icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
15. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 ja hrôza akože stále sa to drží tesne nad ale neviem síce tieto dva dni som merala raz o hodinu a pol skôr a dnes o 2 hodiny skôr kôli práci tak neviem či aj to mohlo mať vplyv

@zdsa no čas merania by mal byť rovnaký približne, za tie roky merania som nikdy také rozorstupy medzi meraniami nemala - neviem poradiť. Uvidíš ďalšie dni.
Ja som zvedavá strašne na zajtrajšiu teplotu - neviem čo ten prepad má znamenať 🤭

satkonosicka
15. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 ja hrôza akože stále sa to drží tesne nad ale neviem síce tieto dva dni som merala raz o hodinu a pol skôr a dnes o 2 hodiny skôr kôli práci tak neviem či aj to mohlo mať vplyv

@zdsa Malo by to byť tak, že okolo 1:00 - 4:00 ráno je teplota najnižšia a potom do cca 10:00 čo hodina to stúpne o 0,1 stupňa. Neplatí to obecne, ale tak sa to uvádza. Napríklad ja mám odsledované, že mne stúpne za 1 hodinu teplota asi o 0,08 stupňa.

Baby, mám pocit že posledné dni strašne veľa pijem a som strašne unavená. Už mám aj také myšlienky, že čo ak mám cukrovku…?🫣 Pri prvom tehotenstve si nepamätám ani takú únavu ani taký smäd. Stretli ste sa s tým už? Akože únava je normálna, tá ma veľmi neznepokojuje, ale myslela som, že to pitie väčšieho množstva vody prichádza až keď stúpa objem krvi v tele a to som myslela že je až neskôr. Inak ma už len bolia prsia, to ma boleli aj keď som čakala dcéru.
Toto je môj graf, už pár dní nemeriam a čakám na kontrolu u gynekológa.

dixitka
15. nov 2025
@satkonosicka

@zdsa Malo by to byť tak, že okolo 1:00 - 4:00 ráno je teplota najnižšia a potom do cca 10:00 čo hodina to stúpne o 0,1 stupňa. Neplatí to obecne, ale tak sa to uvádza. Napríklad ja mám odsledované, že mne stúpne za 1 hodinu teplota asi o 0,08 stupňa.

Baby, mám pocit že posledné dni strašne veľa pijem a som strašne unavená. Už mám aj také myšlienky, že čo ak mám cukrovku…?🫣 Pri prvom tehotenstve si nepamätám ani takú únavu ani taký smäd. Stretli ste sa s tým už? Akože únava je normálna, tá ma veľmi neznepokojuje, ale myslela som, že to pitie väčšieho množstva vody prichádza až keď stúpa objem krvi v tele a to som myslela že je až neskôr. Inak ma už len bolia prsia, to ma boleli aj keď som čakala dcéru.
Toto je môj graf, už pár dní nemeriam a čakám na kontrolu u gynekológa.

@satkonosicka ja som bola na začiatku tehotenstva vždy strašne smädná, až kým nezačali nevoľnosti a potom som mala problém dostať do seba tekutiny, keďže aj z vody sa mi dvíhal žalúdok. Podľa mňa sa nemusíš znepokojovať.

zdsa
16. nov 2025
@marinecka95

@zdsa no čas merania by mal byť rovnaký približne, za tie roky merania som nikdy také rozorstupy medzi meraniami nemala - neviem poradiť. Uvidíš ďalšie dni.
Ja som zvedavá strašne na zajtrajšiu teplotu - neviem čo ten prepad má znamenať 🤭

@marinecka95 dnes to mám zas hore ja som už zúfalá 😂😂😂 a ty si ako na Tom ?

marinecka95
16. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 dnes to mám zas hore ja som už zúfalá 😂😂😂 a ty si ako na Tom ?

