinecka95
30. jún 2025
@moolnarkaa

@marinecka95 No mňa čaká ešte vo štvrtok repro-imuno, tak dúfam, že nič nenájdu a všetko bude v poriadku.

@moolnarkaa ja som bola nastavená úplne opačne - nech niečo nájdu aby vedeli lekári čo podchytiť 😁
Našli, podchytili a aj tak bez výsledku zatiaľ 😁

zdsa
30. jún 2025

Bože dievčatá ja vám tak fandím až to aspoň vám tento cyklus vide .... Už sem teraz momentálne chodím len kôli Vám až vidím ako ste natom .... Ja si zas musím počkať pár týždňov

michicka
30. jún 2025
@moolnarkaa

@moolnarkaa ja 11 dni od injekcie ovitrelle a asi 9dpo, my máme spermiogram teda dobrý preto tiež nechápem, a kedy bol tvoj na ober? Lebo my sme mali výsledok do večera .. a ja testovať nebudem…iba ak by meškali 😅

moolnarkaa
30. jún 2025
@michicka

@moolnarkaa ja 11 dni od injekcie ovitrelle a asi 9dpo, my máme spermiogram teda dobrý preto tiež nechápem, a kedy bol tvoj na ober? Lebo my sme mali výsledok do večera .. a ja testovať nebudem…iba ak by meškali 😅

@michicka My sme dávali robiť ale halosperm, to je ten podrobnejší, aby sme vedeli komplet všetko, keďže má teratozoospermiu. Na odber bol minulý piatok, dnes ešte neboli výsledky, že dokonca týždňa určite.
Držím ti palce nech si nájdeš dve krásne čiarky ❤

michicka
30. jún 2025
@moolnarkaa

@michicka My sme dávali robiť ale halosperm, to je ten podrobnejší, aby sme vedeli komplet všetko, keďže má teratozoospermiu. Na odber bol minulý piatok, dnes ešte neboli výsledky, že dokonca týždňa určite.
Držím ti palce nech si nájdeš dve krásne čiarky ❤

@moolnarkaa ďakujem ti 🫶🏻 ale však uvidíme no ideme na chatu piatok akurat vtedy cca mi vychádzajú tak vezmem si všetky menštruačné potreby 😀 no boli ma spodok brucha uz tri dni neskutočne odkedy mám tie tabletky mám pms asi alebo ma bolia z toho vaječníky

moolnarkaa
30. jún 2025

Tak dievčatá u mňa HCG už len 2,4 takže počkám na MS, na výsledky a hor sa do IUI (teda dúfam, že budeme mať na to postačujúce parametre). Na chvíľu sa asi odmlčím, nech si od všetkého oddýchnem, ale naďalej vás sledujem a všetkým nám držím palce 🙏🍀 Užívajte leto ❤

marinecka95
1. júl 2025
@moolnarkaa

Tak dievčatá u mňa HCG už len 2,4 takže počkám na MS, na výsledky a hor sa do IUI (teda dúfam, že budeme mať na to postačujúce parametre). Na chvíľu sa asi odmlčím, nech si od všetkého oddýchnem, ale naďalej vás sledujem a všetkým nám držím palce 🙏🍀 Užívajte leto ❤

@moolnarkaa och to mi je ľúto …
Dopraj si dostatok oddychu, času pre seba a potom bojuj, nevzdávaj sa 🙃
Na IUI sa ale nejako neupínaj, šancu na tehotenstvo to zvyšuje len máličko - absolvovala som 3x - ani ťuk a to dokážem otehotnieť aj prirodzene bez riadeného cyklu, hormónov, zásahov lekárov …
Držím palce - u Vás však možno motyka vystrelí aj pri IUI 🙂

veronikadubiel
1. júl 2025
@marinecka95

@moolnarkaa och to mi je ľúto …
Dopraj si dostatok oddychu, času pre seba a potom bojuj, nevzdávaj sa 🙃
Na IUI sa ale nejako neupínaj, šancu na tehotenstvo to zvyšuje len máličko - absolvovala som 3x - ani ťuk a to dokážem otehotnieť aj prirodzene bez riadeného cyklu, hormónov, zásahov lekárov …
Držím palce - u Vás však možno motyka vystrelí aj pri IUI 🙂

@marinecka95 ako test ? ;)

marinecka95
1. júl 2025
@veronikadubiel

@marinecka95 ako test ? ;)

