icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzankaa0102
10. feb 2015

@petra212 kupila som ho cez internet na mall a stal 9€

blienkal
10. feb 2015

@luminuska - davas si casto vyvolavat ms?

petra212
10. feb 2015

@zuzankaa0102
ono to nemáš zlé ani keby bola toho 16 DC (aj keď ja si myslím, že bola toho 15 DC)
lebo tu bola žienka, ktorá ostala tehu aj tri dni po keksíku 🙂 lebo ovu mala až vtedy (tuším to mala potvrdené aj teplotou aj ovu testami)
proste spermoníci dokážu prežiť v tele ženy až do 72 hodín - tí najvytrvalejší
takže isto nie je nič statené

alisael
10. feb 2015

Tak a som tu zas.. BT mi zazeacne stupla, krize sice bolia menej, ale zacali ma boliet prsia, co inak u mna vobec nie je normalne. Vcera som si robila test, vysiel negat. Pockat, ci pride menzes ci si urobit novy?http://www.fertilityfriend.com/home/57a965

alisael
10. feb 2015
zuzankaa0102
10. feb 2015

@petra212 beriem ze sa to moze stat ved uvidime :D ja som v tomto pesimista preto lebo priatel ma velmi rad horuci kupel, niekolkokrat do tyzdna a pokial viem tak spermiam to moc nerobi dobre, sice neviem ci na rychlost alebo zivotnost tak preto 🙂

blienkal
10. feb 2015

@alisael - ešte skús počkať, o pár dní budeš mať určite jasno 🙂 tiež čakám rovnako ako ty.

petra212
10. feb 2015

@zuzankaa0102
ono každé tehu je malý zázrak 🙂
a keďže je toľko tehotných tak je potvrdené, že zázraky sa dejú 😉

tak veď ono sa to nakoniec ukáže
prajem nech máš dve // čo najskôr

zuzankaa0102
10. feb 2015

@petra212 dakujem ti velmi pekne ;) so snazenim sme este len zacali takze ked to ma prist tak to pride 🙂

petra212
10. feb 2015
alisael
10. feb 2015

@blienkal len zajtra mam ist cvicit.. a neviem, ci by to bol najlepsi napad tak posilovat, ak by tam mali byt dve ciarky ☺

blienkal
10. feb 2015

@alisael - ja tiež cvičím a skôr si myslím, že je fajn keď sa trošku zahreješ. Všetko s mierou. Ak si tehotná - chorá si neni, tak ak nedvíhaš 100kilovky tak myslím že ťa to aspoň psychicky vzpruží 🙂 Prípadne to neriskuj ak máš zlý pocit. Testovať kedy budeš opäť?

alisael
10. feb 2015

@blienkal tak ja cvicim trx - cvicenie s vlastnou vahou. tak zajtra trosku povolim ☺ a testovat budem asi az ked bude meskat.. uz mam pocit, ze som paranoidna a ze si to len nahovaram 😀 malo by prist pozajtra, tak hadam este tolko vydrzim ☺ ty kedy chces testovat?

blienkal
10. feb 2015

@alisael, tak snad sa aspon ty budes tesit z //, nemam ziadne extra priznaky okrem 36,9 teploty uz niekolko dni. Test asi v sobotu. Ale teplota da vediet. ;) mas teraz vyssiu teplotu ako po minule cykly?

alisael
10. feb 2015

@blienkal toto je prvy cyklus, co si meriam BT, cize vobec netusim.. a ja si meriam rano 5:30, 36,9nedosahujem ani zdaleka 😀. Ale uz tri dni ma bolia krize a prsia, co ma nikdy neboleli.. hlavne kvoli tomu si myslim, ze by to nieco mohlo byt..