@zdsa ahoj, som na tom podobne 😁

zdsa
16. nov 2025
@marinecka95

@marinecka95 vieš čo je super že vidím že len moje teploty si nerobia čo chcú 😂😀 ja už neviem umelá inteligencia hovorí stále že mám ukážkový graf že všetko je v poriadku len neviem či je ona v poriadku 😂😂

zdsa
16. nov 2025
@marinecka95

@marinecka95 ty si už nerozmýšľala nad testom ? Či ešte čakáš ?

marinecka95
16. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 vieš čo je super že vidím že len moje teploty si nerobia čo chcú 😂😀 ja už neviem umelá inteligencia hovorí stále že mám ukážkový graf že všetko je v poriadku len neviem či je ona v poriadku 😂😂

@zdsa ja sa tiež radím s AI 🤭 tá mi nahovára, že sa jednalo o implantačný pokles - test som dnes urobila aj keď mi bolo jasné, že tam nič neuvidím 😁
Uvidíme ďalšie dni. Ty kedy plánuješ testovať?

zdsa
16. nov 2025
@marinecka95

@zdsa ja sa tiež radím s AI 🤭 tá mi nahovára, že sa jednalo o implantačný pokles - test som dnes urobila aj keď mi bolo jasné, že tam nič neuvidím 😁
Uvidíme ďalšie dni. Ty kedy plánuješ testovať?

@marinecka95 najradšej by som aj dnes som 8 dpo ale povedala som si že mám o dva dni narodeniny tak skúsim na ne ... Buď dostanem ten najkrajší narodeninový darček alebo sklamanie heh

marinecka95
16. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 najradšej by som aj dnes som 8 dpo ale povedala som si že mám o dva dni narodeniny tak skúsim na ne ... Buď dostanem ten najkrajší narodeninový darček alebo sklamanie heh

@zdsa no budem držať palce ☺️ aj keď vieš, že ani vtedy tam ešte nič nemusí byť 🫢

zdsa
16. nov 2025
@marinecka95

@zdsa no budem držať palce ☺️ aj keď vieš, že ani vtedy tam ešte nič nemusí byť 🫢

@marinecka95 viem ešte je to také na hrane budem vtedy 10 dpo môže nemusí no uvidíme hrozne tieto posledné dni

marinecka95
16. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 viem ešte je to také na hrane budem vtedy 10 dpo môže nemusí no uvidíme hrozne tieto posledné dni

@zdsa každopádne držím palce, informujeme sa o vývoji teplôt atď 🙂

katariiinkaa
16. nov 2025

Ahojte, som tu po takmer roku a pol opäť. Gratulujem všetkým, ktorým sa za ten cas podarilo otehotniet a držím palce všetkým, ktoré sa snažia, aby sa čoskoro dočkali vytúženého drobceka ❤️ Doma mame takmer ročné dievčatko a pomaly zvažujeme, že sa do snaženia pustime opäť, keďže naposledy nám to trvalo takmer rok. Tak začínam znovu sledovať cyklus. Dnes zatiaľ takto, snáď bude zajtra už pozitívny 🙏 skúsim aj merať BT, ale myslim že u mna to zatiaľ nebude mat úplne výpovednú hodnotu, tým že mala sa v noci ešte budí, že? Držím palce všetkým ❤️

majulka098
16. nov 2025

Ahojte, ja to mám za sebou a namiesto 15.12. sa malý začal pýtať 15.11., len to ešte natiahol na 16.11 o 2:43 🫣 takže 35+6 🙂 malý sa má k svetu je v inkubátore 🙂 ... Inak, štvrtok večer mi začala odtekať hlienová zátka (na pohotovosti bolo všetko ok), v piatok večer začali kontrakcie (v piatok ráno som bola u svojej gyn na poradni, kde tiež všetko ok) a v sobotu kontrakcie pokračovali a o 13tej odtok vody 🫣

klarabohun77
16. nov 2025
@majulka098

Ahojte, ja to mám za sebou a namiesto 15.12. sa malý začal pýtať 15.11., len to ešte natiahol na 16.11 o 2:43 🫣 takže 35+6 🙂 malý sa má k svetu je v inkubátore 🙂 ... Inak, štvrtok večer mi začala odtekať hlienová zátka (na pohotovosti bolo všetko ok), v piatok večer začali kontrakcie (v piatok ráno som bola u svojej gyn na poradni, kde tiež všetko ok) a v sobotu kontrakcie pokračovali a o 13tej odtok vody 🫣

@majulka098 gratulujeeeem💙🩵nech ste zdraví🩵rodila si v CR?

majulka098
16. nov 2025
@klarabohun77

@majulka098 gratulujeeeem💙🩵nech ste zdraví🩵rodila si v CR?