@veronikadubiel netestovala som, špinenie silnie, pozorujem už aj odlučovanie sliznice - test zbytočný …
Vo štvrtok odchádzame na dovolenku, je to pasé

michicka
1. júl 2025
@marinecka95

@veronikadubiel netestovala som, špinenie silnie, pozorujem už aj odlučovanie sliznice - test zbytočný …
Vo štvrtok odchádzame na dovolenku, je to pasé

@marinecka95 kam idete na dovolenku? 😎

marinecka95
1. júl 2025
@michicka

@marinecka95 kam idete na dovolenku? 😎

@michicka Chorvátsko 🙃 každoročná “povinná” jazda …
Druhá bude podľa aktuálnej ponuky last minúte 😁

bluka2
2. júl 2025
@klarabohun77

@zdsa ahoj ale Vsak to vyzera ze si len par DPO 5?6? 4??

@klarabohun77 Ahoj, ty si sa ma raz spytala, ze co som spravila, aby som mala ovulaciu skor? Vtedy som moc nevedela odpovedat, ale teraz si myslim, ze je to tym pupalkovym olejom. Nielenze som mala ovulaciu skor, ale aj moja lutealna faza trvala 16 dni nameisto 13-14 dni. A teraz mi akurat skoncila menstruacia, ktora bola 3dnova (a ani 1 den silneho krvacania, ani jednu noc nic nepretieklo), takuto som nemala este nikdy. Teda som zacala patrat, cim by to mohlo byt a docitala som sa, ze vela zien opisuje tento efekt to pupalkovom oleji. Berie sa to prvu polovicu cyklu po ovulaciu

klarabohun77
2. júl 2025
@bluka2

@klarabohun77 Ahoj, ty si sa ma raz spytala, ze co som spravila, aby som mala ovulaciu skor? Vtedy som moc nevedela odpovedat, ale teraz si myslim, ze je to tym pupalkovym olejom. Nielenze som mala ovulaciu skor, ale aj moja lutealna faza trvala 16 dni nameisto 13-14 dni. A teraz mi akurat skoncila menstruacia, ktora bola 3dnova (a ani 1 den silneho krvacania, ani jednu noc nic nepretieklo), takuto som nemala este nikdy. Teda som zacala patrat, cim by to mohlo byt a docitala som sa, ze vela zien opisuje tento efekt to pupalkovom oleji. Berie sa to prvu polovicu cyklu po ovulaciu

@bluka2 Ahooj, ja som si aj myslela..uz ked si posielala graf..ta na instagrame myowncyclus tiez stale chvali ten pupalkovy, ze on vyrovnava hladiny hormonov a pomaha s LF🙂

bluka2
2. júl 2025
@klarabohun77

@bluka2 Ahooj, ja som si aj myslela..uz ked si posielala graf..ta na instagrame myowncyclus tiez stale chvali ten pupalkovy, ze on vyrovnava hladiny hormonov a pomaha s LF🙂

@klarabohun77 ale dnes som zistila, ze moj ferritin je 14 ng/ml a s hodnotami pod 20 sa ani neodporuca otehotniet. Gynekologicka mi hovorila, ze v mojom pripade by som sa mala snazit aspon o hodnotu 50. Takze telo mudre, urcite to nie je nahoda, ze sa nam doteraz nepodarilo.
Tak aspon maly posun u mna, vediet v com je mozny problem je zaklad

marinadelrey
Autor odpoveď zmazal
marinadelrey
3. júl 2025

Ahojte dievcata, sledujem vas uz dlhsie a kazdej jednej drzim palce, ked vidim vase grafy. Ja mam pcos, takze som rada za kazdu jednu ovulaciu, ktora je mozno tak 2-3x do roka.... aj FF je zo mna zmätený a najprv mi vyznacil ovu na 24DC, ale potom mi to prehodil na 31DC...takze uz som povodne ocakavala aj MS v tychto dnoch, aj som robila testy, ale vyzera to teda, ze si este pockam...a kedze som myslela, ze uz mam ovu za sebou, tak sme sa samozrejme ani netrafili s manzelom 😀

marinadelrey
3. júl 2025
michicka
4. júl 2025
@bluka2

@klarabohun77 ale dnes som zistila, ze moj ferritin je 14 ng/ml a s hodnotami pod 20 sa ani neodporuca otehotniet. Gynekologicka mi hovorila, ze v mojom pripade by som sa mala snazit aspon o hodnotu 50. Takze telo mudre, urcite to nie je nahoda, ze sa nam doteraz nepodarilo.
Tak aspon maly posun u mna, vediet v com je mozny problem je zaklad

