icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nyonya22
6. aug 2025
@zdsa

Držte mi palce ženy myslite na mňa idem na to som zvedavá čo povie

@zdsa Ahoooj, držíme, držíme .

patkajj
6. aug 2025

Ako pokračujete baby? 😂😂 moj graf vyzerá … nijak 🤣🤣🤣 začala som merať až dnes

zdsa
7. aug 2025
@chimsee

@zdsa drzim palce

@chimsee tak podľa lekára je všetko okej ... Vraj dominujúci ľavý vajecnik na ktorom bolo veľa folikulov ... Najväčší mal cca 11.7 mm v tomto sa nevyznám ale ešte asi aj tak malý neviem ako rýchlo to rastie ale v éra som bola 15 DC .... Ešte budem dnes volať o výsledky s krvi ... Ale podľa neho nikde nevidí problém odporučil mi inofolic či ako sa to volá kôli tomu Mio hormónu ... S jednej strany som rada s druhej neviem lebo vlastne mi to nevyriešilo žiadny problém

zdsa
7. aug 2025
@patkajj

Ako pokračujete baby? 😂😂 moj graf vyzerá … nijak 🤣🤣🤣 začala som merať až dnes

@patkajj ja som ani nezačala aj keď som si hovorila že tento mesiac začnem ale jaksi som ,,zabudla,, 😂😀

patkajj
7. aug 2025
@zdsa

@chimsee tak podľa lekára je všetko okej ... Vraj dominujúci ľavý vajecnik na ktorom bolo veľa folikulov ... Najväčší mal cca 11.7 mm v tomto sa nevyznám ale ešte asi aj tak malý neviem ako rýchlo to rastie ale v éra som bola 15 DC .... Ešte budem dnes volať o výsledky s krvi ... Ale podľa neho nikde nevidí problém odporučil mi inofolic či ako sa to volá kôli tomu Mio hormónu ... S jednej strany som rada s druhej neviem lebo vlastne mi to nevyriešilo žiadny problém

@zdsa inofolic je super, keď som ho mala nasadený som otehotnela v ten cyklus (2x, 1krát MA, to som nemala vyšetrenú štítnu, tak preto to zrejme nedopadlo ok a 2krat úspešne) ☺️ … teraz som si ho nasadila tiež 1DC, ten premium… a tiež alchemilku s malinikom čaj, do ovu … aj ked neviem kedy bola, podľa bolesti v podbrušku prišla zrejme už 17DC, teplota dnes už 36,77, čo je u mňa poovulacná … ja som mala od začiatku cyklu teplomer pod vankúšom 🤣🤣🤣🤣 ale no… začala som merať len včera… zo zvedavosti či už je po ovulácii… 🤣🤣 dávam tomu veľké nádeje tento mesiac 🤣🤣🤣🤣 chcem porodiť manželovi narodeninový darček

patkajj
7. aug 2025

@zdsa stítnu máš ok?

michicka
7. aug 2025
@patkajj

@zdsa inofolic je super, keď som ho mala nasadený som otehotnela v ten cyklus (2x, 1krát MA, to som nemala vyšetrenú štítnu, tak preto to zrejme nedopadlo ok a 2krat úspešne) ☺️ … teraz som si ho nasadila tiež 1DC, ten premium… a tiež alchemilku s malinikom čaj, do ovu … aj ked neviem kedy bola, podľa bolesti v podbrušku prišla zrejme už 17DC, teplota dnes už 36,77, čo je u mňa poovulacná … ja som mala od začiatku cyklu teplomer pod vankúšom 🤣🤣🤣🤣 ale no… začala som merať len včera… zo zvedavosti či už je po ovulácii… 🤣🤣 dávam tomu veľké nádeje tento mesiac 🤣🤣🤣🤣 chcem porodiť manželovi narodeninový darček

@patkajj prosím ta aké sú zle hodnoty štítnej žľazy?
Práve som si skúsila dať moje výsledky z hormonalneho profilu do chat gpt a ten mi póze že vraj keď mám hodnotu TSH 3,02 ma byt do 2,5 keď sa snažíme o babo… nevieš o tomto niečo??? Až utorok ideme 1x do car čiže určite sa tam tiež opýtam

klarabohun77
7. aug 2025
@michicka

@patkajj prosím ta aké sú zle hodnoty štítnej žľazy?
Práve som si skúsila dať moje výsledky z hormonalneho profilu do chat gpt a ten mi póze že vraj keď mám hodnotu TSH 3,02 ma byt do 2,5 keď sa snažíme o babo… nevieš o tomto niečo??? Až utorok ideme 1x do car čiže určite sa tam tiež opýtam

