icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

moolnarkaa
17. okt 2025
@michicka

@moolnarkaa to je skvelá správa držím palčeky aj naďalej 🫶🏻🥰 uz nech je tehu knižka a vydýchneš ešte viac

@michicka joj ani nevrav. Dnes som bola v takom strese pred kontrolou, že to ani opísať neviem. Len nech je všetko v poriadku aj naďalej 🙏🏻

@chimsee ďakujem 🥰

marinecka95
17. okt 2025

Baby, teplota sa vrátila nad líniu, začínam byť nervózna 😁

zdsa
17. okt 2025
@moolnarkaa

Tak dievčatá, mám po kontrole. Plodík má 5,2mm, celkovo to zodpovedá 6+2 a už nám krásne bije srdiečko 🥹🥹🥹❤️❤️❤️

@moolnarkaa booooze ťa bublinka krásna ❤️❤️❤️

zdsa
17. okt 2025
@marinecka95

Baby, teplota sa vrátila nad líniu, začínam byť nervózna 😁

@marinecka95 no vidíš možno to bol implantacny pokles ☺️ dobre to bude uvidis

marinecka95
17. okt 2025
@zdsa

@marinecka95 no vidíš možno to bol implantacny pokles ☺️ dobre to bude uvidis

@zdsa uvidíme, namýšľať si nejdem 😁 už sa opakujem ako papagáj ale // na teste u nás nie sú “žiadnou výhrou”.
Tam sa ten boj len začína 💪 takže: keď tam // budú budem šťastná a budem myslieť len pozitívne, že to dopadne už konečne inak 👩‍🍼

zdsa
17. okt 2025
@marinecka95

@zdsa uvidíme, namýšľať si nejdem 😁 už sa opakujem ako papagáj ale // na teste u nás nie sú “žiadnou výhrou”.
Tam sa ten boj len začína 💪 takže: keď tam // budú budem šťastná a budem myslieť len pozitívne, že to dopadne už konečne inak 👩‍🍼

@marinecka95 veď to je jasné dve čiarky sú není výhra ... Ono vlastne nič nieje výhra celý život aj keď sa podarí potom keď človek prejde tie kritické 3 mesiace a aj potom kým porodí je to stále len buď alebo a aj potom keď sa narodí to zas s vlastnej skúsenosti ... Ale ja verím že už sa na každú s nás usmeje šťastie a budeme šťastné

marinecka95
17. okt 2025
@zdsa

@marinecka95 veď to je jasné dve čiarky sú není výhra ... Ono vlastne nič nieje výhra celý život aj keď sa podarí potom keď človek prejde tie kritické 3 mesiace a aj potom kým porodí je to stále len buď alebo a aj potom keď sa narodí to zas s vlastnej skúsenosti ... Ale ja verím že už sa na každú s nás usmeje šťastie a budeme šťastné

@zdsa verím 🤩

marinecka95
17. okt 2025

Od rána mi nešlo pridať graf, snáď čoskoro rozlúsknem záhadu čo ten pokles znamenal 😁

dixitka
17. okt 2025
@moolnarkaa

Tak dievčatá, mám po kontrole. Plodík má 5,2mm, celkovo to zodpovedá 6+2 a už nám krásne bije srdiečko 🥹🥹🥹❤️❤️❤️

@moolnarkaa nádhera 😍

klarabohun77
17. okt 2025

Ahojte po dlhšom case sa hlasim po 3.ivf..vsetkym srdečne gratulujem..ked vidim ako to na kazdej skupine ubúda, velmi by som chcela byt jednou z Vas❤️🥹
ja som teraz prvy cyklus nezaznamenala pozit ovulacny, mala som 7 dni len blikajuceho smajlíka na clearblue k statickému som sa nedostala.testujem dvakrat denne .. vyzera to vseliako moje mizerne amh mi to kazi..co by som dala aspon za pozit test🙏🏼🍀

dixitka
17. okt 2025

A aj ja som sa konečne dočkala prvej kontroly… toto je náš 1,5-centimetrový morský koník 😀 som 7+5 a drobček zodpovedal 7+6, takže paráda a obrovský kameň zo srdca mi spadol…

marinecka95
17. okt 2025
@dixitka

A aj ja som sa konečne dočkala prvej kontroly… toto je náš 1,5-centimetrový morský koník 😀 som 7+5 a drobček zodpovedal 7+6, takže paráda a obrovský kameň zo srdca mi spadol…

@dixitka jeeej 🤩 gratulujem, nech všetko beží ako má

bluka2
17. okt 2025
@dixitka

@dixitka ooooh my mame rovnaky termin, takze moje musi vyzerat dnes podobne ako tvoje 😍 dakujem, velmi ma toto potesilo vidiet

moolnarkaa
17. okt 2025
@dixitka

@dixitka oooooch krása 🥹🥹

@bluka2
@dixitka Kedy máte termín baby?

bluka2
17. okt 2025
@moolnarkaa

@dixitka oooooch krása 🥹🥹

@bluka2
@dixitka Kedy máte termín baby?

