Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bluka2 dakujem ti za napisanie, sedi to tak ako si napisala aj ako som nasla, ze moze byt 1 teplota z tych 3 nizsie, potom sa nepocita a pocita sa dalsia (stvrta). Cize chapem, ze ff to mohol vyhodnotit aj takto.
@nyonya22 vcera som skusala aj zmenit nastavenia, ale stale mi to oznacovalo takto. Len ked si zadam aj druhy den pozit. ovu test, tak mi to prehodi. Tak si to dam tak a budem cakat ako sa to bude dalej vyvyijat. Podstatne je, ze ovu bola, takze tento cyklus bude hadam normalny. Teda, mohol by byt aj vynimocny, len by som sa tesila 🙂
Dnes som poskocila na 37.
@chimsee tak tebe to stúplo krásne 🙂 kedy meriaš teplotu ? Ja takú vysokú nikdy nemávam. Pýtala som sa aj dr. či je to v poriadku, už som premýšľala nad všeličím, ale povedala, že áno, že teplotný skok vidieť každý mesiac, že takú vysokú mať nemusím. Mávam tak 36,80 max.
Tak moja teplota stále 36.6 vyzerá to na prvý anovulak v mojom živote 😔
@ami_123 😞 to neznie dobre, ale este pre istotu meraj. Niekedy sa telo pokusi o ovulaciu neskor. Mala si nejake stresy? A kolko mas rokov?
@bluka2 ak zajtra nestúpne tak je to passe. ☹ Ako je to potom s MS? Príde aj tak normálne alebo budem musieť ísť na vyvolávačku? Nooo mala som posledný týždeň dosť stresujúce dni :( 28 mám
@chimsee tak tebe to stúplo krásne 🙂 kedy meriaš teplotu ? Ja takú vysokú nikdy nemávam. Pýtala som sa aj dr. či je to v poriadku, už som premýšľala nad všeličím, ale povedala, že áno, že teplotný skok vidieť každý mesiac, že takú vysokú mať nemusím. Mávam tak 36,80 max.
@ami_123 mohla sa ti kludne aj posunut ovulka, aj hlavne ak si mala stresy co pises. Mozno to este len pride, drzim palce
@nyonya22 Meriam o 6:20 rano. Pred 2 rokmi, ked som merala, tak som mala malokedy vystup na 37-37,1 a hned zase nizsie, mala som celkovo nizsie teploty ako tento cyklus. Dnes som vystupila zase o 0,05 stupna. Sama som zvedava aky bude tento graf. Vcera som si nasadila uz aj ten vitex, ale vystup na 37 som mala uz rano pred vitexom. Ale mozno mi to teraz uz vitex bude drzat vyssie. Neviem, este som ho nebrala.
U mňa už začína stres obdobie ... Aj keď sa snažím robiť všetko preto nato nemyslieť tak to nejde ešte 7 dní do ms ... Kedy bola ovu neviem keďže som nemerala ... Ale test mám už chuť spraviť hádam aj dnes 😂 babyyyy ako zahnat tu túžbu testovať
U mňa už začína stres obdobie ... Aj keď sa snažím robiť všetko preto nato nemyslieť tak to nejde ešte 7 dní do ms ... Kedy bola ovu neviem keďže som nemerala ... Ale test mám už chuť spraviť hádam aj dnes 😂 babyyyy ako zahnat tu túžbu testovať
@zdsa uplne chapem. Ja som toto predtym nikdy nemala ale teraz som len 5dpo a uz tie dni tlacim aj ocami😃
@zdsa uplne chapem. Ja som toto predtym nikdy nemala ale teraz som len 5dpo a uz tie dni tlacim aj ocami😃
Ja sa hlásim znovu ak ma niekto sledujete 🤣 dnes ráno 24mm folikul na ľavom vaječníku, po zvýšenej dávke stimulácie som aj tak len jeden mala dominantný ale to je super 😊 pichnuta ovitrelle snažíme najbližšie 3noci tak budem myslieť pozitívne 🍀
@chimsee vies co, ja som pri prvom dietati mala + test na 9 dpo. Pri druhom som tiez tak testivala 9,10,11 dpo - nic - tak som uz iba cakala, kedy zacneme novy cyklus. A ked 15.den bola teplota stale vysoka, kupila som si zas test a bum pozitiv. Takze verim, ze som raz mala skore a raz nneskore uhniezdenie. Asi je vsetko mozne
Ja sa hlásim znovu ak ma niekto sledujete 🤣 dnes ráno 24mm folikul na ľavom vaječníku, po zvýšenej dávke stimulácie som aj tak len jeden mala dominantný ale to je super 😊 pichnuta ovitrelle snažíme najbližšie 3noci tak budem myslieť pozitívne 🍀
@michicka anooo, sledujeme a drzime palce! Aj by som sa posnazila za vas 🤣 iba strandujem, nech to vyjde tento krat!