@michicka najlepsie do 2..minule o tom rozpravala výživová poradkyňa objasňovania preco ako za co..no vela ich uvadza do 2,5 ale ideal je do 2

chimsee
7. aug 2025

Caute baby, mne vcera na obed aj vecer vysiel pozit. ovu test, vecer sme poistili. Dnes sme poistit nestihli, len sme sa s muzom doma minali, na obed dnes negat test a teraz vecer mi vysiel opat pozitivny. Myslite, ze zajtra by bolo este dobre poistit? Dnes citim ovu bolesti, tak predpokladam, ze ovu prebieha dnes. Taka som z toho smutna, ze sa nam dnes nepodarilo, bolo by to asi idealne, dokelu…

bluka2
7. aug 2025
@chimsee

Caute baby, mne vcera na obed aj vecer vysiel pozit. ovu test, vecer sme poistili. Dnes sme poistit nestihli, len sme sa s muzom doma minali, na obed dnes negat test a teraz vecer mi vysiel opat pozitivny. Myslite, ze zajtra by bolo este dobre poistit? Dnes citim ovu bolesti, tak predpokladam, ze ovu prebieha dnes. Taka som z toho smutna, ze sa nam dnes nepodarilo, bolo by to asi idealne, dokelu…

@chimsee kazdy druhy den by malo stacit. Takze si myslim, ze mate sance 🤞

chimsee
7. aug 2025
@bluka2

@chimsee kazdy druhy den by malo stacit. Takze si myslim, ze mate sance 🤞

@bluka2 dik za podporu. Uz som si to v hlave tiez trochu preskladala, ze je to v poriadku. Ale teda tieto emocie su uf, ked to na cloveka dolahne…

patkajj
8. aug 2025

@michicka tak do 2,5 je ok, tak hovorí aj moj endokrinolog.

patkajj
8. aug 2025

@chimsee je to zvláštne, podľa mňa máš veľmi vysoké tie teploty, nato že by si mala pred OVU. OVU testy si mala úplne pozitívne?

anonym_cb01b7
8. aug 2025
@patkajj

@chimsee je to zvláštne, podľa mňa máš veľmi vysoké tie teploty, nato že by si mala pred OVU. OVU testy si mala úplne pozitívne?

@patkajj nemá vysoké teploty, ja mávam pred ovuláciou tiež 36,6-36,7, v deň ovulácie alebo pred ňou mi poklesne, a po ovuláci nad 36,8-37

michicka
8. aug 2025
@patkajj

@michicka tak do 2,5 je ok, tak hovorí aj moj endokrinolog.

@patkajj myslíš že ma pošlú endokrinologovi?

patkajj
8. aug 2025

@michicka ja by som sa možno pýtala sama 🙂 alebo sa spýtaj dr čo by odporučil

chimsee
8. aug 2025
@patkajj

@patkajj ano, robila som si aj klasicky ovu aj digitalny, oba vysli vcera aj predvcerom uplne pozitivne

chimsee
8. aug 2025
@patkajj

@patkajj minuly mesiac som mala takyto graf, mne velmi neklesa teplota ani v den ms. Pred dvomi rokmi (ked som merala bt tiez) som mavala celkovo teploty o kusok nizsie ako teraz tieto cykly, neviem cim to moze byt, mozno niecim co veriem. Davam si vitex, macu, jod a vitaminy. Minuly mesiac som brala aj inositol, tento mesiac mi nestihol prist.

nyonya22
8. aug 2025
@zdsa

@zdsa Ahoj, presne viem ako sa cítiš. Keď som chodila ja po vyšetreniach, už som bola taká, že už do kelu niečo nech nájdu, aby som to mohla liečiť. Všade všetko v norme a stále nič. Taká troška frustrácia, keďže mi ani nenapadlo, že problém môže byť v spermiách. Takže neviem, či aj toto máte za sebou, ale mohlo sa zmeniť aj to.

bluka2
8. aug 2025

No baby ja tento mesiac na to kaslem, ale dnes som mala taky hlien, ze som si povedala, to mi musi aj ovulacny test vyjst pozitivny. Tak som si spravila 2 (jeden ten clearblue) este zo zriedeneho mocu a obidva pozitivne. Super kolko testov som usetrila 😀Tak sme aj dobre, aj ked bez usilia, nacasovali hahaha

chimsee
8. aug 2025
@zdsa

@bluka2 tak toto je uplne naj👍🏻 Kiez by bol tento cyklus vitazny🍀

@zdsa Na jednej strane super sprava, ze vsetko ok. Aj ked teda to neznamena vzdy uspesny vysledok. Ale aspon su vacsie sance a verim, ze to pride🍀

michicka
8. aug 2025
@zdsa

@zdsa a smiem sa spýtať koľko mas rokov?

zdsa
10. aug 2025
@nyonya22

@zdsa Ahoj, presne viem ako sa cítiš. Keď som chodila ja po vyšetreniach, už som bola taká, že už do kelu niečo nech nájdu, aby som to mohla liečiť. Všade všetko v norme a stále nič. Taká troška frustrácia, keďže mi ani nenapadlo, že problém môže byť v spermiách. Takže neviem, či aj toto máte za sebou, ale mohlo sa zmeniť aj to.