@moolnarkaa tusim 31.5.

bluka2
17. okt 2025
@klarabohun77

Ahojte po dlhšom case sa hlasim po 3.ivf..vsetkym srdečne gratulujem..ked vidim ako to na kazdej skupine ubúda, velmi by som chcela byt jednou z Vas❤️🥹
ja som teraz prvy cyklus nezaznamenala pozit ovulacny, mala som 7 dni len blikajuceho smajlíka na clearblue k statickému som sa nedostala.testujem dvakrat denne .. vyzera to vseliako moje mizerne amh mi to kazi..co by som dala aspon za pozit test🙏🏼🍀

@klarabohun77 tento tyzden ma trochu vyčerpal, pochopila som správne, že ti v týchto dňoch vkladali oplodnené vajíčko? Kedy máš testovať, kedy budeš vedieť? Veľmi držím palce

marinecka95
17. okt 2025

Tak to teda rozhodne nieeee 😁 odmietam 😝

zdsa
17. okt 2025
@marinecka95

Tak to teda rozhodne nieeee 😁 odmietam 😝

@marinecka95 ani náhodou 😀 ani jednej s nás nemôže prísť ☺️😀

marinecka95
17. okt 2025
@zdsa

@marinecka95 ani náhodou 😀 ani jednej s nás nemôže prísť ☺️😀

@zdsa ešte jedna taká správa na hodinách a predávam ich 😁

klarabohun77
18. okt 2025
@marinecka95

@bluka2 to ma este len caka to jedno nase embryjko z ivf..teraz skúšame prirodzene lebo ma hrozne vyčerpali tie cykly z umeleho a znižovali mi prolaktin tak to jedno embryjko vlozit este nemohli. To som sa teraz chcela len k vam pridat s grafom ked skúšame tento cyklus prirodzene..no a nezaznamenal mi ovulacny LH peak tak neviem ci vobec ovulacia prebehla..ak sa potvrdia tie tei vyssie teploty tak asi Ano,..dnes graf vyzera takto⬇️
A ty si uz bola na uzv?🥹

klarabohun77
18. okt 2025
@marinecka95

Od rána mi nešlo pridať graf, snáď čoskoro rozlúsknem záhadu čo ten pokles znamenal 😁

@marinecka95 chcela som sa ta spytat, ty nemerias bazalku zvnutra teplomerom??lebo ja mam tiez apple watchky lenze tie teploty vobec nesúhlasia s teplomerom napr dva dni mi teraz napisali takto ako posielam foto⬇️ale teplomer teda odmeral zvysenu bazalku..celkovo ked spatne pozrem na tie grafy kedy som nemerala teplomerom ale ťahalo mi to udaje len z AW tak tam ovulaciu ani nevidim castokrat ale odkedy meriam tym teplomerom tak ovulacia sa az na 1-2 vynimky vzdy zobrazila pekne..

marinecka95
18. okt 2025
@klarabohun77

@marinecka95 chcela som sa ta spytat, ty nemerias bazalku zvnutra teplomerom??lebo ja mam tiez apple watchky lenze tie teploty vobec nesúhlasia s teplomerom napr dva dni mi teraz napisali takto ako posielam foto⬇️ale teplomer teda odmeral zvysenu bazalku..celkovo ked spatne pozrem na tie grafy kedy som nemerala teplomerom ale ťahalo mi to udaje len z AW tak tam ovulaciu ani nevidim castokrat ale odkedy meriam tym teplomerom tak ovulacia sa az na 1-2 vynimky vzdy zobrazila pekne..

@klarabohun77 ahoj, teploty mi vôbec nesedia - klasika bazalku teplomerom mávam oveľa vyššiu ale v konečnom dôsledku sú tie grafy takmer totožné … max 1-2 dni výkyv.
Aj odhad ovulácie podľa watch mi sedí s teplotou meranou teplomerom väčšinou … Nepoužívam ich však na orientáciu v cykle.
Ale keď nemeriam, je to fajn 🙂 a mne to približne sedí

zdsa
18. okt 2025
@marinecka95

@marinecka95 to ich radšej daruj keď také blbosti ukazujú 😂😂😂😂

chimsee
18. okt 2025

@marinecka95 rano cakame testik
@zdsa ty ides kedy testovat?

chimsee
18. okt 2025
@dixitka

@dixitka to je krasa, viem si predstavit tu radost 🙂

marinecka95
18. okt 2025
@chimsee

@zdsa darujem 😁
@chimsee jasne, test pridám ale začínam mať tušenie, že tie hodinky predsa len majú pravdu 🙄 začína ma nejako podozrivo pobolievať podbruško …

zdsa
18. okt 2025
@chimsee

@chimsee skúšala som ráno za pána sa mi tam niečo zdá ale ja už to vidím asi všade 🫣 dnes som ja neviem asi 8 dpo 3 dní do ms podľa apky ms tak uvidíme no skúsim asi zajtra ráno .... Teplotu nemeriam jediné čo ma bolí pravý bok mám v ňom taký tlak divný ale nejdem si nič radšej nahovárať

marinecka95
18. okt 2025
@zdsa

@chimsee skúšala som ráno za pána sa mi tam niečo zdá ale ja už to vidím asi všade 🫣 dnes som ja neviem asi 8 dpo 3 dní do ms podľa apky ms tak uvidíme no skúsim asi zajtra ráno .... Teplotu nemeriam jediné čo ma bolí pravý bok mám v ňom taký tlak divný ale nejdem si nič radšej nahovárať

@zdsa nejaký tienik 👻 tam je 🙂 čakám na zajtrajší teeeeest 😁

chimsee
18. okt 2025
@zdsa

@zdsa juij, som zvedava zajtra

marinecka95
19. okt 2025

Dievčatá, tak ja hlásim na teste totálnu belobu. Po druhej čiarke ani stopy 🤷‍♀️ dnes 10/11DPO