Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@chimsee mne sa zdá že 3 vyššie merania v konečnom dôsledku musia byt o tých 0,2, čiže podľa mňa by uz mohol byt dnešok prvým dnom vyššej teploty, ale treba si to skúsiť odsledovať, ako dlho meras BT?
@michicka dik za info, toto som nevedela ako je to s tym 0,2 rozdielom, lebo predtym mi oznacilo ovu, aj ked bol prvy vystup len o 0,1.
Presne, ukaze sa to podl dalsich teplot. Merala som viac cyklov pred 2 rokmi, teraz meriam len druhy cyklus a ten minuly mi skoncil hned na 19-ty den, prisla menstr. Tak uvidime aky bude tento, kiez by uz fajn. Gynekologicka mi na ten minuly povedala, ze sa moze stat, ze zrazu je jeden anovulacny. Tak dufam, ze bol len jeden…
@bluka2 hej, po ovu by 3 teploty mali byt vyssie ako 6 poslednych pred ovu. Sama som zvedava, aka bude teplota zajtra a pozajtra. Dnes cestujeme, tak snad sa mi to tym velmi nerozhodi a duuufam, ze to nebude anovulak…
@bluka2 ta moja dnesna teplota je o kusticek vyssia ale pravda, ze len minimalne. Hranicnu ciaru by som mala na 36,65 a dnesna teplota je 36,70. Neviem, sama netusim ci moze byt takto po ovu. Pred 2 rokmi som mavala vyssie vyskocenia po ovu.
@nyonya22 ahoj a vitaj medzi nami, budeme mozno odpocitavat spolu☺️
@chimsee Ďakujem, mne to stúplo len o 0,5, ale aj tak vyššie ako všetky predošlé, takže sa predikcia FF drží stále na tom, že ovu prebehla včera. Uvidíme nasledujúce dni, ale zatiaľ ma to nikdy nesklamalo, že by to bolo inak, tak to vyzerá na 1dpo.
@chimsee Ďakujem, mne to stúplo len o 0,5, ale aj tak vyššie ako všetky predošlé, takže sa predikcia FF drží stále na tom, že ovu prebehla včera. Uvidíme nasledujúce dni, ale zatiaľ ma to nikdy nesklamalo, že by to bolo inak, tak to vyzerá na 1dpo.
@nyonya22 super, tak dufam, ze aj u mna, budeme odratavat spolu😃
Baby vidite tam nieco?
@marinadelrey noooo ja tam vidím ... Také slabé ale je tam koľko do ms ?
@zdsa neviem presne, lebo mam nepravidelny cyklus a aj FF mi vyznacil ovu najprv na 31dc, potom na 34dc, cize bud v nedelu alebo potom v stredu by mala prist MS
Baby vidite tam nieco?
@zdsa niekedy nam toto vypustenie treba najviac❤️
@marinadelrey Vidiiiiim🙏🏻 Toto je dnesny?
@michicka dik za info, toto som nevedela ako je to s tym 0,2 rozdielom, lebo predtym mi oznacilo ovu, aj ked bol prvy vystup len o 0,1.
Presne, ukaze sa to podl dalsich teplot. Merala som viac cyklov pred 2 rokmi, teraz meriam len druhy cyklus a ten minuly mi skoncil hned na 19-ty den, prisla menstr. Tak uvidime aky bude tento, kiez by uz fajn. Gynekologicka mi na ten minuly povedala, ze sa moze stat, ze zrazu je jeden anovulacny. Tak dufam, ze bol len jeden…
@bluka2 hej, po ovu by 3 teploty mali byt vyssie ako 6 poslednych pred ovu. Sama som zvedava, aka bude teplota zajtra a pozajtra. Dnes cestujeme, tak snad sa mi to tym velmi nerozhodi a duuufam, ze to nebude anovulak…
@chimsee ja som sa nikdy nespoliehala pri vyhodnotení grafov na FF aplikáciu, vždy som išla podľa príručiek od kvalifikovanej lektorky stm 🙃 a aj som s ňou konzultovala niekoľko cyklov…ale v konečnom dôsledku neviem dodnes či je to na 100% tak ako predpokladáme ze keď príde ta vyššia teplota že je po ovu alebo prebieha. Možno keby teraz meriam BT počas kombinácie s folikulometriou by som sa dozvedela presnejšie ale rozhodla som sa nestresovat, nemeriam netestujem nic vôbec… posledny cyklus a potom uz len centrum… pravdepodobne
@chimsee ja som sa nikdy nespoliehala pri vyhodnotení grafov na FF aplikáciu, vždy som išla podľa príručiek od kvalifikovanej lektorky stm 🙃 a aj som s ňou konzultovala niekoľko cyklov…ale v konečnom dôsledku neviem dodnes či je to na 100% tak ako predpokladáme ze keď príde ta vyššia teplota že je po ovu alebo prebieha. Možno keby teraz meriam BT počas kombinácie s folikulometriou by som sa dozvedela presnejšie ale rozhodla som sa nestresovat, nemeriam netestujem nic vôbec… posledny cyklus a potom uz len centrum… pravdepodobne
@zdsa ani ja tento cyklus nemeram 🙂 fakt to dobre padne…
@patkajj
@michicka
@bluka2 super baby, treba si dat oddych. Ja aj sama citim, ze ma to trochu stresuje vzdy rano, kym sa zobrazi teplota. Ale ja som zase zacala merat opat az teraz a vidim, ze mam uplne ine cykly ako pred 2 rokmi. Tak chcem aspon 3-4 mesiace, nech mam prehlad.