@nyonya22 nemáme a úprimne tam manžela už asi ani nedonutim ... To uz by mi povedal že máme dve ... Že keď to nejde tak to tak má byť .... Môj muž je ten chlap ktorý keď mu trčí kosť s nohy najskôr bude sám liečiť až keď uvidí že to nejde pôjde nasilu k lekárovi 😂😂😂 @michicka ja mám 29 ... Fyzicky po tomto roku sa cítim tak na 40 ... 😢 Manžel má 36 ale ten už je vo fáze že už je starý takže neviem dokedy to potiahnem ho udržať v Tom že sa bude ešte chcet snažiť lebo on je toho názoru že preratava či sa vlastne dožije dospelosti svojho dieťaťa ...

chimsee
10. aug 2025

Zeny, kde su nejake grafy? Ci tento mesiac meriam len ja?😃
Mne ff vyznacil ovu, dokonca si je celkom isty ale podla mna bola inokedy😃 Ff ju vyznacil na prvy den pozitivneho ovu testu, ale druhy den mi este vysiel pozitivny ovu test (digitalny) a aj som mala ten druhy den poobede a vecer silne ovu bolesti. Tak teraz netusim, kedy vlastne bola ovulka. Uvidime, ci mi ff este neprehodi ovu po dalsich teplotach, ale ked spravil plne ciary, tak asi nie. Co si myslite vy? Ja som z toho uz jelen. Ako to mohol vyznacit takto, ked aj druhy den mam zaznaceny pozitivny ovu test?

patkajj
10. aug 2025

@chimsee 😂😂😂😂😂😂 nech sa páči , graf, ktorý ti veľmi napovie 🤣🤣🤣🤣 jedno viem, len že už je po OVU 🤣🤣 a z bolesti podbruska viem, že bola približne pred týždňom. Ale že by mi alchemilka posunula OVU o týždeň mi príde divne , lebo väčšinou ju mám tak 23-24 deň cyklu, teraz to vychádza na 17DC

chimsee
10. aug 2025
@patkajj

@chimsee 😂😂😂😂😂😂 nech sa páči , graf, ktorý ti veľmi napovie 🤣🤣🤣🤣 jedno viem, len že už je po OVU 🤣🤣 a z bolesti podbruska viem, že bola približne pred týždňom. Ale že by mi alchemilka posunula OVU o týždeň mi príde divne , lebo väčšinou ju mám tak 23-24 deň cyklu, teraz to vychádza na 17DC

@patkajj uz som kdesi aj citala, ze alchemilka moze posunut ovu na skor, tak mozno taj u teba tak zaucinkovala. 19dc si mala este nizsiu teplotu, myslis, ze to si uz bola po ovu?

patkajj
10. aug 2025
@chimsee

@patkajj uz som kdesi aj citala, ze alchemilka moze posunut ovu na skor, tak mozno taj u teba tak zaucinkovala. 19dc si mala este nizsiu teplotu, myslis, ze to si uz bola po ovu?

@chimsee ja mám pred OVU okolo 36,20-36,30

chimsee
10. aug 2025
@patkajj

@chimsee ja mám pred OVU okolo 36,20-36,30

@patkajj jaaj, tak beriem spat a drzim palce🍀

patkajj
10. aug 2025
@chimsee

@patkajj jaaj, tak beriem spat a drzim palce🍀

@chimsee ďakujem podobne … som našla predvčerom 🤣🥰 bociany tiež stále ponad dom lietajú 🤣🤣🤣🤣 uvidíme o týždeň

michicka
10. aug 2025
@zdsa

@nyonya22 nemáme a úprimne tam manžela už asi ani nedonutim ... To uz by mi povedal že máme dve ... Že keď to nejde tak to tak má byť .... Môj muž je ten chlap ktorý keď mu trčí kosť s nohy najskôr bude sám liečiť až keď uvidí že to nejde pôjde nasilu k lekárovi 😂😂😂 @michicka ja mám 29 ... Fyzicky po tomto roku sa cítim tak na 40 ... 😢 Manžel má 36 ale ten už je vo fáze že už je starý takže neviem dokedy to potiahnem ho udržať v Tom že sa bude ešte chcet snažiť lebo on je toho názoru že preratava či sa vlastne dožije dospelosti svojho dieťaťa ...

@zdsa ja budem mať tento r 29 a muž ma 38 ale nevzdávame sa, máme jednu dcéru a priali by sme jej súrodenca 😇 vekovo si myslím že ste úplne pohode… 😀