luminuska
10. feb 2015

@blienkal nie, bola som iba 1x pri tom mega dlhom cykle,inac som mala od skoncenia brania HAK cykly do 42DC, uvidíme čo teraz

blienkal
11. feb 2015

@alisael - skoda ze nemerias dlhsie, pekne by si videla ci mavas taku tvoju vyssiu teplotu kazdy mesiac. Nevadi ze nemas tolko kolko ja. Hlavne ze je vyssia ako v 1.faze a drzi sa hore. Mne bolo v noci na tycku ale nerobim si nadeje zatial. Prsia bolia aj mna uz riadne ale moze ist o priznaky bliziacej sa MS. Teplota rano stale rovnaka, u teba ako?

petra212
11. feb 2015

@alisael
ja meriam v ústach a zhruba ešte o hodinu skôr ako ty a moje najvyššie poovulačné teploty sú 36,6 a 36,7 vyššie som zatiaľ nemala
takže to máš v pohode si myslím,
ono každá z nás je individuálna, takže neporovnávaj svoje teploty s inými,
porovnávaj si iba svoje teploty so svojimi

alisael
11. feb 2015

@blienkal
@petra212 ja som dnes rano namerala 36,77. A este ked si manzel varil zeleny caj rano, tak mi obratilo zaludok dookola.. ale nejak som to ustala 😃. Zajtra je ten den, kedy sa to rozuzli.. vy ste na tom ako baby?

blienkal
11. feb 2015

@alisael - budem ti drzat palce, moj odhad: si tehu ;) 36,8 (doteraz 36,9 niekolko dni ) tak mozno to ide dole vodou... ty uz by si si aj test mohla robit ak zajtra bude zaludok protestovat a teplota vysoka ;) a ty @petra212 tiez cakas co z toho bude/nebude?

petra212
11. feb 2015

@alisael ano, čas vždy ukáže 🙂
@blienkal
hej, ja som tiež v čakacej fáze, tak uvidíme čo najbližšie dni prinesú 🙂

blienkal
11. feb 2015

@petra212 a kolky DPO si? Merias bt? Kolko sa snazite? Priznaky mas? Budem drzat palce ;)

alisael
11. feb 2015

@blienkal zajtra budem 14 DPO. Bt som si merala.len tento mesiac, skor zo zvedavosti, ako moje telo funguje. A v podstate na nahodu zme to nechavali posledne 3-4mesiace s tym, ze tento mesiac aj tak realnejsie. Tak uvidime zajtra. Ci pride ms ci nepride 😃

petra212
12. feb 2015

@blienkal
dnes 12 DPO
meriam a nevyzerá to dobre ☹
snažíme sa od mája
príznaky si nahováram pravidelne 🙂 takže tomu nevenujem pozornosť 😉

mamickaanicka1
Odpoveď bola odstránená
marti84
12. feb 2015

Ahojte,
som vo vasej skupine nova, meriam uz veelmi dlho, ale doteraz to bolo skor take, ze ked som mala pocit, ze snad ani ovulka neni, alebo som viac pribrala, tak som sa sledovala, ze ci fungujem 🙂.. medzicasom som vyrazne schudla a vypada to, ze zase vsetko bezi ako ma 🙂
A tu je moj tohtomesacny graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/marti84

blienkal
12. feb 2015

@alisael a @petra212 som zvedavá ako dopadneme 😀 snáď aspon jednej to vyjde, nech neni taka zla bilancia... nemam vobec jasno... stale 36,8, iba mi byva strasne zle v noci, musim zaspat pri otvorenom okne a chudak drahy musi pockat kym budem k.o. aby zatvoril... vy dnes ako baby? Minule mesiace som mala aspon špinenie pred ms ale teraz furt nic... :/

alisael
12. feb 2015

@blienkal no ja dnes rano 36,6.. ale kedze ms neprisla, tak som si skusila spravit test.. lenze bol negativny.. tak j nechapem.. prsia mam ako natankovane, teplota furt vysoka.. a kedze som na dufastone, bud pride na 27alebo 28 den.. tak na uz neviem..
@petra212 a tvoj dnesok vyzera ako? ☺

blienkal
12. feb 2015

@alisael zajtra uvidis, asi ti ale pride ms. :( nebol tam ani duch?

petra212
12. feb 2015

@alisael
no teplota klesla takže nič z toho asi