A ja, ze co je tu v skupinke zrazu tak ticho😃
@michicka a veru, nemusi byt nic 100%. Vieme to vzdy bez folikumetrie len tak odhadom. Ja tiez neviem, ci mne vyznaci ovu vcera alebo predvcerom a ci sme sa vobec trafili😃 Ale tak uvidime, mozno nam nakoniec dieta nebude sudene, uvidime ci to za rok stihneme alebo nie.
@patkajj
@michicka
@bluka2 super baby, treba si dat oddych. Ja aj sama citim, ze ma to trochu stresuje vzdy rano, kym sa zobrazi teplota. Ale ja som zase zacala merat opat az teraz a vidim, ze mam uplne ine cykly ako pred 2 rokmi. Tak chcem aspon 3-4 mesiace, nech mam prehlad.
A ja, ze co je tu v skupinke zrazu tak ticho😃
@chimsee ja tiež som merala 5 cyklov tento rok a teraz to nechávam nejak plynúť uz 🙂
Držím palce nech príde 🍀
Dobre ranko, ja sa splham hore len tak po stupienkoch, ale smerujem😃
@chimsee no vidis, parada, drzim palce! 🙂
@chimsee no vidis, parada, drzim palce! 🙂
@michicka tak nech sa teraz zadari🍀
@marinadelrey Dik. A ty sa ako citis? Ides este robit test? Som zvedava aj za teba😃
@michicka tak nech sa teraz zadari🍀
@marinadelrey Dik. A ty sa ako citis? Ides este robit test? Som zvedava aj za teba😃
@chimsee robila som rano, ale len taky slaby duch ako vcera, teplota sa drzi na 37. MS zatial tiez nic, tak uvidime
@chimsee robila som rano, ale len taky slaby duch ako vcera, teplota sa drzi na 37. MS zatial tiez nic, tak uvidime
@marinadelrey jooj, velmi dufam s tebou🍀
Dobre ranko, ja sa splham hore len tak po stupienkoch, ale smerujem😃
@chimsee paráda 🙂 ja dnes rovnako ako včera, tak som zvedavá na zajtra, malo by sa to rozlúsknuť. Zatiaľ však FF dôverujem, skoro polovicu cyklov mám potvrdenú lekárom a vždy to sedelo, tak mu verím. Vyzerá to tak, že ja nemám "problém" ale mm mal horší spermiogram, teraz sa mu polepšilo tak dúfame.
Tak dievcata, ja dnes 1 DC, ideme dalej 🙂 budem vas sledovat a drzat palce 🙂
@chimsee paráda 🙂 ja dnes rovnako ako včera, tak som zvedavá na zajtra, malo by sa to rozlúsknuť. Zatiaľ však FF dôverujem, skoro polovicu cyklov mám potvrdenú lekárom a vždy to sedelo, tak mu verím. Vyzerá to tak, že ja nemám "problém" ale mm mal horší spermiogram, teraz sa mu polepšilo tak dúfame.
@nyonya22 tak verim, ze teraz vam to vyjde🍀
Baby, mne ff vyznacil ovu ale podla mna nie spravne. Neplati pravidlo 3 vyssie teploty po 6 nizsich. Vyznacil to podla mna kvoli hlienu a pozit.ovu testu v ten den, ale pozitivny mi v ten den vysiel az vecerny o 19:00, este o 14:00 bol negat, tak pochybujem, ze rovno v ten den aj prevehla ovu.
Co myslite? Ja by som dala ovu az na 16dc, ten den splna 3/6 teploty
Tak dievcata, ja dnes 1 DC, ideme dalej 🙂 budem vas sledovat a drzat palce 🙂
@marinadelrey och, to ma mrzi😢 Tak mozno tento cyklus🍀
Nasla som taketo pravidlo, cize teoreticky aj takto oznacena ovu (na mojom grafe, co som sem rano dala) je spravne vyznacena. Len mne pocitovo vychadza ovu o tie 2 dni neskor, lebo pochybujem, ze prebehla hned v tych hodinach po pozit ovu teste a na druhy den vecer ma este riadne driapal vajecnik.
Ale aj takto by ovu splnala pravidla stm.

Dobre ranko, mne dnes teplota stupla o 0,15. Musi byt pre potvrdenie ovulacie skok aspon o 0,2? Som zvedava aka budu dalsie teploty a ci sa ovu potvrdi…
@chimsee mne sa zdá že 3 vyššie merania v konečnom dôsledku musia byt o tých 0,2, čiže podľa mňa by uz mohol byt dnešok prvým dnom vyššej teploty, ale treba si to skúsiť odsledovať, ako dlho meras BT?