@klarabohun77 ďakujem krásne ☺️ jj, v Karlových Varoch, keďže v Sokolove nie je JIP, inak by som tam rodila ako prvú dcérku ... Žijem v ČR 🙂

marinecka95
17. nov 2025
@majulka098

@majulka098 gratulujem 🤩 maličkému aj mamine prajem veľa zdravia 💋

marinecka95
17. nov 2025

Tak ja dnes takto 🤷‍♀️ čosi na tom teste straší ale za čiarku sa to považovať nedá … dnes som podľa FF 11DPO

katariiinkaa
17. nov 2025
@marinecka95

Tak ja dnes takto 🤷‍♀️ čosi na tom teste straší ale za čiarku sa to považovať nedá … dnes som podľa FF 11DPO

@marinecka95 presne takto začínali moje čiarky 🙏 myslim že to vyzerá veľmi nádejne. Držím palce!

zdsa
17. nov 2025
@marinecka95

@marinecka95 tam sa niečo určite risuje ... Za mňa to vyzerá nádejne 😍 ja dnes takto merala som o hodinku a niečo skôr nemohla som spat ráno som sa zobudila a už som musela ísť na wc tak som zmerala takže si myslím že keby som merala tak ako som mala cez 37 by bolo

marinecka95
17. nov 2025
@katariiinkaa

@marinecka95 presne takto začínali moje čiarky 🙏 myslim že to vyzerá veľmi nádejne. Držím palce!

@katariiinkaa uvidime 🙂

marinecka95
17. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 tam sa niečo určite risuje ... Za mňa to vyzerá nádejne 😍 ja dnes takto merala som o hodinku a niečo skôr nemohla som spat ráno som sa zobudila a už som musela ísť na wc tak som zmerala takže si myslím že keby som merala tak ako som mala cez 37 by bolo

@zdsa stále je to nad čiarou 🙂

zdsa
17. nov 2025
@marinecka95

@zdsa stále je to nad čiarou 🙂

@marinecka95 no ja si myslím že u teba to tento mesiac víde 😍😍

zanzilady
17. nov 2025
@majulka098

@majulka098 jeeeeej tak už to máš za sebou 🥹gratulujeeeem. Mne asi včera odišla zátka akurát 🫣ale len taká priesvitno žltá tak dúfam že maly ešte vydrží 🙂 končím 35tt 🥹

marinecka95
17. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 no ja si myslím že u teba to tento mesiac víde 😍😍

@zdsa uvidíme, bola to naozaj čiarka nečiarka, uvidíme zajtra 🙂

michicka
17. nov 2025
@majulka098

@majulka098 gratulujem z celeho 🧡 prajem Vám vela zdravia a skorý návrat domov 😇

satkonosicka
17. nov 2025
@marinecka95

@marinecka95 tiež vidím slabučkú čiarku🙂 máš nejaké inštrukcie od doktorov čo robiť / aké brať lieky, aby sa to udržalo? Máš nasadenú nejakú liečbu na tie veci čo ti zistili? Tuším si písala, že nie je u teba problém počať, ale udržať. Veľmi držím palce❤️

bluka2
17. nov 2025
@majulka098

@majulka098 blahozelam a vela zdravicka 😍

marinecka95
17. nov 2025
@satkonosicka

@marinecka95 tiež vidím slabučkú čiarku🙂 máš nejaké inštrukcie od doktorov čo robiť / aké brať lieky, aby sa to udržalo? Máš nasadenú nejakú liečbu na tie veci čo ti zistili? Tuším si písala, že nie je u teba problém počať, ale udržať. Veľmi držím palce❤️

@satkonosicka áno, viem čo v prípade // na teste ihneď robiť, v takom prípade beriem anopyrin, clexan, dicynone, IVIG infúzie, progesterón (prolutex) ijnekčne aj vkladať …
Som preto zvedavá na zajtrajší test 🤭

majulka098
17. nov 2025
@marinecka95

@majulka098 gratulujem 🤩 maličkému aj mamine prajem veľa zdravia 💋

@marinecka95 ďakujem krásne ☺️ a držím prsty, nech to už teraz vyjde ☺️🤞