@bluka2 a to sa vyšetruje kde ten feritin ? To je na žiadosť pacientky?

slnieckope
4. júl 2025
@marinadelrey

Ahojte dievcata, sledujem vas uz dlhsie a kazdej jednej drzim palce, ked vidim vase grafy. Ja mam pcos, takze som rada za kazdu jednu ovulaciu, ktora je mozno tak 2-3x do roka.... aj FF je zo mna zmätený a najprv mi vyznacil ovu na 24DC, ale potom mi to prehodil na 31DC...takze uz som povodne ocakavala aj MS v tychto dnoch, aj som robila testy, ale vyzera to teda, ze si este pockam...a kedze som myslela, ze uz mam ovu za sebou, tak sme sa samozrejme ani netrafili s manzelom 😀

@marinadelrey ahoj neboj sa určite sa vám zadarí. Pre podporu mám druhé dieťa na ceste s PCOS. Obi dve vznikli v čase úplného vypustenia snaženia v obdobi kedy by sme sa asi reálne ani nejak plánované nesnažili

marinadelrey
4. júl 2025
@slnieckope

@marinadelrey ahoj neboj sa určite sa vám zadarí. Pre podporu mám druhé dieťa na ceste s PCOS. Obi dve vznikli v čase úplného vypustenia snaženia v obdobi kedy by sme sa asi reálne ani nejak plánované nesnažili

@slnieckope ahoj, dakujem za podporu 🙂 my uz jedno dieta mame, ale to som brala clostyl, progesteron a neskor bol nasadeny metformin, vdaka ktoremu som potom otehotnela, predtym sme sa spontanne snazili 2 roky a nic. Takze tiez tomu teraz uz nechavame volny priebeh, lebo, uprimne, sa mi do tej stimulacie zase nechce, plus aj ten metformin bol riadny masaker

slnieckope
4. júl 2025
@marinadelrey

@slnieckope ahoj, dakujem za podporu 🙂 my uz jedno dieta mame, ale to som brala clostyl, progesteron a neskor bol nasadeny metformin, vdaka ktoremu som potom otehotnela, predtym sme sa spontanne snazili 2 roky a nic. Takze tiez tomu teraz uz nechavame volny priebeh, lebo, uprimne, sa mi do tej stimulacie zase nechce, plus aj ten metformin bol riadny masaker

@marinadelrey pri prvom som neužívala nič úprimne bola to jedna jediná nehoda 🙈😀v tej dobe 3m bez menštruácie ale nebol čas to riešiť až sme to vyriešili. Teraz som aj ja užívala lieky siofor to iste ako metformin a musí uznať so začiatku to bolo strašne hlavne a trávenie. A ešte som užívala fytosoju 3mesiac a v máji som mala ísť na clostyl a ale našťastie apríl bol víťazný už to len dotiahnuť do šťastného konca. Nerozmyslala si skúsiť fytosoju? Je tu obrovská tému na MK prírodná náhrada clostilbegyt. Nemala som z toho žiadne vedľajšie účinky a myslím si že vďaka nej nabehla ovulacia 🙈aj keď posledný mesiac som to flákala aj s užívaním soji

marinadelrey
5. júl 2025
@slnieckope

@marinadelrey pri prvom som neužívala nič úprimne bola to jedna jediná nehoda 🙈😀v tej dobe 3m bez menštruácie ale nebol čas to riešiť až sme to vyriešili. Teraz som aj ja užívala lieky siofor to iste ako metformin a musí uznať so začiatku to bolo strašne hlavne a trávenie. A ešte som užívala fytosoju 3mesiac a v máji som mala ísť na clostyl a ale našťastie apríl bol víťazný už to len dotiahnuť do šťastného konca. Nerozmyslala si skúsiť fytosoju? Je tu obrovská tému na MK prírodná náhrada clostilbegyt. Nemala som z toho žiadne vedľajšie účinky a myslím si že vďaka nej nabehla ovulacia 🙈aj keď posledný mesiac som to flákala aj s užívaním soji

