icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alisael
14. feb 2015

@blienkal mne to dnes zasa skocilo nahor.. a ms samozrejme nikde.. ale pockam do 17ho, ked nepride, tak volam dr, nech viem na com som ☺

blienkal
14. feb 2015

@alisael - oooo 🙂 tak 17teho ti uz aj test povie ;) snad Ti to vyjde.

alisael
14. feb 2015

@blienkal aj tebe ☺☺

tisicka123
15. feb 2015

@alisael máš krásny graf drzim palce aby vyšiel test pozitivne 🙂 uz ti aj meska mrcha ?

marti84
15. feb 2015

@alisael a ty beries dake lieky teraz, co by ti teoreticky zvysovali teplotu? Inak drzim palce ;) a napadlo ma este ci ovu nebola az ten 10dpo..

marti84
15. feb 2015

Inak ja dneska takto, trochu mi ta teplota klesla: http://www.fertilityfriend.com/home/marti84
Vcera som mala uplne krce ako na MS a vecer aj trochu krvi na toaletaku.. Myslite, ze by to mohlo nieco znamenat, lebo to bolo podla grafu len 5dpo, tak sa mi zda skoro na mrchu :-/

tisicka123
15. feb 2015

@marti84 uhniezdenie by to mohlo byt

alisael
15. feb 2015

@tisicka123 ahoj 🙂 tak meska uz tusim 4 dni.. zas mam od rana krce, zas citlivejsie prsia.. BT rovnaka ako vcera.. tak neviem, som velmi zvedava, ako to dopadne 🙂

alisael
15. feb 2015

@marti84 no beriem akurat duphaston od 15-25dna cyklu.. cize uz som dobrala pred 6 dnami.. a neviem, ci az vtedy by bola, kedze inak mam vdaka tabletkam pravidelne 27-28 dnovy cyklus..hmm hmm

tisicka123
15. feb 2015

@alisael a test na 14DPO si mala negatívny ze? A teraz ides kedy testnut zase?? Som zvedava 🙂 drzim palce

butterfly333
15. feb 2015

@alisael no ked máš cyklus 27-28 tak dufik si kedy zobrala posledny ktory den cyklu?lebo ms sa dostavi 4dni po dobrati

alisael
15. feb 2015

@tisicka123 jj na 14ty den som mala negat.. tak zajtra alebo pozajtra testnem.. uvidim co bude zajtra rano :D

alisael
15. feb 2015

@butterfly333 ten som brala naposledy 8.2. Cize mi meska 4 den dnes.

butterfly333
15. feb 2015

@alisael 8.2 naposledy tak plus 4dni čo ma prist ms tak to ti meška 3dni ked doberieš dufik tak za 4dni po vysadeni ma prist ms. Ja som ho minuly mesiac vzala neskor kedže ovu z laveho vaječnika som mala až na 18DC a ms mi prišla až za 4dni od posledneho dufika či sa mi ms posunula

tisicka123
15. feb 2015

Tak budeme čakať na výsledok 🙂 ja dneska 13DPO a tiež negatívny

butterfly333
15. feb 2015

@tisicka123 aj ja dnes 13DPO teplota stále 37,3 no ms pride v stredu.

tisicka123
15. feb 2015

@butterfly333 a test si si už robila? Ja menzes zajtra ocakavam..

butterfly333
15. feb 2015

@tisicka123 dnes no nič len kanalik sa mi zdá že presvita. BT meriaš?

alisael
15. feb 2015

@butterfly333 ano, viem ako to funguje.. beriem ho uz 3 roky, kedze progesteron mam v lutealnej faze 10xnizsi ako je norma. Ale BT si meriam prvykrat, cize len zistujem, ako to funguje. Ale stale som mala MS tak 28 dni cca.. Inak nevies, ako sa potom postupuje dalej, ak by som teda bola tehotna? Berie sa aj potom dufaston, a kedy ?

tisicka123
15. feb 2015

@butterfly333 ano meriam kukni ak chceš : http://www.fertilityfriend.com/home/5734ca
A ty máš niekde?

butterfly333
15. feb 2015

@tisicka123 no graf máš krásny ja si robim iba v telefone a ten mi sem nejde pridat. A ms máš kedy mať? Ja v stredu. No teplota sa drží stále 37,3 no test negat.

tisicka123
15. feb 2015

Ja mam nepravidelnú ms..od 28-33dni...takže kludne aj v stredu..ale podľa programu zajtra...kedze mi robí priemer za posledných 6mesiacov. Zajtra by však malo byt 14DPO..

butterfly333
15. feb 2015

@tisicka123 ja mám pravidelnu 30dnovu tak v stredu by mala prist. Dnes 28DC 13DPO som zvedava na teplotu zajtra.

tisicka123
15. feb 2015

@butterfly333 no to som aj ja na svoju teplotu zvedava zajtra keďže akurát predchvilkou som si vsimla slabucke spinenie...tak som aj zvedava ci sa mi menzes rozbehne alebo to ostane pri spineni..

marina24
15. feb 2015

@alisael ja som nerýpala,ja som len vyjadrila svoje pocity,že je mi do smiechu z takýchto grafov a neviem čoho :Dnikoho som neurážala po prvé a po druhé vyjadrila som len názor a určite sa nesmejem zi žien,ktoré nemôžu mať deti,tak ty si uvedom,čo píšeš,a čitaj s porozumením moje riadky..ked nechápeš po slovensky,tak sa douč slovenčinu,ak nie si odtiaľto..chcela som tým len povedať tým "snažilkám",ktoré sa snažia o decká ,že nech sa nesnažia ,lebo ked sa snažia,tak to nevyjde,a to ti povie každý normalne zmyslajuci človek,nie je to môj výmysel..
nemyslím si,že kariéra a cestovanie je niečo viac,ako ludský život,ale je pre mna dôležité,kedže to všetko s mojím štúdiom,ale vzdelanie,študovanie,cestovanie po celom svete,profesia,stretávanie sa s ludmi,spoznávanie iných kultur,to ťa obohatí ako nič na svete,každý máme iné priority..ked vy chcete mať deti,majte...a nesúdte ženy,čo deti mať nechcú,predsa je to každého rozhodnutie ,nie ?a slobodné ?to znamená ,že ja ťa mám teraz urážať,že ty chceš mať deti ?:DDD je to choré zmýšľanie ..
ved pre mna za mna,sa snažte,ako chcete ,merajte si každu minutu grafy teploty :D dúfam,že nikdy v živote nebudem riešiť takéto veci,ale naozaj dôležitejšie veci ako meranie teploty a radšej sa budem sústrediť na manžela a život vo dvojici ..

butterfly333
16. feb 2015

@tisicka123 ahoj tak ako teplota je aka? Ja stále 37,3 to je dnes 29DC 14DPO no tehu sa necitim a ani nie som ved včera tehu negat 😯

tisicka123
16. feb 2015

@butterfly333 ahoj motylku 🙂 ja od dneska 1DC. Mrcha dorazila v plnej sile :( snáď sa to tento mesiac podari

butterfly333
16. feb 2015

@tisicka123 juuuj tak to ma mrzí a včera si mala vysoku teplotu však? Ja ju čakám v stredu tak ta dobehnem.

tisicka123
16. feb 2015

Hej mala som 37

zuzu4444
16. feb 2015

http://www.fertilityfriend.com/home/304eac ahojte baby, mozete sa mi prosim mrknut na moj graf? podla vas uz bola ovu?