Ja dnes 36,71
@chimsee no nedávam tomu nejak nádeje tento mesiac, neviem čo sa deje, prvý krát som nemala ani bolesti vaječníkov a to ich mávam posledný rok neúnosné počas plodných dni. Beriem lejdyvita, D a omega3
@chimsee to 1. tehotenstvo uz neviem. To druhe mi takto zacala klesat teplota a potom zas stupla
@bluka2 tak si mala ozaj riadne prekvapko, ze testy negat a aj taky pokles v grafe 🙂
@chimsee doteraz neviem, ci teda ten dip znamena uhniezdenie alebo mohla byt ovulacia neskor nez vyznacil graf alebo ako to presne bolo. No nic, teraz len 4 dpo, cas ide zaroven rychlo (dovolenka) a zaroven pomaly
Uvidime, ako ti pomoze ten vitex 🙂
@chimsee doteraz neviem, ci teda ten dip znamena uhniezdenie alebo mohla byt ovulacia neskor nez vyznacil graf alebo ako to presne bolo. No nic, teraz len 4 dpo, cas ide zaroven rychlo (dovolenka) a zaroven pomaly
Uvidime, ako ti pomoze ten vitex 🙂
@bluka2 ktovie, mohlo to byt aj aj😃 Ja mam taky graf aky som zatial nemala, po ovu hore a odvtedy sa drzim na 37. Dnes som 7dpo, este nejakych 5dni do ms. Ziadny dip ani pokles ale cakam, ze to este pride. Vcera ma aj vo vajecniku pichalo, ale teplota sa drzi zatial. Uz nech je o tyzden a viem na com som😃
@bluka2 ktovie, mohlo to byt aj aj😃 Ja mam taky graf aky som zatial nemala, po ovu hore a odvtedy sa drzim na 37. Dnes som 7dpo, este nejakych 5dni do ms. Ziadny dip ani pokles ale cakam, ze to este pride. Vcera ma aj vo vajecniku pichalo, ale teplota sa drzi zatial. Uz nech je o tyzden a viem na com som😃
@chimsee sme na Tom rovnako ja mám tiež cca 7 dpo a 5 dní do MS ... Včera aj predvčerom som mala také bolesti ako keby mala prísť MS nonstop som chodila na wc ... Ale test som zatiaľ nerobila tak uvidíme ale nervózna som už ako blázon mám pocit že tie dni stoja
Ja dnes ráno takýto šok 🙈 rozmýšľam či nemôže ist naozaj o oneskorenú ovulaciu, včera od obeda mám pocit mokra a večer take libido že dovi dopo 😁 Najhoršie je že nemám už testy tak neviem skúsiť
@zdsa testovat by bolo asi este skoro, ja si vravim, ze by som mohla asz nejaky 12-13dpo testovat ale neviem ci tolko vydrzim😃😃
@ami_123 vyzera to veru, ze ovulka bude alebo prebieha. Kludne sa moze aj opozdit, aj sa biekedy telo chysta, testy vyjdu pozitivne a predsa sa ovulka s roznych dovodov este posunie. Teraz by ti uz ovu test asi ani nevysiel pozitivny, mozno vcera alebo predvcerom, ktovie…
Ja dnes ráno takýto šok 🙈 rozmýšľam či nemôže ist naozaj o oneskorenú ovulaciu, včera od obeda mám pocit mokra a večer take libido že dovi dopo 😁 Najhoršie je že nemám už testy tak neviem skúsiť
@ami_123 anooo treba sa snazit 😀🤩 ale vidim, ze ste dobre nacasovali.
Stavim sa, ze sa len oneskorila

@bluka2
@chimsee
Tak to by bolo skvelé, tým pádom by sme to stihli keďže styk bol 14DC 😀 Necháme sa prekvapiť teda no, ďakujem vám 🙂
@bluka2
@ami_123
Drzim vam obom palce, dievcata🙏🏻