@slnieckope @slnieckope tak to vam krasne vyslo to prve babo, prirodzene. Ja som tiez mala obdobia, ze som aj pol roka neovulovala a teda nemala ani menstruaciu. O fytosoji som tiez vela citala, ale myslim, ze u mna by bol skor účinnejší napr berberin, lebo u mna je najma problem s IR...ja som aj pri prvom snazeni uzivala 5 cyklov clostyl, pichali mi ovitrelle, potom som mala progesteron po ovu, cize ja som aj ovulovala, ale kym som nemala nasadeny siofor, tak sa to proste nikdy neuchytilo....potom dr napadlo skusit este prave metformin a do 2 mesiacov od jeho uzivania som bola tehu 🙂 len on mi nasadil hned 3x1, cize to bolo na travenie hrozne, ale tak pomohlo, to je hlavne....a vyzera podla grafu, ze ovu prebehla, tak som velmi vdacna, lebo momentalne uzivam zinok inofolic, biotin a potom taka klasika co beriem uz roky ako horcik, omega3, vitamin d

marinadelrey
5. júl 2025
marinadelrey
5. júl 2025
@slnieckope

@slnieckope a tebe gratulujem k tehu a drzim vam vsetky prsty, nech ste zdravi a vsetko ide ako ma ❤️ na januar mas termin? 🙂

bluka2
5. júl 2025
@michicka

@bluka2 a to sa vyšetruje kde ten feritin ? To je na žiadosť pacientky?

@michicka to preto, ze som mala silnu menstruaciu mi kontrolovali zelezo a hemoglobin. A potom este ten ferritin, kde sa uklada zelezo. Ak si nemala problemy so zelezom, myslim, ze ta to nemusi zaujimat

michicka
6. júl 2025
@bluka2

@michicka to preto, ze som mala silnu menstruaciu mi kontrolovali zelezo a hemoglobin. A potom este ten ferritin, kde sa uklada zelezo. Ak si nemala problemy so zelezom, myslim, ze ta to nemusi zaujimat

@bluka2 nemám podrobne vyšetrenia, iba hormonálny profil vyšetrený, a viem len že som chodokrvná inak nič také

michicka
6. júl 2025

Tak ja dávam update k môjmu snaženiu… 2 cyklus s clostilbegyt, ovitrelle, aj gél na podporu počatia… a žiaľ opäť prišli kramy včera poobede ale také slabšie no zato bolesti brutálne až dnes sa tak viac rozbehli tak mám rátať dnes 1dc ? Stavy s liekmi také že 8 dni pred ms bolesti podbruska, nafúknutá 😕 Čaká ma posledny pokus zvysena davka clostilbegyt 2x1 … kde môže byt problém ? 🫣 uz mi je smutno

patulka2
6. júl 2025
@michicka

Tak ja dávam update k môjmu snaženiu… 2 cyklus s clostilbegyt, ovitrelle, aj gél na podporu počatia… a žiaľ opäť prišli kramy včera poobede ale také slabšie no zato bolesti brutálne až dnes sa tak viac rozbehli tak mám rátať dnes 1dc ? Stavy s liekmi také že 8 dni pred ms bolesti podbruska, nafúknutá 😕 Čaká ma posledny pokus zvysena davka clostilbegyt 2x1 … kde môže byt problém ? 🫣 uz mi je smutno

@michicka a robili ti vyšetrenie priechodnosti vajcovodov? Ja som sa snažila skoro 6 rokov, mala som aj Clostyl a všeličo, nakoniec to vyslo hned po vyšetrení priechodnosti. Doktor to nazval, ako ked si konvickujes nos, ze tam “nieco” bolo a kontrastnou látkou to prečistilo a hned sme počali. Uz som tej v 7 mesiaci. 😊

michicka
6. júl 2025
@patulka2

@michicka a robili ti vyšetrenie priechodnosti vajcovodov? Ja som sa snažila skoro 6 rokov, mala som aj Clostyl a všeličo, nakoniec to vyslo hned po vyšetrení priechodnosti. Doktor to nazval, ako ked si konvickujes nos, ze tam “nieco” bolo a kontrastnou látkou to prečistilo a hned sme počali. Uz som tej v 7 mesiaci. 😊

@patulka2 toto asi bude s nami riešiť až centrum tiež som sa nad tým zamýšľala, jednu dcérku máme 2,5 ročnú tak neviem či po pôrode sa mohlo niečo zmeniť v tomto smere. My sme tak že 1,4 roka sa snažíme o druhé a Dr ma chcela uz v marci poslať do centra kvôli nižšiemu amh a roku snaženia ale som ju poprosila či mi nevie ešte pomôcť ona… tak sme spravili hormonálny profil, cytológia pozit ureaplazma preliecena, spermiogram v poriadku … a dala túto možnosť s tabletkami a že ak ani 3 cyklus nie tak uz nas môže len do centra posunúť..